inşallah canım az kaldı ne zaman bi daha ki kontrol
bende istiyorum artıkkkkkkk
inşallah isteyen herkese yaşatsın raBbim benim kuzucuğumun kalbide benden hızlı atıyomuş allahımmm çok güzel bi duyguoo tebrikler gözünaydındarısı duymayanlara inşallah pıt pıt pıt pıt diyodu benimki de
cnm ben folıc plus kullanıyorum günde 3 tane alıyorum kutunun üzerinde 3tanenin içerdiği oran şöle yazıyo folic acid:400mgc Kalsiyum:800mg
Vitamin D: 7 mgc fiyatı 19,5TL diğerlerine göre fiyat biraz fazla içinde 90 tane var
canım bana da aynısından verdi bak bende kararsız kaldım şimdi
ya kızlar bugün şeytan dürttü 2 dr.a birden gideyim dedim
2 ayrı özel hastaneye gittim.saat 9 buçukta dr. cihazı direk tuttu keseyi ölçmedi ama bir hafta öncesine göre büyümüş hatta bak çok belli olmasa da embiriyo oluşmaya başlamış 5-6 haftalık görünüyor 1 hafta sonra kalbi duyarız dedi.kan verdim
sonra saat 11 de diğer özel hastaneye gittim.daha önceki kese ölçümlerimi söyledinm çok az ve yavaş büyüyor bu anormal dedi baktı baktı ne kalp atışı olabilir ne yok sac ne embriyo hiçbişey yok dedi.ben alttan bakın lütfen dedim alttan baktı hiçbişey yok bu büyüklükte kese nasıl boş olabilir almamız lazım ama kestirip atmış olmayalım mucize bekleyelim bi haftaya bişey görmezsek haftaya salı alalım dedi
ne yapıyım sizde bakın lütfen???
Merhaba kızlar, işten yeni geldim nasıl yorulmuşum ;(
Kasıklarımda ağrı oluyor, resmen gaz manyağı oldum yaaa
Bi de wc ye çok gidiyoruuum ;/
Çook şükürrr
Icini ferah tut bence ilk dr gormusse sorun yok belki ultrason makineleri daha yeni ve iyi. Bende altinci haftada bos kese görüldüğü halde dr hersey yolunda dedi bana. Moralini bozma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman maşallah deyin, bulantınız olmasın. Benim 6 hafta bitiminde başladı, ama pir başladı, canımı çıkarıyor bulantı ve kusmalar.
Bulantı yoksa iyi değil filan diyenlere kesinlikle aldırış etmeyin. Hiç ilgisi yok. Bulantı gebelik hormonu artışından oluyormuş evet, bu da işlerin iyi gittiğini gösteriyormuş. Ama kimi bünye gayet iyi karşılıyor gebelik hormonunu, bulantı olmuyor, kimisi de ben gibi sürünüyorYAni yüksek gebelik hormonunu tolere edenler mis gibi bulantısız geçiriyor günlerini, ne mutlu onlara.
Keyfinize bakın, bulantısız günlerin tadını çıkarın, beslenin misler gibi, hem siz hem yavrunuz sağlıklı olun.
Bize de ne olur dua edin şu bulantılar geçsin de insan halimize geri dönelimHayattan koptum 10 gündür, her gören "hasta mısın, yine mi hastasın, neyin var, vah vah..." diyor
Ayy nerden öyle bişey aklıma geldi de söyledimallah korusun inşallah öyle olmaz sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsin canım..
Evet hamilelik boyunca işter istemez evham yapıcaz sanırım ama çokta takmamaya çalışmalı dua edelim bol bol
benim adete göre 8. hafta ama geç döllenme olmuş demişti doktor bu 3. gidişim ilk gidişimde geç döllenmiş ufak henüz dedi bebekler 3z dedi. kaç hafta dedim 5 dedi. geçen hafta bebeklerin sesi duyulmadı dedim kaç hafta geçen 5 demiştiniz daha 5 galiba yanlış tahmin ettik duyulması lazımdı dedi çıktı.
bu hafta gittik ses duyulmadı bebekler görünmedi 3 kesede boş maalesef görmem lazımdı kürtaj dedi. dedim Allajh'tan ümit kesilmez beklim belki 3tane geç oluşurlar sen bilirsin ama oluşmaz için rahat etsin dedi çıktıbirde Kapalı bir doktor diye Allah'tan korkar diye güvenip gittim
canım benim de 6. hafta ama tabi cihazlara falan göre çünkü ge döllenme.2.dr kese 15,6 mm olmasına rağmen göremeyince moralimi bozdu.ama Allah'tan elimde umutla tuttuğum ilk dr.umun ultrason resmi var(canım haftamız aynı olsada da benim sat 28 ocak 30-38 hatta bazen 42 günde adet gördüğüm oluyor o yüzden nasıl bir geç döllenme artık tahmin et
Başka bi Dr 11 bucukta hem alttan hem katından boş kese gördü. Mucize bekleyelim olmazsa haftaya salı alalım dedi( 2 ayrı keselerde bugünun
ben de aynıyım, karnım nasıl şişiyo 4 aylık hamile gibi
Iyi akşamlar
Bugun 10. Haftaya girdik bulantilarim yok gibi ama bir kac gündür bel agrisi basladi batiyor gibi. Sabah uykumda kasigimin sag tarafinda batma oldu az evvelde sol tarafinda. Lekelenme yok cok şükür ama simdiden bel agrisi erken değil mi? Düşük habercisi olabilirmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?