2014 Kasım Anneleri

Amin insallah,sen hangi hastye gitmeyi dusunuyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ilk çocuğumdaki gibi yine medicanada doğurmak istiyorum. memnun kalmıştım. doktor arayışındayım ama. doktorum istanbula gitti.

kızlar afedersiniz bi sorum var.... bu imza kısmındaki hamilelik takviminde yazan haftaları neye göre belirlediniz son adet tarihinize göre mi belirlediniz

evet canım sat göre

Son adete gore hesaplayinca beni 11 hafta gosteriyor ama doktorum 5.haftadasin dedi kizlar maalesef bu hesaplamalar net değil

seninle aramızda 2 hafta var evet dr un dediği dllenme gününe gre benim de dllenme zamanı baz alınınca 3 haftalık oluyo sanırsam

seninle aramızda 2 hafta var evet dr un dediği dllenme gününe gre benim de dllenme zamanı baz alınınca 3 haftalık oluyo sanırsam

Evet evet sonucta ilerleywn aylarda daha net belli olacak ultrasonda kan tahlilim 2296 cikti gecen hafta 4_5 hafta arasi gösteriyordu yani ne varsa doktorlarimizda var :)

oleyse ben aralık annesi mi olcam bu durumda yahu bizim anam baabam usulu hesaplama yapınca ben aralık ortasında inşallah bebeğimi alcam

kızlar afedersiniz bi sorum var.... bu imza kısmındaki hamilelik takviminde yazan haftaları neye göre belirlediniz son adet tarihinize göre mi belirlediniz

oleyse ben aralık annesi mi olcam bu durumda yahu bizim anam baabam usulu hesaplama yapınca ben aralık ortasında inşallah bebeğimi alcam

ben yumurtlama günümü bildiğim için sat ı ona göre ayarladım hamilelik takvimimide ona göre hesapladım..
yani sat 9 şubattı ama benim yumurtlamam 14. günde değil 18. günde oldu, 19. günde hamile kaldım..
o sebepten sat ı 13 şubat diye değiştirdim..zaten keseyide ancak gördük..gerçek sata göre 4 gün gerideyim yani..
takvim doğru ama erken veya geç döllenme olabilir tam adet ortasında olmayabiliyor yumurtlama..bu sebepten bir kaç gün farkeder...

Rabbim korktugumuza ugratmasin bende ayni durumdayim,bu lekelerden dolayi hamile oldugunu kimseye soyleme dedi hatta dr

Ben de kimseye söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum kalp atışına kadar Allah büyüktür. Umudumuzu kesmeyelim de İnşallah hayırlı evlatlarımız olur.

Arkadaslar merhaba,
Sayfalar baya ilerlemis, okuyamadim. Biraz kendime gelince bakicam.
Umarim herkes iyidir.

Benim bulanti sorunum vardi, bahsetmistim. Bugun artik dayanilmaz bir hal aldi, kivrana kivrana, sarsila sarsila ogurup durdum. Arada da hep afedersiniz su cikariyorum, mide bos zaten. Bitkinlikten ve aclik ve susuzluktan olucem sandim.

Calisiyorum, esim geldi doktorumun acil durum yonlendirmesini uyguladik, hastaneye gittik. Asistanlar ilgilendi, ultrasonla baktilar, 7 hafta 3 gun gibi dediler, kalp atisi var dediler. Bu vesileyle kalp atislarini gormus oldum. Yoksa doktor randevum bu cuma gunune kalp atisi icin.

Ama hala bulantidan olucektim. Velhasil kelam kan ver idrar ver sonuc bekle derken ben bi yandan hastanenin onunde elimde torba salya sumuk aglayip durdum izdirabimdan. Ama bi yandan da bir oguruyorum ki beni gorseniz "Ahan du su kizin icine bildigin boz ayi kacmis" dersiniz, yer gok inliyor rezalet! Hem utaniyorum insanlarin midesini kaldiricam diye, hem izdirabim tarifsiz, of Allahim...

Sonuc olarak, tahliller temiz, idrarda o tehlikeli madde yok, bulantilar olucak, yapicak bisey yok, Premesis iki katina cikti dediler. Hadi yallah gule gule
Isten de izin verdiler bugunluk, simdi evdeyim. Bi kuru simit aldim gelirken, az da su icmeye calisiyorum.

Oy ben bu canimi teslim edicem ya, nasil gecicek bu haftalar.. Bi umut 12. haftadan sonra belki azalir.

