2014 Kasım Anneleri

arkadaşım morelini bozma ilk resimde bişey var sanki banada devlette bişey yok dendi özelde kese görüldü doktordsn doktora fark ediyo hiç üzülme bekle bence

canım herkesin bir değil ben 7 haftada bugün gördüm bebeği inşallah senin mucizelerinde yanında

canım bazı doktorlar resmen dayak istiyolar ya

bebişimin tiiikkkk takkklarını duydum kızlar süperdi dsrısı duymayanların başına

benım bogazım hıc durmuyorkı gercekten de dar gelıyor artık
sızlerde de aynımı

Yaw ben zaten kilolu hamile kaldım, daha da kilolandım 2 kg kadar. dikkatli yemeye çalışıyorum ama gene şişiyorum arkadaş nolcam ben mide bulantım varken iştahım da kapanmıştı, o zaman bile 1 kg aldım.[/QUOTE]
bende kılolu hamıle kalanlardanım ılkımde kıloluydu
keske mıde bulantım olsada kussam dıye dua edıyorum o derece yıyorum ben
benım bogazım hıc durmuyorkı gercekten de dar gelıyor artık
sızlerde de aynımı

Bende bulantıyı bastırması için ağzıma sürekli bişeyler atıyorum ama şimdiye kadar kilo artışım olmadı
doktorum bana 7-8 kg ile bitiririz diyince çok kortkum ama ben vücudumun kilo alma potansiyelini bildiğim için kendimden daha fazlasını bekliyorum [/QUOTE]
7-8 mı hadı ıns.
16 -17 kg aldım ılkınde :44:
bebişimin tiiikkkk takkklarını duydum kızlar süperdi dsrısı duymayanların başına

neeee bnde ıstıyorum artık yaaaaa hsonu gelsın bıan once..
durumu nasılmış. ne anlattı dr.

hayırlısı inşallah canım ya(beklemek çok zor gelecek ama inşallah ben de hayırlı haberler alırım artık
canım senin kaçıncı hafta benimde doktor gözükmedi bebekler kürtaj dedi
benim 5-6 görünüyor dedi kese 15,6 mm imiş kesenin yanında ultrason ekranında daha belirgin olmakla ve resim çıktısında daha belirsiz görünmekle birlikte embriyo gördü dr ama daha çok küçük haftaya netleşir kalp atışını da daha göremeyiz dedi
gittiğim başka bir dr. da 5 hafta yolk sac ve embriyo yok boş gebelik dedi
arkadaşlar tek doktor ile karar vermeyin. iki hatta üç doktor görsün. inşallah gönlünüzce olur herşey hayırlısıyla.
evet bu dediğinden bugün kesin olarak emin oldum canım
Bence de acele etmeyin hiç..Rabbim hakkınızda hayırlısını yazsın,gözlünüze göre versin.Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım.

ne yaptın özgül gittin mi doktora ne dedi?
haberler çok karışık canım yabir dr embriyo gördü haftaya kalp atışına bakalım dedi,başka bir dr. sadece kese gördü haftaya gel alalım dedi
var canım resimde belirsiz ama ekranda ben bile gördüğümde seçip ayırt edebildim.ama aynı gün başka bir dr. hem alttan hem karından göremedi ve boş kese dedi

maşallah canım benim gözünaydın.inşallaah valla duymaya öyle ihtiyacım var ki(

maşallah canım benim gözünaydın.inşallaah valla duymaya öyle ihtiyacım var ki([/QUOTE]

özgül o kürtaj diyen doktor tam bir para tuzağı peşinde akın inanma bir arkdaşıma da 6 haftalıkken kürtaj dediler özel hastane ne yazık ki inandı ve yaptırdı patoloji raporunda çıktı son ana kadar yaşadığı şimdi doktora dava sürecinde bekle sabret dua et başka doktora muhakkak git 8 veya 9.haftaya kadar yolu var daha erken

kızlar bişey sorcam size hani imza kısmında haftalarınız yazıyor ya
onlar hep gerçek haftalarınız mı yoksa sat.a göre haftanız mı?çünkü 9. hafta yazanlar kalp atışını yeni duyuyor 7. 8. hafta yazanlar keseyi yeni görmüş.
ben bu topiğe başladığımdan beri bu kaçıncı imza değiştirişim((ben sat.a göre 7+4 üm
ama dr.a göre taş çatlasın 6 yım

tatlım ımza sata gore oluyor.
sen degısme sureklı ıkı hafta pespese gıtsen de bı haftan dıgerını tutmaz.
ben ıkı haftada bır gıdıyordum ya gerıden ya ılerden gıderdım hep ılk gebelıgımde.
sen satını yaz gerısı 12. haftadan snra duzelır :)

maşallah canım benim gözünaydın.inşallaah valla duymaya öyle ihtiyacım var ki(

özgül o kürtaj diyen doktor tam bir para tuzağı peşinde akın inanma bir arkdaşıma da 6 haftalıkken kürtaj dediler özel hastane ne yazık ki inandı ve yaptırdı patoloji raporunda çıktı son ana kadar yaşadığı şimdi doktora dava sürecinde bekle sabret dua et başka doktora muhakkak git 8 veya 9.haftaya kadar yolu var daha erken
[/QUOTE]

canım Allah nasip ederse inşallah planım kürtaj diyen dr.a değilde embriyo görüp de kalp atışı bekleyelim diyen dr.a devam etmek.31 mart yani haftaya gidicem inşallah.umutlu olmak istiyorum.ben vazgeçmicem inşallah boş da olsa gebeliğimden dolu da olsa bebeğimden sağlıksızsa (Allah esirgesin) zaten düşecektir.

