2014 Kasım Anneleri

Canim bu benim kese soldaki embriyoymus

bana eskiden arkadaşlarım heyecanla ultrason fotolarını gösterirlerdi, dışımdan ay ne güzel aman aman der, içimden 'bu ne şimdi birsürü nokta ne bebeği ne kesesi' fln der heyecana hiç ortak olamazdım. şimdi arkadaşlarımı anlıyorum geçen günde ben anneme gösterdim anne bebeğe bak kocaman diye, böyle bir bön bön baktı hiç birşey demedi
birdaha kimseye göstermemeye karar verdim bende :)

heh bende anneme gösterdim hıı iyi dedi oysaki ben nasıl sevinmiştim

heh bende anneme gösterdim hıı iyi dedi oysaki ben nasıl sevinmiştim

sanırım biraz inceden fazla hevesimize minnacık gıcık oluyolar, ben öyle mi hissettim acaba.. eskiler hamileliklerini yaşayamamışlar ya pek, büyüklerin abuk subuk konuşma ve davranışlarından. onlar da haklı tabi, ama ben inceden yalnız kalmayı tercih etmeye başlıyorum bu kötü oluyo.

teşekkür ederim, cevapları okuyunca rahatlıyorum. doktor normal demesine rağmen acaba dedim işte?

Canımm benim son adetim 17 şubat , 18 şubatta tedaviye başladım..aynı gibiyiz tabi tüp bebekte farklı hesaplama yoksa )
Bugün iş yerinde çook yoruldum, kasıklarım ağrıyoor halaaa...öyle hop oraya hop buraya da gezmiyorum ama....
Perşembe mi gitsem yoksa pazartesi mi karar veremedimmm,sen ne zaman gideceksin, takipleşelim canım...

valla canim daha cok basinda oldugum icin herhangi bir tecrubem de yok. ama hastane ve dr. en onemlisi diye dusunuyorum. bir.arkadasim medipolde dogum yapti. erken dogum oldugu icin yogun bakimda kuvezde kaldi. medipolun yogun bakim unitesi vardi, Erdem'de var mi bilmiyorum. Allah korusun erken dogum gibi acil bir sey ciksa o anda hangi hastane daha iyidir diye arastirma sansimiz da olmaz. biraz daha donanimli bir hastane olsun diye dusunuyorum. Sen kotu sonuc derken ne yasadin? Erdem'in camlicadaki hastanesini ovuyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395763790150.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $1395763808358.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
insan bu süreçlerde biraz endişeli oluyor, bi de ilk bebeğim olduğu için daha bi tedirginim heralde. İnşallah hepimiz sağlıkla bu süreçleri geçip bebeklerimizi alırız kucağımıza.

Benim 2.ama ben de çok endişeliyim her Dr başka bişey soyluyor

Canim cok alemsin ya))

Kızlarr yaa kasık ağrım çok normal mi yaaaa adet ağrısına da benziyoor (
Pimpirikleniyorum dicem de resmen ağrıyor
Nedir bu yaaa

Yooo pazartesi günü ki resim ilk Dr. Embriyo gördü demiştim ya 2. Dr göremedi iste bak bunlar

ay canım pardon ya oğlum sabahın nurunda uyandı aptal gibi oldum şaftım kaydı ben bende değilim oğlumla hamişlik zor geçecek inşallah uyku çokluğum azalır

Kızlarr yaa kasık ağrım çok normal mi yaaaa adet ağrısına da benziyoor (
Pimpirikleniyorum dicem de resmen ağrıyor
Nedir bu yaaa
Sanki birazdan adet olacak mışsın gibi demi ben koşar tuvalete bakardım kanamam gelmiş mi diye rahim kalınlaşıp kese yerleşiyor onunla alakalı tatlım benim 7haftada bitti ağrım senin de geçer merak etme

kizlar benimki de 19 subat. ben de sizi takip edeyim :) Beni bu persembe cagirdi dr. o gune gorunur dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanki birazdan adet olacak mışsın gibi demi ben koşar tuvalete bakardım kanamam gelmiş mi diye rahim kalınlaşıp kese yerleşiyor onunla alakalı tatlım benim 7haftada bitti ağrım senin de geçer merak etme

Esracım aynen öyle zaten bakıpp duruyorummm paranoyak edicek bıdıklar yaa
Kahverengi nokta gibi bir şey gördüm )
Geçen hafta zaten dr um iğne verdi 5 gün o yüzden her şeyi ona yoruyorum sankii :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…