2014 Kasım Anneleri

benim eşim ve annem bile bilmiyor henüz:)))

iyiki burası var yazıyorum. yoksa çatlardım kimseye diyemesem:))))

hadii yaaa kaçıncı haftadasın peki canım ?

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun. Rabbim hayırlısını versin hakkında

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..bu haftalarda bikini bölgesine ağda yaptırmak olurmu acaba? bir tehlikesi olurmu?

ay bende yaptırmak istiyorum ama bilemedim aslında agdanın zaeaeı olmaz benim korkum agda yapılırken kendimi sıkarsam bebege bi zararı olursa diye gidemiyom agdaya

Hicbir sorun olmaz temiz olması adına ihmal etmeden devam edebilrsin agdaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy sen negüzel 11 haftalık olmuşsunn..bana geçmiyor günler...Allah hepimize hayırlısını versin..cinsiyeti ne zaman belli olucak?

amin inşallah tatlımm :))
umarım iyilerdir onlarda en kısa zamanda iyi haberler alınır..
valla gerçekten öylee herkes birbirini düşünüyor ,soruyor,sıkıntı mutluluk ne varsa paylaşılıyr bundan güzel birşey olamazz

ayyy sen negüzel 11 haftalık olmuşsunn..bana geçmiyor günler...Allah hepimize hayırlısını versin..cinsiyeti ne zaman belli olucak?

Bakma 11 hafta yazdığına burda sat den hesapliyor cok sacma ama suan 7. Haftamdayim maalesef persembe gunu kalp atışı dinleyecegiz nasipse..

Çok teşekkür ederim umarım kendimi bir an önce toparlayıp tekrar anne olabilirim. Şuan o kadar tuhafımki sanki onun yerine başkasını koyamıyorum birdaha olursada aynı sorunla karşılaşırım diye bebek bile istmeye korkuyorum. Elbet bu ruh halimde düzelecektir hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın...
İnş canm çok sağol
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun. Rabbim hayırlısını versin hakkında
Sağol canm benm amin inş

Bakma 11 hafta yazdığına burda sat den hesapliyor cok sacma ama suan 7. Haftamdayim maalesef persembe gunu kalp atışı dinleyecegiz nasipse..

bende 1 Nisan da gidicem ama bilmiyorum kalp atışı duyulurmu? dr dinleriz dedi ama bana erkenmiş gibi geliyor.Allahım inşallah dinleriz pıt pıt ları...

bende 1 Nisan da gidicem ama bilmiyorum kalp atışı duyulurmu? dr dinleriz dedi ama bana erkenmiş gibi geliyor.Allahım inşallah dinleriz pıt pıt ları...

Bende 31 martta da gidicem inşallah duyarız kalp atışlarını ve sağlıklı olduklarının haberini alırız inşallah

hadii yaaa kaçıncı haftadasın peki canım ?

Benim adetlerim duzenli.olmadigi icin.bilemiyorum kac haftalik, gecen hafta kese gorundu 6 milim dr da net bisey diyemem haftasina dedi anlamadim bende :)

slm kızlar nasılsınızz...
ben berbatımm yaaa...
tansiyonum düşmeye başladı..
dünden beri 8-5 den yukarı çıkmıyor..
tuzlu yemeye çalışıyorum ama midem almıyorr...
böle giderse yarın serum bağlatacağımmmm

Geçmiş olsun aman dikkat et canım, doktoruna danış belki destekleyici bir şeyler önerir

canım çok üzüldümm...inş en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik daha yaşarsınnn...
belirtilerinmi kaybolmuştu canım oradanmı şüphelendinn..
çok zor bir durummm

Geçmiş olsun aman dikkat et canım, doktoruna danış belki destekleyici bir şeyler önerir

canım hastanede çalışıyorum doktorumda burada...
sordum serumla destek verelim dedilerr eğer dahada kötüleşirsen dedilerr..
ama ben yemek yiyorum dedim bu güzel ama tansiyonun düşük olması seni etkiler dedi..
yarında devam ederse serum bağlatıcam yarınnn...

canım hastanede çalışıyorum doktorumda burada...
sordum serumla destek verelim dedilerr eğer dahada kötüleşirsen dedilerr..
ama ben yemek yiyorum dedim bu güzel ama tansiyonun düşük olması seni etkiler dedi..
yarında devam ederse serum bağlatıcam yarınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…