- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
evet canım gizli grup kimse görmüyor
https://www.facebook.com/ groups/619495374787306/619779728092204/?notif_t=group_comment_reply
groupsun önündeki boşluğu sil
ben duydum o usg cihazına bağlı tatlım
bu haftalarda değilmiş canım o sadece ekrandan atış görüosun ilerleyen zamanlardaymış ama bi çok kişi öle söledi.ama ne bilim bazılarıda duyduk dio anlamadım ben bu işten.çok küçük olduğu için sesi dışarıya veremem zararlı bebeğe dedi
evet canım gizli grup kimse görmüyor
https://www.facebook.com/ groups/619495374787306/619779728092204/?notif_t=group_comment_reply
groupsun önündeki boşluğu sil
vslla canım ben 7 haftada güm güm sesli dşnledim zararlı demedi doktorumbu haftalarda değilmiş canım o sadece ekrandan atış görüosun ilerleyen zamanlardaymış ama bi çok kişi öle söledi.ama ne bilim bazılarıda duyduk dio anlamadım ben bu işten.çok küçük olduğu için sesi dışarıya veremem zararlı bebeğe dedi
​yabancı bir grup gibi bu ve 9bin üyeli bir daha atarmısın cnm
Buraya yazabilmek çok güzel bir duygu; polikistik over ve troid hastası biri olarak ; kısırlık tedavisine başlayacağıma :%100 inanan ben hamileyim :)) ve kasım anneleri bölümüne yazıyorum . çok heycanlandım .Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
groups un önündeki boşluğu silip öyle enter layın..
öyle yaptım ama arapça grup çıkıyo sildim boşluğu
Allah Allah yaa özelden adını yaz bana faceden yollıyım sana adresi
özel msj hakkım henüz yok grubun adı ne peki
mesaj hakkın var canım 100 mesajı geçmişsin
grubun adı;
eKiM KaSiM aNNeLeRi :))
ama gizli grup olduğu için yazınca çıkmayabilir..18 üyesi var şuanda..
bu haftalarda değilmiş canım o sadece ekrandan atış görüosun ilerleyen zamanlardaymış ama bi çok kişi öle söledi.ama ne bilim bazılarıda duyduk dio anlamadım ben bu işten.çok küçük olduğu için sesi dışarıya veremem zararlı bebeğe dedi
valla canım ben haftaya gittiğimde 6+6 olucam..benim arkadaşımda işte 7.5 haftalık hamileyken gitti ben dışarıda bekledim kapının önünde..baya güm güm güm güm diye ses geldi kalp atışı sesiymiş...ama tabi alttanmı karından mı dinledi sormadım..
Buraya yazabilmek çok güzel bir duygu; polikistik over ve troid hastası biri olarak ; kısırlık tedavisine başlayacağıma :%100 inanan ben hamileyim :)) ve kasım anneleri bölümüne yazıyorum . çok heycanlandım .Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben bugün 4+2 yim. Dün akşam kahverengi lekelenme oldu, düşük tehlikesi olabilir diye sabah doktora gittim aslında önümüzdeki hafta gerçekleştirmeyi düşünüyordum ilk doktor ziyaretimi ama neyse. Kese karından belli belirsiz göründü diyebilirim 2mm felan dedi doktor. Bhcg ise 4625 çıktı. Doktorla henüz görüşemedim sonuçla ilgili olarak ancak bu değere göre kesenin daha büyük olması gerekiyor sanırım netten baktığım kadarıyla. Başıma ağrı girdi. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
valla canım ben haftaya gittiğimde 6+6 olucam..benim arkadaşımda işte 7.5 haftalık hamileyken gitti ben dışarıda bekledim kapının önünde..baya güm güm güm güm diye ses geldi kalp atışı sesiymiş...ama tabi alttanmı karından mı dinledi sormadım..
vslla canım ben 7 haftada güm güm sesli dşnledim zararlı demedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?