evet sanırım öyle balım neyse hayırlısı ikizde olsa tekde olsa saglıklı olsunda gerisi bos önemli değil yani beklemek cok zor 2 nisanda kese görmeye gidecez inş. görürüz 4. gebeliğim rabbim bu sefer inş. sağlıklıca kucagıma almak nasip olur inş... bugun ilk defa sol kasıgımda agrı var normalmi sizlerdede oldumu normalde rahimde agrılarım bazen oluyodu ama bugun dırek sol kasıgım agrıyo
inşallah bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım olumsuz düşünme..
sağlıklı bir bebek değilmiş demekki önceki..
benimde sağda ağrı var..midemde karıncalanma var henüz bulantılar başlamadı..
ve inanılmaz baş dönmem var..halsizlik var...
ve dün öğlen başlayan gözümün önünde beliren siyah benekler var
göz doktoruna gidicem bugün..
canım benden 1 lira kadar geldi akşamda geldi 50 krs kadar ama sonra kesildi uzun sürüyorsa dr a git derim canımSenin ne kadar oldu.bilemiormki dün gece bi damla.bu öğlende bi damla geldiabartıyomuyum canım ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canımm çok çok geçmiş olsun ilk bebeğimin kalp atışını duydum 2 gun sonra kürtaj oldum ama bak sağlıklı bir oğlum var ve 2. ye hamileyim sakın umudunu yıtırme inşallah sağlıkla kucağına alacağın zaman yakındainş en kısa sürede tekrar bir yavrumuz olur o kadar üzgünümki şuan.resmen gün gün nasılda takip ediyordum gelişimini burda hevesle. Gayette güzeldi kese boyu gelişimi vs .daha yeni kalp atışlarını görmüştük çok çok çok şaşkınım.olması gereken buymuş demekki dediğiniz gibi belkide yaşasa sağlıksız olacaktı bununda vardır elbet bir açıklaması.o kadar tuhafımki resmen sanki etrafımdaki herşey donmuş farklı bir dünyada gibiyim.boş boş bakınıyorum sürekli.inş kısa zamanda bu duyguyu tekrar tatmayı nasip eder Rabbim.
Kizlar bende varim :)
benim 49.38 çıktı canım şuanda 6+5 haftalık oldum stresi uzak tut kendinden ilaçlarını ihmal etme bu sefer sağlıkla alacaksın kucagınaaarkadaşlar ben ocak ayında düşük yaptım tekrar regl olamayınca progesteron vuruldu adet söktürsün diye bebek varsa korur yoksa adet olursn dedı doktorm ve dün kan testinde 59 çıktı carsamba tekrar baktırıcaz umarım yükselir bu sefer sağlıklı olur kucagıma alabılırım ama ÇOK KORKUYORM BUDA DÜŞER DİYE ÇOK KORKUYORM DİĞERİ 7HAFTALIKTI DÜŞTÜĞÜNDE ama bunda erken farkettk dıkkat edıyorm
Slm kızlar ben 2012 Ekim annesiyken tanışmıştım KK ile ve şimdi kazayla bir Kasım annesi olmak için yine buradayım
canım önce bi sakinleş...
bebeğin düşmesi senin yürümene falan bağlı değil..
Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz..
hem bebeğin şu anda susam tanesinden kaç kat küçük..ve kaç kat doku tabakası onu koruyor...
böyle kendini strese sokma...
canım o siyah benekler 1-2 kere banada oldu ama anlıktı geçti hemen bence tansiyonla ilgili olabilir diye düşünüyorum.Çok geçmiş olsun mutlaka beni haberdar et güzelim...
anladm cnm cok cok teskr ederm yanı benm adet olmam gereken tarıh 26 mart cunku muhtemelen yarın 2ye katlaması grekıyo demıstı doktorm
benim transferden sonra sağ kasığımda batmalarım oldu oraya yerleşti miniğimHala ara ara devam ediyor ama şiddetli değil arada ben burdayım diyor
canım benden 1 lira kadar geldi akşamda geldi 50 krs kadar ama sonra kesildi uzun sürüyorsa dr a git derim canım
canımm çok çok geçmiş olsun ilk bebeğimin kalp atışını duydum 2 gun sonra kürtaj oldum ama bak sağlıklı bir oğlum var ve 2. ye hamileyim sakın umudunu yıtırme inşallah sağlıkla kucağına alacağın zaman yakında
benim 49.38 çıktı canım şuanda 6+5 haftalık oldum stresi uzak tut kendinden ilaçlarını ihmal etme bu sefer sağlıkla alacaksın kucagınaa
bende 2011 ekim annesiydim şimdi kaza kurşunuyla kasım annesi olucam bendesin gel bi öpim seni
çok korkuyorm elimde değil diğerinde sevıncımız kurcagımızda kalınca buna sevınemıyorm ama en azından erken öğrendık tedbırımı aldım ılaclarımı alıyorm doktorm telefnda almam gereken ılacları söyledı yarında gıdıcez tekrar kan tahlılı 2 hafta kan tahlılı takıp edılıcek yukselıp yukselmedıgıne bakılıcakOKDAR KORKUYORMKI yurumeye korkmam bundan cunku sol kasıgımda agrı çok sankı dusucek gıbı hıssedıyorm sureklı lavaboya gıdıyorm kanama varmı dıye düşüğü yasayan bilir o psikolojı okdar kötuydukı (
Merhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
tamam o zaman canım ayaklarını uzat dinlen pimpirik yapma güzel şeyler düşün..
alıcak nefesi varsa Allah zaten sana bağışlar..
dua okumayı ihmal etme..
hayırlısını iste..ve moralini bozma her şey de bir hayır vardır...
canım bana da aynısından verdi bak bende kararsız kaldım şimdi
doktorun bunu mu önerdi canım olmazsa ben bir daha gittiğimde sorayım yada eczacıma sorayım :26:
allahım busefer nasıp eder ınsallah cunku 2.de duserse psikolojim kalmaz dıerını 2 ay oldu daha atamadım dusmemıs gibi hala ıcımde gıbı gun hafta hesap edıyordmmevlam hayırlısını versın senın bebısınde umarım saglıklı kucagına alırsn allahım hayırlısını versın hepımıze .keseyı gorene kdar gecmez bu zman
Kizlar bugun kesemi gordum, midemdeki tuhaf agri ve yanma icin premisis die bi ilac verdi dr, ilacin icinde folk asit var, ayrica folik asit icmeye gerek var mi? Bilgisi olan vr mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bugun kesemi gordum, midemdeki tuhaf agri ve yanma icin premisis die bi ilac verdi dr, ilacin icinde folk asit var, ayrica folik asit icmeye gerek var mi? Bilgisi olan vr mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hic olur mu oyle sey :) Sayfalar hizli ilerliyor, bazen bazi sorular gozden kacabiliyor.
Bende feci bulanti oldugu icin sifir istah, sifir yemek yeme kapasitesi. Surunuyorum simdilik
hayırlı olsun canım
hayır canım başka içmene gerek yok..o mide bulantısını önleyici folik asit..
Hic olur mu oyle sey :) Sayfalar hizli ilerliyor, bazen bazi sorular gozden kacabiliyor.
Bende feci bulanti oldugu icin sifir istah, sifir yemek yeme kapasitesi. Surunuyorum simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?