Kızlar folik asit kullanıyor musunuz?
Bana dr elevit verdi vitamin yani.
Benimde aynı, ilk ay böyle sonra biraz düzeliyor. bende kansızlık var şimdi kan ilacı verir doktorlar kesin o zaman asıl ne yapacağım bilmiyorum:26:
Aynıyız seninle..
Ben zaten davul gibiyim millet 6 aylık sanır
Kabızlık zatennnn ;(( bol kayısı kurusu yee bol su iç...öyle yapıyorum ben
amınnn..inş arkadaşım
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..bu haftalarda bikini bölgesine ağda yaptırmak olurmu acaba? bir tehlikesi olurmu?
bana eskiden arkadaşlarım heyecanla ultrason fotolarını gösterirlerdi, dışımdan ay ne güzel aman aman der, içimden 'bu ne şimdi birsürü nokta ne bebeği ne kesesi' fln der heyecana hiç ortak olamazdım. şimdi arkadaşlarımı anlıyorumgeçen günde ben anneme gösterdim anne bebeğe bak kocaman diye, böyle bir bön bön baktı hiç birşey demedi
birdaha kimseye göstermemeye karar verdim bende :)
Merhaba arkadaşlar. Hepimize hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende yeni öğrendim. Folic plas kullanıyorum fakat sürekli yorgunum ve hep yatmak istiyorum. Yorgunluk için neler yapılabilir. Yanıtlarsanız sevinirim.
bel ağrısı olan varmı kızlar bugün sanki adet olucağım zaman yaşadığım bel ağrısını çekiyorum ara ara bulantıda yoğun gliyor sizde varmı böyle bişi
Canım özelinden sana yazmak istedim ama ipadi çözemedim henüz ;(
Neysem sana hemen okudum, allahım yardımcın yardımcımz olsun..
Hayirli olsun insallah saglikli bir hamilelik gecirirsinMerhaba Hanımlar, ben de aranıza katıldım :)
Son adet tarihim 5 şubattı ama geç yumurtlamam olduğu için yalancı sat belirledik 23 şubat yani şuan 4+2 yim. Hiç bir hamilelik belirtim yok akıntı, bel ağrısı, mide bulantısı falan hiçbiri yok maşaallah :) sadece arada bir kasık ağrısı o kadar :)
Hepimize mutlu ve sağlıklı hamilelik nasip etsin Rabbim inşaallah :)
Kizlar sizde icgudusel olarak yururken falan karninzi tutuyor musunuz :)) esim soruyo agrin mi var niye tutuyorsun karnini :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kolaylik versin arkadasim insallah yorgunluklarin tez gecerMerhaba kızlar. Cok yorucu bir gun gecirdim. 2 bucuga kadar okuldaydim. 3 tede seminer vardı. 6 da bitti. O sert sandalyede oturmak mahvetti beni.kasiklarim belim cok agriyo. Bas donmemde var. Heleki progestan ictikten bi saat sonra hat safhada bas donmesi uyusukluk oluyo.
Evet kullaniyorum bende hatta aslinda hamile olmayi planladiginiz zaman baslayin kullanmaya diyorlar. Ben idrar testiyle ögrendigimde ilk isim eczaneye gitmek olmustu dr demeden.Kızlar folik asit kullanıyor musunuz?
Bana dr elevit verdi vitamin yani.
Merhaba arkadaşlar. Hepimize hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende yeni öğrendim. Folic plas kullanıyorum fakat sürekli yorgunum ve hep yatmak istiyorum. Yorgunluk için neler yapılabilir. Yanıtlarsanız sevinirim.
Arkadaslar merhaba,
Sayfalar baya ilerlemis, okuyamadim. Biraz kendime gelince bakicam.
Umarim herkes iyidir.
Benim bulanti sorunum vardi, bahsetmistim. Bugun artik dayanilmaz bir hal aldi, kivrana kivrana, sarsila sarsila ogurup durdum. Arada da hep afedersiniz su cikariyorum, mide bos zaten. Bitkinlikten ve aclik ve susuzluktan olucem sandim.
Calisiyorum, esim geldi doktorumun acil durum yonlendirmesini uyguladik, hastaneye gittik. Asistanlar ilgilendi, ultrasonla baktilar, 7 hafta 3 gun gibi dediler, kalp atisi var dediler. Bu vesileyle kalp atislarini gormus oldum. Yoksa doktor randevum bu cuma gunune kalp atisi icin.
