2014 Kasım Anneleri

Günaydın Kasım anneleriii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canım :))

Günaydın canım :)) erkencisin :)

Uyumaya ne hacet... :) sende oylesin sankiii

Canım eğer azıcık yürüyeym yürümeyi geç ayakta fazla durayım benimde hemen lekem geliyor ayaklarımı kaldırıp yatıyorum hemen tuvalet haricinde kalkmiyorum geçiyo sonuçta yeni daha bebekler yorulmaya gelmiyor

Canim cok tesekkur ederim. Moral veriyorsun, destek oluyorsun bu sozlerinle. Eksik olma, cok cok sagol.

:) Insallah beni de rahatlatir hamilelik azicik insanlara yanit verme konusunda. Yoksa boyle uzule uzule gecmez gunler.

Gunaydin annisler :) cok mutluyum iki gundur lekelenme olmuyor :))

Günaydın kızlar. 4+6'yız ama göğüs ucu koyulaşması ve bulantılar başlamadı tersine iştahım çok açıldı normal mi sizce? Sizin bulantılarınız ne zaman başladı?

kızlar az evvel kahvaltı yaptım ama başıma agrı gırdı ve midem bulanıyor daha kusma olmadı ama bulantılar başladı oğlumla kahvaltı yapmak keyifli olmuyor artık ağzından çıkarınca yediklerini midem kalkıyor çok üzülüyorum bu sadece sabahları oluyor

Bi titreme var üzerimde. Canım çok sıkkın Ağlıyorum ama hafiflemiyorumkasıklar IMA sancı giriyor.moralim çok bozuk.esim yüzünden .Eğer Bebeğimi düşürürsem onu asla affetmicem(( :'(

canım sakin ol böyle seyler sakın düşünme

Bende de bulantı yok. Halsizlik var.

Gunaydin annisler :) cok mutluyum iki gundur lekelenme olmuyor :))

Canım benim günaydın😊aynı lekelenmeleri yaşatan biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki😊gözün Aydın canım inşallah bidaha hiç gelmez

valla benim yuzumde cok sivilce ve sivilce lekesi vardi. bir kac zamandir yedigime ictigime de dikkat ediyordum. bu sabah yuzume krem surerken esim "senin yuzun de guzellesmis, bu hamilelik yaradi sana" dedi. normalde hic boyle laflar cikmaz agzindan. ne kendiliginden ne zorla. Demek ki kendiliginden boyle sozler soyledigine gore belirgin bir degisiklik var bende. Yavrum annesini guzellestirdi galiba :)

MASALLAH diyeyim ozaman bende :)

canım aynı olay bendede oldu progestan 200 lük olanı fitil olarak kullandım kesildi lekelenmem bol bol istirahat etmelisin korkma dr yerleşme kanamasıdır demiştii 1 hafta geçti yok hala şükür

Senin kaç haftalıkken öyle olmuştu ben bugün 6+5 oldum çok korkuyorum 100 mg günde 3 tane kullanıyorum onu alttan alsam daha mi iyi olur bi de geldim aileme söz verdim onlarla gezemiyorum bile dışarı çıksam daha kötü olur de mi of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…