2014 Kasım Anneleri

Bilmiyorum benim dün başladı bugün de sildikce geliyo korkuyorum ya yarın doktora gidicem kendimi suçluyorum şimdi ıstanbula geldim diye ben sebep oldum diye

herekese günaydın kızlar baş bönmelerim çok fena giremedim günlerdir ama sizi çoooookkkk özledim

günaydın ayseonurdan ses seda yok nerdee :26::26::26:
ayyyyyy canım arkadaşım beni merak etmiş çokkk mutlu oldum geldim ama ilaç dokundu sanırım günde 3 tane 200lük içince başım dönüyo ayağa kalkınca yığılıyorum yere bide gribim giremedim valla bayağıdır sen nasılsın arkadaşım

bende 5+3 te olmuştu canım vajinal kullan bişey fark etmiyor zaten

kızlar şimdi dr a gittim gebelik kesemi ölçsün diye 2 ölçüm çıktı biri 5.23 diğeri 7.23 6+3 haftalık hamileyim ama gec döllenmede olabilir dedi nasıl sizceeee:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bugun ki kesem kızlar içinde oluşmaya başlamış sankii

Eklentiler

• $1003379_10152276731744281_21730835_n.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $1237065_10152276731634281_951939345_n.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın kızlar. 4+6'yız ama göğüs ucu koyulaşması ve bulantılar başlamadı tersine iştahım çok açıldı normal mi sizce? Sizin bulantılarınız ne zaman başladı?
gögüs ucu hemen olmazki ama bide bulantı yok diye dert mi ediyon sen samimi olsak bi laf ederdim sana ama neyse keyfini çıkar bazılarına bişey olmaz

sen 200 lükmü kullanıyorsun 100 lükmü ben 200 lük alıyordum 100 lük kullanıyorsan hiç bilgim yok canım yaa :26::26::26::26::26::26:
Evet 100 lük kullanıyorum canım of ya keşke gelmeseydimmmmm çok moralim bozuk neler hayal etmiştimmmm
Of Allah'imm

canım boyutu hakkında bi bilgim yok ama evet içinde bişey var sanki galiba oluşuyo doktor ne dedi peki

kese küçük ama içinde belli belirsiz bişeyler var 1 hafta 10 gün sonra gelirsin o zaman kesin netleşir dedi 2 gun evvelki kesem böyle değildi

Evet 100 lük kullanıyorum canım of ya keşke gelmeseydimmmmm çok moralim bozuk neler hayal etmiştimmmm
Of Allah'imm

canım niye moralini bozuyorsun yatıp dinlen sen nerdesin suan evinde değilsin sanırım ama agır kaldırmak iş guc yapmak yasak eşinlede beraber olma allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına bak 2 arkadaşımında çamaşırı kan dolmuştu bebek öldü diye gittiler biri doğurdu kızını 2. de mayısta alacak kucağına olumsuz düşünüp kendinide bebişide üzmee

bugun ki kesem kızlar içinde oluşmaya başlamış sankii

merhaba canım bende 18 inde gittiğimde karından bakıldı içinde belli belirsiz birşeyler gözüküyordu. niye üzüyosunki kendini herkesin başka türlü gelişimi oluyor. rabbimin izni ile büyücek o daha maşallah pekte güzel kesen. benimki armuta benziyodu

herekese günaydın kızlar baş bönmelerim çok fena giremedim günlerdir ama sizi çoooookkkk özledim

günaydın evet yoktun bayadır baş dönmesine gelince bende de çok olmaya başladı birde gece bulantısı. ama ben progestan içmiyorum. herhalde normaldir.

Evimde değilim cuma günü ıst.a geldim valiz taşıdım ertesi sabah yani dun başladı iste geçmiyor sildikce kahverengi geliyo evden dışarı adım atamadim günüm de az.söz de verdim dolasamiyorum kimseyle ödüm kopuyor arada kaldım yarın doktora gitcem inşallah kötü bisi demez oy oy

gögüs ucu hemen olmazki ama bide bulantı yok diye dert mi ediyon sen samimi olsak bi laf ederdim sana ama neyse keyfini çıkar bazılarına bişey olmaz

bu benimde istediğim birşey. niye biliyormusun çünkü 2 kere bebek kaybettim hiç bulantım olmadı. allahıma dualar ettim olsun allahım diye çünkü bulantı her zaman iyi deniyor. doktorlara göre öyle bir şey yok ama işte o psikoloji insanı yiyip bitirir. yani arada olmaya başladı bende ama sadece geceleri. oda çok aşırı değil. ama seviniyorum.

birde göğüs ucu ben hamile kaldığım günden beri dokunamıyorum.herkeste HAMİLELİK farklı işler arkadaşım kimi aşırı derecede kimi daha az derecede. bende bulantı harici her belirti berbat şekilde işliyor.

işte dr bana kese yuvarlak olmaz cogunlukta yumurtaya benzer yamuk olur falan dedi bu keseyi görüp içindekinide görünce az da olsa içim rahatladı

canım keşke gelmeseydin bendede lekelenme olunca dr oğlunu kucağına almayacaksın agır iş yapmak sık yürümek yok demişti ne zaman döneceksin için rahatlasın diye istanbulda bir dr a gidebilirsin suan nerdesin istanbulun

günaydın evet yoktun bayadır baş dönmesine gelince bende de çok olmaya başladı birde gece bulantısı. ama ben progestan içmiyorum. herhalde normaldir.
çok zor demi baş dönmesi bulantıda öyle ama napcan güzel Bişey vesile oluyo tansiyonun önemli canım eğer normalse sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…