arkadaslar günlük neler yiyosunuz birbirimizle paylasalım lütfen
ben 1 avuc ceviz bir avuc fındık 5 tane kuru kayısı ve cekirdekli kara üzüm yiyorum calıştıgım için yumurta yiyemiyorum ama düzenli 1 bardak sütümü içiyorum aksamları 1 kase yogurt yiyorum 1 tane elma meyve yiyorum 1 limonu sıkıp üzerine su koyup içiyorum günlük bu sekilde artı bisey yapanınız varmı yarında kivi ve muz alıcam inş.. hersey cok güzel olur
Düşükten Sonra TEKRAR REGL olamadıgm için son adet tarihimi bilemiyorm ocak 26 a düşük başladı 15ün sürdü hala regl oalamdım dünde kan testim 59 çıktı ben sımdı kac haftalık hamıleyım buda dusermı dsmemesı ıcın ne yapmalıyım progeston ve folık asıt alıyorm
Kelin ilacı olsa basına sürer benim ağzımın tadıda böyle sürekli sekersiz sakız ciğniyorum sadece miden ve iştahsizlığına kimse care olamıyor maalesefArkadaslar merhaba
İki gundur asiri halsizligim var yatiyrm, midem hani uzun sure ac kalirsinizda bi tuhaf olur ya, aynen oyle, bulanti gibi degil, degisik, cnm hic bisi cekmiyr istahim kesildi ama yinede yiyorum, yediklerimde tat yok
Boyle olan var mi ?? Ne tavsiye edersiniZ??
arkadaslar günlük neler yiyosunuz birbirimizle paylasalım lütfen
ben 1 avuc ceviz bir avuc fındık 5 tane kuru kayısı ve cekirdekli kara üzüm yiyorum calıştıgım için yumurta yiyemiyorum ama düzenli 1 bardak sütümü içiyorum aksamları 1 kase yogurt yiyorum 1 tane elma meyve yiyorum 1 limonu sıkıp üzerine su koyup içiyorum günlük bu sekilde artı bisey yapanınız varmı yarında kivi ve muz alıcam inş.. hersey cok güzel olur
Merhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
bende artık bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum...ama daha randevuya çok var..1 Nisan da gidicem...Gerçi 6 ay öncede bebeğimin kalp atışlarını duyduktan 1 hafta sonra kaybetmiştim. Şimdi yine öyle olucak diye çok korkuyorum...Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz...Benim sadece sol kasığımda ağrı oluyor arkadaşlar onun dışında çok bir rahatsızlığım yok uyku haricinde birde....Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah...
Bana da tansiyon gibi geldi canim inşallah ciddi bişey yoktur
hosgeldiin
ne güzel dikkat ediyorsun ben ne yiyebiliyorsam yiyorum dagliksizda olsa ama cok fazla istahim da yok kendime yemek begendiremiyorumki. Yanliz süt sevmediğimden yoğurt yemeye ayran icmeye calisiyorum arada
benimde istahım cok yok ama elimden geldiğince yemeğe calısıyorum canımm saol hepimizin bebeişerini rabbim korusun
gunaydiiin
cok gecmis olsun keske dusukden sonra bir iki ay vucuduna dinlenme suresi tanisaydin. Ama umarim tekrar hamileysen saglikli ve sorunsuz gecer. Rabbim bagislasin bebeklerimizi
ne güzel kazalar bunlar hayirli olsun 💗
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim yakın zamanda ablam doğum yaptı oda böyle beslendi hatırladıgı kadarıyla bana yardım ediyo sagolsun 4.200 dogdu bebeği ve kendi 7 kilo aldı sadece tabiki benimde oyle olacak halim yok kişiden kişiye değişir bu tabiki ama elimden geleni yapıyorummaşallah cnm gayet güzel besleniyorsun..keşke bende bunların yarısını yapabilsem(((
bence gereksiz stres içindesin yiyesin varsa canın çekerse ye tabi ama yoksa ihtiyaç bu besinler diye zorlama.ben oğlumda ne istediysem yedim asla senin gibi dikkat etmedim.bi arkadaş ise senden de daha dikkatliydi sağlıklı beslenme manyağı olmuştu. Bebeklerimiz aynı dogdu
gerekli şeyleri alıyomuşsun canım zaten moralini yüksek tut..
Ayaklarını uzat dinlen çalışıyorsan rapor al..
Güzel şeyler düşün..
Kötü düşünüp bebişide etkileme sakın..
Inşallah allah sana bağışlar bebişini
Benim adet günümde değerim 107 çıkmıştı seninki yarısı olduğuna göre 2 gün sonra adet günün olmalı..
2 günde 2 kat artarak gidiyormuşya..yani daha çok küçük 10-15 gün sonra doktora gidip kesesini görebilirsiniz bence inşallah...
Slm kızlar ben 2012 Ekim annesiyken tanışmıştım KK ile ve şimdi kazayla bir Kasım annesi olmak için yine buradayım
Düşükten Sonra TEKRAR REGL olamadıgm için son adet tarihimi bilemiyorm ocak 26 a düşük başladı 15ün sürdü hala regl oalamdım dünde kan testim 59 çıktı ben sımdı kac haftalık hamıleyım buda dusermı dsmemesı ıcın ne yapmalıyım progeston ve folık asıt alıyorm
bende artık bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum...ama daha randevuya çok var..1 Nisan da gidicem...Gerçi 6 ay öncede bebeğimin kalp atışlarını duyduktan 1 hafta sonra kaybetmiştim. Şimdi yine öyle olucak diye çok korkuyorum...Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz...Benim sadece sol kasığımda ağrı oluyor arkadaşlar onun dışında çok bir rahatsızlığım yok uyku haricinde birde....Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah...
Yanı ben ım ortalama suan kac haftalık oluyor?
işte seninkinin folik asiti 0.4 mg ediyo, ben de gittiğimde söyliycem doktora bundan versin
2 ay geçti cnm ama hıc regl olmADM HIC UMUDUM YOk sevınemıyorm dahıdusucek korkusu ıle yuruyemıyorm
internette şöyle yazıyor;
Tahmini Gebelik Haftası ve bu haftaya denk gelen Beta HCG Değer Aralıkları:
3 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 10 50
4 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 5 425
5 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 20-7300
6 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 1080- 56000
7 ile 12 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri : 7,650 290,000
yani bence 59 ise 3.5-4 haftalıktır yani yumurtlamadan 1.5-2 hafta geçmiştir...ama erken veya geç döllenme varsa bilmicem..doktora gittin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?