canım benim de 6. hafta ama tabi cihazlara falan göre çünkü ge döllenme.2.dr kese 15,6 mm olmasına rağmen göremeyince moralimi bozdu.ama Allah'tan elimde umutla tuttuğum ilk dr.umun ultrason resmi var(canım haftamız aynı olsada da benim sat 28 ocak 30-38 hatta bazen 42 günde adet gördüğüm oluyor o yüzden nasıl bir geç döllenme artık tahmin et
Selam bayanlar ben de 7 haftalık hamileyim :)) Nasipse kasım annesi olucam çokk heycanlıyım henüz hiçbir belirtim yok :)) Çok şükür hep böyle geçer inşallah :)))[/B]
sıkıntı yapma bı acılıyo bı daha kapanmıyor..
dıyorum ya ılk gebelıkle alakası yok bunun.
kızımda ılk 4 ay 9-10 kg vermıstım.
sonra bı almaya basladım ooooo beko
hadii yaaa o kadar kg vermiştin hııaman inş. bende çok vermem..
bana önce ablam söyledi, sonra internetten de baktım her yerde 0.4 mg yeterli diyodu. ben de sorcam gidince
dün akşam eve giderken eczaneye sordum çok fark etmediğini söyledi hatta eczacımda şuan hamile..bugünde sağlık ocağına uğradım kayıt için aile hekimine de sordum oda aynını söyledii :44:
Yok yok sorun degil :)annem 4 hamilelik geçirdi bi bende kötüydü diğerlerinde iyiydi bana iyisi denk gelir inşallah:)
inşallah canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim ben bugün gittim doktora. Vajinal baktı ve gorduk kesemizi çok şükür
10 gün sonra kalp atisina bakicaz:18:
çok sevindim tatlımminş.hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız..
Amin arkadaşım inşallah Rabbim sana ve duymak isteyen herkese nasip etsin.
amin inşallah canım
evet cnm folbiol da olur dedi ama onun fiyatı 2,5-3 tl bu 19,5tl arada mutlaka fark vardır gibi geliyor bana ekstra D vitamini var onu biliyorum ama başka ne özelliği var bilmiyorum sırf fiyat farkı çok die tercih ettim iyisidir düşüncesiyle
anladım canım.eczane ve aile hekimi çok fark yok dedi ama kadın doğum doktoruma gidince sorucam tekrar :44:
bende girdiğim ilk günden beri herkesin her sorduğuna detaylı oalrak yardım etmeye çalıştım ilk defa bi soru sordum ama herkes es geçti.bende anlamadım.
benim iştashızlığım olmasını isterdim , ama maalaesef dünyaları yiyorum tatlım grip olmama rağmen
Canm benm çok sağolun inanın yanımdasınız gibi hissettm desteğinizi. Artık sadece sağlık olsun diyorum güçlü olmaya çalışıyorum olabildiğimce. Olaya iyi yanlarından bakmaya çalışıyorum en azından yüzüstü yatabiliyor, yolculuğuda çıkabilirm ailemin yanına vs diyerek resmen kendimi avutuyorum ,kandırıyorum. Gerçekten çok zor dayanması çok güç bir durum. Hayırlısı buymuş demekki elden hiçbirşey gelmiyor ama emin olun desteğinizi gerçekten hissettim çok sağunCok uzuldum(( Acinizi tum ictenligimle paylasiyorum.
Kesinlikle cok yipratici bir durum, sizi teselli etmek icin cok kucuktu, suydu buydu demek bir anlam ifade etmeyecek eminim. Bence uzuntunuzu yasayin, tuketin ve sonrasinda insallah yeni ve cok saglikli bir gebelige adim atin.
Benim de kotu bir tecrubem oldu, sonrasinda yikildim, agir bir depresif nobet gecirdim, hayatim, isim, evliligim alt ust oldu. Siz oyle olmayin ne olur. Uzuntunuzu yasayin, ama gececegini bilin. Saglikli gebelikleriniz, hayirli, mutlu evlatlariniz kesinlikle olacaktir. Sadece cok zorlu bir donemec cikti karsiniza. Atlatacaksiniz, emin olun.
Tekrar cok gecmis olsun demek istiyorum.
Insallah bizimle iyi haberlerinizi paylasacaksiniz en kisa surede.
Sizi tanimiyorum ama su an simsiki sarilip destegimi hissetmenizi isterdim.
