Merhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
Kizlar bende varim :)
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben bugün 4+2 yim. Dün akşam kahverengi lekelenme oldu, düşük tehlikesi olabilir diye sabah doktora gittim aslında önümüzdeki hafta gerçekleştirmeyi düşünüyordum ilk doktor ziyaretimi ama neyse. Kese karından belli belirsiz göründü diyebilirim 2mm felan dedi doktor. Bhcg ise 4625 çıktı. Doktorla henüz görüşemedim sonuçla ilgili olarak ancak bu değere göre kesenin daha büyük olması gerekiyor sanırım netten baktığım kadarıyla. Başıma ağrı girdi. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben bugün 4+2 yim. Dün akşam kahverengi lekelenme oldu, düşük tehlikesi olabilir diye sabah doktora gittim aslında önümüzdeki hafta gerçekleştirmeyi düşünüyordum ilk doktor ziyaretimi ama neyse. Kese karından belli belirsiz göründü diyebilirim 2mm felan dedi doktor. Bhcg ise 4625 çıktı. Doktorla henüz görüşemedim sonuçla ilgili olarak ancak bu değere göre kesenin daha büyük olması gerekiyor sanırım netten baktığım kadarıyla. Başıma ağrı girdi. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
thetisss canım benimki sata göre bugün 3+4. en minik benim galiba grupta..ben bu ctesi kan vermeyi düşünüyorum. muhtemelen nisan 15 gibi çağıracak dr.
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..bu haftalarda bikini bölgesine ağda yaptırmak olurmu acaba? bir tehlikesi olurmu?
Canim dr kahverengi leke icin ne dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet sanırım öyle hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına :))
idrar testiylemi öğrendin hamile olduğunu ilk defa mı kan testi yaptıracaksın?
ayy geçmiş olsun iştahlı olmak ne kadar ktü bişeydir bilirim şu naçizane 30 yıllık ömrümde hiç iştahsız olmadım bu yüzden hep dikkat etmek zorunda kaldım sende şimid ister istemez dikkat ediyosundur kolay gelsin :)
ama çare haşlanmış yumurta ama bööyle taş gibi olana kadar haşlanmış değil en makbulu aslında beyazı sert sarısı ise tutku bisküvinin çikolatasındaki kıvam :) ne tarif ama
sabahları mutlaka bi tane az ekmek ile ye inanılmaz tokluk veriyor bide karbonhidratlardan uzak dur öözellikle şekerli şeylerden onlar şeker dngesini bozduğu için acıkmanı sağlıyor. canın talı istiyo ise kuru incir ye ama yavaş yavaş ve küçük ısısrıklarla işe bi miktar yarara umarım
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..bu haftalarda bikini bölgesine ağda yaptırmak olurmu acaba? bir tehlikesi olurmu?
ben düzenli olarak yaptırıyorum canım ilk hamileliğimde de yaptırdımmm hiç bi şey olmaz
arkadaslar günlük neler yiyosunuz birbirimizle paylasalım lütfen
ben 1 avuc ceviz bir avuc fındık 5 tane kuru kayısı ve cekirdekli kara üzüm yiyorum calıştıgım için yumurta yiyemiyorum ama düzenli 1 bardak sütümü içiyorum aksamları 1 kase yogurt yiyorum 1 tane elma meyve yiyorum 1 limonu sıkıp üzerine su koyup içiyorum günlük bu sekilde artı bisey yapanınız varmı yarında kivi ve muz alıcam inş.. hersey cok güzel olur
evet canım simdi balık yemeyede baslıcam haftada 2 gün balık 2 günde et yerim 3 günde sebze işte bitti gitti
sol kasıgım agrıyo ya bugun normalmi balım ya 20 dk falan oldu hafif liyo sonra gene baslıyo iş yerindeyim aslında uzanabilsem gececekte işte oturuyorum sadece
canım benim yakın zamanda ablam doğum yaptı oda böyle beslendi hatırladıgı kadarıyla bana yardım ediyo sagolsun 4.200 dogdu bebeği ve kendi 7 kilo aldı sadece tabiki benimde oyle olacak halim yok kişiden kişiye değişir bu tabiki ama elimden geleni yapıyorum
canım bence dikkat ederek en güzelini yapıyorsun bende senin gibi düşünüyorum.şuan iştahım az olsada dikkat edip yemeye çalışıyorum bende günde 1 yumurta, 2 bardak süt mutlaka içiyorum 3-4 tn ceviz az çiğ badem sabah 2 kuru kayısı yada erik yemeye çalışıyorum.akşamüstü yeşil elma yiyorum.balık çok önemli zaten balık delisiyim..ha bir de her sabah 1 tatlı kaşığı pekmez içiyorum.annem köfte yapıp difrize atıyor günde 2 tane yemem gerektiğini söylüyor aklıma gelenler böyle işte..
