canım hastanede çalışıyorum doktorumda burada...
sordum serumla destek verelim dedilerr eğer dahada kötüleşirsen dedilerr..
ama ben yemek yiyorum dedim bu güzel ama tansiyonun düşük olması seni etkiler dedi..
yarında devam ederse serum bağlatıcam yarınnn...
senin gibiyken bende de hiçbirşey yoktu..Geçer umarım canım, rahatlarsın inşallah
senin gibiyken bende de hiçbirşey yoktu..
hatta aaa ne güzelmiş hamilelik hiçbirşey hissetmiyorum diyordumki 6. haftanın ortasında gelen bir mide bulantısı ve baş dönmesi ile başladı herşeyyinş sende olmazzzz
hahaben başıma gelecekleri malesef biliyorum güzelim. Kızıma hamileyken 2. ve 3. ay kusmaktan canım çıkmıştı. sürekli uyumak istiyor yattıkça midem bulanıyordu. Şimdi sadece uykum geliyor bende tadını çıkarıyorum mide sıkıntısı başlamadan
hahaben başıma gelecekleri malesef biliyorum güzelim. Kızıma hamileyken 2. ve 3. ay kusmaktan canım çıkmıştı. sürekli uyumak istiyor yattıkça midem bulanıyordu. Şimdi sadece uykum geliyor bende tadını çıkarıyorum mide sıkıntısı başlamadan
geçmiş olsun gaz problemin için, benimde iştah gitti bakalım hayırlısı
yemeklerine mutlaka kimyon serp bu seni biraz rahatlatır diye düşünüyorum allah kolaylık versin
Seyhan bebeğinin kalp atışlarını duydun mu? Benimki de geç döllenme sanırım haftasına göre küçük dedi hatta en son gittiğimde kalp atışını duyduk fakat yine de küçük dedi ,daha net duyulması gerekiyormuş benimki biraz daha yavaş atıyordu sanki.Böyle bir şey yaşadın mı?
Yaklaşık bir hafta önce başlamıştı zaten bende bulantı vs. Her sabah nerdeyse 11 e kadar uyuyan ben ,artık sabah 7 -8 gibi bulantıdan uyanır uyuyamazdım daha. Öğleye kadar aşırı bulantım olur öğleden sonra hep azalırdı hatta son zamanlarda öğleden sonrada artmaya başlamıştı. Nolduysa pazar günü oldu. Birdenbiri bulantım kesildi karın ağrısı vs çok azaldı. Akşama doğruda adet sancısından daha fazla bir sancı girdi karnıma 5 dk sürdü ama. Aslında bu konuda fazla birşey söyletşp burdaki hamişleri korkutmak istemiyorum herkeste aynı olacak diye birşey yok benm içime doğmuştu sadece birşeyler olduğu. o bulantı vs kesilmesi sadece bir tesadüfte oalbilir.Acile gittik gece işte kalb duyamadı doktor. Oysa perşembe günü kalbi duymuştuk. Sağlık olsun hayırlısı böyleymiş demekki.canım çok üzüldümm...inş en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik daha yaşarsınnn...
belirtilerinmi kaybolmuştu canım oradanmı şüphelendinn..
çok zor bir durummm
kuzenım 3 ay aralıksız ıstıfra etti çok zor işler allah dertsiz kısmet etsin napalım kısmet bi yerde evleneyım cocuk yaparken 2 kez dusuncem
hhahaabende kime anlatıyorumm iştee
hah bende tam o durumdayımm..
akşam eve gidiyorumm yemek yeyip hoooppp yatıyorumm..
çalışan bayanlar yemeği nasıl yapıosunuzz yaaabenim mide bulantısı ve uykusuzluktan halim kalmıyor öle güzel güzel şeyler yapmaya..
anneme ek anahtar yaptırıyorumm..
kendi teklif etti..
sen ver anahtarı çarşamba geleyim ben temizliğini yapayım birde 2-3 günlükl yemek koyayım gideyim dedi..annem yakın bana süper olcakk inşşş
slm kızlar nasılsınızz...
ben berbatımm yaaa...
tansiyonum düşmeye başladı..
dünden beri 8-5 den yukarı çıkmıyor..
tuzlu yemeye çalışıyorum ama midem almıyorr...
böle giderse yarın serum bağlatacağımmmm
Cinsiyeti kaçıncı haftada belli olur arkadaşlar?