Ama hala bulantidan olucektim. Velhasil kelam kan ver idrar ver sonuc bekle derken ben bi yandan hastanenin onunde elimde torba salya sumuk aglayip durdum izdirabimdan.Ama bi yandan da bir oguruyorum ki beni gorseniz "Ahan du su kizin icine bildigin boz ayi kacmis" dersiniz, yer gok inliyor rezalet! Hem utaniyorum insanlarin midesini kaldiricam diye, hem izdirabim tarifsiz, of Allahim...
Sonuc olarak, tahliller temiz, idrarda o tehlikeli madde yok, bulantilar olucak, yapicak bisey yok, Premesis iki katina cikti dediler. Hadi yallah gule gule
Isten de izin verdiler bugunluk, simdi evdeyim. Bi kuru simit aldim gelirken, az da su icmeye calisiyorum.
Oy ben bu canimi teslim edicem ya, nasil gecicek bu haftalar..Bi umut 12. haftadan sonra belki azalir.
Umarim kimse benimki kadar yogun yasamiyordur bulantiyi. Dua edin nolur gecsin, cok caresiz hissediyorum kendimi
Merhaba,
umarım en kısa sürede geçer bulantınız, benim bulantım yoğunken su içmek çok kötü geliyordu, küçük yudumlar al dedi doktor. simidin susamı rahatsız eder mi acaba miden zaten hassas.
benim idrar testinde kum ve kan çıktı biraz, neden oldu anlamadım çok ta dikkat ederim.
ben basından beri burdayım gruplasma olduğunu sakın düşünme sadece benzer problemleri yasayanlar daha cok sohbet ediyor birde o kadar kötüyümki okuyorum çok kalabalık günde 50 sayfa atıyor okumaya üşeniyorumtesk ederim ilgilendiğin için sadece sayfalar dan kaynaklı bi durum oldugunu düşünmüyorum bi gruplaşma sözkonusu bulantın için üzüüldüm geçmiş olsun bende henüz buşlantı yok 6 . haftadan sonra başlıyormuş oyle duydum bakalım hayırlısı bulantı için de bi arkadaşım bi kaç seans akupunktur yaptırmıştı dayanılmayacak boyuta ulaşırsa alternatif bi yöntem olabilir hayırlı olsun ve allah kolaylıklar versin
Hayirli olsun insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin
Ben arada elliyorum nerdesin sen acaba diyorum ona :)
Allah kolaylik versin arkadasim insallah yorgunluklarin tez gecer
Evet kullaniyorum bende hatta aslinda hamile olmayi planladiginiz zaman baslayin kullanmaya diyorlar. Ben idrar testiyle ögrendigimde ilk isim eczaneye gitmek olmustu dr demeden.
Hayirli ugurlu olsun
Merhabaa sana da hayirli olsun insallah.. ben de ayni hapi kullaniyorum ve ayni halsizlik bende de var( bebegin büyüdüğüne işaret diyorlar inşallah öyledir..
ayyy keşke ii sebeplerle olsun da valla razıyım sancıya benim batma daoluyor ama ayrıca böyle bir an şiddetli bir adet sancısı ile sanki karnımı çevreleyip sıkıştırıyorlarmış gibi bi sancı gigiryor ama çok kısa bikaç dakika sürüyor geçiyor.aslında doğum sancısına benzetiyorum ama onun çok daha hafifiBıçak saplanır gibi ağrı ise rahim büyümesinden kaynaklanıyormuş, ben ani sancı ile yerimde zıplayıp, sevinçten salak salak sırıtıyorum mesela ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım çok şekersin yaKizlar sizde icgudusel olarak yururken falan karninzi tutuyor musunuz :)) esim soruyo agrin mi var niye tutuyorsun karnini :))
ah canım benim Allah yardımcın olsun.tabiki okurum.ben de bir tane okuyayım az sonra yatsıyı kılcam ondan sonra okuyayım.Allah rızası için sen de benim için dua et ben de darlardayım bu aralar güzel haberlere öyle ihtiyacım var ki.Rabbim inşallah kucağını boş koymaz nasip eder en hayırlı zaman damerhaba arkadaşlar allahım hayırlıca bebeklerınız kucagınıza almayı nasıp etsın..benım 13 yıldır bebegım olmuyor benım nıyetıme yasın okurmusunuz 500 tane okumak ıstıyorumda herkes ıatedıgı kadar okuya bılır ..okuyan okuyayan herkesten allah razı olsun
Teşekkür ederim. İnşallah. Hiç kalkmadan 20 saat yatabilirim sanırım :) işin ilginç yanı baş dönmesi ve bulantı olmuyor, karnım ağrımıyor sancımıyor sadece uzun uzun uyumak istiyorum. bu durum ne kadar sürer acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?