Umarim kimse benimki kadar yogun yasamiyordur bulantiyi. Dua edin nolur gecsin, cok caresiz hissediyorum kendimi

kizlar merhaba. istanbul anadolu yakasinda oturaniniz var mi? su anda erdem hastanesine gidiyorum ama medipole gitmek istiyorum kosuyolundaki. var midir onerebileceginiz bir dr. ya da hastane. gecen.hafta hamile oldugumu erdeme gidip ogrendim. persembe aksami da kontrol icin tekrar gorunecegim. bakalim kese olusmus mu? kese kacinci haftada olusur acaba? ben daha 5. haftami bugun doldurdum. dr. gorunur diye beni persembe cagirdi. simdi persembe nasil gelir diye bekliyorum. bu arada benim bulantilarim henuz baslamadi. sizin kacinci haftanizda baslamisti? is yerimde wc cok uzak. insallah bulantisi olmayanlardan olurum. yoksa rezil olurum sirkette :)

Cok tesekkurler. Dun akupunktur bilekliklerinden aldim, aksam baya ise yaradi gibi olmustu aslinda, hafiflemistim. Ama sabah bulantisi yine feci carpti bugun. Akupunktur seansina gidebilirim aslinda, iyi fikir. Diyorum ya, cok caresizim, her seyi denicem. Tekrar tesekkurler.

oyy canım kıyamam yaa sen baya ağır geçiriyorsunn canımm benim..
kuzucum neden öğürürken kusarken sıkılıp utanıyorrsunki bunu isteyerek yapmıyorsun..
ben hastanede çalışıyorum öle hastalar varki...hiç utanıp sıkılmaaa öle bir durumda..
bunu düşündükçe stres olursun miden dahada artar canımın içi..
kuzucumm kimse dedimi bilmiyorum sana ama madem sadece su çıkarıosun beyaz tuzlu leblebi ye..en iyi mide asitini alan şey o canım..
sürekli yanında bulundur at ağzına iyi gelir inşşş..
ben,mde tansiyonum çok düşük baş dönmesi mide bulantısı ne ararsan var..birde çalışıyoruz Allah yardımcımız olsunnn :26::26:

benim kız diyorr ama ben inanmıyorumm benim içime hep oğlan doğuyorrr

canım 6.hafta sonunda başladım benim..
5.haftadada kesem göründü..
haftayada kontrolüm var kalp atışı içinnn :18::18:

Cok tesekkur ederim ilginize. Beyaz leblebi yanimda oluyor ama agzima atmakta zorlaniyorum. Cok yipratici birsey su bulanti Likir likir su icen bir insandim ben, su bile icemiyorum, idrarim koyulasti resmen
Elimden geldigince bas etmeye calisiyorum bunlarla bakalim. Insallah daha kotu seyler acilmaz basima Bebegimin sagligi icin endiseleniyorum.

Size de cok gecmis olsun. Tansiyon nicin dusuyor acaba? O da cok zor bisey, belki halsizlik de yapiyordur IZin alma sansiniz olmaz mi ki en azindan tansiyon duzelene kadar?
Siz de cok dikkat edin, isle beraber bu hamilelik belirtileri cok yipratici oluyor Allah yardimcimiz olsun gercekten.

Selam kızlar,
Tabloya benide yazarmısınız? 23 yaşındayım.İzmir'de yaşıyorum,ilk bebeğim..
Benim bulantım pek yok Allah'a şükür yalnız koku hassasiyetim çook yüksek :)

Merhaba,
umarım en kısa sürede geçer bulantınız, benim bulantım yoğunken su içmek çok kötü geliyordu, küçük yudumlar al dedi doktor. simidin susamı rahatsız eder mi acaba miden zaten hassas.
benim idrar testinde kum ve kan çıktı biraz, neden oldu anlamadım çok ta dikkat ederim.

canım yarın çıkacaiım doktorumun yanına..hastanede çalıştığım için izin almak zor oluyor..doktorum gerek duymuyor..birşey olursa burada olman daha iyi diyor bana..birde işim çok yorucu zor değil...
tansiyon düşüklüğü olurmuş bu aylarda mide bulantısından çok birşey yiyemiyorum bende haliyle tansiyonu etkiliyor işte o da..
beyaz leblebinin faydasını gördüm canım benn...onu sürekli zorda olsa yeee ben öle yapıyorum içim kalka kalka yiyorumm ama en azından mide asitini alıyor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
bebeğin için ise korkma..ilk 3 ay anneden kalan artıklar ona yetermiş canım merak etme...
bana doktorum aklına ne gelirse canın ne isterse bu ay ye dedi..diğer ay yasaklar başlıcak dedi... demekki bu ay bebeğe tam etki etmiyor..
zaten bende yiyemiyorum birşeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…