2014 Kasım Anneleri

ben duydum o usg cihazına bağlı tatlım

bazıları duyuyoruz diolar ne bilim valla anlamadım ben bu işten bişi 3 doktor değiştirdim şimdiye 3 üde öle demişti en sonki gene sadece gösterdi rastladığım hamilelerde duymadık diolardı ilerleyen zamanda dediler.

valla canım ben haftaya gittiğimde 6+6 olucam..benim arkadaşımda işte 7.5 haftalık hamileyken gitti ben dışarıda bekledim kapının önünde..baya güm güm güm güm diye ses geldi kalp atışı sesiymiş...ama tabi alttanmı karından mı dinledi sormadım..

vslla canım ben 7 haftada güm güm sesli dşnledim zararlı demedi doktorum

Buraya yazabilmek çok güzel bir duygu; polikistik over ve troid hastası biri olarak ; kısırlık tedavisine başlayacağıma :%100 inanan ben hamileyim :)) ve kasım anneleri bölümüne yazıyorum . çok heycanlandım .Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Bu arada kızlar bi girip çıkayım defim herkez iyidir inşallah bizde iyiyiz ama çok yorulduk misafirlerimiz gelcek temizlik ve hazırlık yapıyoruz:111::111:

Rabbim ol dedimi oluyor iste hayirli uğurlu olsun 💗

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mesaj hakkın var canım 100 mesajı geçmişsin
grubun adı;
eKiM KaSiM aNNeLeRi :))

ama gizli grup olduğu için yazınca çıkmayabilir..18 üyesi var şuanda..

var mıymış mesajm ii 2014 yazsaydınız bari başına neyse bulurum birzdan cnm sağol

Ben 8. hafta kalp atışını karından gördüm sesini doktorum dinletmedi daha çok küçük bu dönem tehlikeli dedi
bende burada çok sordum çoğu arkadaş aynı dönemde sesli dinlemiş
anladığım kadarıyla doktorlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda çoğu şeyde olduğu gibi

Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın inş.
Doğum tarihlerimiz aynıymış

Doktor progestan 200mg kullanmamı (sabah akşam) söyledi. BHcg değeriminde normal olduğunu söyledi. dün akşam başladım kullanmaya bugün lekelenme durdu. Sizleri bilgilendireyim istedim herkese sağlık diliyorum.

Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun ben de de pko sendromu vardı ama çok azdı çok şükür oldu

bilmiorum canım hangisine inanıcaz.haftaya bende gidicem kontrole bakalım gene aynı mı yapıcak.

hayde bakalımmm bekliyozz hayırlısı ile ama sen sanki aralık annciği olursun gibime geldi sanki ben bile aralık annesi olabilirim belki ama belki

hayıır bilemedin. 30 kasım annesi olucam inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…