2014 Kasım Anneleri

benim transferden sonra sağ kasığımda batmalarım oldu oraya yerleşti miniğim hala ara ara devam ediyor ama şiddetli değil arada ben burdayım diyor

canım o siyah benekler 1-2 kere banada oldu ama anlıktı geçti hemen bence tansiyonla ilgili olabilir diye düşünüyorum.Çok geçmiş olsun mutlaka beni haberdar et güzelim...

Senin ne kadar oldu.bilemiormki dün gece bi damla.bu öğlende bi damla geldi abartıyomuyum canım ya

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benden 1 lira kadar geldi akşamda geldi 50 krs kadar ama sonra kesildi uzun sürüyorsa dr a git derim canım
canımm çok çok geçmiş olsun ilk bebeğimin kalp atışını duydum 2 gun sonra kürtaj oldum ama bak sağlıklı bir oğlum var ve 2. ye hamileyim sakın umudunu yıtırme inşallah sağlıkla kucağına alacağın zaman yakında
Kizlar bende varim :)

benim 49.38 çıktı canım şuanda 6+5 haftalık oldum stresi uzak tut kendinden ilaçlarını ihmal etme bu sefer sağlıkla alacaksın kucagınaa
Slm kızlar ben 2012 Ekim annesiyken tanışmıştım KK ile ve şimdi kazayla bir Kasım annesi olmak için yine buradayım

bende 2011 ekim annesiydim şimdi kaza kurşunuyla kasım annesi olucam bendesin gel bi öpim seni

çok korkuyorm elimde değil diğerinde sevıncımız kurcagımızda kalınca buna sevınemıyorm ama en azından erken öğrendık tedbırımı aldım ılaclarımı alıyorm doktorm telefnda almam gereken ılacları söyledı yarında gıdıcez tekrar kan tahlılı 2 hafta kan tahlılı takıp edılıcek yukselıp yukselmedıgıne bakılıcak OKDAR KORKUYORMKI yurumeye korkmam bundan cunku sol kasıgımda agrı çok sankı dusucek gıbı hıssedıyorm sureklı lavaboya gıdıyorm kanama varmı dıye düşüğü yasayan bilir o psikolojı okdar kötuydukı (

canım o siyah benekler 1-2 kere banada oldu ama anlıktı geçti hemen bence tansiyonla ilgili olabilir diye düşünüyorum.Çok geçmiş olsun mutlaka beni haberdar et güzelim...

sağol canım ben de önce öyle düşündüm kaç tane tuzlu ayran içtim akşam bile devam etti..dün öğlen güneşe çıkınca başladı..
bu sabah uyandığımda yoktu 1 saat içinde tekrar başladı ve sadece sağ gözümde oluyor..
biraz pimpirik yaptım ama nettede göz doktoruna başvurmak gerekli yazmış..
buraya da tekrar yazarım canım..

anladm cnm cok cok teskr ederm yanı benm adet olmam gereken tarıh 26 mart cunku muhtemelen yarın 2ye katlaması grekıyo demıstı doktorm

tamam o zaman canım ayaklarını uzat dinlen pimpirik yapma güzel şeyler düşün..
alıcak nefesi varsa Allah zaten sana bağışlar..
dua okumayı ihmal etme..
hayırlısını iste..ve moralini bozma her şey de bir hayır vardır...

benim transferden sonra sağ kasığımda batmalarım oldu oraya yerleşti miniğim Hala ara ara devam ediyor ama şiddetli değil arada ben burdayım diyor

ayy maşallah onaa benimde ara ara rahimde ağrı oluyo ama kasıkta olmamıstı hic bugun başladı bakalım belkide benimkide oraya yerleşiyodur evde olsan biraz uzansam gececek gibi su anda siddetli degil ama hafif hafif agrıyo

senin ne zman 49 cıkmıstı canm ?adetten kac gun sonra? ben düşükten sonra adet olmadıgm ıcın bılemıyorm son regl gunumu

benimde adet günümde çok ağrım oldu canım adet ağrısının 2 katıydı bende korktum senin gibi..
sürekli tuvalete gidiyodum kanamam var mı diye..
seni anlayabiliyorum ama kötü şeyler düşünmemeye çalış..
evdeysen aç tv izle bir kitap oku veya al eline dua kitabını dua oku örgü ör...
kafanı dağıtmaya çalış..
streste çok etkiler çünkü..

