2014 Kasım Anneleri

Canımmm benimmmm, ben de okutmuştum canım, ben okurumm allahın izniyle olacaktır, bize de eşim için %0 şans vermişti..3.de oldu tüp bebek yani..dilerim rabbimden hayırlı tez zamanda olur, bize de gösterir çünkü bizler de yolun çook başındayız...

inşallah canıım..bende ona bağlamak istiyorum bazen ister istemez ayakta kalıyorum bir süre..

Yaa bi de ben dosyalarla uğraşıyorumm öyle şiddetli hapşuruyorum ki )) tozdan ....hemşire de öksürme çok dedi . Ooo dedim onu yapma bunu yapma onlar değilmi biz sonraa her şeyden tedirgin oluyoruz

Selam, önümüzdeki hafta salı gibi gel dedi bana doktor.. Sen ne zaman gideceksin?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 2 defa denedım tüp bebekolmayınca olmuyor kısmet..demekkı zamanı var dıyorum...allahım saglıkcakla kucagına almayı nasıp etsın inş..

Son düzenleme:

Oyy kuzum, tüp bebiş yaa öhö diyorum yanımda bitiyoo kıyamam ona, izmirden çıktı geldi....allah razı olsun..bi de hasta ;((
Rabbim ona uzun ömür versin. Senin bıdığın sağolsun, kıyamamm sana, annem de öpüyor seni...ben de öptümmm

Benimde sat 19 Şubat. Yarin gidicem ben doktora. Arkadasimin onerisiyle deniycem bu doktoru.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 2 defa denedım tüp bebekolmayınca olmuyor kısmet..demekkı zamanı var dıyorum...allahım saglıkcakla kucagına almayı nasıp etsın inş..

Aminn canım, bol dua ve tevekkül, duasız kimiz ki biz, rabbim sana da yaşatsın inş,

Bende de sağ tarafta oluyor, doktoruma sormadım ama sanırım hepimizde benzer yan etkileri var bu bebişlerin :).. Ben de 6 ay önce mol gebelik yaşadım inşallah bu sefer sağlıklı hamilelikler yaşarız hepimiz..

Bir de benim boğazımda aft çıktı, iki tane!! Doktora gittim hamilelik bağışıklık sistemini baskılar, ondan olmuştur dedi..

Ay kiyamam canim benim yat dinlen bende kullaniyorum progestan sabahkiyle aksamki etkilemiyo cunku uyuyo oluyorum ama oglen 2 de ictigim benide maf ediyo is yerinde sarhos gibi geziyom sorma :))))))
Çok şükür birazz daha iyiyimmm var ağrımm ama azaldı..gazım da çok ondan birazzda galiba...

Tamam...haftaya çarşamba günü yani...ben dayanamıcam perşembe gitcemm galiba )))
Canim benim bende simdi biraz iyiyim sukur ama hafif var yine agrim evet haftaya carsamba sen bu persembemi gitcen tamam git banada yaz hemen kac haftalik keseyi falan ayy heyecanlaniyorum
Selam, önümüzdeki hafta salı gibi gel dedi bana doktor.. Sen ne zaman gideceksin?

Canim bende carsamba gidicem yani 2 nisan haberlesiriz
Benimde sat 19 Şubat. Yarin gidicem ben doktora. Arkadasimin onerisiyle deniycem bu doktoru.

Ayy benim 18 subat 1 gun var aramizda nolur yaz bize olurmu ya aslinda facede grup acsak keske ordan birbirimizi takip etmek daha kolay olur :)))))

Olur bencede sen ac canım.haber ver :))

Benim de sat 20 şubat.. Tahmini döllenme de 11 şubat falan.. Oyüzden geç döllenme dedi doktor. 2 nisanda gideceğim doktora sen ne zaman gidiyordun?

Canim benim bende simdi biraz iyiyim sukur ama hafif var yine agrim evet haftaya carsamba sen bu persembemi gitcen tamam git banada yaz hemen kac haftalik keseyi falan ayy heyecanlaniyorum

:)))))

Evett bakalımm niyetim var detaylı anlatırım

iyi akşamlar kızlar, afedersiniz ama bende acayip şişkinlik var karnım çok sert, sanırım kabızlıktan dolayı öyle sizde de oluyor mu? nasıl baş ediyorsunuz 5+1 iz bu arada.

Canım geçecek zor ama geçecek inşallah. Benim daha başlamadı ama gerçekten 2 ve 3. aylar çok zorluyor. sonrasında devam etmez umarım.

Ben anadolu yakasındayım canım. Pendikte oturuyorum sen neredesin? Medipol yoğun ama doğum konusunda iyi. ilk gebeliğimde 2 ay gittim sonra gidemedim felaket derecede kalabalık.

Kızlar folik asit kullanıyor musunuz?
Bana dr elevit verdi vitamin yani.

iyi akşamlar kızlar, afedersiniz ama bende acayip şişkinlik var karnım çok sert, sanırım kabızlıktan dolayı öyle sizde de oluyor mu? nasıl baş ediyorsunuz 5+1 iz bu arada.

Benimde aynı, ilk ay böyle sonra biraz düzeliyor. bende kansızlık var şimdi kan ilacı verir doktorlar kesin o zaman asıl ne yapacağım bilmiyorum:26:

Aynıyız seninle..
Ben zaten davul gibiyim millet 6 aylık sanır
Kabızlık zatennnn ;(( bol kayısı kurusu yee bol su iç...öyle yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…