2014 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar, işten yeni geldim nasıl yorulmuşum ;(
Kasıklarımda ağrı oluyor, resmen gaz manyağı oldum yaaa
Bi de wc ye çok gidiyoruuum ;/
Çook şükürrr

işte seninkinin folik asiti 0.4 mg ediyo, ben de gittiğimde söyliycem doktora bundan versin

Icini ferah tut bence ilk dr gormusse sorun yok belki ultrason makineleri daha yeni ve iyi. Bende altinci haftada bos kese görüldüğü halde dr hersey yolunda dedi bana. Moralini bozma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim korktugunuza ugratmasin,guzel haberlerlerle gelin insallah

canım benim de 6. hafta ama tabi cihazlara falan göre çünkü ge döllenme.2.dr kese 15,6 mm olmasına rağmen göremeyince moralimi bozdu.ama Allah'tan elimde umutla tuttuğum ilk dr.umun ultrason resmi var(canım haftamız aynı olsada da benim sat 28 ocak 30-38 hatta bazen 42 günde adet gördüğüm oluyor o yüzden nasıl bir geç döllenme artık tahmin et

Ay canım çok üzüldüm inşallah bi an önce rahatına kavuşursun...En çok korktuğum şey gebelikte bulantıydı şimdilik bişeyim yok inşallahta olmaz ama dediğim gibi okuduğum yazılar kafamı karıştırmıştı ama demek öyle değilmiş:)Allah hepimize yardım etsin işimiz hiç kolay değil büyük bi sorumluluk taşıyoruz bebişimize dikkat etmemiz lazım.Zorlu ama bi okadarda güzel ve duygulu bi dönem:)

Sizin şuan tam kaç haftalık?Benim randevumda perşembe günü ozaman öğrenicem tam olarak herşeyi.İnşallah herşey yolundadır🙏

Bütün hamişlere bol dinlenmeli iyi akşamlar 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok yok sorun degil :)annem 4 hamilelik geçirdi bi bende kötüydü diğerlerinde iyiydi bana iyisi denk gelir inşallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sakin pes etme. Benimde ikizler 5. haftada kese gözükmedi. 6. haftada bir tane kese ama cok cok kucuk dedi. BIr tanede nokta vardi. Kanamam oldugu icin kann pihtisi dedi. Aslinda bizi ümitlendirmek istememis oyle dedi. 7. haftanin sonunda 2 kese ve Embryo gözuktu. DOktor gelisimleri 1 hafta geri ama cogul gebeliklerde normal dedi. 12. haftaya Kadar yakalarlarmis. Sende ucuzler eminim kendilerini daha gec gösterirler. INsallah bir dahaki kontrolde Allahin izniyle ucunude görürsünüz.

Iyi aksamlar hanımlar bende yarın doktora gitcem inşallah. Bu kez farklı bir doktora gidiyorum. Umarım daha iyi olur. Önceki 10 gun sonra kalp atışlarını duyarız demişti umarım duyarız bu gittiğimde...

Kızlar ben çok tedirginim 8.haftadayim ama 5.haftada baslayan ve yaklasik 4 - 5 gün önce kesilen şiddetli mide bulantım vardı korkuyorum bebegime bir şey oldu diye arada kasikta batmam goguslerim de arada sizi özellikle 2 3 gün once sağ gogsum çok sizladi uyku eskisi gibi zorlamiyor çok korkuyorum

Bendede 35 gune adet oluyordum son zaman 1 hafta gerideydi kesemiz dr zaten ultrasonu gorunce direk anladi gec dollenme oldugu. Sende iki hafta geride olabilir hic sorun yok ozaman eminim haftaya anca görünür

hanımlar bı sorum var ben henuz son adet tarıhıme gore 5. haftadayım ve istahım hıc yok, bulantım yok ama iştahım da hiç yok ...sizdede benzer bi problem var mı yada oldu mu bulantılar başlamadan önce, ben ki yemek yemeyi seven bi insan iken şimdi günde normal yemem gereken yemekleri bile yiyemiyorum resmen tabak bitmiyor içindekiler çoğalıyor
bide bu aralar huzursuzum onunda mı etkisi var ki bilememdim off üzgün ve depresifim sanırım ruh halimde etkiliyor beni

Başka bi Dr 11 bucukta hem alttan hem katından boş kese gördü. Mucize bekleyelim olmazsa haftaya salı alalım dedi( 2 ayrı keselerde bugünun

canim soldaki usg de yolk sack gozukuyor.Bak gor haftaya kalp atislarinida göreceksin. Ultrason cihazlarinin cözünürlük degerleride farklilasiyor. Eski tip cihazlarda daha gec gözlemleniyor.Icin rahat olsun .Dua et bol bol. Bence bebisin köseye saklanmis haftaya decikkkk diyip kendini gösterivericek

Iyi akşamlar
Bugun 10. Haftaya girdik bulantilarim yok gibi ama bir kac gündür bel agrisi basladi batiyor gibi. Sabah uykumda kasigimin sag tarafinda batma oldu az evvelde sol tarafinda. Lekelenme yok cok şükür ama simdiden bel agrisi erken değil mi? Düşük habercisi olabilirmi

iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.

Maşallah canım, onuncu haftaya girmişsin, bel ağrısı oluyor demekki bulantı yerine, herkeste farklı....
Benim bir haftadır belim kopuyor. Daha kese falan da görmedik düşün....
Geçen hafta adet zamanımın olduğu gün lekelenmem olmuştu dr iğne verdi üç gün yattım..
Düşük falan diye aklından geçirme, iyi düşünelim.....
Hoş sana diyorum ben çok evhamlıyım, çok zor diyordum 6 yıl uğraştım bu günler için , napalım kıymetli bebekler bizimkiler çekicezz öperim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…