arkadaşım morelini bozma ilk resimde bişey var sanki banada devlette bişey yok dendi özelde kese görüldü doktordsn doktora fark ediyo hiç üzülme bekle bencehayır işin garibi haftaya pazartesi biri kalp dinlemeye
dğeri ise embiro görmezsek kürtaja çağırdı:S
ah canım ahhhh keşke her şey güzel gitse eşimi aradım ağlaya ağlaya o da yıkıldı zaten benden uzakta.kim bilir o ne yapıyor şimdi((haftaya kürtaj yapcak sevgili dr.a asla gitmicem pazertesi kendi dr.uma gidicem.inşallah her şey yolunda olur ve yolunda gider.5-6 haftalık görünüyor dedi.cihazın ölçümüne ve kese büyüklüğüne göre 15,6 mm imiş.
yok canım saolsun ben odasında ağlayınca bana ağlama daha yaşın küçük bi daha gebe kalırsın dedi zaten(
canım herkesin bir değil ben 7 haftada bugün gördüm bebeği inşallah senin mucizelerinde yanındaHanimlar iyi gunler nasilsiniz konuya yeni vakif oldum ama benimde 3kesem oluştu cumartesi gunu doktor bebek gorunmuyor kurtaj dedi direkt sizin ne zaman gorundu bebekler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bazı doktorlar resmen dayak istiyolar yabenim adete göre 8. hafta ama geç döllenme olmuş demişti doktor bu 3. gidişim ilk gidişimde geç döllenmiş ufak henüz dedi bebekler 3z dedi. kaç hafta dedim 5 dedi. geçen hafta bebeklerin sesi duyulmadı dedim kaç hafta geçen 5 demiştiniz daha 5 galiba yanlış tahmin ettik duyulması lazımdı dedi çıktı.
bu hafta gittik ses duyulmadı bebekler görünmedi 3 kesede boş maalesef görmem lazımdı kürtaj dedi. dedim Allajh'tan ümit kesilmez beklim belki 3tane geç oluşurlar sen bilirsin ama oluşmaz için rahat etsin dedi çıktıbirde Kapalı bir doktor diye Allah'tan korkar diye güvenip gittim
benım bogazım hıc durmuyorkı gercekten de dar gelıyor artık
sızlerde de aynımı
benım bogazım hıc durmuyorkı gercekten de dar gelıyor artık
sızlerde de aynımı
bebişimin tiiikkkk takkklarını duydum kızlar süperdi dsrısı duymayanların başına
hayırlısı inşallah canım yaCanım bence bekle öyle hemen aldırayım deme sakın..bir de ben diyorum ki bir devlet hastanesinin doktoruna gitsen özellere güvenemiyorum ben..geçen sene bende kist oluşmuştu özele kalsa ameliyatla alıyorlardı birde devlete gittim doktor kesinlikle gerek yok önümüzdeki ay adetle atılır o dedi ve nitekim atıldıda...ben şuan hem o devletteki dr a (bu sabah ona gittim zaten çokta ilgili bir doktor) hemde özele gitmeyi düşünüyorum 2 sini birlikte götürmek istiyorum açıkçası...
bence devlet doktoruna da bir gözük derim ben...ve bekle acele karar verme sakın
benim 5-6 görünüyor dedi kese 15,6 mm imiş kesenin yanında ultrason ekranında daha belirgin olmakla ve resim çıktısında daha belirsiz görünmekle birlikte embriyo gördü dr ama daha çok küçük haftaya netleşir kalp atışını da daha göremeyiz dedicanım senin kaçıncı hafta benimde doktor gözükmedi bebekler kürtaj dedi
evet bu dediğinden bugün kesin olarak emin oldum canımarkadaşlar tek doktor ile karar vermeyin. iki hatta üç doktor görsün. inşallah gönlünüzce olur herşey hayırlısıyla.
Bence de acele etmeyin hiç..Rabbim hakkınızda hayırlısını yazsın,gözlünüze göre versin.Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım.
haberler çok karışık canım yane yaptın özgül gittin mi doktora ne dedi?
var canım resimde belirsiz ama ekranda ben bile gördüğümde seçip ayırt edebildim.ama aynı gün başka bir dr. hem alttan hem karından göremedi ve boş kese dediarkadaşım morelini bozma ilk resimde bişey var sanki banada devlette bişey yok dendi özelde kese görüldü doktordsn doktora fark ediyo hiç üzülme bekle bence
canım herkesin bir değil ben 7 haftada bugün gördüm bebeği inşallah senin mucizelerinde yanında
canım bazı doktorlar resmen dayak istiyolar ya
bebişimin tiiikkkk takkklarını duydum kızlar süperdi dsrısı duymayanların başına
kızlar bişey sorcam size hani imza kısmında haftalarınız yazıyor ya
onlar hep gerçek haftalarınız mı yoksa sat.a göre haftanız mı?çünkü 9. hafta yazanlar kalp atışını yeni duyuyor 7. 8. hafta yazanlar keseyi yeni görmüş.
