2014 Kasım Anneleri

D aynen ya ben de üşeniyorum sık sık bakmama rağmen kaçırıyorum.bazen sorduğum veya paylaştığım bir şeyi tekrar tekrar paylaşmak zorunda kalıyorum
aslında buna şöyle bir çözüm bulunnabilir toiği özelleştirebiliriz,ya da esk topik açabiliriz.mesela tüp bebek yaptıran arkadaşların daha detaylı paylaşım yapmaları gerekiyor,ya da çoğul gebelikler,ya da 2. bebeğini bekleyenler,yani ortak noktalarımıza göre topiği bölebilriz
ya da benim gibi hala kalp atışını duyamayanlar(

bende yazacağım inşallah kasımda anne oluyorum diye. sabah test yapıp hayırlısıylaa :)

ayyyy inşallah canım:)hadi hayırlısıyla gel aramıza:)adetin gecikti mi?idrar testi mi hangi marka yapcaksın?istersen tavsiyelerde de bulunabiliriz canım

canım çok tebrik ediyorum ama özellikle de sabrını.7 hafta görünüyorsun ve yeni öğrendim diyorsun:)ben geç döllenme falanb olmasına rağmen çatladım adetim gecikince öğrendiğimde 3-4 haftalıktı

allah razı olsun ederım dua tabıkı allah gönlne göre versın amınnn

ayyyy inşallah canım:)hadi hayırlısıyla gel aramıza:)adetin gecikti mi?idrar testi mi hangi marka yapcaksın?istersen tavsiyelerde de bulunabiliriz canım

teşekkür ederim.2 gün geçti adetim. laboquıck gebeliktesti yaptım evde 5 keeez.ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyormuş normalde. ben ilk yaptığımda o sıralar saatler sonra sadece benim görebildiğim bi çizgi çıktı. sonra aralıklarla yaptım en son adete bir gün kala yani 3 gün önce. yine saatler sonra çıktı 2. çizgi daha koyu ama yinede güvenemiyorum geç çıkıyor diye. sabah belli olur artık :) siz ne marka kullandınız testi

canım benim adetim düzensiz olmasına rağmen dayanamadım adetim dört gün geçtiği akşam fortel yaptım erken gebelik testiymiş,ilk 5 dakika 2.çizgi silik çıktıhatta hala da aynı şekilde duruyor,aynı akşam kan da 230 çıktı değerim.ertesi gün 5 gün geçtikten sonra bi de predictor early yaptım çok belirgin hemen 2.çizgi çıktı

Çok teşekkür ederim tatlım. İnşallah senin hamileliğinde son ana kadar sorunsuz geçer.
Adetim 5 gün geciktiğinde test alıp yaptım evde ve negatif çıktı. Sonra da nasıl olsa bişi yok bugün yarım olurum diye bekledim :)

7. Haftadayım. Öğreneli 5-6 gün oldu hatta keseyi gördükten sonra inandım :) Sanırım biz uyuya uyuya büyüyeceğiz :)

Benim de öğrendiğim 8. Gun oldu persembe günü randevumuz var kalp atışı belki duyulur dedi doktorumuz cok heycanliyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de öğrendiğim 8. Gun oldu persembe günü randevumuz var kalp atışı belki duyulur dedi doktorumuz cok heycanliyim :)

Hadi inşallah bakalım :) Umarım her şey çook sorunsuz olur.
pıtı pıtı kalbi duyarsınız :)Bundan sonrada böyle devam eder.
Bende detaylı muayeneye gitmedim. haftaya gideceğim dr araştırıyorum.

Orda bir hata var sat im 6 subat suan 7. Haftadayim 14 kasim dogum tarihi görünüyor ama nasil 11 haftalik ben de anlamış değilim :)

canım benim belki tarih formatını yanlış girmişssindir ya da sen doğru girdin ama bir yanlışllık olmuşben de 16 kasım girdimbenim 7. haftanın içinde diyo ama 6+1im anca

vaaayyy beee azim hikayesi ben hamile değilim diye deli olur hemen adet söktürücü kullanırdım kafama göreAllahtan beni başıma gelmemişo zaman bir mucize hikayesi sayılır buyine de azimle bekleyip öğrenmişsin.inşallah canım yabenim olaylar çok karışık.31 martta benim için ya her şey son bulacak ya da başlayacak bakalım,Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın

herkese merhaba.. nasılsınızz
az once yıne tıka basa yedım ve cıkardım
ne pis bogazım ben yaaa!

vaaayyy beee azim hikayesi ben hamile değilim diye deli olur hemen adet söktürücü kullanırdım kafama göreAllahtan beni başıma gelmemişo zaman bir mucize hikayesi sayılır buyine de azimle bekleyip öğrenmişsin.inşallah canım yabenim olaylar çok karışık.31 martta benim için ya her şey son bulacak ya da başlayacak bakalım,Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın.

İçini ferah tut. Rahat olmaya çalış. Bebeğin gelmeye karar verdiyse sen ne yaparsan yap gelecek.
Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle.

İçini ferah tut. Rahat olmaya çalış. Bebeğin gelmeye karar verdiyse sen ne yaparsan yap gelecek.
Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…