iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.
canim ben bugün gittim doktora. Vajinal baktı ve gorduk kesemizi çok şükürAmin çok sağol tatlım
bende balçovada oturuyorum burdada şifanın şubesi var ama hep sezeryanı destekliyolar dedikleri için çekindim gitmeye açıkçası :26: tam da net bir bilgi edinemedim gerçi bunu birkaç kişiden duydum..
evett bende bugün gittim alttan bakmazmış düşük tehliesi olabilirmiş sadece gerekli durumlarda bakılırmış alttan öyle söyledi.10 gün sonra gel ultrasonla bakalım o zaman duyarız kalp atışlarını dedi.Ben hamile kalmadan kan testi ve hormon testleri için kan vermiştim bi sorun var mı diye malum olmuş sanki hamile kalacağım onun sonuçlarına baktı yolunda herşey dedi çok şükür artık beklemedeyim sabırsızlıkla bekliyorum canım.
Senin içinde sevindim herşeyin yolunda olmasınahayırlısı hakkımızda bakalımm
teşekkür ederim :)) inşallah canım dediğin gibi olur.beta değerim cuma günü yaptırdığımda 562.8 çıkmıştı.acaba bugün bi daha yaptırsam mı kii bilemedim.evet ilk kontroldü ama tam kontrol de denemez sanırım kontrol etmedi çünkü 10 gün sonra gel bakalım şuan göremeyiz beta değerine göre dedi :26: daha çok yeniymiş.benim tahminime göre 4 haftalık sanırım ama SAT a göre 5+2
iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.
Ben de senin gibi 5. Haftamdayım ve bulantım yok sanırım daha erken bulantı için ama ilk hamileleiğimde de sadece sabahları biraz bulanıp geçiyordu. Bulantı sıkıntısı çekmedim öyle çok fazla. İştahımda pek yok evet ilkinde de çok iştahsızdım ama yinede 16 kilo almıştım. Düşük kiloyla hamileliğe başlayınca illaki kilo alınıyor ama hepsi gitti doğumdan sonra
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah canım, onuncu haftaya girmişsin, bel ağrısı oluyor demekki bulantı yerine, herkeste farklı....
Benim bir haftadır belim kopuyor. Daha kese falan da görmedik düşün....
Geçen hafta adet zamanımın olduğu gün lekelenmem olmuştu dr iğne verdi üç gün yattım..
Düşük falan diye aklından geçirme, iyi düşünelim.....
Hoş sana diyorum ben çok evhamlıyım, çok zor diyordum 6 yıl uğraştım bu günler için , napalım kıymetli bebekler bizimkilerçekicezz öperim..
Merhaba, ben de yeni yeni yazıyorum
Ben de yok iştahsızlık hatta sürekli acıkıyorum..
İki kilo aldım ;/
Benim belim çok ağrıyor ve gazzzzz çok...bu da normal galiba, sen kaç haftslıksın..
slm kizlar umarim hepiniz iyisinizdir. Sayfalari okurken vajinal ultrasonla ilgili herkesin bi celiskisi oldugunu farkettim. Benim doktorum simdiye kadar kontrollerinde( kese ve kalp atisi) hep vajinal bakmayi tercih etti hatta surekli sunu der " ben esimdede ayni seyi yapiyorum" vajinal ultrason bi dusuk sebebi degil. bunun nedenide anatomik yapimiz. Bircok kaynakta detayli anlatiliyor zaten. Vajinal girisin bulundugu kisimla kese gelisiminin bulundugu bolge birbirinden tamamen ayri yerler. Katilan olur yada olmaz olmaz ben sadece kendi arastirdigim bilgileri paylastim sizinle.
yaklaşık bir haftadır bakamamıştım, ne kadar çok şey yazılmış. Benim de bugün çok şükür bebeğimi de gördük kalp atışını da duyduk. artık biraz daha rahatladım. ilk keseyi gördüğümüzde SAT'a göre 5 haftalık olması gerekirken doktorum 4 hafta var yok demişti. 2 hafta geçti bugün SAT'a göre 6+6 olması lazımdı. bizimki 6+4 olmuş, kendini yetiştirmiş sanırım sürece. :nazar Ancak 2 kere kahverengi akıntı olduğu için progestan kullanıyorum, o da çok sarsıyor beni. birde farenjit ve grip. üstelik çalışıyorum. Boğazım çok ağrıdığı için yiyemiyorum da bir şey.Ağrı kulaklarıma kadar vuruyor, doktor normalde antibiyotiklik ama bebek küçük bi müddet kullanmasak iyi olur dedi. acaba benim gibi durumda olan var mı? Boğazı rahatlatmak için neler yapılabilir?
