Canim benimde subat 18 takipleselim kuzum ben 2 nisanda gidiyorum dr
merhaba arkadaşlar allahım hayırlıca bebeklerınız kucagınıza almayı nasıp etsın..benım 13 yıldır bebegım olmuyor benım nıyetıme yasın okurmusunuz 500 tane okumak ıstıyorumda herkes ıatedıgı kadar okuya bılır ..okuyan okuyayan herkesten allah razı olsun
inşallah canıım..bende ona bağlamak istiyorum bazen ister istemez ayakta kalıyorum bir süre..
canım senle aynı gidiyoruz benimde adetim 18 subat birbirimizi takip edelim keseyi görmeye ne zaman gidiceksin canım
canım benim bence gayet iyi degerin önemli olan degerinin 2 ye katlaması ve seninki gayet güzel katlamıs senllede aynı gibiyiz 18 subat son adetim dr keseyi görmeye ne zaman dedi
Canımmm benimmmm, ben de okutmuştum canım, ben okurumm allahın izniyle olacaktır, bize de eşim için %0 şans vermişti..3.de oldu tüp bebek yani..dilerim rabbimden hayırlı tez zamanda olur, bize de gösterir çünkü bizler de yolun çook başındayız...
iyi yapmış oh ne güzel bak bakanın var benim annem yürüme mesafesinde 2.5 yaşında oğlum var gecen hafta lekelenmem oldu acilik oldum ama gelip bakmadı kıskandım bak seni şimdi annene selamlar ellerinden öperim
ben 2 defa denedım tüp bebekolmayınca olmuyor kısmet..demekkı zamanı var dıyorum...allahım saglıkcakla kucagına almayı nasıp etsın inş..
bende artık bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum...ama daha randevuya çok var..1 Nisan da gidicem...Gerçi 6 ay öncede bebeğimin kalp atışlarını duyduktan 1 hafta sonra kaybetmiştim. Şimdi yine öyle olucak diye çok korkuyorum...Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz...Benim sadece sol kasığımda ağrı oluyor arkadaşlar onun dışında çok bir rahatsızlığım yok uyku haricinde birde....Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah...
Aminn canım, bol dua ve tevekkül, duasız kimiz ki biz, rabbim sana da yaşatsın inş,
Ay kiyamam canim benim yat dinlen bende kullaniyorum progestan sabahkiyle aksamki etkilemiyo cunku uyuyo oluyorum ama oglen 2 de ictigim benide maf ediyo is yerinde sarhos gibi geziyom sorma :))))))Merhaba kızlar. Cok yorucu bir gun gecirdim. 2 bucuga kadar okuldaydim. 3 tede seminer vardı. 6 da bitti. O sert sandalyede oturmak mahvetti beni.kasiklarim belim cok agriyo. Bas donmemde var. Heleki progestan ictikten bi saat sonra hat safhada bas donmesi uyusukluk oluyo.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok şükür birazz daha iyiyimmm var ağrımm ama azaldı..gazım da çokondan birazzda galiba...
Canim benim bende simdi biraz iyiyim sukur ama hafif var yine agrim evet haftaya carsamba sen bu persembemi gitcen tamam git banada yaz hemen kac haftalik keseyi falan ayy heyecanlaniyorumTamam...haftaya çarşamba günü yani...ben dayanamıcam perşembe gitcemm galiba)))
Canim bende carsamba gidicem yani 2 nisan haberlesirizSelam, önümüzdeki hafta salı gibi gel dedi bana doktor.. Sen ne zaman gideceksin?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde sat 19 Şubat. Yarin gidicem ben doktora. Arkadasimin onerisiyle deniycem bu doktoru.
