2014 Kasım Anneleri

Canım değerler yanıltabilir ben de tüp bebekle hamile kaldım 5.gün değerim 14,7 6.gün 30 9.gün 231 ve 12.gün 850 çıkmıştı ben de ikiz zannediyodum ama tekmiş
evet sanırım öyle balım neyse hayırlısı ikizde olsa tekde olsa saglıklı olsunda gerisi bos önemli değil yani beklemek cok zor 2 nisanda kese görmeye gidecez inş. görürüz 4. gebeliğim rabbim bu sefer inş. sağlıklıca kucagıma almak nasip olur inş... bugun ilk defa sol kasıgımda agrı var normalmi sizlerdede oldumu normalde rahimde agrılarım bazen oluyodu ama bugun dırek sol kasıgım agrıyo

kızlar ilk kontrole ne zaman çağırıyordu doktor.6.haftamıydı 7 mi?

selam dünyalar güzeli anneler
yazamadım kaç gündür sizlere gripten fenalık geçiricem grip olanlar bana birşeyler söylesin neler denedim geçmiyor da geçmiyor :2::2:

gördüğüm kadarıyla 1 kayıpmı var bebişlerimizden çok çok üzüldümm ne desem ne teselli etsem edicek bişey bulamadım Allahım hayırlısını versin hepimize inşallahh en kısa zamanda unuttursun acılarınızı inşallah.tanımıyorum ama tanırcasına paylaşıyorum

benim de bulantılarım geçti bu arada tek iyi haberim bu şu anda.
onun haricinde, sürekli gülen biri olmama rağmen sinirden herkesin burnundan getiriyorum kendimden nefret ediyorum

arkadaslar günlük neler yiyosunuz birbirimizle paylasalım lütfen
ben 1 avuc ceviz bir avuc fındık 5 tane kuru kayısı ve cekirdekli kara üzüm yiyorum calıştıgım için yumurta yiyemiyorum ama düzenli 1 bardak sütümü içiyorum aksamları 1 kase yogurt yiyorum 1 tane elma meyve yiyorum 1 limonu sıkıp üzerine su koyup içiyorum günlük bu sekilde artı bisey yapanınız varmı yarında kivi ve muz alıcam inş.. hersey cok güzel olur

çok güzel maşallah. balığı da ihmal etme.

çok güzel maşallah. balığı da ihmal etme.

evet canım simdi balık yemeyede baslıcam haftada 2 gün balık 2 günde et yerim 3 günde sebze işte bitti gitti
sol kasıgım agrıyo ya bugun normalmi balım ya 20 dk falan oldu hafif liyo sonra gene baslıyo iş yerindeyim aslında uzanabilsem gececekte işte oturuyorum sadece

Merhaba, yediklerine ekleyebileceğim
sabah düzenli kahvaltı peynirli tam buğday ekmeği zeytin (salam sucuk sosis kesinlikle yasak) (2günde 1 haşlanmış yumurta)
herhangi bir öğünde 150gr protein (3-4 köfte veya tavuk veya balık veya bakliyattan alabilirsin)
taze mevsim sebzesi yemeği (dondurulmuş paketler yasak)
ve bol bol su aklıma gelenler bunlar

Günaydın canlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabahlari peynir zeytin domatesimi yiyorum kahvaltida yemekleride yiyorum duzenli suyumuda iciyorum kuzum saol yumurta yiyemiyom ama anca haftasonu yiyebiliyorum bakalim hayirlisi bebisimi gormeyo cok istiyorum

biraz daha takip et bakalım hafifleyecek mi artacak mı? ona göre karar verirsin.

çay kahve tüketiminiz nasıl arkadaşlar?

Sabahlari peynir zeytin domatesimi yiyorum kahvaltida yemekleride yiyorum duzenli suyumuda iciyorum kuzum saol yumurta yiyemiyom ama anca haftasonu yiyebiliyorum bakalim hayirlisi bebisimi gormeyo cok istiyorum

kızlarrrrr siz ne diyonuz yaaaa canınız ne istiyosa onu yiyinşartlanmayın hiçbişeye52:bak şimdi benim kahvaltımda ne var biliyonuz mu baharatlı patates salatası yanınada şehriye çorbası canım istedi ne yapayım yani kendinizi sıkmayın herşeyden faydalanmaya çalışın bide hazır ve hormanlu gidalardan uzak durun o kadarrrr

Günaydın canlar

Günaydınnnnn

Evet bende de şu an tek sorun yumurta sabahları hiç gitmiyo yesemde sonucu kötü oluyo
inş. en kısa zamanda görürüsün bebişini sağlıcakla

ay dogru diyosun balım gecen benimde canım sıcak tarhana cekti vallaaa ne varsa onu yıyoruz tabiki
Günaydınnnnn

Evet bende de şu an tek sorun yumurta sabahları hiç gitmiyo yesemde sonucu kötü oluyo
inş. en kısa zamanda görürüsün bebişini sağlıcakla

saol tatlım inş... zaman gecmiyo 2 nisan bi gelseydi hayırlısıyla

arkadaşlar ben ocak ayında düşük yaptım tekrar regl olamayınca progesteron vuruldu adet söktürsün diye bebek varsa korur yoksa adet olursn dedı doktorm ve dün kan testinde 59 çıktı carsamba tekrar baktırıcaz umarım yükselir bu sefer sağlıklı olur kucagıma alabılırım ama ÇOK KORKUYORM BUDA DÜŞER DİYE ÇOK KORKUYORM DİĞERİ 7HAFTALIKTI DÜŞTÜĞÜNDE ama bunda erken farkettk dıkkat edıyorm

biraz daha takip et bakalım hafifleyecek mi artacak mı? ona göre karar verirsin.

çay kahve tüketiminiz nasıl arkadaşlar?

Benim günde 2-3 kupa nescafe içme alışkanlığın vardı içmesem duramazdım ama bebişim sağolsun hamile olduğumu öğrenir öğrenmez beni tiksindirdi bende hiç uğraşmadan bırakmış oldum çayla aram yok zaten

Yiyoruz canım sadece artık daha doğalına dikkat ediyoruz o kadar, yoksa benim doktorumda hayatından hiç birşey değiştirme dedi

Slm kızlar ben 2012 Ekim annesiyken tanışmıştım KK ile ve şimdi kazayla bir Kasım annesi olmak için yine buradayım

Düşükten Sonra TEKRAR REGL olamadıgm için son adet tarihimi bilemiyorm ocak 26 a düşük başladı 15ün sürdü hala regl oalamdım dünde kan testim 59 çıktı ben sımdı kac haftalık hamıleyım buda dusermı dsmemesı ıcın ne yapmalıyım progeston ve folık asıt alıyorm

Kizlar bende varim :)
Hosgeldiin

Ne güzel dikkat ediyorsun ben ne yiyebiliyorsam yiyorum dagliksizda olsa ama cok fazla istahim da yok kendime yemek begendiremiyorumki. Yanliz süt sevmediğimden yoğurt yemeye ayran icmeye calisiyorum arada

Günaydın canlar

Gunaydiiin

Cok gecmis olsun keske dusukden sonra bir iki ay vucuduna dinlenme suresi tanisaydin. Ama umarim tekrar hamileysen saglikli ve sorunsuz gecer. Rabbim bagislasin bebeklerimizi

Slm kızlar ben 2012 Ekim annesiyken tanışmıştım KK ile ve şimdi kazayla bir Kasım annesi olmak için yine buradayım

Ne güzel kazalar bunlar hayirli olsun 💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…