2014 Kasım Anneleri

Mutlaka bi hata olmuştur :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi inşallah bakalım :) Umarım her şey çook sorunsuz olur.
pıtı pıtı kalbi duyarsınız :)Bundan sonrada böyle devam eder.
Bende detaylı muayeneye gitmedim. haftaya gideceğim dr araştırıyorum.

Aminnnnn insallah darisi başına doktor seçimi cok onemli canim dikkat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende yazacağım inşallah kasımda anne oluyorum diye. sabah test yapıp hayırlısıylaa :)

Hayırlısı olsun canım. Allah kalbine göre versin. İnşallah sevinirsin.
Yinede evdeki testlere çok güvenme. ben adetim 5 gün geçtiğinde yaptım negatifti.
1-2 hafta adet olacağım diye bekledim. Olmayınca dr gittim ve 6 haftalık olmuş.
İnşallah sevinçli haberini alırız.

Yaa birbirimize haber verelim bari ben işten ancaa geliyorumm yeni okumaya başladımm!!
Perşembe gideyim diyorum ben,eşim de p,tesi diyoor..
valla dr. beni perşembeye çağırdığına göre sen de benden öndesin, sen de gidebilirsin perşembe. ama belki bu günlerde bebeğin kalbi oluşmaya başladığı için daha geç gittiğinde kalbinin attığını görme ihtimalin daha yüksek. ben perşembe günü gittiğimde kontrol sürem o gün 10. günü olacak ve o gün dolacağı için dr. beni perşembeye çağırdı, ama kesesi de görünür dedi. İnşallah görünür ben de çok sabırsızım.

iyi akşamlar kızlar, afedersiniz ama bende acayip şişkinlik var karnım çok sert, sanırım kabızlıktan dolayı öyle sizde de oluyor mu? nasıl baş ediyorsunuz 5+1 iz bu arada.

Canim gunde 5-6 kayisi ye ve ustune hemen su ic

Ayyy çok heyecanlıııı

aynen benim de cumadan beri dilimin çeşitli yerlerinde aftlar çıktı, hamileliğimi öğrendikten sonra da o kadar sağlıklı besleniyorum aslında

sabahları aç karnına 1 bardak ılık bal şerbeti ve 1 adet ceviz kabıza birebir arkadaşlar tavsiye ederim
doktorum söyledi banada hamilelikte kabız olmamak önemli

Hadi ya, yoğun da olsa oraya gideyim diyorum. Ben Sancaktepe'deyim bizim buralarda doğru düzgün hastane yok. En yakını Ümraniye'de Erdem Hastanesi, Hisar hastanesi de var ama orası da pahalı. Medipol'de bir arkadaşım doğum yaptı, bir arkadaşım da yine oraya gidiyor. Biraz da bize yakın olsun istiyorum ama nasıl olsa arabamız var, cumartesi günleri randevu alabilirsem eşimle rahat rahat giderim diye düşünüyorum. Zaten Sancaktepe her türlü her yere uzak

çok geçmiş olsun canım sağolsun anneciğinn

iyi akşamlar kızlar, afedersiniz ama bende acayip şişkinlik var karnım çok sert, sanırım kabızlıktan dolayı öyle sizde de oluyor mu? nasıl baş ediyorsunuz 5+1 iz bu arada.
canım ben kabızlıktan çok çektim. ne içmediğim yağlar kaldı, ne kuru kayısılar, kuru incirler, kuru erikler geçmedi. kaç kere dr.a göründüm, testler tahliller yapıldı, ne tsh, ne şeker ne başka bir hastalık çıkmadı. Sadece bağırsaklarım tembel ve bu bende senelerdir var. Diyetisyene de gidiyorum aynı zamanda, hamile olduğumu bildiği için ona göre besinler verdi zaten. Salatalarına yağ koy, her gün mutlaka ama mutlaka salata yemeye çalış, lifli olduğu için çok işe yarıyor, ben salata ile gün aşırı çıkabiliyorum tuvalete. iki öğünde de yemeye çalış. sabahları 1 tatlı kaşığı çörek otu verdi diyetisyen, sabahları bir yandan hazırlanırken bir yandan çörek otunu çiğniyorum ağzımda. Mutlaka sebze yemeye çalış her gün bir öğünde. İçebiliyorsan kefir iç, hazımsızlığa birebir. Kefiri hamileler içebilir mi dersen ayrandan farkı yok, ayran kadar zararsız ve bunu da hamile olduğumu bilen diyetisyenim önerdi ve ben senelerdir içiyorum, çok da faydalı, bağışıklık sistemine de faydası var. Sebze ve salata gibi lifli yiyecekler yerken mutlaka günde 2lt ve üzeri su iç yoksa daha kötü olursun. Su liflerin şişmesini ve bağırsaklarında daha iyi hareket etmesini sağlıyor. Bu arada leblebinin de işe yaradığını söyleyebilirim ama tabii ki bol su eşliğinde. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ancak sabahları 1 tatlı kaşığı zeytinyağını 1 bardak ılık suyla içebiliyorsan bu da fayda eder. Kuru kayısı, kuru erik, kuru inciri sana zaten çoktan önermişlerdir. Bunlara artık benim vücudum alıştığından mıdır bilmiyorum artık tepki vermiyor. İstersem 1 kilo kuru kayısı yiyeyim bol su içmezsem, salata yemezsem tuvalete çıkamıyorum. Not: hamur işinden, pilavdan ve beyaz ekmekten uzak dur. Ben uzun zamandır tam buğday, çavdar ya da tam tahıllı ekmek yiyiyorum. Kepekli ekmek yemiyorum. Bende kabızlık uzun zamandır var, bu şekilde başa çıkabiliyorum, inşallah seninki benimki kadar uzun sürmez

Ozgulgulece de açıcam dedi konuşun bi kişi açsın orada toplanalım bölünme olmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aa ben acmıstım kaparım olmadı
Ben isterim ama nasıl mesaj atmalıyım bilemedim :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben atarım msj sıze

Bende de fissur var 1 senedir geçmiyır, en büyük düşmanı da kabızlık. Doktor ilk üç ay duphalac bile kullanma dediği için ben de çareyi kayısı hoşafında buldum.. Sabah yad a öğlen 3 tane ile birlikte suyunu içiyorum.. Fayda ediyor bana dilerim size de eder..

Açtıysan neden kapatıyosun ki canım ozgulece şimdi okur haberi olur açmasına gerek kalmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bak o olur herkes bırbırıne atsın lınkı o halde. 5dkda bır msj atılıyor cunku :))

Bu gruba yazdıklarımız vs baskalarının haber kaynagı kısmında gözükür mü, ben şu etapta kimseye söylemek istemiyorum çünkü, bir öncekinde erken davranmıştım sonra kötü sonlanınca herkese ayrı dert anlatmak zordu..

ben faceimi kapatmıştım ama yaa hiç açasım da yok, ya şimdi siz orda konuşursanız ben yalnız kalırsam
yok yahu burası da var tabıkı orada ozel konusmalarımızı yaparız :)

grup kapalı oldugu zaman gozukmez dıye bılıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…