2014 Kasım Anneleri

gözün aydın benim de muz şekli ince uzun ama biraz da çoraba benzettim kesemi

Önceki gece de rahmetli anneannemlerin evinin avlusunda ikiye bölünmüş bir leoparın arka bacaklarını görmüştüm

Hayra yorayım. Leopar gibi, çita gibi çevik bir evlat mı geliyor nedir
guclu kuvvetlı demekkı yada popo acık yatıyorsun

hadı hayırlı olsun benım cts gunu randevum calısıyoruym dıye hsonuna almıstım normalde bugun gıtmelıydım acaba bu hafta gıtsemmıkı heyecan bastı

Gözünüz aydın, çok sevindim! :) Biraz rahatlayın şimdi, tadını çıkarın. İyi haberler devam edicek inşallah :)

Bulantı için Gaviscon öyle mi? İlk kez duydum, araştırayım merak ettim.
saolasın canım şöyle rahat bi nefes alayım artık Günlerdir çocuk yok derken psikolojim bozulmuştu evet csnım gaviskonu ben ilk hamileliğimdede kullanmıştım naneli rahatlatıyo baya

saolasın canım şöyle rahat bi nefes alayım artık Günlerdir çocuk yok derken psikolojim bozulmuştu evet csnım gaviskonu ben ilk hamileliğimdede kullanmıştım naneli rahatlatıyo baya

Aaaa süper o zaman. Şurup mu peki Gaviscon, yoksa hap gibi bişey mi?

maşallah canım darısı başıma artık :)

Ooo senin süpermiş :) benim daha minnak şuan ama doktora gitmek için sabırsızlanıyorum daha hiç gitmedim. sanırım 1 hafta daha anca bekleyebileceğim

amin cnm inşaallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız...

allahım nasıl bir mucize bahşetmiş sana nasıl sevindim bilemezsin kendimin 3 tane olmuş gibi. maşallah allah onlara ve sana sağlıklı bir hamilelik geçirtsin inşallah. eminim sağlıcakla kucağına alırsın allahın izni ile.

canım eğer evliliğin 1 yılı doldurmamışsa tazminatını alıp çıkabilirsin evlilikten dolayı...

Arkadaşlar kalp atışını 6.hafta başında duymak şart mı ? Benim doktorum öyle diyor çünkü 6. haftada duymamız lazım diyor. Çok endişeyle bekliyorum, bir kere boş gebelik yaşadım psikolojimi baya etkiledi. Şu an 4+4 haftalık hamileyim.

arkadaşlar merhaba bugün keseyi gördük çok sevindimmm :) 3 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye çağırdı doktor çok heyecanlıyım içinde bişi büyüyor :)
hayırlı olsun canım 3 Hafta geçmez şimdi

amin bitanem ayyy çok heycanlı ya mercimekler biran önce büyüse artık

gözün aydın benim de muz şekli ince uzun ama biraz da çoraba benzettim kesemi
saolasın vCanım ayyy alemsin çorap mı benzettin yerim ben o muzu çorsbı çok tatlı ya

buyuk ıhtımal

bende endıse var bu ara 9. hafta hamılelıgınden korkuyorum cok
niye ki canım neden endişelisin 9 Haftalık olmuşsun artık

Aaaa süper o zaman. Şurup mu peki Gaviscon, yoksa hap gibi bişey mi?
Şurup canım naneli şurup

hayır şart değil ama doktorlar sanırım o haftada başlamasını bekledikleri için o haftayı öneriyorlar. bende 27 sinde gidicem 7 haftamda olmuş olacak. ama kesinlikle 6 haftada duyulmazsa bile bekleyin en az 8 9 haftaya kadar.

8 e kadar yolu var bazılarının 8 de duyulur ben 6+4 te duydum

kızlar ben de çalışıyorum, işim oturarak ama yine de belim çok ağrıyor, daha keseyi görmeye gitmedik..çok tedirgin oluyorum..rapor mu alsam diye...tedaviyle olduğu için midir nedir çok kasıyorum kendimi bir şey olcak diye...çalışan var mı aranızda...biraz beni rahatlatın kızlar yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…