kızlar afedersiniz bi sorum var.... bu imza kısmındaki hamilelik takviminde yazan haftaları neye göre belirlediniz son adet tarihinize göre mi belirlediniz
Ben de geldim :) 26 kasim inş :)
Amin insallah,sen hangi hastye gitmeyi dusunuyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar afedersiniz bi sorum var.... bu imza kısmındaki hamilelik takviminde yazan haftaları neye göre belirlediniz son adet tarihinize göre mi belirlediniz
Son adete gore hesaplayinca beni 11 hafta gosteriyor ama doktorum 5.haftadasin dedi kizlar maalesef bu hesaplamalar net değil
seninle aramızda 2 hafta var evet dr un dediği dllenme gününe gre benim de dllenme zamanı baz alınınca 3 haftalık oluyo sanırsam
oleyse ben aralık annesi mi olcam bu durumda yahu bizim anam baabam usulu hesaplama yapınca ben aralık ortasında inşallah bebeğimi alcam
bide cinsiyet merak ediyomusunuz ben ölücem meraktan size bi adres vericem hesaplatın bakalım cinsiyeti ne çıkacak
bakalım tutacak mı bu hesaplama çok net sonuç veriyo yanlış hesaplama olasılığı yok sorun ise tutacak mı acaba
http://www.gebelikhaftalari.com/cin...belirleme-cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html
bide cinsiyet merak ediyomusunuz ben ölücem meraktan size bi adres vericem hesaplatın bakalım cinsiyeti ne çıkacak
bakalım tutacak mı bu hesaplama çok net sonuç veriyo yanlış hesaplama olasılığı yok sorun ise tutacak mı acaba
http://www.gebelikhaftalari.com/cin...belirleme-cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html
Rabbim korktugumuza ugratmasin bende ayni durumdayim,bu lekelerden dolayi hamile oldugunu kimseye soyleme dedi hatta dr
tesk ederim ilgilendiğin için sadece sayfalar dan kaynaklı bi durum oldugunu düşünmüyorum bi gruplaşma sözkonusu bulantın için üzüüldüm geçmiş olsun bende henüz buşlantı yok 6 . haftadan sonra başlıyormuş oyle duydum bakalım hayırlısı bulantı için de bi arkadaşım bi kaç seans akupunktur yaptırmıştı dayanılmayacak boyuta ulaşırsa alternatif bi yöntem olabilir hayırlı olsun ve allah kolaylıklar versin
Arkadaslar merhaba,
Sayfalar baya ilerlemis, okuyamadim. Biraz kendime gelince bakicam.
Umarim herkes iyidir.
Benim bulanti sorunum vardi, bahsetmistim. Bugun artik dayanilmaz bir hal aldi, kivrana kivrana, sarsila sarsila ogurup durdum. Arada da hep afedersiniz su cikariyorum, mide bos zaten. Bitkinlikten ve aclik ve susuzluktan olucem sandim.
Calisiyorum, esim geldi doktorumun acil durum yonlendirmesini uyguladik, hastaneye gittik. Asistanlar ilgilendi, ultrasonla baktilar, 7 hafta 3 gun gibi dediler, kalp atisi var dediler. Bu vesileyle kalp atislarini gormus oldum. Yoksa doktor randevum bu cuma gunune kalp atisi icin.
Ama hala bulantidan olucektim. Velhasil kelam kan ver idrar ver sonuc bekle derken ben bi yandan hastanenin onunde elimde torba salya sumuk aglayip durdum izdirabimdan.Ama bi yandan da bir oguruyorum ki beni gorseniz "Ahan du su kizin icine bildigin boz ayi kacmis" dersiniz, yer gok inliyor rezalet! Hem utaniyorum insanlarin midesini kaldiricam diye, hem izdirabim tarifsiz, of Allahim...
Sonuc olarak, tahliller temiz, idrarda o tehlikeli madde yok, bulantilar olucak, yapicak bisey yok, Premesis iki katina cikti dediler. Hadi yallah gule gule
Isten de izin verdiler bugunluk, simdi evdeyim. Bi kuru simit aldim gelirken, az da su icmeye calisiyorum.
Oy ben bu canimi teslim edicem ya, nasil gecicek bu haftalar..Bi umut 12. haftadan sonra belki azalir.