Ay kiyamam canim benim yat dinlen bende kullaniyorum progestan sabahkiyle aksamki etkilemiyo cunku uyuyo oluyorum ama oglen 2 de ictigim benide maf ediyo is yerinde sarhos gibi geziyom sorma :))))))
Canim benim bende simdi biraz iyiyim sukur ama hafif var yine agrim evet haftaya carsamba sen bu persembemi gitcen tamam git banada yaz hemen kac haftalik keseyi falan ayy heyecanlaniyorum
Canim bende carsamba gidicem yani 2 nisan haberlesiriz
Ayy benim 18 subat 1 gun var aramizda nolur yaz bize olurmu ya aslinda facede grup acsak keske ordan birbirimizi takip etmek daha kolay olur :)))))
ya anlıyorum seni bende de ilk öğrendiğim bi kaç gün iştah iyiydi zaten hep iştahlıyımdır yemek yemek hiçbi zaman benim için karın doyurmak olmadı hep keyifti ama şu son 3 gündür yemek aklıma gelmiyo kendimi kontrol ediyorum hala tok um ama bakıyorum saatler geçmiş en son yemekten sonra.. yinede alıyorum nüme bişeler ama zorla yutuyorum ah bu olay ben diyetteyken olacaktı da ne kilolar verirdim o zamanlar da gözüm dönüyodu
bu arada ben dr hesaplamasına göre 5. hafta bitecek 6. haftaya gircem sat: 20 şubat ama aslında döllenme 6 martta oldu tahminime göre yani 20 günlük falan
Canim benim bende simdi biraz iyiyim sukur ama hafif var yine agrim evet haftaya carsamba sen bu persembemi gitcen tamam git banada yaz hemen kac haftalik keseyi falan ayy heyecanlaniyorum
:)))))
Arkadaslar merhaba,
Sayfalar baya ilerlemis, okuyamadim. Biraz kendime gelince bakicam.
Umarim herkes iyidir.
Benim bulanti sorunum vardi, bahsetmistim. Bugun artik dayanilmaz bir hal aldi, kivrana kivrana, sarsila sarsila ogurup durdum. Arada da hep afedersiniz su cikariyorum, mide bos zaten. Bitkinlikten ve aclik ve susuzluktan olucem sandim.
Calisiyorum, esim geldi doktorumun acil durum yonlendirmesini uyguladik, hastaneye gittik. Asistanlar ilgilendi, ultrasonla baktilar, 7 hafta 3 gun gibi dediler, kalp atisi var dediler. Bu vesileyle kalp atislarini gormus oldum. Yoksa doktor randevum bu cuma gunune kalp atisi icin.
Ama hala bulantidan olucektim. Velhasil kelam kan ver idrar ver sonuc bekle derken ben bi yandan hastanenin onunde elimde torba salya sumuk aglayip durdum izdirabimdan.Ama bi yandan da bir oguruyorum ki beni gorseniz "Ahan du su kizin icine bildigin boz ayi kacmis" dersiniz, yer gok inliyor rezalet! Hem utaniyorum insanlarin midesini kaldiricam diye, hem izdirabim tarifsiz, of Allahim...
Sonuc olarak, tahliller temiz, idrarda o tehlikeli madde yok, bulantilar olucak, yapicak bisey yok, Premesis iki katina cikti dediler. Hadi yallah gule gule
Isten de izin verdiler bugunluk, simdi evdeyim. Bi kuru simit aldim gelirken, az da su icmeye calisiyorum.
Oy ben bu canimi teslim edicem ya, nasil gecicek bu haftalar..Bi umut 12. haftadan sonra belki azalir.
Umarim kimse benimki kadar yogun yasamiyordur bulantiyi. Dua edin nolur gecsin, cok caresiz hissediyorum kendimi
kizlar merhaba. istanbul anadolu yakasinda oturaniniz var mi? su anda erdem hastanesine gidiyorum ama medipole gitmek istiyorum kosuyolundaki. var midir onerebileceginiz bir dr. ya da hastane. gecen.hafta hamile oldugumu erdeme gidip ogrendim. persembe aksami da kontrol icin tekrar gorunecegim. bakalim kese olusmus mu? kese kacinci haftada olusur acaba? ben daha 5. haftami bugun doldurdum. dr. gorunur diye beni persembe cagirdi. simdi persembe nasil gelir diye bekliyorum. bu arada benim bulantilarim henuz baslamadi. sizin kacinci haftanizda baslamisti? is yerimde wc cok uzak. insallah bulantisi olmayanlardan olurum. yoksa rezil olurum sirkette :)
Hoşbuldumm :) İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağ sağlim kucagımıza alırız bebişlerimizi :)
iyi akşamlar kızlar, afedersiniz ama bende acayip şişkinlik var karnım çok sert, sanırım kabızlıktan dolayı öylesizde de oluyor mu? nasıl baş ediyorsunuz 5+1 iz bu arada.
iyi akşamlar kızlar, afedersiniz ama bende acayip şişkinlik var karnım çok sert, sanırım kabızlıktan dolayı öylesizde de oluyor mu? nasıl baş ediyorsunuz 5+1 iz bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?