Aleykümselammm tatlımmslm verdim ama kimse almadı
Selam kızlar bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür yalnız yanında başka bir kese daha gördüğünü söyledi ne olduğunu o da anlamadı ikiz olabileceğini düşündüğünü ama ikize de benzemediğini söyledi... Bilginiz var mı konu hakkında?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama ne bileyim meraktan çatlıyo insan bakalım ne çıkıcak o keseden ?gözün aydın canım pıt pıtlarını duymussun grip sorunu bendede vardı ballı ılık süt ve bol bol nane limon içtim simdi boğaz ağrım geçti inşallah burun akıntımda geçerse iyi olucam
hayırlı olsun canım kalp atışlarını duymuşsun belki ikinci bi kesedir bebek olışcaktır yani inşallah öyledir ne zaman çağırdı bida doktorun teşhis için
Canım yolk kesesi olabilir mi acaba aklıma o geldi ama doktor onu bilirdi sanırım
bi oğlan bi kız çıksa ne güzel olur amaTeşekkür ederim 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama ne bileyim meraktan çatlıyo insan bakalım ne çıkıcak o keseden ?
bi oğlan bi kız çıksa ne güzel olur ama
Yolk değil dedi bayağıda bi inceledi ama anlamadı ne olduğunu bakalım ne çıkacak o keseden
Hayırlısı canım çıkar yakında umarım önemli birşey değildir
bugunu saymazsak 8 gun kaldıinşallah canım az kaldı ne zaman bi daha ki kontrol
inşallah isteyen herkese yaşatsın raBbim benim kuzucuğumun kalbide benden hızlı atıyomuş allahımmm çok güzel bi duygu
bulantın varsa belki ondandır iştahsızlığın benim oğlumda çok fenaydımmm yemek yemeyi bırak kokusu mahfederdi iştah 0iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.
ben şimdiye kadar hep vajinal kontrol oldum düşük yaratsa o cihazı kullanmazlar diye düşünüyorum canımslm kizlar umarim hepiniz iyisinizdir. Sayfalari okurken vajinal ultrasonla ilgili herkesin bi celiskisi oldugunu farkettim. Benim doktorum simdiye kadar kontrollerinde( kese ve kalp atisi) hep vajinal bakmayi tercih etti hatta surekli sunu der " ben esimdede ayni seyi yapiyorum" vajinal ultrason bi dusuk sebebi degil. bunun nedenide anatomik yapimiz. Bircok kaynakta detayli anlatiliyor zaten. Vajinal girisin bulundugu kisimla kese gelisiminin bulundugu bolge birbirinden tamamen ayri yerler. Katilan olur yada olmaz olmaz ben sadece kendi arastirdigim bilgileri paylastim sizinle.
slm verdim ama kimse almadı
Cok gecmis olsun.
Bende zencefil bogaz icin baya ise yariyor. Taze zencefilden kucuk bir parca, biraz bal ve limon parcasi ile beraber yiyebilirsiniz.
Ya da toz zencefili bir tatli kasigi bala karistirip yutabilirsiniz. Tadi pek iyi sayilmaz ama bogazi iyilestirmek icin katlanilabilir.
Tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz gunde bir iki kez, ayrica burnunuzu da tuzlu suyla temizleyebilirsiniz.
Bir de ilik suya taze zencefil parcalari kesip onu icebilirsiniz, bogazi yumusatiyor. Hatta limon da damlatabilirsiniz, hem aroma, hem de su cok sicak degilse C vitamini.
Tez zamanda iyilesmeniz dilegiyle.
Selam herkese. Sat ım 20 şubat, tahmini doğum tarihim de 27 kasım çıkıyor.
Öte yandan 21 martta b hcg 25, bugün de (24 mart) 221 çıktı. Bu değerler biraz düşük değil mi, hiç benim gibi olan var mı? Desteğinizi bekliyorum..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
ilk değerim 19.33 sonraki 49.38 sonra 522 en son 4096 çıktı gec döllenmedir muhtemelen canım hayırlı olsun bebişinnn
adetim 6 marttı 4 martta 19 çıktı 6 martta 49 çıktı canım tabi artacak 1500 olmadan kese görünmüyor ona göre muayeneye gidebilirsin19 olan değer sat a göre ne zamandı? Çok teşekkürler bu arada giderek artacak heralde benim de..
Bana yardımcı olun 7. Haftadaym gebeliğimde kahverengi lekem oldune yapmalıyım
Bi anda artar sıkma canını suanki artış guzelSelam herkese. Sat ım 20 şubat, tahmini doğum tarihim de 27 kasım çıkıyor.
Öte yandan 21 martta b hcg 25, bugün de (24 mart) 221 çıktı. Bu değerler biraz düşük değil mi, hiç benim gibi olan var mı? Desteğinizi bekliyorum..
Rabbim size en yakın zamanda çok daha sağlıklı bir hamilelik nasip edecek hiç şüphrm yok.. Kolay değil ama demekki büyüse sağlıklı olmayabilecekti öyle düşünün nolur, şükür sizin sağlığınız iyi.. Kendinize iyi bakın ve güzel haberlerinizi en yakın zamanda paylaşın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?