Merhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
Benim günde 2-3 kupa nescafe içme alışkanlığın vardı içmesem duramazdım ama bebişim sağolsun hamile olduğumu öğrenir öğrenmez beni tiksindirdi bende hiç uğraşmadan bırakmış oldumçayla aram yok zaten
Yiyoruz canım sadece artık daha doğalına dikkat ediyoruz o kadar, yoksa benim doktorumda hayatından hiç birşey değiştirme dedi
ay dogru diyosun balım gecen benimde canım sıcak tarhana cekti vallaaa ne varsa onu yıyoruz tabiki
tarhanamı dedin ımmmmmmbende bu iştah olduğu sürece allah yardımcım olsun
Ben de senin gibi 5. Haftamdayım ve bulantım yok sanırım daha erken bulantı için ama ilk hamileleiğimde de sadece sabahları biraz bulanıp geçiyordu. Bulantı sıkıntısı çekmedim öyle çok fazla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tesekkur ederim allah kolaylık versin :)
ohhhhhhdeğmesinler keyfimizeee
ya anlıyorum seni bende de ilk öğrendiğim bi kaç gün iştah iyiydi zaten hep iştahlıyımdır yemek yemek hiçbi zaman benim için karın doyurmak olmadı hep keyifti ama şu son 3 gündür yemek aklıma gelmiyo kendimi kontrol ediyorum hala tok um ama bakıyorum saatler geçmiş en son yemekten sonra.. yinede alıyorum nüme bişeler ama zorla yutuyorum ah bu olay ben diyetteyken olacaktı da ne kilolar verirdim o zamanlar da gözüm dönüyoduMerhaba, ben de yeni yeni yazıyorum
Ben de yok iştahsızlık hatta sürekli acıkıyorum..
İki kilo aldım ;/
Benim belim çok ağrıyor ve gazzzzz çok...bu da normal galiba, sen kaç haftslıksın..
6 aylık evliyim başından beri çocuk istiyorduk 6. Ayın sonunda hamile kalabilmiştim. İlk gebeliğimdi ve sonuç böyle oldu. Dktor kürtajdan sonra hemen ilk adet olduğun ay hamile kalabilirsin vs dedi bugün. Nefret ediyorum özel hastane doktorlarından. Adam resmen bugün kürtaj yaptı ve diyor bazı parçaları alamadım çok zorlarsam rahim delinebilirdi eğer bir haftada düşmezse tekrar kürtaja alırım falan diyor. İşleri güçleri para olmuş. Kendimemi çocuğumamı üzüleyim bilemedim.
Merhaba az önce ki sitemini gördüm selam vermek istedim üstüme alınmıyorum bende daha yeniyim sayfalarıda kaçırıyorum arada cevap geliyor arada gelmiyor idare ediyoruz işteHamileliğin hayırlı olsun öncelikle, ne kadarlık bebişin neredensin
teşk ederim tatlım ilgin için seninde hayırlı olsun bebeğin ben mersindeyim son adet tarihin 20 şubat dr hesaplamasına göre 6. haftaya gircez ama tahminim döllenme 20 günlük falan henüz perşembe kese grmeye gidicez inşallah
iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.
Bende ilk haftalar asiri istahliydim ögrendigimde sonra o istah kesildi simdi 10. Hafta yemem azicik normale döndü.
Gaz sorunum hamile oldugumu öğrenmeden 3 gun once baslamisti hala devam misafirlikde bile durma lavaboya gidiyorum karnim davuul
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba az önce ki sitemini gördüm selam vermek istedim üstüme alınmıyorum bende daha yeniyim sayfalarıda kaçırıyorum arada cevap geliyor arada gelmiyor idare ediyoruz işteHamileliğin hayırlı olsun öncelikle, ne kadarlık bebişin neredensin
teşk ederim tatlım ilgin için seninde hayırlı olsun bebeğin ben mersindeyim son adet tarihin 20 şubat dr hesaplamasına göre 6. haftaya gircez ama tahminim döllenme 20 günlük falan henüz perşembe kese grmeye gidicez inşallah
Çok teşekkür ederim bende
evet doktorların hesabıyla benimde kendi hesabım arasında 2 hafta fark çıkıyor
seninle aramızda aşağı yukarı bir ay var benim sat:23 ocak
küçük kesenin haberini bekliyorum o zaman hayırlısıyla
ben bursadayım ilk bebeşim olacak inş.
Ben de var, acıktıkça az az yiyorum akşamları bulantım oluyor.Haşlanmış patates çok iyi geliyor,bulantın varsa tavsiye ederim.
Kizlar bugun kesemi gordum, midemdeki tuhaf agri ve yanma icin premisis die bi ilac verdi dr, ilacin icinde folk asit var, ayrica folik asit icmeye gerek var mi? Bilgisi olan vr mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yoo bende bulantı yok henüz küçük galiba bulantı için sat 20 şubat dr hesabına göre 6. haftaya gircez normalde 3 haftalık aslında bende bu yüzden biraz panikledim normalde çok iştahlıyımdır önüme ne gelirse hayır demem ama şimdi yemekler sanki çoğalıyo aklıma yemek yemek gelmiyo bu durumda dolayısı ile beni çok şaşırtıyo...
Çok teşekkür ederim bende
evet doktorların hesabıyla benimde kendi hesabım arasında 2 hafta fark çıkıyor
seninle aramızda aşağı yukarı bir ay var benim sat:23 ocak
küçük kesenin haberini bekliyorum o zaman hayırlısıyla
ben bursadayım ilk bebeşim olacak inş.
aa ne güzel benimde ilk bebeğim olcak inşallah, bu ararlar hayatta karışık biraz şanssız bi bebeğim mi olcak nedir hayırlısı olsun inşallah.
iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.
Bendede 35 gune adet oluyordum son zaman 1 hafta gerideydi kesemiz dr zaten ultrasonu gorunce direk anladi gec dollenme oldugu. Sende iki hafta geride olabilir hic sorun yok ozaman eminim haftaya anca görünür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam bayanlar ben de 7 haftalık hamileyim :)) Nasipse kasım annesi olucam çokk heycanlıyım henüz hiçbir belirtim yok :)) Çok şükür hep böyle geçer inşallah :)))[/B]
çok korkuyorm elimde değil diğerinde sevıncımız kurcagımızda kalınca buna sevınemıyorm ama en azından erken öğrendık tedbırımı aldım ılaclarımı alıyorm doktorm telefnda almam gereken ılacları söyledı yarında gıdıcez tekrar kan tahlılı 2 hafta kan tahlılı takıp edılıcek yukselıp yukselmedıgıne bakılıcakOKDAR KORKUYORMKI yurumeye korkmam bundan cunku sol kasıgımda agrı çok sankı dusucek gıbı hıssedıyorm sureklı lavaboya gıdıyorm kanama varmı dıye düşüğü yasayan bilir o psikolojı okdar kötuydukı (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?