2014 Kasım Anneleri

Aminnn inşallah canım benim başlarda hep 3 kat civarıydı sonra 2 kata döndü :) zaten iki embriyo koymuştu ikiside tuttu şükür.Sağ salim kucağımıza lalaım yavrularımızı inşallahhh

Bence de acele etmeyin hiç..Rabbim hakkınızda hayırlısını yazsın,gözlünüze göre versin.Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım.

Aynı anda yeme istersen her birini ayrı zamanlarda ye üzerine de su iç, birde kazıntı için çubuk kıraker iyi diye duymuştum.

Ahh canım çubuktan o kadar bıktım ki mesela şimdide canım salçalı orta boy boru makarnalardan çekti evde başka çeşitler var ama yok o olacak gittim aldım pişirdim yanında bir kase yoğurtla yedim ama yarım tabak hemen kesildim sanırım azcık yiyebildiğim için midem kazınıyor

Bende 8.haftada gördüm.içini ferah tut.bebislerin seninle inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktor araştırmaktan etmekten kafayı yicem bulduklarım ya çok pahalı yada doktorların saati benim okul saatime uymuyor habirede müdürden izin alamıyorumki üçüz diye sevindik şimdide bu üzüntü çıkıntı gittim doktor bebek görünmüyor görünmezde kürtaj dedi çıktı psikolojimi altüst etti

Canim beni m çok saol.ben de umudunu kaybetmicem Dr. Zaten 5-6 haftalik dedi.haftaya pazartesi dinlemeye çalıscaz inşallah.

kızlar hangi folik asitleri kullanıyorsunuz ve kaç mg? doktorun bana yazdığı folbioldu ve 5 mgdı. ama çok fazla dediler, normalde 0.4 mg oluyomuş, 10 katından fazla benimki :18: fazlası zarar mıdır ki

kızlar hangi folik asitleri kullanıyorsunuz ve kaç mg? doktorun bana yazdığı folbioldu ve 5 mgdı. ama çok fazla dediler, normalde 0.4 mg oluyomuş, 10 katından fazla benimki :18: fazlası zarar mıdır ki

cnm ben folıc plus kullanıyorum günde 3 tane alıyorum kutunun üzerinde 3tanenin içerdiği oran şöle yazıyo folic acid:400mgc Kalsiyum:800mg
Vitamin D: 7 mgc fiyatı 19,5TL diğerlerine göre fiyat biraz fazla içinde 90 tane var

ne yaptın özgül gittin mi doktora ne dedi?

Benim mide bulantım tamamiyle geçti, darısı başınıza. Yemek kokuları da artık pek etkilemiyor.

Canım bnm kalp atisi yeni oluşuyordu.geç döllenme olmuştur.kiminin 2.aya kadar görülmüyor.Rabbim ol dedi ise olacak zaten.er yada geç canını sikma bence bebisler seninle inşallah olumlu dusun ki olumlu olsun.ben var ya dr o kadar olumsuz konuşmasına rağmen hep huzurlu ve mutluyum elh.ne gelirse raziyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaa bende de aşırı iştahsızlık var bütün gün yemesem aklıma gelmiyor zoraki yiyorum resmenn neden kiii çözemedim heyecandan mı acaba diyorumm
darısı basımaaa
ben agzımı kapatamıyorum yaa

benım bogazım hıc durmuyorkı gercekten de dar gelıyor artık
sızlerde de aynımı

sızlerde de aynımı[/QUOTE]

Yaw ben zaten kilolu hamile kaldım, daha da kilolandım 2 kg kadar. dikkatli yemeye çalışıyorum ama gene şişiyorum arkadaş nolcam ben mide bulantım varken iştahım da kapanmıştı, o zaman bile 1 kg aldım.

Yaw ben zaten kilolu hamile kaldım, daha da kilolandım 2 kg kadar. dikkatli yemeye çalışıyorum ama gene şişiyorum arkadaş nolcam ben mide bulantım varken iştahım da kapanmıştı, o zaman bile 1 kg aldım.

Bende bulantıyı bastırması için ağzıma sürekli bişeyler atıyorum ama şimdiye kadar kilo artışım olmadı
doktorum bana 7-8 kg ile bitiririz diyince çok kortkum ama ben vücudumun kilo alma potansiyelini bildiğim için kendimden daha fazlasını bekliyorum

canım benim de tüp bebek 11.gün değerim 757 çıktı 13.değerim 1800 çıktı sen kalp atışlarını duydun mu duyduysan kaçıncı haftanda duydun
benimde ikiz olma ihtimali yüksek o yüzden sordum inşallah sen de sağlıcakla miniklerini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…