Gorusmek umuduyla.
hanımlar bı sorum var ben henuz son adet tarıhıme gore 5. haftadayım ve istahım hıc yok, bulantım yok ama iştahım da hiç yok ...sizdede benzer bi problem var mı yada oldu mu bulantılar başlamadan önce, ben ki yemek yemeyi seven bi insan iken şimdi günde normal yemem gereken yemekleri bile yiyemiyorum resmen tabak bitmiyor içindekiler çoğalıyor
bide bu aralar huzursuzum onunda mı etkisi var ki bilememdim off üzgün ve depresifim sanırım ruh halimde etkiliyor beni
Bende de yoktu yedinci haftaya girince başladı.Akşamları daha çok oluyor şimdilik çözüm olarak sık aralıklarla evi havalandırıyorum bi de çubuk kraker ve patates=)
aa ne güzel benimde ilk bebeğim olcak inşallah, bu ararlar hayatta karışık biraz şanssız bi bebeğim mi olcak nedir hayırlısı olsun inşallah.
Hiç öyle düşünme canım bence bu küçük mucize senin şans meleğin olacaktır
Selam bayanlar ben de 7 haftalık hamileyim :)) Nasipse kasım annesi olucam çokk heycanlıyım henüz hiçbir belirtim yok :)) Çok şükür hep böyle geçer inşallah :)))[/B]
Tebrik ederim hayırlı olsun hamileliğin sağlıklı geçmesi dileklerimle
bende girdiğim ilk günden beri herkesin her sorduğuna detaylı oalrak yardım etmeye çalıştım ilk defa bi soru sordum ama herkes es geçti.bende anlamadım.
benim iştashızlığım olmasını isterdim , ama maalaesef dünyaları yiyorum tatlım grip olmama rağmen
Sen ne sordun pekiii ?? Yediklerin sana şifa olsun bebeğinede yarasın inş.:) hayatımızda kilo bakımında en özgür olduğumuz zamandayız diye düşünüyorum ben yeter ki sağlıklı olalım sonra gider nede olsa
hemen hemen aynıyız canım benimde SAT a göre 5+3 şuan ,bendede aynısı var iştahım yok ama bulantım da yok bende normalde yemeği severim ama şuan isteksizce yiyorum hatta daha önce de yazdım kg bile verdim çok değil gerçi..
bende heyecan yaptım sanırım ona yoruyorum iştahımın kesilmesini :44: ruh halinle de kesin ilgisi vardır diye düşünüyorum.
Dktorumda öyle dedi sağlıklı olsaydı zaten kalbi durmazdı vs. İnanın kalbi durması yerine direk düşük olsaydı bu kadar üzülmezdşm. Daha düne kadar nasılda hızlı atıyordu kalbi gelişimi herşey harikaydı. Doktor bile şaşırdı çok güzel büyümüş yeni olmuş kalp durmaıs dedi . İçim bir tuhaf sürekli yattım ,dinlendşm aman çocuğuma bşrşey olmasın diye hep uğraştım ev temizliğini bile bir aydır elimi sürmedim hep eşim yaptı sağolsun. Demekki hayırlısı buymuş isyan etmemek lazım inş şu sorunlu sğreci biran önce atlatabilrşmçok gecmis olsun, üzme kendini, biz hep saglikli evlat olsun diye dua etmiyormuyuz, eger bir sorun ciktiysa sagliksiz gelişme olacagi için çikmistir. Mutlaka bir hayır vardir. Bende kürtaj olmak zorunda kaldim cok uzdum kendimi ve anksiyete durumu basladi bende , şuan tekrar hamileyim şukurler olsun ama anksiyete sorunumla yaşamaktan hamileligimin guzelligini yasayamiyorumUzulme ve kendini hazir hissedersen ilk reglini gordukten sonra tekrar bebis denemesi yapin.
Sağol canm hayırlısıyla atlatıcam inşcanım çok geçmiş olsun 6 ay önce aynı acıyı bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama hayırlısı böyleymiş...lütfen kendini çok üzme...
Allahıma sürekli dua ettim her gün sağlıklı olsun akıllı olsun hayırlı olsun çocuğum diye. Dediğin gibi her şerde bir hayır vardır. Belkide allah kabul etti dualarımı belkide sağlıksız bir gebelik olacaktı sağlık olsun inş bir an önce şu günler geçsin istiyorumcanım çok üzüldüm. her şerde bir hayır vardır biz bilemeyiz. hayırlısı böyle imiş demekki. inşallah en hayırlı zamanda yeniden gebe olursun.