kasık ağrısı bende de var malesef aynı dediğin gibi ara ara giriyor adet ağrısı gibi sonra hemen geçiyor.
ablan az kg ile sağlıklı ve tombiş bi bebek dünyaya getirmiş maşallhbayıldım inş bize de nasip olurr
Merhaba ben de sanırım kasım annesi olacağım, 5+2'yim. İdrar testim positif kan testim geçen perşembe 176 çıktı. Cuma günü keseyi göremedik tabii. Bu akşam tekrar gideceğiz doktora ultrasonda bakmak için. Keseyi göremediğimiz için de kimseye haber vermedik=) Çatlamak üzereyiz!
canım benim yakın zamanda ablam doğum yaptı oda böyle beslendi hatırladıgı kadarıyla bana yardım ediyo sagolsun 4.200 dogdu bebeği ve kendi 7 kilo aldı sadece tabiki benimde oyle olacak halim yok kişiden kişiye değişir bu tabiki ama elimden geleni yapıyorum
canım bence dikkat ederek en güzelini yapıyorsun bende senin gibi düşünüyorum.şuan iştahım az olsada dikkat edip yemeye çalışıyorum bende günde 1 yumurta, 2 bardak süt mutlaka içiyorum 3-4 tn ceviz az çiğ badem sabah 2 kuru kayısı yada erik yemeye çalışıyorum.akşamüstü yeşil elma yiyorum.balık çok önemli zaten balık delisiyim..ha bir de her sabah 1 tatlı kaşığı pekmez içiyorum.annem köfte yapıp difrize atıyor günde 2 tane yemem gerektiğini söylüyor aklıma gelenler böyle işte..
kasık ağrısı bende de var malesef aynı dediğin gibi ara ara giriyor adet ağrısı gibi sonra hemen geçiyor.
ablan az kg ile sağlıklı ve tombiş bi bebek dünyaya getirmiş maşallhbayıldım inş bize de nasip olurr
Saol canim ya destek verdigin icin masallah sende guzel besleniyosun sen kacinci haftadasin canim bugun benim 5+0 adet tarihime gore bakalim sabirsizlikla keseyi gormek icin bekliyoruz 1 hafta var daha
Kasik agrim bugun basladi ins olumsuz bisey degildir
Ablam evet cok guzel beslendi mevsimin meyvelerinden yedi hep somon baligi yedi hep bebek beslenmis ablam kendine kilo almadi evet ins bende oyle olurum bide memur oldugundan hep heyet raporu aldi ve evde gecirdi ki 3 ay boyuncada hep kustu yazik ama simdi bi oglusu var dunyalara deger teyzesi yesin onu
bende girdiğim ilk günden beri herkesin her sorduğuna detaylı oalrak yardım etmeye çalıştım ilk defa bi soru sordum ama herkes es geçti.bende anlamadım.
benim iştashızlığım olmasını isterdim , ama maalaesef dünyaları yiyorum tatlım grip olmama rağmen
Düşük tehlikesi olarak görüyorlar zayıfsın keseni görebiliriz belki dedi, bhcg ye de bakalım ona göre ilaç verelim demişti.
kızlar sanırım çok kalabalığız onunla mı ilintili acaba sonradan geldiğimiz için olabilir bende cuma katıldım gruba,benimde es geçildiğim oldu yanii..kasımın başında doğum bekleyen arkadaşlar aşinaydı sonuçta birbirine ondan da olabilir
Çok teşekkürler canım amin inş. hayırlsıı olsun herkes için.benm en çok üzüldüğüm ilk gebeliğimdi ve bunun için 6 ay uğraşmıştık inş bundan sonraki bu kadar naz yapmaz bir an önce gelir. Şuan o kadar tuhaf hissediyorumki kendimi alışmışım o duyguya resmen bomboş gözlerle bakıyorum etrafa. İnş sende hayırlsııyla kucağına alırsın bebeğini canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?