Selam kızlar,
Tabloya benide yazarmısınız? 23 yaşındayım.İzmir'de yaşıyorum,ilk bebeğim..
Benim bulantım pek yok Allah'a şükür yalnız koku hassasiyetim çook yüksek :)
Merhaba,
umarım en kısa sürede geçer bulantınız, benim bulantım yoğunken su içmek çok kötü geliyordu, küçük yudumlar al dedi doktor. simidin susamı rahatsız eder mi acaba miden zaten hassas.
benim idrar testinde kum ve kan çıktı biraz, neden oldu anlamadım çok ta dikkat ederim.
Hoşgeldin aramizaaaaaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yarın çıkacaiım doktorumun yanına..hastanede çalıştığım için izin almak zor oluyor..doktorum gerek duymuyor..birşey olursa burada olman daha iyi diyor bana..birde işim çok yorucu zor değil...
tansiyon düşüklüğü olurmuş bu aylarda mide bulantısından çok birşey yiyemiyorum bende haliyle tansiyonu etkiliyor işte o da..
beyaz leblebinin faydasını gördüm canım benn...onu sürekli zorda olsa yeee ben öle yapıyorum içim kalka kalka yiyorumm ama en azından mide asitini alıyor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
bebeğin için ise korkma..ilk 3 ay anneden kalan artıklar ona yetermiş canım merak etme...
bana doktorum aklına ne gelirse canın ne isterse bu ay ye dedi..diğer ay yasaklar başlıcak dedi... demekki bu ay bebeğe tam etki etmiyor..
zaten bende yiyemiyorum birşeyy
Cok tesekkurler. Dogru aslinda, susam yagli bisey, belki rahatsiz edebilir. Aklima bisey gelmedi, kuru olsun diye simit aliverdimOnu da zar zor itekledim agzima zaten. Bi dahaki sefere dikkat edeyim.
Daha onceden bobrekle ilgili kum sikayetiniz oldu mu? Ordan kalan bir durum mu acaba? Ya da hamileligin tetikledigi ufak bir rahatsizliktir belki. Bilgim yok hic o konudaCok gecmis olsun. Onemli ve size problem yaratacak bir durum olmamasini umut ederim.
normalde boğazım ağrıdığında,öksürük olduğunda gül hatmi çiçeği çayı yapar içerim birebir gelir ama hamilelikte sakıncalı olur mu hiç bilemiyorum canım.Bi araştır istersen.
yada ballı limonlu ılık su oda yumuşatır sabah akşam yapsan hem bebişe de zararı olmaz sanırım
Cok gecmis olsun.
Bende zencefil bogaz icin baya ise yariyor. Taze zencefilden kucuk bir parca, biraz bal ve limon parcasi ile beraber yiyebilirsiniz.
Ya da toz zencefili bir tatli kasigi bala karistirip yutabilirsiniz. Tadi pek iyi sayilmaz ama bogazi iyilestirmek icin katlanilabilir.
Tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz gunde bir iki kez, ayrica burnunuzu da tuzlu suyla temizleyebilirsiniz.
Bir de ilik suya taze zencefil parcalari kesip onu icebilirsiniz, bogazi yumusatiyor. Hatta limon da damlatabilirsiniz, hem aroma, hem de su cok sicak degilse C vitamini.
Tez zamanda iyilesmeniz dilegiyle.
teşekkür ederim canım, limonlu ılık suyu deneyeceğim.
Ihlamurun zararı yok yazıo internette, ben çok içiyorum valla. sürekli gribal moda girip çıkıyorum napim
oyy canım kıyamam yaa sen baya ağır geçiriyorsunn canımm benim..
kuzucum neden öğürürken kusarken sıkılıp utanıyorrsunki bunu isteyerek yapmıyorsun..
ben hastanede çalışıyorum öle hastalar varki...hiç utanıp sıkılmaaa öle bir durumda..
bunu düşündükçe stres olursun miden dahada artar canımın içi..
kuzucumm kimse dedimi bilmiyorum sana ama madem sadece su çıkarıosun beyaz tuzlu leblebi ye..en iyi mide asitini alan şey o canım..
sürekli yanında bulundur at ağzına iyi gelir inşşş..
