2014 Kasım Anneleri

canım banada elevit verdi dr folik asit içinde 0.8mg var.tek folik asitlerde 0.4var o yeterli değil dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vala folik neden vermedi bilmiyorum da , elevitin içinde de folik varmış ama daha çok vitamin sanki....Ayy kese ve kalp atışlarını bi göreydim de...

Niye ama ya bize gösterebilirsin :)

Merhaba arkadaşlar. Hepimize hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende yeni öğrendim. Folic plas kullanıyorum fakat sürekli yorgunum ve hep yatmak istiyorum. Yorgunluk için neler yapılabilir. Yanıtlarsanız sevinirim.

Merhabaa sana da hayirli olsun insallah.. ben de ayni hapi kullaniyorum ve ayni halsizlik bende de var ( bebegin büyüdüğüne işaret diyorlar inşallah öyledir..

bel ağrısı olan varmı kızlar bugün sanki adet olucağım zaman yaşadığım bel ağrısını çekiyorum ara ara bulantıda yoğun gliyor sizde varmı böyle bişi

5 gundur belimde batma gibi agri var yurudugumde oluyor aslinda bel agrisi icin cok erken ama bazilarinda oluyormus. Ben bugun 10. Haftaya basladim ya sen

Hayirli olsun insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin

Kizlar sizde icgudusel olarak yururken falan karninzi tutuyor musunuz :)) esim soruyo agrin mi var niye tutuyorsun karnini :))

Ben arada elliyorum nerdesin sen acaba diyorum ona :)

Allah kolaylik versin arkadasim insallah yorgunluklarin tez gecer

Kızlar folik asit kullanıyor musunuz?
Bana dr elevit verdi vitamin yani.
Evet kullaniyorum bende hatta aslinda hamile olmayi planladiginiz zaman baslayin kullanmaya diyorlar. Ben idrar testiyle ögrendigimde ilk isim eczaneye gitmek olmustu dr demeden.

Hayirli ugurlu olsun

Selam, idrardaki o tehlikeli madde nedir??

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben basından beri burdayım gruplasma olduğunu sakın düşünme sadece benzer problemleri yasayanlar daha cok sohbet ediyor birde o kadar kötüyümki okuyorum çok kalabalık günde 50 sayfa atıyor okumaya üşeniyorum

Merhabaa sana da hayirli olsun insallah.. ben de ayni hapi kullaniyorum ve ayni halsizlik bende de var ( bebegin büyüdüğüne işaret diyorlar inşallah öyledir..

Teşekkür ederim. İnşallah. Hiç kalkmadan 20 saat yatabilirim sanırım :) işin ilginç yanı baş dönmesi ve bulantı olmuyor, karnım ağrımıyor sancımıyor sadece uzun uzun uyumak istiyorum. bu durum ne kadar sürer acaba?

ayyy keşke ii sebeplerle olsun da valla razıyım sancıya benim batma daoluyor ama ayrıca böyle bir an şiddetli bir adet sancısı ile sanki karnımı çevreleyip sıkıştırıyorlarmış gibi bi sancı gigiryor ama çok kısa bikaç dakika sürüyor geçiyor.aslında doğum sancısına benzetiyorum ama onun çok daha hafifi
Kizlar sizde icgudusel olarak yururken falan karninzi tutuyor musunuz :)) esim soruyo agrin mi var niye tutuyorsun karnini :))

canım çok şekersin yaben de ilkinde göbeğim birz büyüyünce elimi karnımdan ayıramıyordum ama şimdi yanlışlıkla bile elim karnıma gidince hemen düzeltiyorum pozisyonumu çünkü utanıyorum
ah canım benim Allah yardımcın olsun.tabiki okurum.ben de bir tane okuyayım az sonra yatsıyı kılcam ondan sonra okuyayım.Allah rızası için sen de benim için dua et ben de darlardayım bu aralar güzel haberlere öyle ihtiyacım var ki.Rabbim inşallah kucağını boş koymaz nasip eder en hayırlı zaman da

Biran beni tarif ediyorsun sandım :)) kacinci haftadasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…