2014 Kasım Anneleri

Cok tesekkurler. Dogru aslinda, susam yagli bisey, belki rahatsiz edebilir. Aklima bisey gelmedi, kuru olsun diye simit aliverdim Onu da zar zor itekledim agzima zaten. Bi dahaki sefere dikkat edeyim.

Daha onceden bobrekle ilgili kum sikayetiniz oldu mu? Ordan kalan bir durum mu acaba? Ya da hamileligin tetikledigi ufak bir rahatsizliktir belki. Bilgim yok hic o konuda Cok gecmis olsun. Onemli ve size problem yaratacak bir durum olmamasini umut ederim.

Aslinda mantikli, hastanede calistiginiz icin saglik hizmetlerine erisiminiz daha rahat olur evde oldugunuz zamana gore. Umarim sizi daha fazla zorlamaz, seruma filan da gerek kalmadan geciverir.

Tavsiyenize uyucam :) Leblebiye biraz daha yuklenicem, insallah midemi yatistirir biraz.

Ayrica sakinlestirdiginiz ve destek oldugunuz icin de cok tesekkur ederim. Hepimize kolayliklar diliyorum.

teşekkür ederim, annem babamda taş kum ve bilimum madenler sürekli olduğu için senede bir kendimi kontrole sürüklerdim, hiç birşey çıkmazdı, ilk kes çıktı. Sancım yok sorun değil bol su içiyorum işte.

teşekkür ederim canım, limonlu ılık suyu deneyeceğim.

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, hepsini deneyeceğim

benimde kız çıktı:)) hayırlısı artık..sağlıkla bizimle olsunlarda...

bi de bir şey daha soracağım, bebeğini görüp kalp atışlarını duyanlar, hepinizin kesesi yuvarlak mı? Benim biraz uzun ve bebeğin olduğu yere doğru daralıyor. Doktor her şey normal demişti ama nedense şimdi ona takıldım.

aaaa bu topiği unutmuşumm bilgilendirmeyi kızlar şükürler olsun ki bebeğimin kalp atışlarını gördüm dün akşam çok mutluyum bunun içinnn rabbim herkese göstersin bu duyguyu çok güzel birşeyy.6+4 günlük bebeğim

senin ne zman 49 cıkmıstı canm ?adetten kac gun sonra? ben düşükten sonra adet olmadıgm ıcın bılemıyorm son regl gunumu
adet günümde 49 çıktı canım
benimde betam cumartesi gunu 4096.9 çıktı kese boyu 5.23 ile 7.23 çıktı hangisi doğru bilmiyorum karından degilde vajinal baksaydı net çıkardı canım
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..bu haftalarda bikini bölgesine ağda yaptırmak olurmu acaba? bir tehlikesi olurmu?
ben yapıyorum canım sakıncası yok

canım 1500 olmadan kese görünmüyor 1 hafta bekle istersen

ay canım sorma ya bende ümraniyede oturuyorum bi hastane bulamadım ya erdemi çok övüolar aslında geçen yılki hamilelğimde oraya gittim kötü sonuçla karşılaştım ve gidemiroum ondan dolayı ama çok övüolar orayı sen neğenmedin mi acaba medipolü bilmiorum güzeldir heralde ama bana uzak fazla uzak olsun da istemiorum.inş.başlamaz canımm benimde yoktu birazdan başladı baya zorluo inş.senn olmaz.

benim de seninki gibi, bebek o daralan yere öyle bi saklanmıştı ki doktor kalbi duydu ama bebeği zor gördü 6. haftada :) 8. hafta kontrolümde bebek irileşmişti keseyi sallamadım bebeğe odaklandım, takılıyo içeride yüzmeyi öğreniyo bi o yana bi bu yana :)

Canim bu benim kese soldaki embriyoymus

Eklentiler

• $1395762113643.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…