Umarim kimse benimki kadar yogun yasamiyordur bulantiyi. Dua edin nolur gecsin, cok caresiz hissediyorum kendimi
kizlar merhaba. istanbul anadolu yakasinda oturaniniz var mi? su anda erdem hastanesine gidiyorum ama medipole gitmek istiyorum kosuyolundaki. var midir onerebileceginiz bir dr. ya da hastane. gecen.hafta hamile oldugumu erdeme gidip ogrendim. persembe aksami da kontrol icin tekrar gorunecegim. bakalim kese olusmus mu? kese kacinci haftada olusur acaba? ben daha 5. haftami bugun doldurdum. dr. gorunur diye beni persembe cagirdi. simdi persembe nasil gelir diye bekliyorum. bu arada benim bulantilarim henuz baslamadi. sizin kacinci haftanizda baslamisti? is yerimde wc cok uzak. insallah bulantisi olmayanlardan olurum. yoksa rezil olurum sirkette :)
oyy canım kıyamam yaa sen baya ağır geçiriyorsunn canımm benim..
kuzucum neden öğürürken kusarken sıkılıp utanıyorrsunki bunu isteyerek yapmıyorsun..
ben hastanede çalışıyorum öle hastalar varki...hiç utanıp sıkılmaaa öle bir durumda..
bunu düşündükçe stres olursun miden dahada artar canımın içi..
kuzucumm kimse dedimi bilmiyorum sana ama madem sadece su çıkarıosun beyaz tuzlu leblebi ye..en iyi mide asitini alan şey o canım..
sürekli yanında bulundur at ağzına iyi gelir inşşş..
ben,mde tansiyonum çok düşük baş dönmesi mide bulantısı ne ararsan var..birde çalışıyoruz Allah yardımcımız olsunnn :26::26:
benim kız diyorr ama ben inanmıyorumm benim içime hep oğlan doğuyorrr
Merhaba,Arkadaslar merhaba,
Sayfalar baya ilerlemis, okuyamadim. Biraz kendime gelince bakicam.
Umarim herkes iyidir.
Benim bulanti sorunum vardi, bahsetmistim. Bugun artik dayanilmaz bir hal aldi, kivrana kivrana, sarsila sarsila ogurup durdum. Arada da hep afedersiniz su cikariyorum, mide bos zaten. Bitkinlikten ve aclik ve susuzluktan olucem sandim.
Calisiyorum, esim geldi doktorumun acil durum yonlendirmesini uyguladik, hastaneye gittik. Asistanlar ilgilendi, ultrasonla baktilar, 7 hafta 3 gun gibi dediler, kalp atisi var dediler. Bu vesileyle kalp atislarini gormus oldum. Yoksa doktor randevum bu cuma gunune kalp atisi icin.
Ama hala bulantidan olucektim. Velhasil kelam kan ver idrar ver sonuc bekle derken ben bi yandan hastanenin onunde elimde torba salya sumuk aglayip durdum izdirabimdan.Ama bi yandan da bir oguruyorum ki beni gorseniz "Ahan du su kizin icine bildigin boz ayi kacmis" dersiniz, yer gok inliyor rezalet! Hem utaniyorum insanlarin midesini kaldiricam diye, hem izdirabim tarifsiz, of Allahim...
Sonuc olarak, tahliller temiz, idrarda o tehlikeli madde yok, bulantilar olucak, yapicak bisey yok, Premesis iki katina cikti dediler. Hadi yallah gule gule
Isten de izin verdiler bugunluk, simdi evdeyim. Bi kuru simit aldim gelirken, az da su icmeye calisiyorum.
Oy ben bu canimi teslim edicem ya, nasil gecicek bu haftalar..Bi umut 12. haftadan sonra belki azalir.
Umarim kimse benimki kadar yogun yasamiyordur bulantiyi. Dua edin nolur gecsin, cok caresiz hissediyorum kendimi
Cok tesekkur ederim ilginize. Beyaz leblebi yanimda oluyor ama agzima atmakta zorlaniyorum. Cok yipratici birsey su bulantiLikir likir su icen bir insandim ben, su bile icemiyorum, idrarim koyulasti resmen
Elimden geldigince bas etmeye calisiyorum bunlarla bakalim. Insallah daha kotu seyler acilmaz basimaBebegimin sagligi icin endiseleniyorum.
Size de cok gecmis olsun. Tansiyon nicin dusuyor acaba? O da cok zor bisey, belki halsizlik de yapiyordurIZin alma sansiniz olmaz mi ki en azindan tansiyon duzelene kadar?
Siz de cok dikkat edin, isle beraber bu hamilelik belirtileri cok yipratici oluyorAllah yardimcimiz olsun gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?