2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar ankaradan kimler var? doktora hastaneye nereye gidiyorsunuz?

Aynen bende cok es gecildim ilk yazdigimda bile. Burasi cok kalabalik insan hepsini okuyamiyor haliyle kaciyor gözden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

) canım ben de Martin başından beri topikteyim ancak herkes kiminle denk gelirse girdiği saatlerde o kişileri tanıyor ve onların sorunlarını biliyor. Kesinlikle kişisel degil hepimiz kader ortağıyiz unutmayalim)

haklısınız kızlarr :)) diğer topik anneleri de bu kadar kalabalık mıı acabaa :44:

Nekadar sanslisin annen gelip yapacaksa bizlerede kolay gelsin artik

geçmiş olsun canım.dikkat et kendine tuzlu ayran filan iç iyi gelir..doktoruna danıştın mı arayıp sorsan?

Cok güldüm yaaa hahahahha

ama öyle yaaa

geçmiş olsun canım.dikkat et kendine tuzlu ayran filan iç iyi gelir..doktoruna danıştın mı arayıp sorsan?

tuzlu ayran içtim canım fayda etmedi pek..
doktoruma sordum düşük tansiyon kötü değil yükselmesinde dedi..ama kötüysen serum bağlayalaım dedi..bende yarına kadar beklicemm..

Ben ankaradayim koru hastanesine gidiyorum sen?

canım benim batım daha yarın. gitmedim henüz doktora. ilk bebeğimde Batıkent bilgi ve medicanaya paralel gittim. medicanada doğurdum. iki doktorumda ankaradan ayrıldı. silbaştan başlamam lazım yani. seninki hangi koru? memnunmusun? ilk bebekmi?

Ben ankaradayim canim turgut ozal unv hast ne gidiyorum

merhaba canım. kaç haftalık bebeğin. ben henüz gitmedim doktora. ilk bebeğin mi?

ama öyle yaaa

tuzlu ayran içtim canım fayda etmedi pek..
doktoruma sordum düşük tansiyon kötü değil yükselmesinde dedi..ama kötüysen serum bağlayalaım dedi..bende yarına kadar beklicemm..

anladım canım tekrardan çok geçmiş olsun..inş.düzelir yarına kadar.

Haftasi kesin degil daha :) 5 haftalik falandir :) ilk bebegim Allah izin verirse

inşallah sağlıkla alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza.

Ben de geldim :) 26 kasim inş :)

tatalım hosgeldin
bebeğin 26 kasımda mı gelicek ne hoş bende nette sat ıma gore baktıgımda 27 kasım dıyo ama bana pek mantıklı gelmedi parmaklarımla 9ay 10 gun hesaplıyorum aralık ortası oluyo ama net te 27 kasım dıyo bıde senın bu tarıhı doktor mu verdi yoksa sende nette mı hesapladın
çunku sen 10. hafta içindeymişsin ben daha 6 ya yeni giricem
alla alla ben bu hesaplama olayına ciddi takıldım yafff bu türlü oturtamadım burda herkes haftasını son adet tarihine gre mi yazıyo acaba:44::44::44::44:

Son adete gore hesaplayinca beni 11 hafta gosteriyor ama doktorum 5.haftadasin dedi kizlar maalesef bu hesaplamalar net değil

kızlar afedersiniz bi sorum var.... bu imza kısmındaki hamilelik takviminde yazan haftaları neye göre belirlediniz son adet tarihinize göre mi belirlediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…