2014 Kasım Anneleri

canım ne desek teselli etmez biliyorum çok üzüldüm..ama demek ki sağlıklı bi bebek değildi,rabbimin bir bildiğ vardır elbet..siz çok şükür iyisiniz rabbim tekrardan nasip edecektir size.inşallah tez zamanda hayırlı haberlerle gelirsin bizlere arkadaşım.

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..bu haftalarda bikini bölgesine ağda yaptırmak olurmu acaba? bir tehlikesi olurmu?

canım belli belirsiz göründüğü için net ölçememiş olabilir. senin karın bölgenin yağ durumu net görülmeyi etkiler. drun cihazının çözünürlüğü etkiler. bence nette fazla tarama yapılması telaşa neden oluyor.

Canim dr kahverengi leke icin ne dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

thetisss canım benimki sata göre bugün 3+4. en minik benim galiba grupta..ben bu ctesi kan vermeyi düşünüyorum. muhtemelen nisan 15 gibi çağıracak dr.

evet sanırım öyle hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına :))
idrar testiylemi öğrendin hamile olduğunu ilk defa mı kan testi yaptıracaksın?

Canim dr kahverengi leke icin ne dedi

Düşük tehlikesi olarak görüyorlar zayıfsın keseni görebiliriz belki dedi, bhcg ye de bakalım ona göre ilaç verelim demişti.

evet sanırım öyle hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına :))
idrar testiylemi öğrendin hamile olduğunu ilk defa mı kan testi yaptıracaksın?

saol canım hep beraber inşallah. evet idrar yaptım dün ve bugun çıktı. bat yarın ve ben kan ctesi yaptırıcam evet.

ay inanır mısın dün gece saat 1 de cicibebe yaptım yedim kendime.ama canım mı çekti hayır acıktım mı hayır sadece pis boğazlığımdan
kızımda 26 kg ile bitirmiştim sonra 7 ayda 28 kg verdim ama normal doğurduğum için 8 kilo gitti doğum yaptığım gün.
bide sigarayı birden pat diye bırakınca tabi çok fena boşluğa düştü ağzım ya
umarım dünyaları yemeden tamamlarım ya

tutku bisküvisi demiycektin şu an yaaa çok çokk teşekkür ederimm deniycemmm bunuu

Merhaba ben de sanırım kasım annesi olacağım, 5+2'yim. İdrar testim positif kan testim geçen perşembe 176 çıktı. Cuma günü keseyi göremedik tabii. Bu akşam tekrar gideceğiz doktora ultrasonda bakmak için. Keseyi göremediğimiz için de kimseye haber vermedik=) Çatlamak üzereyiz!

Hayirli olsun,saglikla kucaginuza alirsiniz insallah :))

kızlar sanırım çok kalabalığız onunla mı ilintili acaba sonradan geldiğimiz için olabilir bende cuma katıldım gruba,benimde es geçildiğim oldu yanii..kasımın başında doğum bekleyen arkadaşlar aşinaydı sonuçta birbirine ondan da olabilir

Düşük tehlikesi olarak görüyorlar zayıfsın keseni görebiliriz belki dedi, bhcg ye de bakalım ona göre ilaç verelim demişti.

Rabbim korktugumuza ugratmasin bende ayni durumdayim,bu lekelerden dolayi hamile oldugunu kimseye soyleme dedi hatta dr

evet canım olabilir sağlık olsun Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
ben göremediğim bi kaç arkadaşı merak ediyorum mesela carla :26: umarım herkes iyidir sağlıklıdır
hepiniz cansınız balsınız dünyalar tatlısısınız

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…