2014 Kasım Anneleri

Aynen canım yeni evli olunca borçlar paralıyor biraz :) Bende yeni evli sayılırım,9 ay oldu yani ama çok şükür borç olayını bitirdik :)
İşimi falan da ayarlamıştım ama hamile olduğumu öğrenince hiç başlamadan erteleyim dedim, zor olacağını biliyodum çünkü.
Eğer senide çok fazla zorluyorsa senden önemli değil ya, çık canım. Gerçi su 3 ayı atlatsak daha rahat oluruz zaten.
O zaman süt içemiyosan yoğurt, ayran içerek tamamlamaya calış kalsiyum ihtiyacını, bunlar çok önemli çünkü. Ceviz, badem falan bulundur yanında atıştırırsın canım. Benim çok şükür mide bulantı şikayetim yok, arada oluyor hafif hafif ama yememe engel değil, zaten yedikten sonra oluyor :)
Umarım böyle devam eder :)

Son düzenleme:

​tuzlu kraker filan yesen miden bulanmaz açlığını da bastırır ya da meyve hem vitamin hem sağlıklı kivi mesela

bende öyleyim ya düzgün bişey yiyemiyorum midem bulanıyor. Bu sabah da ilk kusmamı gerçekleştirdim :/

Çok geçmiş olsun. Normalde sağlığıma dikkat eder, en azından temel gıdaları almaya çalışırdım. Hamilelikte daha da dikkat ederim diyordum, tam tersi oldu

Ama sanırım doğanın bir dengesi var, bir şekilde besleniyor bebekler. Tanıdığım birinin komşusu 9 ay kusmuş, hiç bir şey yiyememiş, bebek prematüre doğmuş, ona rağmen fiziksel ve zihinsel gelişimi şimdilik gayet normalmiş. Cin gibi diyorlar bebek.

Umuyorum bizler öyle 9 ay filan çekmeyiz ama en kötü senaryoda bile umut var.. İyi düşünmek istiyorum.

ben 7. haftada muhayene oldum doktor kalp atışları başlamış dedi ama bana dinlettirmedi

maşallah canım darısı başıma artık :)

Canım ben 6+4ken duydum şuanda da 6+6yım zaten :)
hatta ben 4 haftalık olduğumu sanarak doktora gitmiştim doktor kalp atışını dinletince çok şaşırdım.

Ooo senin süpermiş :) benim daha minnak şuan ama doktora gitmek için sabırsızlanıyorum daha hiç gitmedim. sanırım 1 hafta daha anca bekleyebileceğim

bende tatlı görmek istemiyorum hangi tatlı olursa olsun görünce midem almıyor ağzıma bile süremiyorum
birgün tatlıdan tiksineceğim aklıma gelmemişti

tatlıyı ben eskiden çok yerdim sağlık ve kilo almamak için bıraktım çayı bile şekersiz içiyorum zaten kilo aldı başını gitti şekeri meyvelerden alıyorum artık ayda bir tatlı kek türü çok az yiyorum

​tuzlu kraker filan yesen miden bulanmaz açlığını da bastırır ya da meyve hem vitamin hem sağlıklı kivi mesela

Deniyorum ama onları da çıkarıyorum bi güzel

Bişeyleri yemek bir dert, yedikten sonra midede tutmaya çalışmak ayrı bir dert.

İnşallah hafifler diye önümüzdeki haftaları iple çekiyorum. Cuma günü de doktor randevum var, ona da sorucam bi ilaç milaç bişey, bana bir yardım etsin Allah rızası için. Canım çıktı 10 gündür

zaten en sonunda dayanaamazsam çıkıcam:18: badem hep var çantamda ama canım istese...cevizde arada yiyorum ama yağlı gelior yoğurda ayrana devam:)sanırım ben bugün kendimi biraz kötü hissediyorum ondan böle mız mız oldum:)patronuma uyuz oluorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok sanırım en çok bundan etkileniyorum.inşaALLAH canım senin hiç olmaz bulantı falan

Evet iyi düşünmek lazım. Normalde ben pek bişey yemezdim ama açlık hissetmezdim. Şimdi hem yiyemiyorum hem açlık hissediyorum. Yemeye çalıştıkça midem bulanıyor. Yiyemeyince yine bulanıyor. Tuhaf bi döngü buda

canım benimde hamile kalmadan önce biraz kilom vardı ama tatlıyı görmek istemeyecek kadar tiksinmemiştim hiç
bende çayıma şeker atmam zaten gereksiz

maşallah canım darısı başıma artık :)

Ooo senin süpermiş :) benim daha minnak şuan ama doktora gitmek için sabırsızlanıyorum daha hiç gitmedim. sanırım 1 hafta daha anca bekleyebileceğim

karamelim24 ben de seninle aynı durumdayım, henüz doktora gitmedim, arkadaşların belirtilerini takip ediyorum, şimdilik çok bi belirti yok:)

yiyememekte zor inş. düzelir çok az 1 lokma yesen yine iyi ama zaten ilk 3 ay bebek yemiyo bişey senin stoklardan alıyo 3.aydan sonra düzelmen önemli

Son düzenleme:
Kızlar doktordan geldim kese büyümüş çok şükür içinde bebek oluşmaya başlamış dedi haftaya tekrar çağırdı net görürüz o zaman dedi bulantım için Gaviskon verdi Hmmm bide ayynı muz şeklinde kesem oluşmuş:))))

nasıl yani mide bulantısı yoksa sorun mu var demekmiş...Bu çok saçma değilmi arkadaşler...Ben ilk doğumumda nerdeyse 4 ayım dolana kadar hiç hamile olduğmu hissetmemiştim ve dr a sorduğumdada ne güzel şanslısın demişti...şimdide herhangi bir baş dönmem ve bulantım yok..KorkmAlımıyım acaba?

Su sıralar öyle hassasız ki birileri bal dese balta geliyor bize :)
O yüzden boşver, takma kafanı canım :)

Gözünüz aydın, çok sevindim! :) Biraz rahatlayın şimdi, tadını çıkarın. İyi haberler devam edicek inşallah :)

Bulantı için Gaviscon öyle mi? İlk kez duydum, araştırayım merak ettim.

arkadaşlar merhaba bugün keseyi gördük çok sevindimmm :) 3 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye çağırdı doktor çok heyecanlıyım içinde bişi büyüyor :)
maşallah canım inşallah darısı kalp atışlarını duymaya olsun bende bebişimin kalp atışlarını henüz duyamadım inşallah 1 hafta soonra benimde randevum var

maşallah canım sanada Allah yavrularımızı korusun

Canım mesajını yeni gördüm ve çok üzüldüm...demek ki hayırlısı böyleymiş:18: inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini almak dileğiyle,geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…