2014 Kasım Anneleri

Canim cok cok gecmis olsun senin acini paylasiyorum, ben daha once 3 kere dusurdum kendiliginden oyle gittiler, simdi yine hamileyim ve bi gun kasigim agrimasa yada midem bulanmasa umutsuzluga kapiliyorum. Sanki oda dusucekmis gibi her an tetikteyim insallah bu sefer nasip olur benimki. genelde sagliksiz oldugu icin kalbi duruyor diyorlar. Nasip degilmis demekki rabbim cok bekletmeden saglikli hayirli bir evlada kavustursun seni insallah

ohhhhhh değmesinler keyfimizeee

evet bende henüz bulantı yok ama iştah ta hiç kalmadı ne yersem zorla yiyorum tabaktakiler çoğalıyo sanki

tesekkur ederim allah kolaylık versin :)

Merhaba az önce ki sitemini gördüm selam vermek istedim üstüme alınmıyorum bende daha yeniyim sayfalarıda kaçırıyorum arada cevap geliyor arada gelmiyor idare ediyoruz işte Hamileliğin hayırlı olsun öncelikle, ne kadarlık bebişin neredensin

ohhhhhh değmesinler keyfimizeee

Evet herşey bu minnak yavrucuklar için biz elimizden geleni yapalım da rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş.

Merhaba, ben de yeni yeni yazıyorum
Ben de yok iştahsızlık hatta sürekli acıkıyorum..
İki kilo aldım ;/
Benim belim çok ağrıyor ve gazzzzz çok...bu da normal galiba, sen kaç haftslıksın..
ya anlıyorum seni bende de ilk öğrendiğim bi kaç gün iştah iyiydi zaten hep iştahlıyımdır yemek yemek hiçbi zaman benim için karın doyurmak olmadı hep keyifti ama şu son 3 gündür yemek aklıma gelmiyo kendimi kontrol ediyorum hala tok um ama bakıyorum saatler geçmiş en son yemekten sonra.. yinede alıyorum nüme bişeler ama zorla yutuyorum ah bu olay ben diyetteyken olacaktı da ne kilolar verirdim o zamanlar da gözüm dönüyodu
bu arada ben dr hesaplamasına göre 5. hafta bitecek 6. haftaya gircem sat: 20 şubat ama aslında döllenme 6 martta oldu tahminime göre yani 20 günlük falan

malesef ilkinde bende özel hastaneden nasibim aldım. ama o vesileyle karşıma iyi bir doktor çıktı. daha 6 aylık evliymişsin. kaç kere olur üzme kendini. hakkında herşeyin hayırlısı

iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.

Ben de var, acıktıkça az az yiyorum akşamları bulantım oluyor.Haşlanmış patates çok iyi geliyor,bulantın varsa tavsiye ederim.

geçmiş olsun gaz problemin için, benimde iştah gitti bakalım hayırlısı
yemeklerine mutlaka kimyon serp bu seni biraz rahatlatır diye düşünüyorum allah kolaylık versin

Ben de var, acıktıkça az az yiyorum akşamları bulantım oluyor.Haşlanmış patates çok iyi geliyor,bulantın varsa tavsiye ederim.

yoo bende bulantı yok henüz küçük galiba bulantı için sat 20 şubat dr hesabına göre 6. haftaya gircez normalde 3 haftalık aslında bende bu yüzden biraz panikledim normalde çok iştahlıyımdır önüme ne gelirse hayır demem ama şimdi yemekler sanki çoğalıyo aklıma yemek yemek gelmiyo bu durumda dolayısı ile beni çok şaşırtıyo...

ay canım maşallah darısı bana inş.. kac haftalıksınız simdi son adet tarihine göre ne zaman görmüş oldun keseyi tatlım

Bende de yoktu yedinci haftaya girince başladı.Akşamları daha çok oluyor şimdilik çözüm olarak sık aralıklarla evi havalandırıyorum bi de çubuk kraker ve patates=)

Selam bayanlar ben de 7 haftalık hamileyim :)) Nasipse kasım annesi olucam çokk heycanlıyım henüz hiçbir belirtim yok :)) Çok şükür hep böyle geçer inşallah :)))[/B]

iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.

bende girdiğim ilk günden beri herkesin her sorduğuna detaylı oalrak yardım etmeye çalıştım ilk defa bi soru sordum ama herkes es geçti.bende anlamadım.
benim iştashızlığım olmasını isterdim , ama maalaesef dünyaları yiyorum tatlım grip olmama rağmen

Seyhan bebeğinin kalp atışlarını duydun mu? Benimki de geç döllenme sanırım haftasına göre küçük dedi hatta en son gittiğimde kalp atışını duyduk fakat yine de küçük dedi ,daha net duyulması gerekiyormuş benimki biraz daha yavaş atıyordu sanki.Böyle bir şey yaşadın mı?

Selam bayanlar ben de 7 haftalık hamileyim :)) Nasipse kasım annesi olucam çokk heycanlıyım henüz hiçbir belirtim yok :)) Çok şükür hep böyle geçer inşallah :)))[/B]

Hayırlı olsun canım bende de yoktu ama 4 gündür her akşam istifra ediyorum,midem bulanıyor cevizden bile.Umarım iyi geçirirsin bu dönemi.

doktorum bana ne dedi biliyon mu kızım niye bu kadar kurcalıyosun:26: internette yok şu olmuş yok bu olmuş diye aç esra erolu izle bi güzel gül kafan dağılsın hayat böyle gitmez herşeyin tek bi nedeni var oda stres giirme strese rahat ol allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…