2014 Kasım Anneleri

iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.

Merhaba, ben de yeni yeni yazıyorum
Ben de yok iştahsızlık hatta sürekli acıkıyorum..
İki kilo aldım ;/
Benim belim çok ağrıyor ve gazzzzz çok...bu da normal galiba, sen kaç haftslıksın..

canim ben bugün gittim doktora. Vajinal baktı ve gorduk kesemizi çok şükür
10 gün sonra kalp atisina bakicaz:18:

iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.

Ben de senin gibi 5. Haftamdayım ve bulantım yok sanırım daha erken bulantı için ama ilk hamileleiğimde de sadece sabahları biraz bulanıp geçiyordu. Bulantı sıkıntısı çekmedim öyle çok fazla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Millete sakin ol diyorum ama kendim panikliyorum :) son bir hafta gecsede dr randevuma gitsem cok rahatlicam ya. Rabbim bebeklerimizi bağışlasın. Tedaviylemi hamile kaldin? Bende hapi bırakınca 8 ay sürdü yani tam adetim duzene girdi bu ay dedim ertesi ay hamileydim. Hormonlarin üstümüzde kötü etkisi

Merhaba, ben de yeni yeni yazıyorum
Ben de yok iştahsızlık hatta sürekli acıkıyorum..
İki kilo aldım ;/
Benim belim çok ağrıyor ve gazzzzz çok...bu da normal galiba, sen kaç haftslıksın..

Bende ilk haftalar asiri istahliydim ögrendigimde sonra o istah kesildi simdi 10. Hafta yemem azicik normale döndü.

Gaz sorunum hamile oldugumu öğrenmeden 3 gun once baslamisti hala devam misafirlikde bile durma lavaboya gidiyorum karnim davuul

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaklaşık bir haftadır bakamamıştım, ne kadar çok şey yazılmış. Benim de bugün çok şükür bebeğimi de gördük kalp atışını da duyduk. artık biraz daha rahatladım. ilk keseyi gördüğümüzde SAT'a göre 5 haftalık olması gerekirken doktorum 4 hafta var yok demişti. 2 hafta geçti bugün SAT'a göre 6+6 olması lazımdı. bizimki 6+4 olmuş, kendini yetiştirmiş sanırım sürece. :nazar Ancak 2 kere kahverengi akıntı olduğu için progestan kullanıyorum, o da çok sarsıyor beni. birde farenjit ve grip. üstelik çalışıyorum. Boğazım çok ağrıdığı için yiyemiyorum da bir şey.Ağrı kulaklarıma kadar vuruyor, doktor normalde antibiyotiklik ama bebek küçük bi müddet kullanmasak iyi olur dedi. acaba benim gibi durumda olan var mı? Boğazı rahatlatmak için neler yapılabilir?

slm kizlar umarim hepiniz iyisinizdir. Sayfalari okurken vajinal ultrasonla ilgili herkesin bi celiskisi oldugunu farkettim. Benim doktorum simdiye kadar kontrollerinde( kese ve kalp atisi) hep vajinal bakmayi tercih etti hatta surekli sunu der " ben esimdede ayni seyi yapiyorum" vajinal ultrason bi dusuk sebebi degil. bunun nedenide anatomik yapimiz. Bircok kaynakta detayli anlatiliyor zaten. Vajinal girisin bulundugu kisimla kese gelisiminin bulundugu bolge birbirinden tamamen ayri yerler. Katilan olur yada olmaz olmaz ben sadece kendi arastirdigim bilgileri paylastim sizinle.

Kızlar Nasılsıniz keyifler ne alemde

Benim gozledigimde dedigin gibi sonucta afedersiniz ama iliski esnasindada bebege birsey olmuyor vajinal ultrasonda niye olsun. Ultrasonun direk zarari olsa karindam bakildigindada olurdu

Cok gecmis olsun hastasin ve calisiyorsun rapor alio dinlenme imkanin yokmu acil sifalar

Selam kızlar bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür yalnız yanında başka bir kese daha gördüğünü söyledi ne olduğunu o da anlamadı ikiz olabileceğini düşündüğünü ama ikize de benzemediğini söyledi... Bilginiz var mı konu hakkında?

