- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Günaydın herkese... canim bende de ayni durum var uykularim boluk porcuk, kasik agrim bazen bel agrim oluyor. Gece bi anda terleyip usuyebiliyorum. Dun hirka giydim esimde ince gomlek vardi. Vücut sasirdi iyicr :) bebise konsantre olmaya calisiyo heralde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın herkese... canim bende de ayni durum var uykularim boluk porcuk, kasik agrim bazen bel agrim oluyor. Gece bi anda terleyip usuyebiliyorum. Dun hirka giydim esimde ince gomlek vardi. Vücut sasirdi iyicr :) bebise konsantre olmaya calisiyo heralde
Canım eğer azıcık yürüyeym yürümeyi geç ayakta fazla durayım benimde hemen lekem geliyor ayaklarımı kaldırıp yatıyorum hemen tuvalet haricinde kalkmiyorum geçiyo sonuçta yeni daha bebekler yorulmaya gelmiyorBen dün geldim ıstanbula bu sabah lavaboda peçeteyle sildim kahverengi akintim gelmişti az önce gittim silince geliyo progestan içtiğim halde... Çok korkuyorum valizdi ucakti acaba ondan mi oldu ne yapmalıyim bisi diyin çok korkuyorum
Ben bi 3 elma 4 portakal muz kivi ayba koca bir kova meyve getiriyordum önüme yarım saatte bitiyordu eşim diyorduki kova nerde karnımı gösteriyordum o halde bebek nerde diyordu nasıl hemde ellbette gelicek hiç gelmicek gibi geliyor insana dimi haklısın ama inan bana becericeksin hem hamileliği zaten surda 5 6 hafta var maksimum 13 de de bitebilir bu halsizlik bulantı insanlara tahamülsüz resmen yasam enerjim kayboluyor ama görürsün hepsi geride kalıcak be insan o sağlıklı günlerin değerini anlıyor daha bi mutlu enerjik oluyorsun
Canım bazı insanlar sğzından çıkanı tartmadan söylüyor bende eskiden laf söyleyemezdim kalakalırdım öyle şimdi pat pat söylüyorum gebelik o yönden değiştirdi benisen hiç takma ayıp olacak diyede lafını geçiştirme bırak sen düşüneceğine onlar füşünsün
Günaydın kızlaaaaaaaaaar
Bi titreme var üzerimde. Canım çok sıkkın Ağlıyorum ama hafiflemiyorumkasıklar IMA sancı giriyor.moralim çok bozuk.esim yüzünden .Eğer Bebeğimi düşürürsem onu asla affetmicem (( :'(
Gunaydin annisler :) cok mutluyum iki gundur lekelenme olmuyor :))
valla benim yuzumde cok sivilce ve sivilce lekesi vardi. bir kac zamandir yedigime ictigime de dikkat ediyordum. bu sabah yuzume krem surerken esim "senin yuzun de guzellesmis, bu hamilelik yaradi sana" dedi. normalde hic boyle laflar cikmaz agzindan. ne kendiliginden ne zorla. Demek ki kendiliginden boyle sozler soyledigine gore belirgin bir degisiklik var bende. Yavrum annesini guzellestirdi galiba :)
canım aynı olay bendede oldu progestan 200 lük olanı fitil olarak kullandım kesildi lekelenmem bol bol istirahat etmelisin korkma dr yerleşme kanamasıdır demiştii 1 hafta geçti yok hala şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?