2014 Kasım Anneleri

Canım yolk kesesi olabilir mi acaba aklıma o geldi ama doktor onu bilirdi sanırım

Teşekkür ederim 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama ne bileyim meraktan çatlıyo insan bakalım ne çıkıcak o keseden ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama ne bileyim meraktan çatlıyo insan bakalım ne çıkıcak o keseden ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi oğlan bi kız çıksa ne güzel olur ama

inşallah canım az kaldı ne zaman bi daha ki kontrol

inşallah isteyen herkese yaşatsın raBbim benim kuzucuğumun kalbide benden hızlı atıyomuş allahımmm çok güzel bi duygu
bugunu saymazsak 8 gun kaldı dayanamazsam pazartesi hehehehh
iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.
bulantın varsa belki ondandır iştahsızlığın benim oğlumda çok fenaydımmm yemek yemeyi bırak kokusu mahfederdi iştah 0
ben şimdiye kadar hep vajinal kontrol oldum düşük yaratsa o cihazı kullanmazlar diye düşünüyorum canım
slm verdim ama kimse almadı

slm canım hoşgeldinnn

Selam herkese. Sat ım 20 şubat, tahmini doğum tarihim de 27 kasım çıkıyor.
Öte yandan 21 martta b hcg 25, bugün de (24 mart) 221 çıktı. Bu değerler biraz düşük değil mi, hiç benim gibi olan var mı? Desteğinizi bekliyorum..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de boğazımda 2 tane aft çıktı, bugün doktora gittim, hamilelik yüzündendir dedi.. Ama çok kötü, yutkunamıyorum bile.. (

Siz de dinlenmeye çalışın, bir de tarhana çorbası derim ben :)

ilk değerim 19.33 sonraki 49.38 sonra 522 en son 4096 çıktı gec döllenmedir muhtemelen canım hayırlı olsun bebişinnn

Merhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.

Rabbim size en yakın zamanda çok daha sağlıklı bir hamilelik nasip edecek hiç şüphrm yok.. Kolay değil ama demekki büyüse sağlıklı olmayabilecekti öyle düşünün nolur, şükür sizin sağlığınız iyi.. Kendinize iyi bakın ve güzel haberlerinizi en yakın zamanda paylaşın..

Bana yardımcı olun 7. Haftadaym gebeliğimde kahverengi lekem oldu ne yapmalıyım

19 olan değer sat a göre ne zamandı? Çok teşekkürler bu arada giderek artacak heralde benim de..

adetim 6 marttı 4 martta 19 çıktı 6 martta 49 çıktı canım tabi artacak 1500 olmadan kese görünmüyor ona göre muayeneye gidebilirsin
Bana yardımcı olun 7. Haftadaym gebeliğimde kahverengi lekem oldu ne yapmalıyım

canım dr a gitmelisin sana ilaç verecektir progestan endişelenme bendede oldu gecen hafta ilacı kullandım serum verdiler geçti yarın sabah dr a görünmende fayda var

Senin ne kadar oldu.bilemiormki dün gece bi damla.bu öğlende bi damla geldi abartıyomuyum canım ya

Bi anda artar sıkma canını suanki artış guzel

inş en kısa sürede tekrar bir yavrumuz olur o kadar üzgünümki şuan.resmen gün gün nasılda takip ediyordum gelişimini burda hevesle. Gayette güzeldi kese boyu gelişimi vs .daha yeni kalp atışlarını görmüştük çok çok çok şaşkınım.olması gereken buymuş demekki dediğiniz gibi belkide yaşasa sağlıksız olacaktı bununda vardır elbet bir açıklaması.o kadar tuhafımki resmen sanki etrafımdaki herşey donmuş farklı bir dünyada gibiyim.boş boş bakınıyorum sürekli.inş kısa zamanda bu duyguyu tekrar tatmayı nasip eder Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…