Canım çok geçmiş olsun...Allah yerini tezden hayırlısıyla doldursun..
Acın çok yeni ama bişey sormak istiyorum ben de şiddetli bulantı yaşıyordum geçen hafta serum taktılar birden kesildi ama göğüs sızısı,akıntım ve arada kasığımda ince bir sızı hissediyorum.Kokuya duyarlılığım azaldı uyku eskisi gibi zorlamıyor ama yinede ilk günlerki gibi değilim drumla konuştum bişey olacağını sanmıyorum kesilebilir diyo.cumartesi kontrolüm var ve içim içimi yiyor..:18: sen de başka ne tür belirtiler oldu?

allahım busefer nasıp eder ınsallah cunku 2.de duserse psikolojim kalmaz dıerını 2 ay oldu daha atamadım dusmemıs gibi hala ıcımde gıbı gun hafta hesap edıyordm mevlam hayırlısını versın senın bebısınde umarım saglıklı kucagına alırsn allahım hayırlısını versın hepımıze .keseyı gorene kdar gecmez bu zman

canım bana da aynısından verdi bak bende kararsız kaldım şimdi

doktorun bunu mu önerdi canım olmazsa ben bir daha gittiğimde sorayım yada eczacıma sorayım :26:

evet cnm folbiol da olur dedi ama onun fiyatı 2,5-3 tl bu 19,5tl arada mutlaka fark vardır gibi geliyor bana ekstra D vitamini var onu biliyorum ama başka ne özelliği var bilmiyorum sırf fiyat farkı çok die tercih ettim iyisidir düşüncesiyle

canım benim adetlerim düzenli olduğu halde hamile olduğumu öğrendikten bir hafta sonra doktora gittik..keseyi göremedik 1 hafta daha bekledik yani kısmet herşey canını sıkma..herşey olacağına varır...kendini çok yormamaya çalış özellikle de kafanı

Kizlar bugun kesemi gordum, midemdeki tuhaf agri ve yanma icin premisis die bi ilac verdi dr, ilacin icinde folk asit var, ayrica folik asit icmeye gerek var mi? Bilgisi olan vr mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım
hayır canım başka içmene gerek yok..o mide bulantısını önleyici folik asit..

Bende folik asit kullanıyodum geçen hafta bulantım çok diye onu bıraktık premisis e başladık ama bende bulantı kesmedi umarım sende yararlı olur

Hic olur mu oyle sey :) Sayfalar hizli ilerliyor, bazen bazi sorular gozden kacabiliyor.

Bende feci bulanti oldugu icin sifir istah, sifir yemek yeme kapasitesi. Surunuyorum simdilik

tesk ederim ilgilendiğin için sadece sayfalar dan kaynaklı bi durum oldugunu düşünmüyorum bi gruplaşma sözkonusu bulantın için üzüüldüm geçmiş olsun bende henüz buşlantı yok 6 . haftadan sonra başlıyormuş oyle duydum bakalım hayırlısı bulantı için de bi arkadaşım bi kaç seans akupunktur yaptırmıştı dayanılmayacak boyuta ulaşırsa alternatif bi yöntem olabilir hayırlı olsun ve allah kolaylıklar versin

hayırlı olsun canım
hayır canım başka içmene gerek yok..o mide bulantısını önleyici folik asit..

Cok tesekkur ederim

Midem cok yanio gece uykudan uyandirdi beni durmadan bisiler yiyorum ki rahatlasin die, sanki saatlwrce ac kalmis gibi icim bayilio, rapor aldim yatiyrm

Bebek gorunmedi, ilk ultrasonum 6 haftalikmis iki hafta sonra yine gidecegim, bakalim ilac fayda edecek mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…