2014 Kasım Anneleri

Geçer umarım canım, rahatlarsın inşallah

Geçer umarım canım, rahatlarsın inşallah
senin gibiyken bende de hiçbirşey yoktu..
hatta aaa ne güzelmiş hamilelik hiçbirşey hissetmiyorum diyordumki 6. haftanın ortasında gelen bir mide bulantısı ve baş dönmesi ile başladı herşeyy inş sende olmazzzz

haha ben başıma gelecekleri malesef biliyorum güzelim. Kızıma hamileyken 2. ve 3. ay kusmaktan canım çıkmıştı. sürekli uyumak istiyor yattıkça midem bulanıyordu. Şimdi sadece uykum geliyor bende tadını çıkarıyorum mide sıkıntısı başlamadan

kuzenım 3 ay aralıksız ıstıfra etti çok zor işler allah dertsiz kısmet etsin napalım kısmet bi yerde evleneyım cocuk yaparken 2 kez dusuncem

hhahaa bende kime anlatıyorumm iştee
hah bende tam o durumdayımm..
akşam eve gidiyorumm yemek yeyip hoooppp yatıyorumm..
çalışan bayanlar yemeği nasıl yapıosunuzz yaaa benim mide bulantısı ve uykusuzluktan halim kalmıyor öle güzel güzel şeyler yapmaya..
anneme ek anahtar yaptırıyorumm..
kendi teklif etti..
sen ver anahtarı çarşamba geleyim ben temizliğini yapayım birde 2-3 günlükl yemek koyayım gideyim dedi..annem yakın bana süper olcakk inşşş

geçmiş olsun gaz problemin için, benimde iştah gitti bakalım hayırlısı
yemeklerine mutlaka kimyon serp bu seni biraz rahatlatır diye düşünüyorum allah kolaylık versin

Kimyonu hic duymadim ama denicem bunu insallah tskler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Malesef henuz duyamadim 5+0 gittim birdahaki randevum pazartesi 10+0 olucam, aslinda gec randevu vermeside iyi bebege gelisim icin zaman taniyorlar bazisi birden gelisim arayi kapatiyormus dediler.
onun icin birsey diyemicem belki daha yeni baslamisti kalbi atmaya seninde ondanmi oyle oldu bilmemki

canım çok üzüldümm...inş en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik daha yaşarsınnn...
belirtilerinmi kaybolmuştu canım oradanmı şüphelendinn..
çok zor bir durummm
Yaklaşık bir hafta önce başlamıştı zaten bende bulantı vs. Her sabah nerdeyse 11 e kadar uyuyan ben ,artık sabah 7 -8 gibi bulantıdan uyanır uyuyamazdım daha. Öğleye kadar aşırı bulantım olur öğleden sonra hep azalırdı hatta son zamanlarda öğleden sonrada artmaya başlamıştı. Nolduysa pazar günü oldu. Birdenbiri bulantım kesildi karın ağrısı vs çok azaldı. Akşama doğruda adet sancısından daha fazla bir sancı girdi karnıma 5 dk sürdü ama. Aslında bu konuda fazla birşey söyletşp burdaki hamişleri korkutmak istemiyorum herkeste aynı olacak diye birşey yok benm içime doğmuştu sadece birşeyler olduğu. o bulantı vs kesilmesi sadece bir tesadüfte oalbilir.Acile gittik gece işte kalb duyamadı doktor. Oysa perşembe günü kalbi duymuştuk. Sağlık olsun hayırlısı böyleymiş demekki.

kuzenım 3 ay aralıksız ıstıfra etti çok zor işler allah dertsiz kısmet etsin napalım kısmet bi yerde evleneyım cocuk yaparken 2 kez dusuncem

Anne olmak deli işi ya :) ama nasıl güzel bi delilik anlatamam, çekilen herşeye değiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn

Süpermiş, ben daha eşim dışında bi arkadaşa söyledim başka birine söylemedim. Doktora filan gideyim öyle söylerim diyorum. Annemde kayınvalidemde yakınlar. Kayınvalidem daha çok yardımcı oluyor hatta sağolsun ikisi de. Benden tavsiye yapmak iseyene yükle işi gitsin nazlanma zamanın. ben ilkinde hiç naz yapmadım(gerçi gerek kalmadı ) aman herşeyi ben yaparım diye diye nasıl yoruyordum kendimi. Şimdi akıllandım çekilcem köşeme onlar toruna doysunlar bende az da olsa rahatlarım.

çok geçmiş olsunnn benimde hep düşük bu aralar tatlım
doktora söyledim hiç problem diil yüksek olmasın problem yok dedi
düşük die tuza abanma dedi tuzlu ayran tuzlu yiyecekelr yeme dedi
sadece bol bol su iç düzene giricek dedi şu ara iyi çok şükür tuzlu yeme sakın
bende gripten bayılaaazammm

hele ki ilk annelık nasıl deli işi bi o kadar keyifliymiş şahit olmuştum ablamda daha aylar varken odasını yatagını hastane çıkışını fotoğrafçısını herşeyini ayarladı allah herkese kısmet etsin inş.

Ahh bu anneler olmasa ne olcak halimiz bilmiyorum
benimde annem gelir yemek yapar yada evden yapıp getirir temizliğide hafta sonu eşimle birlikte hallediyorum
bende seninle aynı durumdayım akşam yemekten sonra yatıyorum hemen
yemekte özellikle soğan kokusuna tahammül edemiyorum, birde akşam iş dönüşü apartmandaki yemek kokuları nefesimi tutuyorum resmen

anladım canım.keseni görmüşsün bu bile güzel ben daha göremedim..neyse önemli olan sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmak sonuçta

canım benim rabbim bizleri sınar bu da senin sınavlarında biri demekki sabret ,üzülmemeye çalış ve kötü şeyler düşünme lütfen.ben inanıyorum kii allah tekrardan nasip edecek sana..benim de dua'm seninle inan.düzelecek tabi ki hep böyle kalmaz bir tek ölüme çare yok unutma canım.allah herşeyin hayırlısını versin hepimize..

) canım ben de Martin başından beri topikteyim ancak herkes kiminle denk gelirse girdiği saatlerde o kişileri tanıyor ve onların sorunlarını biliyor. Kesinlikle kişisel degil hepimiz kader ortağıyiz unutmayalim)

Hamilelik dediğin bu iste bir günün digerine uymuyor :)

Rabbim kolay hamilelikler versin hepimize

anladımm canım gerçekten çok üzüldümm ama inş en yakın zamanda toparlanır ve takrar hamiş kalırsınnn...Rabbim ne eylerse güzel eyler...herşeyde vardır bir hayırr...

bende naz yapmıyordum ama şimdi zorunlu yapıyorummm vallahi...
napayım ilk torunları yapsınlarr demi yaniii...

evet canım yüksek olması istebilen bir durum değilmiş..
ben tuzlu yedim vallahi bugün...
sumu içmeliyimm ama aç açta su nasıl gider bilmiyorumm yahuuu..
girpmi oldunn yavrumm yaa sürekli meve yee...çok geçmiş olsunn

yaa evet annem olmasa napardım bilmiyorumm...Allah yokluklarını göstermedinn inşşş..
ben yemek kokularından tiksinmiyorum ama yaparken kötü oluyorum..
çok ayakta duruncada başım dönüyor..
tansiyonum düşük baya...

Aynen bende cok es gecildim ilk yazdigimda bile. Burasi cok kalabalik insan hepsini okuyamiyor haliyle kaciyor gözden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…