- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Canım eğer azıcık yürüyeym yürümeyi geç ayakta fazla durayım benimde hemen lekem geliyor ayaklarımı kaldırıp yatıyorum hemen tuvalet haricinde kalkmiyorum geçiyo sonuçta yeni daha bebekler yorulmaya gelmiyor
ayyyyyy canım arkadaşım beni merak etmiş çokkk mutlu oldum geldim ama ilaç dokundu sanırım günde 3 tane 200lük içince başım dönüyo ayağa kalkınca yığılıyorum yere bide gribim giremedim valla bayağıdır sen nasılsın arkadaşımgünaydın ayseonurdan ses seda yok nerdee :26::26::26:
Senin kaç haftalıkken öyle olmuştu ben bugün 6+5 oldum çok korkuyorum 100 mg günde 3 tane kullanıyorum onu alttan alsam daha mi iyi olur bi de geldim aileme söz verdim onlarla gezemiyorum bile dışarı çıksam daha kötü olur de mi of
gögüs ucu hemen olmazki ama bide bulantı yok diye dert mi ediyon sen samimi olsak bi laf ederdim sana ama neyse keyfini çıkar bazılarına bişey olmazGünaydın kızlar. 4+6'yız ama göğüs ucu koyulaşması ve bulantılar başlamadı tersine iştahım çok açıldı normal mi sizce? Sizin bulantılarınız ne zaman başladı?
bende 5+3 te olmuştu canım vajinal kullan bişey fark etmiyor zaten
100 mg az mi oluyo ya ondan ikişer tane mi icsem ne zaman geçer dolaşmaya çıksam kötü olur mu oy
canım boyutu hakkında bi bilgim yok ama evet içinde bişey var sanki galiba oluşuyo doktor ne dedi pekibugun ki kesem kızlar içinde oluşmaya başlamış sankii
Evet 100 lük kullanıyorum canım of ya keşke gelmeseydimmmmm çok moralim bozuk neler hayal etmiştimmmmsen 200 lükmü kullanıyorsun 100 lükmü ben 200 lük alıyordum 100 lük kullanıyorsan hiç bilgim yok canım yaa :26::26::26::26::26::26:
canım boyutu hakkında bi bilgim yok ama evet içinde bişey var sanki galiba oluşuyo doktor ne dedi peki
Evet 100 lük kullanıyorum canım of ya keşke gelmeseydimmmmm çok moralim bozuk neler hayal etmiştimmmm
Of Allah'imm
ayyy çok şükür canım ya iyi bişey bu darısı başıma artıkkese küçük ama içinde belli belirsiz bişeyler var 1 hafta 10 gün sonra gelirsin o zaman kesin netleşir dedi 2 gun evvelki kesem böyle değildi1:
bugun ki kesem kızlar içinde oluşmaya başlamış sankii
herekese günaydın kızlar baş bönmelerim çok fena giremedim günlerdir ama sizi çoooookkkk özledim
canım niye moralini bozuyorsun yatıp dinlen sen nerdesin suan evinde değilsin sanırım ama agır kaldırmak iş guc yapmak yasak eşinlede beraber olma allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına bak 2 arkadaşımında çamaşırı kan dolmuştu bebek öldü diye gittiler biri doğurdu kızını 2. de mayısta alacak kucağına olumsuz düşünüp kendinide bebişide üzmee
gögüs ucu hemen olmazki ama bide bulantı yok diye dert mi ediyon sen samimi olsak bi laf ederdim sana ama neyse keyfini çıkar bazılarına bişey olmaz
işte dr bana kese yuvarlak olmaz cogunlukta yumurtaya benzer yamuk olur falan dedi bu keseyi görüp içindekinide görünce az da olsa içim rahatladımerhaba canım bende 18 inde gittiğimde karından bakıldı içinde belli belirsiz birşeyler gözüküyordu. niye üzüyosunki kendini herkesin başka türlü gelişimi oluyor. rabbimin izni ile büyücek o daha maşallah pekte güzel kesen. benimki armuta benziyodu
Evimde değilim cuma günü ıst.a geldim valiz taşıdım ertesi sabah yani dun başladı iste geçmiyor sildikce kahverengi geliyo evden dışarı adım atamadim günüm de az.söz de verdim dolasamiyorum kimseyle ödüm kopuyor arada kaldım yarın doktora gitcem inşallah kötü bisi demez oy oy
çok zor demi baş dönmesi bulantıda öyle ama napcan güzel Bişey vesile oluyo tansiyonun önemli canım eğer normalse sıkıntı yokgünaydın evet yoktun bayadırbaş dönmesine gelince bende de çok olmaya başladı birde gece bulantısı. ama ben progestan içmiyorum. herhalde normaldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?