ay masallah balımm cok sevindim benimki normal gebelik oldu ama deger 1.5 günde 2 ye katlaması gerekiyoya baya bi katlayınca herhalde dr belki cogul olabilir dedi ama ben sanmıyorum yani bilemedimvalla gönlümdende hep ikiz gecerdi cünkü 3 tane kaybettim bu 4. gebeliğim nasıp olurda dogurursam bir daha hamile kalmam zor olur diye hep keske ikiz olsa kardes kardes büyürler derdim dr oyle diyince heyecanlanmadım değim ama önemlide değil saglıklı sıhatlı olsun benim için o önemli rabbim bebişlerimizi korusun canım
Aynı anda yeme istersen her birini ayrı zamanlarda ye üzerine de su iç, birde kazıntı için çubuk kıraker iyi diye duymuştum.
Bende 8.haftada gördüm.içini ferah tut.bebislerin seninle inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamun aleyküm annecikler ;
öncelikle yeni annelerimize hayırlı hamilelikler diliyorum.
ozgulgulece ; Canım bak ben 9.haftamin içindeyim.dr a 3.gidişimdE duydum.yani 7+3 iken kalp atisini.onun öncesinde dr hep dedi şimdiye kadar atması lazimdi vs.diye. Vajinal bakmasına rağmen duyulmadı diğer haftalarda.dr kalp atisini duydu diyo bana kanama olursa hemen gel.sevinmeyelim de uzulmeyelim de.bense herşey Rabbim den diyip sebepleri yerine getiriyorum. Gerisi Rabbim nasıl isterse öyle olacak. Umidini kaybetme. Dua ve sabır iki önemli seyy bizler için.
Yavrucuklarim ; masallah ne güzel haberler ile geliyorsun masallah yaa.Rabbim nazardan saklasın 3melegi de alırsın eline sağlıcakla inşallah. :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende çalışıyorum ve malesef oyüzden düzenli beslenemiyorumbenim ikiz gebelik olduğu için önümüzdeki ay bırakıcam işi anca ozaman düzenli yiyebilirim sanırım
Çok sevindim bebişlerine kuzum,umarım sağ salim kavuşursun onlara
bende çok düzenli beslenemiyorum ama artık evden getirircem arada annem takviye eder zaten idare edicem.ara öğünlere meyveme sebzeme dikkat etmeye çalışıcam mecburen(
Gözün aydın canım sağlıkla il inş.kucağına
amin inşallah hepimiz sağsağlim alırız bebişleri kucağımıza :)
kızlar hangi folik asitleri kullanıyorsunuz ve kaç mg? doktorun bana yazdığı folbioldu ve 5 mgdı. ama çok fazla dediler, normalde 0.4 mg oluyomuş, 10 katından fazla benimki :18: fazlası zarar mıdır ki
Benim haftam kimle tutuyor onu bile anlamıyorum artık. Tek net bildiğim eşim kampa gitmeden önceki son birliktelik.o da ne zaman döllenme bilemiyorum.s.ocagindaki ebe 5-6 gün bile sürebilir döllenme o kadar geç olabilir dedikeşke Her şey yolunda olsa ben beklerim
Senin yok sac göründü mu peki?
doktor araştırmaktan etmekten kafayı yicem bulduklarım ya çok pahalı yada doktorların saati benim okul saatime uymuyor habirede müdürden izin alamıyorumki üçüz diye sevindik şimdide bu üzüntü çıkıntı gittim doktor bebek görünmüyor görünmezde kürtaj dedi çıktı psikolojimi altüst etti
Benim mide bulantım tamamiyle geçti, darısı başınıza. Yemek kokuları da artık pek etkilemiyor.
darısı basımaaayaa bende de aşırı iştahsızlık var bütün gün yemesem aklıma gelmiyor zoraki yiyorum resmennneden kiii çözemedim heyecandan mı acaba diyorumm
Merhaba siz uzun zamandır buradasınız, sizinle günlerimiz aynı ben topiği takip ediyorum sizi görmüştüm ama ilk geçen hafta bebeğimin kalp atışını duyduktan sonra yazabildimbişey soracaktım hamilelik takvimimizde kıyafetler dar gelebilir yazıyor sizin kilonuzda değişim var mı?
Ohh ne güzel mutlu ol ki guzellikler seninle olsun annecik :)Canim beni m çok saol.ben de umudunu kaybetmicem Dr. Zaten 5-6 haftalik dedi.haftaya pazartesi dinlemeye çalıscaz inşallah.
bende çalışıyorum ve malesef oyüzden düzenli beslenemiyorumbenim ikiz gebelik olduğu için önümüzdeki ay bırakıcam işi anca ozaman düzenli yiyebilirim sanırım
canım ben tüp bebekle hamile kaldım transferin 6.günü 38 çıktı 8.gün 137 10.gün 390 civar bişeydi 12.gün 700 çıktı 14.gün 1440 ve en son 16.gün 3312 çıktı birdaha da yaptırmadım ve geçen hafta salı iki kese göründü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?