- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
Kızlar doktordan geldim kese büyümüş çok şükür içinde bebek oluşmaya başlamış dedi haftaya tekrar çağırdı net görürüz o zaman dedi bulantım için Gaviskon verdi Hmmm bide ayynı muz şeklinde kesem oluşmuş:))))
guclu kuvvetlı demekkı yada popo acık yatıyorsun
Önceki gece de rahmetli anneannemlerin evinin avlusunda ikiye bölünmüş bir leoparın arka bacaklarını görmüştüm
Hayra yorayım. Leopar gibi, çita gibi çevik bir evlat mı geliyor nedir
Kızlar doktordan geldim kese büyümüş çok şükür içinde bebek oluşmaya başlamış dedi haftaya tekrar çağırdı net görürüz o zaman dedi bulantım için Gaviskon verdi Hmmm bide ayynı muz şeklinde kesem oluşmuş:))))
saolasın canım şöyle rahat bi nefes alayım artık Günlerdir çocuk yok derken psikolojim bozulmuştu evet csnım gaviskonu ben ilk hamileliğimdede kullanmıştım naneli rahatlatıyo bayaGözünüz aydın, çok sevindim! :) Biraz rahatlayın şimdi, tadını çıkarın. İyi haberler devam edicek inşallah :)
Bulantı için Gaviscon öyle mi? İlk kez duydum, araştırayım merak ettim.
buyuk ıhtımalAhahahah, o da olabilir
saolasın canım şöyle rahat bi nefes alayım artık Günlerdir çocuk yok derken psikolojim bozulmuştu evet csnım gaviskonu ben ilk hamileliğimdede kullanmıştım naneli rahatlatıyo baya
Su sıralar öyle hassasız ki birileri bal dese balta geliyor bize :)
O yüzden boşver, takma kafanı canım :)
saolasın canım şöyle rahat bi nefes alayım artık Günlerdir çocuk yok derken psikolojim bozulmuştu evet csnım gaviskonu ben ilk hamileliğimdede kullanmıştım naneli rahatlatıyo baya
maşallah canım darısı başıma artık :)
Ooo senin süpermiş :) benim daha minnak şuan ama doktora gitmek için sabırsızlanıyorum daha hiç gitmedim. sanırım 1 hafta daha anca bekleyebileceğim
amin cnm inşaallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız...
Kalp atışını kaç haftalık gördünüz kızlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de uzun zamandır giremiyorum. Benimde başımdan birsürü şey geçti anlatmak bugüne nasip oldu.. Öncelikle qborg sana çok üzüldüm arkadaşşım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnş önümüzdeki aylar sana çok daha güzel ve sağlıklı bebişler nasip eder ..
Benimde ikizler kendi arasında bölünerek üçüz oldular. Şuan 7 - 7,5 haftalık üçüde. ve hepsinin kalp atışlarını duyduk. Mucize gibi bir olay nadir rastlanan bir durum dedi. iki kese var biri kendi arasında tekrar bölündü ve tek kesede iki tane bir kesede bir taneler. Riskli ve zor bir gebelik dedi doktor. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
zaten en sonunda dayanaamazsam çıkıcam:18: badem hep var çantamda ama canım istese...cevizde arada yiyorum ama yağlı gelioryoğurda ayrana devam:)sanırım ben bugün kendimi biraz kötü hissediyorum ondan böle mız mız oldum:)patronuma uyuz oluorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok sanırım en çok bundan etkileniyorum.inşaALLAH canım senin hiç olmaz bulantı falan
canım eğer evliliğin 1 yılı doldurmamışsa tazminatını alıp çıkabilirsin evlilikten dolayı...
hayırlı olsun canım 3 Hafta geçmez şimdiarkadaşlar merhaba bugün keseyi gördük çok sevindimmm :) 3 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye çağırdı doktor çok heyecanlıyım içinde bişi büyüyor :)
amin bitanem ayyy çok heycanlı ya mercimekler biran önce büyüse amaşallah canım inşallah darısı kalp atışlarını duymaya olsunbende bebişimin kalp atışlarını henüz duyamadım inşallah 1 hafta soonra benimde randevum var
maşallah canım sanadaAllah yavrularımızı korusun
saolasın vCanım ayyy alemsin çorap mı benzettingözün aydınbenim de muz şekli ince uzun ama biraz da çoraba benzettim kesemi
hadı hayırlı olsun benım cts gunu randevum calısıyoruym dıye hsonuna almıstım normalde bugun gıtmelıydım acaba bu hafta gıtsemmıkıheyecan bastı
niye ki canım neden endişelisin 9 Haftalık olmuşsun artıkbuyuk ıhtımal
bende endıse var bu ara 9. hafta hamılelıgınden korkuyorum cok
Şurup canım naneli şurupAaaa süper o zaman. Şurup mu peki Gaviscon, yoksa hap gibi bişey mi?
Arkadaşlar kalp atışını 6.hafta başında duymak şart mı ? Benim doktorum öyle diyor çünkü 6. haftada duymamız lazım diyor. Çok endişeyle bekliyorum, bir kere boş gebelik yaşadım psikolojimi baya etkiledi. Şu an 4+4 haftalık hamileyim.
Arkadaşlar kalp atışını 6.hafta başında duymak şart mı ? Benim doktorum öyle diyor çünkü 6. haftada duymamız lazım diyor. Çok endişeyle bekliyorum, bir kere boş gebelik yaşadım psikolojimi baya etkiledi. Şu an 4+4 haftalık hamileyim.
maşallah canım inşallah darısı kalp atışlarını duymaya olsunbende bebişimin kalp atışlarını henüz duyamadım inşallah 1 hafta soonra benimde randevum var
amin inşallah duyarız kalp atışlarını.seninle aynı zamana denk geliyor doğumlar bir aksilik çıkmazsa :)
Şurup canım naneli şurup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?