- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
ben basından beri burdayım gruplasma olduğunu sakın düşünme sadece benzer problemleri yasayanlar daha cok sohbet ediyor birde o kadar kötüyümki okuyorum çok kalabalık günde 50 sayfa atıyor okumaya üşeniyorum
bende yazacağım inşallah kasımda anne oluyorum diye. sabah test yapıp hayırlısıylaa :)
bende yazacağım inşallah kasımda anne oluyorum diye. sabah test yapıp hayırlısıylaa :)
canım çok tebrik ediyorum ama özellikle de sabrını.7 hafta görünüyorsun ve yeni öğrendim diyorsun:)ben geç döllenme falanb olmasına rağmen çatladım adetim gecikince öğrendiğimde 3-4 haftalıktıMerhaba arkadaşlar. Hepimize hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende yeni öğrendim. Folic plas kullanıyorum fakat sürekli yorgunum ve hep yatmak istiyorum. Yorgunluk için neler yapılabilir. Yanıtlarsanız sevinirim.
ayyy keşke ii sebeplerle olsun da valla razıyım sancıya benim batma daoluyor ama ayrıca böyle bir an şiddetli bir adet sancısı ile sanki karnımı çevreleyip sıkıştırıyorlarmış gibi bi sancı gigiryor ama çok kısa bikaç dakika sürüyor geçiyor.aslında doğum sancısına benzetiyorum ama onun çok daha hafifi
canım çok şekersin yaben de ilkinde göbeğim birz büyüyünce elimi karnımdan ayıramıyordum ama şimdi yanlışlıkla bile elim karnıma gidince hemen düzeltiyorum pozisyonumu çünkü utanıyorum
ah canım benim Allah yardımcın olsun.tabiki okurum.ben de bir tane okuyayım az sonra yatsıyı kılcam ondan sonra okuyayım.Allah rızası için sen de benim için dua et ben de darlardayım bu aralar güzel haberlere öyle ihtiyacım var ki.Rabbim inşallah kucağını boş koymaz nasip eder en hayırlı zaman da
ayyyy inşallah canım:)hadi hayırlısıyla gel aramıza:)adetin gecikti mi?idrar testi mi hangi marka yapcaksın?istersen tavsiyelerde de bulunabiliriz canım
Biran beni tarif ediyorsun sandım :)) kacinci haftadasin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biran beni tarif ediyorsun sandım :)) kacinci haftadasin?
teşekkür ederim.2 gün geçti adetim. laboquıck gebeliktesti yaptım evde 5 keeez.ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyormuş normalde. ben ilk yaptığımda o sıralar saatler sonra sadece benim görebildiğim bi çizgi çıktı. sonra aralıklarla yaptım en son adete bir gün kala yani 3 gün önce. yine saatler sonra çıktı 2. çizgi daha koyu ama yinede güvenemiyorum geç çıkıyor diye. sabah belli olur artık :) siz ne marka kullandınız testi
merhaba canım,ya maşallah 11. haftadasın senin doğum kasıma nasıl denk geliyor
canım çok tebrik ediyorum ama özellikle de sabrını.7 hafta görünüyorsun ve yeni öğrendim diyorsun:)ben geç döllenme falanb olmasına rağmen çatladım adetim gecikince öğrendiğimde 3-4 haftalıktı
7. Haftadayım. Öğreneli 5-6 gün oldu hatta keseyi gördükten sonra inandım :) Sanırım biz uyuya uyuya büyüyeceğiz :)
Orda bir hata var sat im 6 subat suan 7. Haftadayim 14 kasim dogum tarihi görünüyor ama nasil 11 haftalik ben de anlamış değilim :)
Benim de öğrendiğim 8. Gun oldu persembe günü randevumuz var kalp atışı belki duyulur dedi doktorumuz cok heycanliyim :)
Orda bir hata var sat im 6 subat suan 7. Haftadayim 14 kasim dogum tarihi görünüyor ama nasil 11 haftalik ben de anlamış değilim :)
Çok teşekkür ederim tatlım. İnşallah senin hamileliğinde son ana kadar sorunsuz geçer.
Adetim 5 gün geciktiğinde test alıp yaptım evde ve negatif çıktı. Sonra da nasıl olsa bişi yok bugün yarım olurum diye bekledim :)
canım benim belki tarih formatını yanlış girmişssindir ya da sen doğru girdin ama bir yanlışllık olmuş ben de 16 kasım girdim benim 7. haftanın içinde diyo ama 6+1im anca
vaaayyy beee azim hikayesi ben hamile değilim diye deli olur hemen adet söktürücü kullanırdım kafama göre Allahtan beni başıma gelmemiş o zaman bir mucize hikayesi sayılır bu yine de azimle bekleyip öğrenmişsin.inşallah canım ya benim olaylar çok karışık.31 martta benim için ya her şey son bulacak ya da başlayacak bakalım,Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?