Kızlarr yaa kasık ağrım çok normal mi yaaaaadet ağrısına da benziyoor (
Pimpirikleniyorum dicem de resmen ağrıyor
Nedir bu yaaa
canım korkma bendede oluyordu suanda yok kesildi
kizlar benimki de 19 subat. ben de sizi takip edeyim :) Beni bu persembe cagirdi dr. o gune gorunur dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar benimki de 19 subat. ben de sizi takip edeyim :) Beni bu persembe cagirdi dr. o gune gorunur dedi.
Canımm benim son adetim 17 şubat , 18 şubatta tedaviye başladım..aynı gibiyiz tabi tüp bebekte farklı hesaplama yoksa)
Bugün iş yerinde çook yoruldum, kasıklarım ağrıyoor halaaa...öyle hop oraya hop buraya da gezmiyorum ama....
Perşembe mi gitsem yoksa pazartesi mi karar veremedimmm,sen ne zaman gideceksin, takipleşelim canım...
bende senden farksızım canım bugün çok ağrıdı hatta 1 saat önce baya kötüydü aynen adet ağrısına benziyor benim kide((
işyerindeyim evde olsaydım uzanırdım hafiflerdi belki..doktora sorduğumda olabilir dedi gerçii ama bende korktum biraz(
İyi bari annem endişelendi ;(( normalmiş dedim, bana kızıyoor o da üşüttün tabi diyoor)
Yazıkk kadın ayaklarıma çorap giydirdiiüzerimde de yorgan var )))))
Yaa birbirimize haber verelim bari ben işten ancaa geliyorumm yeni okumaya başladımm!!
Perşembe gideyim diyorum ben,eşim de p,tesi diyoor..
kıslar benimde sat 20 şubat bende takip edeyim sizleri aynı tertip iz
Yaaa normaldir inşallahh...annem yatırdı beni, eve gidincee yat, yorulduk ona bağlamakkk istiyorumm
ay canım pardon ya oğlum sabahın nurunda uyandı aptal gibi oldum şaftım kaydı ben bende değilimoğlumla hamişlik zor geçecek inşallah uyku çokluğum azalır
Canımm benim son adetim 17 şubat , 18 şubatta tedaviye başladım..aynı gibiyiz tabi tüp bebekte farklı hesaplama yoksa)
Bugün iş yerinde çook yoruldum, kasıklarım ağrıyoor halaaa...öyle hop oraya hop buraya da gezmiyorum ama....
Perşembe mi gitsem yoksa pazartesi mi karar veremedimmm,sen ne zaman gideceksin, takipleşelim canım...
bel ağrısı olan varmı kızlar bugün sanki adet olucağım zaman yaşadığım bel ağrısını çekiyorum ara ara bulantıda yoğun gliyor sizde varmı böyle bişi
bel ağrısı olan varmı kızlar bugün sanki adet olucağım zaman yaşadığım bel ağrısını çekiyorum ara ara bulantıda yoğun gliyor sizde varmı böyle bişi
Benim hem bel ağrı hem de ara ara aniden giren şiddetli adet sancim var ama kısa sürüyo çok şükür
Ay bugun bendede ilk defa basladi kasik agrim cok korktum ama kizlar sana cvp yazinca onlari okudum ve biraz rahatladim is yerinde hic biaey yapmasam bile oturmak bile yoruyo beni arada uzanmak lazim ama ne yapacan eve gelince heme uzandim simdi ayagimin altinada 1 yastik koydum yatiyorum su anKızlarr yaa kasık ağrım çok normal mi yaaaaadet ağrısına da benziyoor (
Pimpirikleniyorum dicem de resmen ağrıyor
Nedir bu yaaa
Canim benim 18 subatta benim birbirimize yazalim nolur ben 2 nisanda gidicem bakalimkizlar benimki de 19 subat. ben de sizi takip edeyim :) Beni bu persembe cagirdi dr. o gune gorunur dedi.
Ya is yerinde olunca kotu benim isim ozel zaten duruma gore ayrilabilirim bakalim bebegimin kesesini ve kendisini goreyim kalp atimini duyayim sagsaglim zorlanirsam ayrilcambende senden farksızım canım bugün çok ağrıdı hatta 1 saat önce baya kötüydü aynen adet ağrısına benziyor benim kide((
işyerindeyim evde olsaydım uzanırdım hafiflerdi belki..doktora sorduğumda olabilir dedi gerçii ama bende korktum biraz(
kıslar benimde sat 20 şubat bende takip edeyim sizleri aynı tertip iz
Ay bugun bendede ilk defa basladi kasik agrim cok korktum ama kizlar sana cvp yazinca onlari okudum ve biraz rahatladim is yerinde hic biaey yapmasam bile oturmak bile yoruyo beni arada uzanmak lazim ama ne yapacan eve gelince heme uzandim simdi ayagimin altinada 1 yastik koydum yatiyorum su an
Canim benim 18 subatta benim birbirimize yazalim nolur ben 2 nisanda gidicem bakalim
Ya is yerinde olunca kotu benim isim ozel zaten duruma gore ayrilabilirim bakalim bebegimin kesesini ve kendisini goreyim kalp atimini duyayim sagsaglim zorlanirsam ayrilcam
Edelim tatlim 18 subat benimde ilk muanemde 2 nisanda ben 19 martta 231 21 martttada 638 cikti sizinkiler nasil degerleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?