2014 Kasım Anneleri

Merhaba arkadaşlar kasım annesi adayıyım ben.adetim 4 gün geçti idrar testinde 2 çizgi belirgindi ertesi gün kan testi yaptırdım 45 çıktı.aradan 6 gün geçti 580 olmuş.dr gayet iyi dedi bide ben adete 1 hafta kala yumurtladım.haftaya salı tekrardan gitcem keseye bakacak.sizce değerim iyimi.1 erken doğumum 2 kimyasalim var.çok tedirginim

Gözün aydın canım,, dr doğru söylemiş artış iyi kimyasal olsaydı çok çok az artardı hcg.. Rahat ol yaaa,, rahat olun ve hamileliğiniz tadını çıkarın

Gözün aydın canım,, dr doğru söylemiş artış iyi kimyasal olsaydı çok çok az artardı hcg.. Rahat ol yaaa,, rahat olun ve hamileliğiniz tadını çıkarın

Saol cnm.ben çok zor günler geçirdim onun için rahat olamıyorum 6.5 aylık erken doğum yaptım.bebeğim 3.gün beyin kanaması geçirdi 47 gün yaşadı sonrada melek oldu.sezeryan oldum bide.10 ay korundum bıraktım hemen hamile kaldim kimyasal oldu 3 ay sonra tekrar hamile kaldim yine kimyasal en sonuncuda bu onun için hiç huzurlu değilim inşallah bu sefer iyi gidecek herşey.bide benim rahimde problem var.

Canım merhaba bende nasip olursa ekim annesi olacağım 8. Haftada başlayan kusma ve mide bulantılarımla savaşıyorum buna çok çok şiddetli mide yanması da eklendi benim doktorum bana serum yazdı 1 kg serum ve içine vitamin ve metpamit karıştırdı bu besin alamadığım için di fayda etti mi malesef ama en azından su kaybını gidermek için şuan bol bol yoğurt yiyiyorum kusmam kesildi bulantı devam midem de fena yanıyor gaviskon içiyorum oda psk bişeye yaramıyor tavsiyem doktorunla görüş susuz kalma allah yardımcımız olsun canım

Kizlar yardim bende kasim annesi olarak kalmak istiyorum
1 subatta dusuk yaptim ve arkasindan bemen hamile kaldim arar aralekelenmelrim oldu
14 martta ultrasonda 5_6 hafta arasi cikti benim sati. Yok ikiz dendi cok se indik esi.le
benim yine lekelenme gelince ultrasona girdim dayanamadim bi hafta sonra kanli bolge varmi kontrol etsindiye temizdi ama kadin bi hafta sonra7+ 5 raporu cikardi 1 subata gore imkansizdi ve araligi cok uzun almis ve ici bos bir kese var dedi doktora gosterdim iki hafta bekleyelim dedi iki gecti dahaiki hafta nasil geci ek bilmiyorum rapora bakinca iki kese gibi geliyo bana ama surekli elimde ultrason raporlari karsilStiriyom dusuk yaptigim bebegimin 5 haftalikken duymustum sesiniRabbim bagislasin bide kizim var onun ultrasonlRi karsilastirip bi umut ariyorumsizce gorme ihtimalim varmi lekelenmelerim devam ediyo artik doktora gitmek istemiyorum ilac kullaniyorum ve sonuc ne olcak bilmiyorum banada dua edin okurmu hamilelerin duasi kabul olurmus bunun yaninda butun hamilelik belirtileri. Devam ediyo bulanti hersey kokuyo halsizlik gogus agrisi.....

Kizlar yardim bende kasim annesi olarak kalmak istiyorum
1 subatta dusuk yaptim ve arkasindan bemen hamile kaldim arar aralekelenmelrim oldu
14 martta ultrasonda 5_6 hafta arasi cikti benim sati. Yok ikiz dendi cok se indik esi.le
benim yine lekelenme gelince ultrasona girdim dayanamadim bi hafta sonra kanli bolge varmi kontrol etsindiye temizdi ama kadin bi hafta sonra7+ 5 raporu cikardi 1 subata gore imkansizdi ve araligi cok uzun almis ve ici bos bir kese var dedi doktora gosterdim iki hafta bekleyelim dedi iki gecti dahaiki hafta nasil geci ek bilmiyorum rapora bakinca iki kese gibi geliyo bana ama surekli elimde ultrason raporlari karsilStiriyom dusuk yaptigim bebegimin 5 haftalikken duymustum sesiniRabbim bagislasin bide kizim var onun ultrasonlRi karsilastirip bi umut ariyorumsizce gorme ihtimalim varmi lekelenmelerim devam ediyo artik doktora gitmek istemiyorum ilac kullaniyorum ve sonuc ne olcak bilmiyorum banada dua edin okurmu hamilelerin duasi kabul olurmus bunun yaninda butun hamilelik belirtileri. Devam ediyo bulanti hersey kokuyo halsizlik gogus agrisi.....

Günaydın kızlar. Dün doktora gitmiştim. Lekelenme icin hap kullaniyodum. Yan etkileri mahvediyodu beni. Onun yerine igne verdi. Haftada bir vurulucam.bide kan uyusmazligi var onun icinde igne viruldum iki saat topalladim.haftaya yine gitcem doktora. Ins. Yavruma bisey olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim çok acele ettiğin için böyle oluyo diyo sabret pazartesi gidelim dediği için bekliyom mecbur(

Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım :) Bende şuan hastanedeyim. 2 gün önce öğrendim hamileymişim. Allah isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla sağlıkla... Bizlere de sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah Kasım da anneyim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar,nasılsınız?

bugün kontrolum var insallah kalp atısları duyulur ve hersey yolundadır.

inşallah bende duyarım haftaya
kasık ağrım geçti...şimdide neden ağrımıyo diye panik yapıyorum

bende faceden grubu buldum sanırım istek yolladım ama umarım dogru grubu bulmusumdur

günaydın kızlar,nasılsınız?

bugün kontrolum var insallah kalp atısları duyulur ve hersey yolundadır.

duyulur canım inşş ben dün duydumm darısı senin başına kuzucumm...biraz sor göründü karından ama göründü sonunda benim mercimekkk

duyulur canım inşş ben dün duydumm darısı senin başına kuzucumm...biraz sor göründü karından ama göründü sonunda benim mercimekkk

ayyy cok sevındım canım,bende dönüşte yazarım randevu 10:30

zaman gecmıyor bana şuan istiyorum ki biran önce gideyim: ))

merhaba hosgeldın canım bebeğin hayırlı ugurlu olsun saglıcakla kucagına alırsın ınsallah

ayyy cok sevındım canım,bende dönüşte yazarım randevu 10:30

zaman gecmıyor bana şuan istiyorum ki biran önce gideyim: ))

görünür canım hiç telaş etme..
bende masada çok korktum..
birde doktor başta göremedi..kese boş görünüyor dedi nasıl korktum...sonra alttan bakalım istersen dedi kabul etmedim..çünkü gebe polik gitmiştim kendi doktorum değildi..doktor çok şeker bir hanımdı dur bir daha bakalım dedi..biraz aşağı indi ve işte buraya saklanmış küçük melek dedi..o an çok duygulandım bak annesi kalp atışı dedi..güm gümm..ayy çok güzeldi..inş bugün sende duyarsunnn

Telefonla arayıp sordum doktora kontrole gel dedi, ben sordum protestan içeyimmi diye o da iç dedi ,ama o ilaç beni çok kötü yapıyor bugün Dr. Randevum var artık sorarım bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…