Cok tesekkur ederim. Umarim bir an once gecer bulantilarim ve umarim sizin hic olmaz. Saglikli, huzurlu, agiz tadiyla birer hamilelik geciririz.

Benim son adet tarihime gore 7 hafta doldu, 8 den gun aliyorum. Ama cuma gunu doktor kontrolum var kalp atisi icin, saniyorum o zaman soyler doktorum tam olarak kac haftalik oldugumu.

Bugun ara ara sag kasigima degisik, huzurusz edici bir agri giriyor, endiselenmeye basladim.

Umarim her sey yolundadir, hepimiz icin.

Selamlar.

Son düzenleme:

teşekkür ederim, bugün raporluydum, yoğun bir hafta aslında ama bir iki gün gideyim olmadı mecbur tekrar alırım.

ayy inşallah canım inşallah ya ağzından bal damlıyor valla:)Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah.valla önümde bir hafat var her akşam yasin okucam inşallah,bol bol da dua etcem
anladım canım o zaman senin degayet normal görünüyor haftasına göre
ne iştah kaldı ne de yeme isteği.hiç bulantım olmadı ama şimdi bulantıyı geç varolan iştahım da bitti.midem sık sık kazınıyor ama bişey yiyesim gelmiyorneyseki yalnız değilmişim

yok canım hiç alınma üstüne topik kalabalık o yüzden bazen mesajlarımız arada kaynıyor cevap bulamıyoruz

Hic olur mu oyle sey :) Sayfalar hizli ilerliyor, bazen bazi sorular gozden kacabiliyor.

Bende feci bulanti oldugu icin sifir istah, sifir yemek yeme kapasitesi. Surunuyorum simdilik

benim de ilk ve ikinci kontrolüm vajinaldi, doktoruma mırın kırın ettiğimde en doğru bilgilerin özellikle ilk haftalarda bu şekilde alındığını söyledi. o kadar okuyup bi yerlere gelmişler,bir tehlikesi olsa onlar bizden eminim bu konuda daha hassas davranırlardı.

Benim mide bulantım tamamiyle geçti, darısı başınıza. Yemek kokuları da artık pek etkilemiyor.

Oh gozunuz aydin, harika! Acayip mutlu oldum bunu duyduguma, coooooooook sevindim! Demek ki umut var, belki benimki de gecicek demek ki.

Bulanti icin olan bilekliklerden aldim, taktim, bakalim bi etki bekliyorum bu aksam.

Modern tip, alternatif tip, Uzak Asya mental yaklasimlari, vs. herseyi denemeye raziyim bulantidan kurtulmak icin.. Oyle caresiz bi haldeyim ki inanin, "Filanca mahallede bi ufurukcu hoca varmis, nefesi cok kuvvetliymis, soyle -cok afedersiniz- agzina bi tukuruyormus, bulanti mulanti hicbisey kalmiyomus, kesin cozummus" deseler ona bile kosa kosa gidicem yani, o kadar perisanim.

Cok gecmis olsun.

Bende zencefil bogaz icin baya ise yariyor. Taze zencefilden kucuk bir parca, biraz bal ve limon parcasi ile beraber yiyebilirsiniz.
Ya da toz zencefili bir tatli kasigi bala karistirip yutabilirsiniz. Tadi pek iyi sayilmaz ama bogazi iyilestirmek icin katlanilabilir.
Tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz gunde bir iki kez, ayrica burnunuzu da tuzlu suyla temizleyebilirsiniz.

Bir de ilik suya taze zencefil parcalari kesip onu icebilirsiniz, bogazi yumusatiyor. Hatta limon da damlatabilirsiniz, hem aroma, hem de su cok sicak degilse C vitamini.

Tez zamanda iyilesmeniz dilegiyle.

gözün aydın canım pıt pıtlarını duymussun grip sorunu bendede vardı ballı ılık süt ve bol bol nane limon içtim simdi boğaz ağrım geçti inşallah burun akıntımda geçerse iyi olucam

hayırlı olsun canım kalp atışlarını duymuşsun belki ikinci bi kesedir bebek olışcaktır yani inşallah öyledir ne zaman çağırdı bida doktorun teşhis için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…