ben bu topiğe başladığımdan beri bu kaçıncı imza değiştirişim((ben sat.a göre 7+4 üm
ama dr.a göre taş çatlasın 6 yım
maşallah canım benim gözünaydın.inşallaah valla duymaya öyle ihtiyacım var ki (
kızlar hangi folik asitleri kullanıyorsunuz ve kaç mg? doktorun bana yazdığı folbioldu ve 5 mgdı. ama çok fazla dediler, normalde 0.4 mg oluyomuş, 10 katından fazla benimki :18: fazlası zarar mıdır ki
cnm ben folıc plus kullanıyorum günde 3 tane alıyorum kutunun üzerinde 3tanenin içerdiği oran şöle yazıyo folic acid:400mgc Kalsiyum:800mg
Vitamin D: 7 mgc fiyatı 19,5TL diğerlerine göre fiyat biraz fazla içinde 90 tane var
kızlar bişey sorcam size hani imza kısmında haftalarınız yazıyor ya
onlar hep gerçek haftalarınız mı yoksa sat.a göre haftanız mı?çünkü 9. hafta yazanlar kalp atışını yeni duyuyor 7. 8. hafta yazanlar keseyi yeni görmüş.
ben bu topiğe başladığımdan beri bu kaçıncı imza değiştirişim((ben sat.a göre 7+4 üm
ama dr.a göre taş çatlasın 6 yım
darısı basımaaa
ben agzımı kapatamıyorum yaa
hadi yaaa bende de tam tersi yemem lazım amaa nasıl olcak bilmiyorum..gerçi bikaç aydan sonra iştah açılıyomuş öyle diyolar
bende kılolu hamıle kalanlardanım ılkımde kıloluyduYaw ben zaten kilolu hamile kaldım, daha da kilolandım 2 kg kadar. dikkatli yemeye çalışıyorum ama gene şişiyorum arkadaş nolcam benmide bulantım varken iştahım da kapanmıştı, o zaman bile 1 kg aldım.
duycaksın canım sen içini ferah tut rabbim büyük o olumsuz,doktorada gitme bidaha bol bol dua et bebişin seninke olcakhayırlısı inşallah canım ya(beklemek çok zor gelecek ama inşallah ben de hayırlı haberler alırım artık
benim 5-6 görünüyor dedi kese 15,6 mm imiş kesenin yanında ultrason ekranında daha belirgin olmakla ve resim çıktısında daha belirsiz görünmekle birlikte embriyo gördü dr ama daha çok küçük haftaya netleşir kalp atışını da daha göremeyiz dedi
gittiğim başka bir dr. da 5 hafta yolk sac ve embriyo yok boş gebelik dedi
evet bu dediğinden bugün kesin olarak emin oldum canım
haberler çok karışık canım yabir dr embriyo gördü haftaya kalp atışına bakalım dedi,başka bir dr. sadece kese gördü haftaya gel alalım dedi
var canım resimde belirsiz ama ekranda ben bile gördüğümde seçip ayırt edebildim.ama aynı gün başka bir dr. hem alttan hem karından göremedi ve boş kese dedi
maşallah canım benim gözünaydın.inşallaah valla duymaya öyle ihtiyacım var ki (
saol canım benim sata göre 7 haftalık kese boyuna göre 8 haftalıkken duydum inşallah duyarsın dende çoooook heycanlı bişeyCANIM TEBRİK EDERİMDARISI ARTIK BİZE KAÇ HAFTALIKKEN DUYDUN CANIM
darısı basımaaa
ben agzımı kapatamıyorum yaa
hadi yaaa bende de tam tersi yemem lazım amaa nasıl olcak bilmiyorum..gerçi bikaç aydan sonra iştah açılıyomuş öyle diyolar
sıkıntı yapma bı acılıyo bı daha kapanmıyor..
dıyorum ya ılk gebelıkle alakası yok bunun.
kızımda ılk 4 ay 9-10 kg vermıstım.
sonra bı almaya basladım ooooo beko
canım ben o işe hiç girmiyim:)bir önceki ay adetim 38 gün sonra oldutatlım ımza sata gore oluyor.
sen degısme sureklı ıkı hafta pespese gıtsen de bı haftan dıgerını tutmaz.
ben ıkı haftada bır gıdıyordum ya gerıden ya ılerden gıderdım hep ılk gebelıgımde.
sen satını yaz gerısı 12. haftadan snra duzelır :)
maşallahhhhhhhBnm sat a göre canım. Sat a göre de 7+3te duyduk kalp atisini. Bugün 8+1 iz yani 9.hafta inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım Allah nasip ederse inşallah planım kürtaj diyen dr.a değilde embriyo görüp de kalp atışı bekleyelim diyen dr.a devam etmek.31 mart yani haftaya gidicem inşallah.umutlu olmak istiyorum.ben vazgeçmicem inşallah boş da olsa gebeliğimden dolu da olsa bebeğimden sağlıksızsa (Allah esirgesin) zaten düşecektir.
çok garip bişey dikkatimi çekti bugün 2 ayrı hastanedeki kese resimleri çok ilginç şekilde farklı.bir tanesinde dışa doğru yuvarlak bir çıkıntı var anlamadım ya:18: şu bi hafta geçer inşallah çabucak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?