Ay canım çok üzüldüm inşallah bi an önce rahatına kavuşursun...En çok korktuğum şey gebelikte bulantıydı şimdilik bişeyim yok inşallahta olmaz ama dediğim gibi okuduğum yazılar kafamı karıştırmıştı ama demek öyle değilmiş:)Allah hepimize yardım etsin işimiz hiç kolay değil büyük bi sorumluluk taşıyoruz bebişimize dikkat etmemiz lazım.Zorlu ama bi okadarda güzel ve duygulu bi dönem:)
Sizin şuan tam kaç haftalık?Benim randevumda perşembe günü ozaman öğrenicem tam olarak herşeyi.İnşallah herşey yolundadır��
Bütün hamişlere bol dinlenmeli iyi akşamlar ��
Benim gozledigimde dedigin gibi sonucta afedersiniz ama iliski esnasindada bebege birsey olmuyor vajinal ultrasonda niye olsun. Ultrasonun direk zarari olsa karindam bakildigindada olurdu
Cok gecmis olsun hastasin ve calisiyorsun rapor alio dinlenme imkanin yokmuacil sifalar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy inşallah canım inşallah ya ağzından bal damlıyor valla:)Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah.valla önümde bir hafat var her akşam yasin okucam inşallah,bol bol da dua etcemcanim soldaki usg de yolk sack gozukuyor.Bak gor haftaya kalp atislarinida göreceksin. Ultrason cihazlarinin cözünürlük degerleride farklilasiyor. Eski tip cihazlarda daha gec gözlemleniyor.Icin rahat olsun .Dua et bol bol. Bence bebisin köseye saklanmis haftaya decikkkk diyip kendini gösterivericek
anladım canım o zaman senin degayet normal görünüyor haftasına göreBendede 35 gune adet oluyordum son zaman 1 hafta gerideydi kesemiz dr zaten ultrasonu gorunce direk anladi gec dollenme oldugu. Sende iki hafta geride olabilir hic sorun yok ozaman eminim haftaya anca görünür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne iştah kaldı ne de yeme isteği.hiç bulantım olmadı ama şimdi bulantıyı geç varolan iştahım da bitti.midem sık sık kazınıyor ama bişey yiyesim gelmiyorhanımlar bı sorum var ben henuz son adet tarıhıme gore 5. haftadayım ve istahım hıc yok, bulantım yok ama iştahım da hiç yok ...sizdede benzer bi problem var mı yada oldu mu bulantılar başlamadan önce, ben ki yemek yemeyi seven bi insan iken şimdi günde normal yemem gereken yemekleri bile yiyemiyorum resmen tabak bitmiyor içindekiler çoğalıyor
bide bu aralar huzursuzum onunda mı etkisi var ki bilememdim off üzgün ve depresifim sanırım ruh halimde etkiliyor beni
slm kizlar umarim hepiniz iyisinizdir. Sayfalari okurken vajinal ultrasonla ilgili herkesin bi celiskisi oldugunu farkettim. Benim doktorum simdiye kadar kontrollerinde( kese ve kalp atisi) hep vajinal bakmayi tercih etti hatta surekli sunu der " ben esimdede ayni seyi yapiyorum" vajinal ultrason bi dusuk sebebi degil. bunun nedenide anatomik yapimiz. Bircok kaynakta detayli anlatiliyor zaten. Vajinal girisin bulundugu kisimla kese gelisiminin bulundugu bolge birbirinden tamamen ayri yerler. Katilan olur yada olmaz olmaz ben sadece kendi arastirdigim bilgileri paylastim sizinle.
Benim mide bulantım tamamiyle geçti, darısı başınıza. Yemek kokuları da artık pek etkilemiyor.
yaklaşık bir haftadır bakamamıştım, ne kadar çok şey yazılmış. Benim de bugün çok şükür bebeğimi de gördük kalp atışını da duyduk. artık biraz daha rahatladım. ilk keseyi gördüğümüzde SAT'a göre 5 haftalık olması gerekirken doktorum 4 hafta var yok demişti. 2 hafta geçti bugün SAT'a göre 6+6 olması lazımdı. bizimki 6+4 olmuş, kendini yetiştirmiş sanırım sürece. :nazar Ancak 2 kere kahverengi akıntı olduğu için progestan kullanıyorum, o da çok sarsıyor beni. birde farenjit ve grip. üstelik çalışıyorum. Boğazım çok ağrıdığı için yiyemiyorum da bir şey.Ağrı kulaklarıma kadar vuruyor, doktor normalde antibiyotiklik ama bebek küçük bi müddet kullanmasak iyi olur dedi. acaba benim gibi durumda olan var mı? Boğazı rahatlatmak için neler yapılabilir?
gözün aydın canım pıt pıtlarını duymussun grip sorunu bendede vardı ballı ılık süt ve bol bol nane limon içtim simdi boğaz ağrım geçti inşallah burun akıntımda geçerse iyi olucamyaklaşık bir haftadır bakamamıştım, ne kadar çok şey yazılmış. Benim de bugün çok şükür bebeğimi de gördük kalp atışını da duyduk. artık biraz daha rahatladım. ilk keseyi gördüğümüzde SAT'a göre 5 haftalık olması gerekirken doktorum 4 hafta var yok demişti. 2 hafta geçti bugün SAT'a göre 6+6 olması lazımdı. bizimki 6+4 olmuş, kendini yetiştirmiş sanırım sürece. :nazar Ancak 2 kere kahverengi akıntı olduğu için progestan kullanıyorum, o da çok sarsıyor beni. birde farenjit ve grip. üstelik çalışıyorum. Boğazım çok ağrıdığı için yiyemiyorum da bir şey.Ağrı kulaklarıma kadar vuruyor, doktor normalde antibiyotiklik ama bebek küçük bi müddet kullanmasak iyi olur dedi. acaba benim gibi durumda olan var mı? Boğazı rahatlatmak için neler yapılabilir?
hayırlı olsun canım kalp atışlarını duymuşsun belki ikinci bi kesedir bebek olışcaktır yani inşallah öyledir ne zaman çağırdı bida doktorun teşhis içinSelam kızlar bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür yalnız yanında başka bir kese daha gördüğünü söyledi ne olduğunu o da anlamadı ikiz olabileceğini düşündüğünü ama ikize de benzemediğini söyledi... Bilginiz var mı konu hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?