2014 Kasım Anneleri

Günaydın arkadaşlar

Bulantilarim zaten azaldi yok gibi ve bu gece ilk defa dogru dürüst uyku uyudum.
Ama sabah uyandimki göğsümde ne bir agri ne hassaslik kalmamış.
Böyle birsey normalmi?

Dr gitsem almaz bile biliyorum pazartesi randevum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah cnm gayet güzel besleniyorsun..Keşke bende bunların yarısını yapabilsem(((

gerekli şeyleri alıyomuşsun canım zaten moralini yüksek tut..
ayaklarını uzat dinlen çalışıyorsan rapor al..
güzel şeyler düşün..
kötü düşünüp bebişide etkileme sakın..
inşallah Allah sana bağışlar bebişini
benim adet günümde değerim 107 çıkmıştı seninki yarısı olduğuna göre 2 gün sonra adet günün olmalı..
2 günde 2 kat artarak gidiyormuşya..yani daha çok küçük 10-15 gün sonra doktora gidip kesesini görebilirsiniz bence inşallah...

Son düzenleme:
Kelin ilacı olsa basına sürer benim ağzımın tadıda böyle sürekli sekersiz sakız ciğniyorum sadece miden ve iştahsizlığına kimse care olamıyor maalesef

Bence gereksiz stres içindesin yiyesin varsa canın çekerse ye tabi ama yoksa ihtiyaç bu besinler diye zorlama.ben oğlumda ne istediysem yedim asla senin gibi dikkat etmedim.bi arkadaş ise senden de daha dikkatliydi sağlıklı beslenme manyağı olmuştu. Bebeklerimiz aynı dogdu

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr..
bugün göz doktoruna gidicem..
gözümün önünde beliren siyah noktacıklar dün öğlenden beri geçmedi..
umarım önemli bir şey değildir

6 ay önce aynı seyi yaşamış biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum. Herşey güzelken birden kap atısının durduğunu öğrenip kürtaj olmak zorunda kalmıştım.
Sebebinin ise kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik.
Sana burdan ne desek boş suan, o yüzden tek diyeceğim inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerle gelirsin.. Çok çok geçmiş olsun canım...

bende artık bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum...ama daha randevuya çok var..1 Nisan da gidicem...Gerçi 6 ay öncede bebeğimin kalp atışlarını duyduktan 1 hafta sonra kaybetmiştim. Şimdi yine öyle olucak diye çok korkuyorum...Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz...Benim sadece sol kasığımda ağrı oluyor arkadaşlar onun dışında çok bir rahatsızlığım yok uyku haricinde birde....Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah...

inşallah bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım olumsuz düşünme..
sağlıklı bir bebek değilmiş demekki önceki..
benimde sağda ağrı var..midemde karıncalanma var henüz bulantılar başlamadı..
ve inanılmaz baş dönmem var..halsizlik var...
ve dün öğlen başlayan gözümün önünde beliren siyah benekler var
göz doktoruna gidicem bugün..

maşallah cnm gayet güzel besleniyorsun..keşke bende bunların yarısını yapabilsem(((
canım benim yakın zamanda ablam doğum yaptı oda böyle beslendi hatırladıgı kadarıyla bana yardım ediyo sagolsun 4.200 dogdu bebeği ve kendi 7 kilo aldı sadece tabiki benimde oyle olacak halim yok kişiden kişiye değişir bu tabiki ama elimden geleni yapıyorum

bence gereksiz değil 3 tane bebegimi kaybettim bu 4. Gebeliğim ve elimden geleni yapmaya calısıyorum nasip tabiki rabbim ol derse oluyo ben önlemimi alayımda dünyaya gelecegi varsa zaten sen ne yaparsan yap gelecek nasibi yoksa ne yaparsam yapayım olmıcak keske sunuda yapsaydım demicem en azından

2 ay geçti cnm ama hıc regl olmADM HIC UMUDUM YOk sevınemıyorm dahı dusucek korkusu ıle yuruyemıyorm

Yanı ben ım ortalama suan kac haftalık oluyor?

Slm kızlar ben 2012 Ekim annesiyken tanışmıştım KK ile ve şimdi kazayla bir Kasım annesi olmak için yine buradayım

Hayırlı olsun canım hamileliğin Allah yardımcın olsun

Ben senin yerinde olsam hemen doktora giderdim çünkü düşüğün çok yeniymiş en azından kontrol altında devam etmen daha iyi olur diye düşünüyorum
Sağlıklı hamilelikler

Bu sol kasık ağrısı banada oluyor ara sıra karnımda da hissediyorum bazen son kontrolümde herşey güzel dedi doktor o yüzden stres yapmamaya çalışıyorum ama bazen eşime nazlanıyor olabilirim Kalp atışı haberini bekliyoruz hayırlısıyla

Yanı ben ım ortalama suan kac haftalık oluyor?

internette şöyle yazıyor;

Tahmini Gebelik Haftası ve bu haftaya denk gelen Beta HCG Değer Aralıkları:
3 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 10 – 50
4 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 5 – 425
5 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 20-7300
6 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 1080- 56000
7 ile 12 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri : 7,650 – 290,000

yani bence 59 ise 3.5-4 haftalıktır yani yumurtlamadan 1.5-2 hafta geçmiştir...ama erken veya geç döllenme varsa bilmicem..doktora gittin mi??

işte seninkinin folik asiti 0.4 mg ediyo, ben de gittiğimde söyliycem doktora bundan versin

zaten devlet karşılamıyor git eczaneden al doktorun vermesini beklemene gerek yok ben yaklaşık 1 yıldan beri kullanıyorum ama seninki fazla geliyor die çok endişelenme vücut fazla olanı atıyormuş

2 ay geçti cnm ama hıc regl olmADM HIC UMUDUM YOk sevınemıyorm dahı dusucek korkusu ıle yuruyemıyorm

canım önce bi sakinleş...
bebeğin düşmesi senin yürümene falan bağlı değil..
Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz..
hem bebeğin şu anda susam tanesinden kaç kat küçük..ve kaç kat doku tabakası onu koruyor...
böyle kendini strese sokma...

anladm cnm cok cok teskr ederm yanı benm adet olmam gereken tarıh 26 mart cunku muhtemelen yarın 2ye katlaması grekıyo demıstı doktorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…