2014 Kasım Anneleri

Sukurler olsun kizlar. Bebbegimin kalp atislarini hem gordum hem duydum bugun. Dk da 134 atim dedi doktor. Gayet iyi dedi. Darisi hepinizin basina insalah

)) süper canım maşallah valla.gozunaydin olsun .darısı bizlerin basina

Bence git canım bakalım başkadı ne diyecek

Canım bazı insanlar sğzından çıkanı tartmadan söylüyor bende eskiden laf söyleyemezdim kalakalırdım öyle şimdi pat pat söylüyorum gebelik o yönden değiştirdi beni sen hiç takma ayıp olacak diyede lafını geçiştirme bırak sen düşüneceğine onlar füşünsün

Insallab hayirlisiyla duymayan tum arksdaslarim bebislerin kalp atislarini duyarlar. Idte simdi hamile gibi hissediyorum.gerci 3-4gundur bukantilar ve basdonmeleri yeterince hamile gibi hissettiriyo kendimi zaten yaneyse:2:

kızlar ben 32. günümdeyim. bu günlerde henüz bulantılarım başlamadı. kasık ağrılarım ve uyku hallerim başladı. bazen birden uykum geliyor. normal zamanlardaki uykusuzluk hallerimden çok başka bir şekilde. Ancak ben size bir soru sormak istiyorum. Bu aralar akşam evde otururken veya günün herhangi bir anında vücut sıcaklığım gayet iyiyken hiç üşümezken birden bir üşüme geliyor.kalorifere yapışsam da ısınamıyorum bir süre. Isındıktan sonra da ateş basıyor çok sıcaklıyorum. Sizde de böyle oldu mu? Özellikle geceleri birden sıcaklıyorum ya da birden üşüyorum. Normal midir?

aynı durum bendede var canım bir an terlerken bir an üşüyorum evde yarım kolla geziyor eşim ben eşofman üstümde hırka 5 dk sonra ateş basıyor

Hayırlı olsun canım,
sen hangi doktora gittin izmir de?? memnun kaldın mı?

sonuçlarını aldın mıı,umarım herşey yolundadırr canımm

şifa buca şubesine alev soytana gittim 20 liraya bütün kan testleri yapıldı kadın otoriter ama işinde tecrübeli bi kadına benziyo her sorunun ayrıntılı bi cevabı var ama keseye bakmadı düşük tehlikesi olurmuş bi tek buna şaşırdım kan testlerin bütün sonuçlarını sabah aldım ve her şey yolunbda perşembe tekrartdan çağırdı tekrtar kan tahlillerine bakacakmış bakalım hayırlısı ama hoca işinin ehli bi kadına benziyo bendeki tek sorun alttan muayene etmemesi gerçi herşeyi işin uzmanına bırakmak gerekiyo ya neyse şimdilik herşey yolunda

aynen anlamak zor ama hocayı bu gidişimde göözüm tuttututtuğunu koparan bi kadın belli kan tahlilleri süper perşembede inşallah kese görülecekbakalım telaşe başladıama en güzeli avazımız çıktığı kadar herkese söylüyorumben hamileyimmmmm

herkese iyi geceler...
uzun süre oldu kk girmeyeli ,kendimi garip hissettim...
geçen hafta öğrendim hamile olduğumu oysa hiç beklemiyordum..tekrar anne olmak güzel olacak inşallah..15 aylık bir oğlum var..
güzel bir yolculuk sizi bekliyor kızlar tadını çıkarın:)

İyi geceler kızlar
Merak ediyorum bazı arkadaslar nerdeler, Bten, Carla vs... İnşallah bi terslik yoktur...:18:

Ben de seni tebrik ederim canım. İnşallah doktor kontrollerimiz iyi geçer:)
Beta degerlerin nasil çıktı. İlk doktor kontrolü mu bu?

Bi titreme var üzerimde. Canım çok sıkkın Ağlıyorum ama hafiflemiyorumkasıklar IMA sancı giriyor.moralim çok bozuk.esim yüzünden .Eğer Bebeğimi düşürürsem onu asla affetmicem(( :'(

İyi geceler kızlar
Merak ediyorum bazı arkadaslar nerdeler, Bten, Carla vs... İnşallah bi terslik yoktur...:18:

iyi geceler canım baya arkadaş girmiyor uzun zamandır hergün girip bakıyorum kimseden haber varmı diye. inşallah bir sıkıntıları yoktur

Bi titreme var üzerimde. Canım çok sıkkın Ağlıyorum ama hafiflemiyorumkasıklar IMA sancı giriyor.moralim çok bozuk.esim yüzünden .Eğer Bebeğimi düşürürsem onu asla affetmicem(( :'(

sakin ol nasıl böyle acımasızca düşünürsün. o karnındakine günah değilmi.o herşeyi hissediyor. sen böyle yaparsan zaten herşey son bulur. üzme kendini eşin ile de ne problemin varsa konuşmalısın. karnında ki masumu bu yüzden sıkıntıya sokmamalısın. olumlu düşün lütfen. sonra dediklerine PİŞMAN olma canım :18::18::18:

Ben bi 3 elma 4 portakal muz kivi ayba koca bir kova meyve getiriyordum önüme yarım saatte bitiyordu eşim diyorduki kova nerde karnımı gösteriyordum o halde bebek nerde diyordu nasıl hemde ellbette gelicek hiç gelmicek gibi geliyor insana dimi haklısın ama inan bana becericeksin hem hamileliği zaten surda 5 6 hafta var maksimum 13 de de bitebilir bu halsizlik bulantı insanlara tahamülsüz resmen yasam enerjim kayboluyor ama görürsün hepsi geride kalıcak be insan o sağlıklı günlerin değerini anlıyor daha bi mutlu enerjik oluyorsun

Uff dünde ben sinir oldum eşime ağladım durdul yere cattı bana ammann boşver takma salla gitsin bu kadar ciddiye alınca noluyoo sanki sonra geldi öpmeye calıştı gönlümü almaya falan gıcık kaptım bikere

Günaydın herkese... canim bende de ayni durum var uykularim boluk porcuk, kasik agrim bazen bel agrim oluyor. Gece bi anda terleyip usuyebiliyorum. Dun hirka giydim esimde ince gomlek vardi. Vücut sasirdi iyicr :) bebise konsantre olmaya calisiyo heralde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…