çok garip bişey dikkatimi çekti bugün 2 ayrı hastanedeki kese resimleri çok ilginç şekilde farklı.bir tanesinde dışa doğru yuvarlak bir çıkıntı var anlamadım ya:18: şu bi hafta geçer inşallah çabucak da

kızlar hangi folik asitleri kullanıyorsunuz ve kaç mg? doktorun bana yazdığı folbioldu ve 5 mgdı. ama çok fazla dediler, normalde 0.4 mg oluyomuş, 10 katından fazla benimki :18: fazlası zarar mıdır ki

canım bana da aynısından verdi bak bende kararsız kaldım şimdi

doktorun bunu mu önerdi canım olmazsa ben bir daha gittiğimde sorayım yada eczacıma sorayım :26:

Bnm sat a göre canım. Sat a göre de 7+3te duyduk kalp atisini. Bugün 8+1 iz yani 9.hafta inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım Allah nasip ederse inşallah planım kürtaj diyen dr.a değilde embriyo görüp de kalp atışı bekleyelim diyen dr.a devam etmek.31 mart yani haftaya gidicem inşallah.umutlu olmak istiyorum.ben vazgeçmicem inşallah boş da olsa gebeliğimden dolu da olsa bebeğimden sağlıksızsa (Allah esirgesin) zaten düşecektir.

çok garip bişey dikkatimi çekti bugün 2 ayrı hastanedeki kese resimleri çok ilginç şekilde farklı.bir tanesinde dışa doğru yuvarlak bir çıkıntı var anlamadım ya:18: şu bi hafta geçer inşallah çabucak da [/QUOTE]

aynen canı veren de Allah alan da nasibi varsa yaşar zaten sevindim o kürtaj diyene gitmemene benim kardeşim özel bir hastanede biyologtu kendisi söylerdi doktorların kürtajlardan ek ücret aldığını yarışırlarmış resmen kim daha çok kürtaj yapacak diye para için kndilerinden başkasını düşünmezler Allahtan korkmaz insanlar

Yaw ben zaten kilolu hamile kaldım, daha da kilolandım 2 kg kadar. dikkatli yemeye çalışıyorum ama gene şişiyorum arkadaş nolcam ben mide bulantım varken iştahım da kapanmıştı, o zaman bile 1 kg aldım.
bende kılolu hamıle kalanlardanım ılkımde kıloluydu
keske mıde bulantım olsada kussam dıye dua edıyorum o derece yıyorum ben

Bende bulantıyı bastırması için ağzıma sürekli bişeyler atıyorum ama şimdiye kadar kilo artışım olmadı
doktorum bana 7-8 kg ile bitiririz diyince çok kortkum ama ben vücudumun kilo alma potansiyelini bildiğim için kendimden daha fazlasını bekliyorum [/QUOTE]
7-8 mı hadı ıns.
16 -17 kg aldım ılkınde :44:

neeee bnde ıstıyorum artık yaaaaa hsonu gelsın bıan once..
durumu nasılmış. ne anlattı dr.[/QUOTE] inşallah tez zamanda duyardın canım demiştim ya sabah doktora gittim devlete kese Büyümüş içinde bebeğin oluşumları başlamış haftaya belli olur demişti bugün için bi hastaneye daha randevum vardı oda kalp atışları bak bu diye dinletti benim kalbimden hızlı atıyomuş kuzumun kalbi haftaya tekrar çağırdı

duycaksın canım sen içini ferah tut rabbim büyük o olumsuz,doktorada gitme bidaha bol bol dua et bebişin seninke olcak

CANIM TEBRİK EDERİM DARISI ARTIK BİZE KAÇ HAFTALIKKEN DUYDUN CANIM
saol canım benim sata göre 7 haftalık kese boyuna göre 8 haftalıkken duydum inşallah duyarsın dende çoooook heycanlı bişey çok şükür rabbime

canım ben o işe hiç girmiyim:)bir önceki ay adetim 38 gün sonra olduyumurtam çok geç çatladı.bu dediim gecikme ve geç çatlamadan sonraki ay da hamile kaldım.sata yetişmem imkansız yanidr.ların hesabına göre düzelttim ki yok 7 oldum 8 oldum niye duymadım etmedim diye daha çok depresyona girmiym diye
Bnm sat a göre canım. Sat a göre de 7+3te duyduk kalp atisini. Bugün 8+1 iz yani 9.hafta inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallahhhhhhh6+5 ten itibaren kalp atışı duyulur yazıyor her yerde daha erken duyanlar erken bile döllenmiş olabilir ya da benim gibi hala duyamayanlar da geç döllenmş olabilir.inşallah senin haftanla uyumlu gideer

aynen canı veren de Allah alan da nasibi varsa yaşar zaten sevindim o kürtaj diyene gitmemene benim kardeşim özel bir hastanede biyologtu kendisi söylerdi doktorların kürtajlardan ek ücret aldığını yarışırlarmış resmen kim daha çok kürtaj yapacak diye para için kndilerinden başkasını düşünmezler Allahtan korkmaz insanlar
[/QUOTE]

desene gelir kapısı olucaktım nerdeyse,inşallah Rabbim yardım eder de her şey yolunda gider tüm bu muhabbetler boş yere stres yapmışım diye kendime kızdığım anılar olarak kalır(

desene gelir kapısı olucaktım nerdeyse,inşallah Rabbim yardım eder de her şey yolunda gider tüm bu muhabbetler boş yere stres yapmışım diye kendime kızdığım anılar olarak kalır([/QUOTE]

​inşallah cnm stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…