Anne olmak deli işi ya :) ama nasıl güzel bi delilik anlatamam, çekilen herşeye değiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Süpermiş, ben daha eşim dışında bi arkadaşa söyledim başka birine söylemedim. Doktora filan gideyim öyle söylerim diyorum. Annemde kayınvalidemde yakınlar. Kayınvalidem daha çok yardımcı oluyor hatta sağolsun ikisi de. Benden tavsiye yapmak iseyene yükle işi gitsinnazlanma zamanın. ben ilkinde hiç naz yapmadım(gerçi gerek kalmadı ) aman herşeyi ben yaparım diye diye nasıl yoruyordum kendimi. Şimdi akıllandım çekilcem köşeme onlar toruna doysunlar bende az da olsa rahatlarım.
slm kızlar nasılsınızz...
ben berbatımm yaaa...
tansiyonum düşmeye başladı..
dünden beri 8-5 den yukarı çıkmıyor..
tuzlu yemeye çalışıyorum ama midem almıyorr...
böle giderse yarın serum bağlatacağımmmm
hhahaabende kime anlatıyorumm iştee
hah bende tam o durumdayımm..
akşam eve gidiyorumm yemek yeyip hoooppp yatıyorumm..
çalışan bayanlar yemeği nasıl yapıosunuzz yaaabenim mide bulantısı ve uykusuzluktan halim kalmıyor öle güzel güzel şeyler yapmaya..
anneme ek anahtar yaptırıyorumm..
kendi teklif etti..
sen ver anahtarı çarşamba geleyim ben temizliğini yapayım birde 2-3 günlükl yemek koyayım gideyim dedi..annem yakın bana süper olcakk inşşş
Benim adetlerim duzenli.olmadigi icin.bilemiyorum kac haftalik, gecen hafta kese gorundu 6 milim dr da net bisey diyemem haftasina dedi anlamadim bende :)
anladım canım.keseni görmüşsün bu bile güzel ben daha göremedim..neyse önemli olan sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmak sonuçta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok teşekkür ederim umarım kendimi bir an önce toparlayıp tekrar anne olabilirim. Şuan o kadar tuhafımki sanki onun yerine başkasını koyamıyorum birdaha olursada aynı sorunla karşılaşırım diye bebek bile istmeye korkuyorum. Elbet bu ruh halimde düzelecektir hayırlısıyla
İnş canm çok sağol
Sağol canm benm amin inş
AMİN CANIMIN İÇİ İNSS NNASİPSEE SENLE 3 GÜN VAR ARAMIZDA TAKİP EDERİZ BİRBİRİMİZİ İNŞ. HERSEY YOLUNDA GİDER NE ZAMAN GİDİCEKSİN DR BEN 2 NİSANDA GİDİCEM
AY SORMA NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM SİMDİ 4. GEBELİKYA RİSKE ATAMİYOM NAPAYIMM BAKCAZ ARTIK Bİ CARESİNE
ay eveet kuzum çok az var aramızda takip edelim birbirimizi.umarım dediğin gibi yolunda gitsin herşey
ben 7 sinde gidicem canım daha önce gelme (ekstra bişey olmazsa tabi) garanti olsun dedi canım.
stres yapma canım çok pinpirik yapmamaya çalış etklileniyoruz herşeyden..hiç birşey olmaz allahın izniyle umuyorum ki...
kızlar sanırım çok kalabalığız onunla mı ilintili acaba sonradan geldiğimiz için olabilir bende cuma katıldım gruba,benimde es geçildiğim oldu yanii..kasımın başında doğum bekleyen arkadaşlar aşinaydı sonuçta birbirine ondan da olabilir
Annecikler :) hamileligin basindan beri hic istahim yoktu hatta bir iki kilo zayifkadim ama bu haftaya acayip istahli basladim,doyma duyumu kaybettim sanki :) haftadan haftaya degisiyor galiba
Herkese selamlar...
Burdaki baya arkadaş ya aşırı derecede belirtilerden yakınıyor yada hiç belirtim yok diyip kendini bitiriyor. benim belirtilerimi paylaşmak istiyorum burda diğer hamile arkadaşlarımda paylaşırsa bilgi için güzel olur gibime geliyor neyse başlatayım ben
BULANTI---->Hamile kaldığımdan beri arada bir genelde yemeklerden sonra nadir oluyor.yok denicek kadar az.
GÖĞÜS ACIMASI------>Herhalde benim kaderimde var bu acı. malesef en çok hissedilen belirti bende. uçlarına dokunamıyorum bile. ve aşırı büyüdü.
AKINTI------>malesef buda çok fazla. ama doktora sorduğumda normal dedi aksın gitsin dedi gülerek demek ki normal
BEL AĞRISI------>uzun süre ayakta durursam yemek yaparken evi toplarken belim çok ağrıyor.
