Hayırlı olsun canım bende konya dayım hangi doktora gidiyorsun
Seni çok merak ettim yaa buldum ama konu açmıştın orda konuşmuştuk . her şey yolunda sanırım çok sevindim :)
Canim bu benim kese soldaki embriyoymus
canım sen tekrar dr a mı gıttın yoksa eski resimmi buuCanim bu benim kese soldaki embriyoymus
bana eskiden arkadaşlarım heyecanla ultrason fotolarını gösterirlerdi, dışımdan ay ne güzel aman aman der, içimden 'bu ne şimdi birsürü nokta ne bebeği ne kesesi' fln der heyecana hiç ortak olamazdım. şimdi arkadaşlarımı anlıyorumgeçen günde ben anneme gösterdim anne bebeğe bak kocaman diye, böyle bir bön bön baktı hiç birşey demedi
birdaha kimseye göstermemeye karar verdim bende :)
heh bende anneme gösterdim hıı iyi dedioysaki ben nasıl sevinmiştim
benim de seninki gibi, bebek o daralan yere öyle bi saklanmıştı ki doktor kalbi duydu ama bebeği zor gördü 6. haftada :) 8. hafta kontrolümde bebek irileşmişti keseyi sallamadım bebeğe odaklandım, takılıyo içeride yüzmeyi öğreniyo bi o yana bi bu yana :)
canım senle aynı gidiyoruz benimde adetim 18 subat birbirimizi takip edelim keseyi görmeye ne zaman gidiceksin canım
canım benim bence gayet iyi degerin önemli olan degerinin 2 ye katlaması ve seninki gayet güzel katlamıs senllede aynı gibiyiz 18 subat son adetim dr keseyi görmeye ne zaman dedi
Canim bu benim kese soldaki embriyoymus
ay canım sorma ya bende ümraniyede oturuyorum bi hastane bulamadım ya erdemi çok övüolar aslında geçen yılki hamilelğimde oraya gittim kötü sonuçla karşılaştım ve gidemiroum ondan dolayı ama çok övüolar orayı sen neğenmedin mi acaba medipolü bilmiorum güzeldir heralde ama bana uzak fazla uzak olsun da istemiorum.inş.başlamaz canımm benimde yoktu birazdan başladı baya zorluo inş.senn olmaz.
canım sen tekrar dr a mı gıttın yoksa eski resimmi buu
insan bu süreçlerde biraz endişeli oluyor, bi de ilk bebeğim olduğu için daha bi tedirginim heralde. İnşallah hepimiz sağlıkla bu süreçleri geçip bebeklerimizi alırız kucağımıza.
bana eskiden arkadaşlarım heyecanla ultrason fotolarını gösterirlerdi, dışımdan ay ne güzel aman aman der, içimden 'bu ne şimdi birsürü nokta ne bebeği ne kesesi' fln der heyecana hiç ortak olamazdım. şimdi arkadaşlarımı anlıyorumgeçen günde ben anneme gösterdim anne bebeğe bak kocaman diye, böyle bir bön bön baktı hiç birşey demedi
birdaha kimseye göstermemeye karar verdim bende :)
özel selçuklu da Hikmet Karabacak çok iyi bir dr tavsiye ederim
Yooo pazartesi günü ki resimilk Dr. Embriyo gördü demiştim ya 2. Dr göremedi iste bak bunlar
Sanki birazdan adet olacak mışsın gibi demi ben koşar tuvalete bakardım kanamam gelmiş mi diye rahim kalınlaşıp kese yerleşiyor onunla alakalı tatlım benim 7haftada bitti ağrım senin de geçer merak etmeKızlarr yaa kasık ağrım çok normal mi yaaaaadet ağrısına da benziyoor (
Pimpirikleniyorum dicem de resmen ağrıyor
Nedir bu yaaa
Kızlarr yaa kasık ağrım çok normal mi yaaaaadet ağrısına da benziyoor (
Pimpirikleniyorum dicem de resmen ağrıyor
Nedir bu yaaa
Canımm benim son adetim 17 şubat , 18 şubatta tedaviye başladım..aynı gibiyiz tabi tüp bebekte farklı hesaplama yoksa)
Bugün iş yerinde çook yoruldum, kasıklarım ağrıyoor halaaa...öyle hop oraya hop buraya da gezmiyorum ama....
Perşembe mi gitsem yoksa pazartesi mi karar veremedimmm,sen ne zaman gideceksin, takipleşelim canım...
Sanki birazdan adet olacak mışsın gibi demi ben koşar tuvalete bakardım kanamam gelmiş mi diye rahim kalınlaşıp kese yerleşiyor onunla alakalı tatlım benim 7haftada bitti ağrım senin de geçer merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?