ben,mde tansiyonum çok düşük baş dönmesi mide bulantısı ne ararsan var..birde çalışıyoruz Allah yardımcımız olsunnn :26::26:
benim kız diyorr ama ben inanmıyorumm benim içime hep oğlan doğuyorrr
adet günümde 49 çıktı canımsenin ne zman 49 cıkmıstı canm ?adetten kac gun sonra? ben düşükten sonra adet olmadıgm ıcın bılemıyorm son regl gunumu
benimde betam cumartesi gunu 4096.9 çıktı kese boyu 5.23 ile 7.23 çıktı hangisi doğru bilmiyorum karından degilde vajinal baksaydı net çıkardı canımArkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben bugün 4+2 yim. Dün akşam kahverengi lekelenme oldu, düşük tehlikesi olabilir diye sabah doktora gittim aslında önümüzdeki hafta gerçekleştirmeyi düşünüyordum ilk doktor ziyaretimi ama neyse. Kese karından belli belirsiz göründü diyebilirim 2mm felan dedi doktor. Bhcg ise 4625 çıktı. Doktorla henüz görüşemedim sonuçla ilgili olarak ancak bu değere göre kesenin daha büyük olması gerekiyor sanırım netten baktığım kadarıyla. Başıma ağrı girdi. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
ben yapıyorum canım sakıncası yokarkadaşlar bir şey sormak istiyorum..bu haftalarda bikini bölgesine ağda yaptırmak olurmu acaba? bir tehlikesi olurmu?
Merhaba ben de sanırım kasım annesi olacağım, 5+2'yim. İdrar testim positif kan testim geçen perşembe 176 çıktı. Cuma günü keseyi göremedik tabii. Bu akşam tekrar gideceğiz doktora ultrasonda bakmak için. Keseyi göremediğimiz için de kimseye haber vermedik=) Çatlamak üzereyiz!
kizlar merhaba. istanbul anadolu yakasinda oturaniniz var mi? su anda erdem hastanesine gidiyorum ama medipole gitmek istiyorum kosuyolundaki. var midir onerebileceginiz bir dr. ya da hastane. gecen.hafta hamile oldugumu erdeme gidip ogrendim. persembe aksami da kontrol icin tekrar gorunecegim. bakalim kese olusmus mu? kese kacinci haftada olusur acaba? ben daha 5. haftami bugun doldurdum. dr. gorunur diye beni persembe cagirdi. simdi persembe nasil gelir diye bekliyorum. bu arada benim bulantilarim henuz baslamadi. sizin kacinci haftanizda baslamisti? is yerimde wc cok uzak. insallah bulantisi olmayanlardan olurum. yoksa rezil olurum sirkette :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bide cinsiyet merak ediyomusunuz ben ölücem meraktan size bi adres vericem hesaplatın bakalım cinsiyeti ne çıkacak
bakalım tutacak mı bu hesaplama çok net sonuç veriyo yanlış hesaplama olasılığı yok sorun ise tutacak mı acaba
http://www.gebelikhaftalari.com/cin...belirleme-cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html
bi de bir şey daha soracağım, bebeğini görüp kalp atışlarını duyanlar, hepinizin kesesi yuvarlak mı? Benim biraz uzun ve bebeğin olduğu yere doğru daralıyor. Doktor her şey normal demişti ama nedense şimdi ona takıldım.
teşekkür ederim canım, limonlu ılık suyu deneyeceğim.
AMİN CANIMIN İÇİ İNSS NNASİPSEE SENLE 3 GÜN VAR ARAMIZDA TAKİP EDERİZ BİRBİRİMİZİ İNŞ. HERSEY YOLUNDA GİDER NE ZAMAN GİDİCEKSİN DR BEN 2 NİSANDA GİDİCEM
AY SORMA NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM SİMDİ 4. GEBELİKYA RİSKE ATAMİYOM NAPAYIMM BAKCAZ ARTIK Bİ CARESİNE
amann bacım boşverbiraz da pasaklı olalım ne olur yanim ben hayatta sir yaptırmam bi kalp atışını duyayım ondan sonra sende bekle annem demeli hemenden kokmadık yaa
bi de bir şey daha soracağım, bebeğini görüp kalp atışlarını duyanlar, hepinizin kesesi yuvarlak mı? Benim biraz uzun ve bebeğin olduğu yere doğru daralıyor. Doktor her şey normal demişti ama nedense şimdi ona takıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?