UYKU----->kafamı kaldıramıyorum hala günde 3 defa uyusam uyurum o derece. ve çalışan bir insan değilim düşünün 11 de filan kalkıyorum
BAŞ DÖNMESİ---->bu da bu aralar olmaya başladı. 27 sinde doktora gidicem sorucam bunuda. internetten okuduğuma göre normal ama bilemiyorum korktum bi kaç gündür.
İŞTAH---->bulantım olmadığı için yiyorum. ama yumurtaya cesaret edemiyorum. sanki midem bulancak gibi oluyor yumurta görünce. ve 2 kilo aldım 56 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum.
bendeki belirtiler bunlar. bazı arkadaşlar folik asite çok takılmışlar. ben ilk gebeliğimde folic plus kullandım. devlet karşılamıyor o ilacı. bu hamileliğimde kullandığım ilaçlar
folibol 5 mg > günde 1 defa tok
ferro sanol duodenal > sabah aç karınla 1 tane
decavit pronatal > günde ne zaman aklıma gelirse 1 tane (bunun içinde de var folik asit ama doktor iç dedi) bundaki folik asit miktarı 0.8 mg
corasprin > günde 1 defa tok. her gün saat 12 gibi iğneden sonra içiyorum
hibor 3.500 > kan sulandırıcı iğne her gün saat 12 gibi koldan yapıyorum aç tok farketmiyor.
birde büyük abdestinle alınan fazla ilaç atılıyor. bazen benim simsiyah çıkıyor. zaten uyarı olarak yazıyor ilacın içinde. korkulacak bir durum değil.
evet umarım yardımcı olur bu kadar bilgi sizlere valla ilacları karıştırmamak için üst üste koyuyorum. ilk hangisiyse ondan başlıyorum.
Yaklaşık bir hafta önce başlamıştı zaten bende bulantı vs. Her sabah nerdeyse 11 e kadar uyuyan ben ,artık sabah 7 -8 gibi bulantıdan uyanır uyuyamazdım daha. Öğleye kadar aşırı bulantım olur öğleden sonra hep azalırdı hatta son zamanlarda öğleden sonrada artmaya başlamıştı. Nolduysa pazar günü oldu. Birdenbiri bulantım kesildi karın ağrısı vs çok azaldı. Akşama doğruda adet sancısından daha fazla bir sancı girdi karnıma 5 dk sürdü ama. Aslında bu konuda fazla birşey söyletşp burdaki hamişleri korkutmak istemiyorum herkeste aynı olacak diye birşey yok benm içime doğmuştu sadece birşeyler olduğu. o bulantı vs kesilmesi sadece bir tesadüfte oalbilir.Acile gittik gece işte kalb duyamadı doktor. Oysa perşembe günü kalbi duymuştuk. Sağlık olsun hayırlısı böyleymiş demekki.
Anne olmak deli işi ya :) ama nasıl güzel bi delilik anlatamam, çekilen herşeye değiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Süpermiş, ben daha eşim dışında bi arkadaşa söyledim başka birine söylemedim. Doktora filan gideyim öyle söylerim diyorum. Annemde kayınvalidemde yakınlar. Kayınvalidem daha çok yardımcı oluyor hatta sağolsun ikisi de. Benden tavsiye yapmak iseyene yükle işi gitsinnazlanma zamanın. ben ilkinde hiç naz yapmadım(gerçi gerek kalmadı ) aman herşeyi ben yaparım diye diye nasıl yoruyordum kendimi. Şimdi akıllandım çekilcem köşeme onlar toruna doysunlar bende az da olsa rahatlarım.
çok geçmiş olsunnn benimde hep düşük bu aralar tatlım
doktora söyledim hiç problem diil yüksek olmasın problem yok dedi
düşük die tuza abanma dedi tuzlu ayran tuzlu yiyecekelr yeme dedi
sadece bol bol su iç düzene giricek dedi şu ara iyi çok şükür tuzlu yeme sakın
bende gripten bayılaaazammm
Ahh bu anneler olmasa ne olcak halimiz bilmiyorum
benimde annem gelir yemek yapar yada evden yapıp getirir temizliğide hafta sonu eşimle birlikte hallediyorum
bende seninle aynı durumdayım akşam yemekten sonra yatıyorum hemen
yemekte özellikle soğan kokusuna tahammül edemiyorum, birde akşam iş dönüşü apartmandaki yemek kokuları nefesimi tutuyorum resmen
kızlar sanırım çok kalabalığız onunla mı ilintili acaba sonradan geldiğimiz için olabilir bende cuma katıldım gruba,benimde es geçildiğim oldu yanii..kasımın başında doğum bekleyen arkadaşlar aşinaydı sonuçta birbirine ondan da olabilir
Aynen bende cok es gecildim ilk yazdigimda bile. Burasi cok kalabalik insan hepsini okuyamiyor haliyle kaciyor gözden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?