Canım öncelikle geçmiş olsun, insan böyle durumlarda ne diyeceğini hiç bilmiyor ama burada ki herkesin senin üzüntünü paylaştığına eminim
İnsan bazen kötüsünü düşünmeden yapamıyor ama bu hayatta herşey bizler için. Önümüzde ki süreçte güzel hamileliklerin, güzel bebişlerin olur inş. Moralini yüksek tutmaya çalış bu hem sana iyi gelecek hemde hamile kalma sürecini kolaylaştıracaktır.
Banada doktor öyle dedi işte eğer çok ağrın olursa gel dedi ama durulmayacak kadar olmuyo allaha şükür.Bide bulantım hiç yok bulantı ne zaman başlar? Bazı yerlerde okudum bulantı olmamasıda iyi değil diye.Uuff perşembe güünü randevum iple çekiyorum.inşallah ağrılarımız artmaz sağlıklı bi şekilde geçiririz gebeliğimizi🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkürler canım amin inş. hayırlsıı olsun herkes için.benm en çok üzüldüğüm ilk gebeliğimdi ve bunun için 6 ay uğraşmıştık inş bundan sonraki bu kadar naz yapmaz bir an önce gelir. Şuan o kadar tuhaf hissediyorumki kendimi alışmışım o duyguya resmen bomboş gözlerle bakıyorum etrafa. İnş sende hayırlsııyla kucağına alırsın bebeğini canmCanim ya çok geçmiş olsun((Allah yardimcin olsun inşallah. Burda çok talihsiz deneyimler yaşayanlar da var çok güzel devam edenler de.yalniz değilsin. Dua Et sabret Rabbim mukafatini verecektir inşallah.
Ben de tetikte bekliyorum bskalim
yaklaşık bir haftadır bakamamıştım, ne kadar çok şey yazılmış. Benim de bugün çok şükür bebeğimi de gördük kalp atışını da duyduk. artık biraz daha rahatladım. ilk keseyi gördüğümüzde SAT'a göre 5 haftalık olması gerekirken doktorum 4 hafta var yok demişti. 2 hafta geçti bugün SAT'a göre 6+6 olması lazımdı. bizimki 6+4 olmuş, kendini yetiştirmiş sanırım sürece. :nazar Ancak 2 kere kahverengi akıntı olduğu için progestan kullanıyorum, o da çok sarsıyor beni. birde farenjit ve grip. üstelik çalışıyorum. Boğazım çok ağrıdığı için yiyemiyorum da bir şey.Ağrı kulaklarıma kadar vuruyor, doktor normalde antibiyotiklik ama bebek küçük bi müddet kullanmasak iyi olur dedi. acaba benim gibi durumda olan var mı? Boğazı rahatlatmak için neler yapılabilir?
evet sanırım oyle bende sakin karşılamaya başladım isteksizce bişeler yemeye ugraşıyorum
bu arada kese grdünüz mü tahminen sat a göre kaçıncı haftada kese görünüyo....
slm kizlar umarim hepiniz iyisinizdir. Sayfalari okurken vajinal ultrasonla ilgili herkesin bi celiskisi oldugunu farkettim. Benim doktorum simdiye kadar kontrollerinde( kese ve kalp atisi) hep vajinal bakmayi tercih etti hatta surekli sunu der " ben esimdede ayni seyi yapiyorum" vajinal ultrason bi dusuk sebebi degil. bunun nedenide anatomik yapimiz. Bircok kaynakta detayli anlatiliyor zaten. Vajinal girisin bulundugu kisimla kese gelisiminin bulundugu bolge birbirinden tamamen ayri yerler. Katilan olur yada olmaz olmaz ben sadece kendi arastirdigim bilgileri paylastim sizinle.
hayır henüz doktor bakmadı dün gittik bizde doktora gün sonra gelin dedi..benim ki SAT a göre 5+3 ama benim tahminime göre yani yumurtlama günüme göre bence 4 haftalık doktorda aynını söyledi.6 haftada net görünüyor sanırım kese ama kalp atışı sanırım 7 ve 8.haftalarda duyuluyor.tabi burdaki arkadaşlardan okuduğum kadarıla söylüyorum.
senin kaç haftalık doktora gittiniz mi?
Hayırlı olsun canım bende de yoktu ama 4 gündür her akşam istifra ediyorum,midem bulanıyor cevizden bile.Umarım iyi geçirirsin bu dönemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?