Merhaba arkadaşlar kasım annesi adayıyım ben.adetim 4 gün geçti idrar testinde 2 çizgi belirgindi ertesi gün kan testi yaptırdım 45 çıktı.aradan 6 gün geçti 580 olmuş.dr gayet iyi dedi bide ben adete 1 hafta kala yumurtladım.haftaya salı tekrardan gitcem keseye bakacak.sizce değerim iyimi.1 erken doğumum 2 kimyasalim var.çok tedirginim
Gözün aydın canım,, dr doğru söylemiş artış iyikimyasal olsaydı çok çok az artardı hcg.. Rahat ol yaaa,, rahat olun ve hamileliğiniz tadını çıkarın
Cok tesekkur ederim, cok sagolun. Sukredin, tahtalara vurun, masallah, hic olmasin insallah bulantiniz, kimsenin olmasin.
Allahin gucune gider diye odum kopuyor, sikayet etmek istemiyorum, vicdanen cok rahatsiz oluyorum yakindigim icin boyle, ama fiziki ve ruhsal dayanma gucumun sonunu zorluyorum artik.
Annem de baska sehirde.. Olmazsa haftaya onu cagiricam yanima, isten de rapor alicam, en azindan onun kucaginda kusar, aglar, rahatlarim
Bir mucize olsa, Allah yuzume baksa da, en azindan hafiflese, uc bes mideme biseyler atabilicek hale gelsem, en azindan temel gidalari alabilsem vucuduma da bebegim beslenebilse...
Tatlım bi usg de embriyon görünüyo ama.. Bence korkma bekle,, çünkü ultrason cihazlarının hassasiyeti farklı olabiliyor. Dilersen pzrts yi bekleme yarın yine o embriyo görünen usg nin çekildiği yere git, için rahat etsin
kesinlikle canım yaa..benim hala kulağımda çınlıyor o sessbanada çok az dinletti 5-10 saniye ama ne güzel bir duygu o
ayy evet kuzumm ya amükemmel bir hismiş gerçektenn
sen nasılsın canım bayadır görüşemedikkk
günaydın kızlar,nasılsınız?
bugün kontrolum var insallah kalp atısları duyulur ve hersey yolundadır.
duyulur canım inşş ben dün duydumm darısı senin başına kuzucumm...biraz sor göründü karından ama göründü sonunda benim mercimekkk
Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım :) Bende şuan hastanedeyim. 2 gün önce öğrendim hamileymişim. Allah isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla sağlıkla... Bizlere de sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah Kasım da anneyim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy cok sevındım canım,bende dönüşte yazarım randevu 10:30
zaman gecmıyor bana şuan istiyorum ki biran önce gideyim: ))
bence doktoruna danışmanda fayda var, benim de iki kez kahverengi akıntım oldu progestan kullanıyorum, üstelik çalışıyorum çok zor oluyor ama mecbur riske atmak istemiyorum. İnşallah ciddi bir sıkıntı değildir. Bundan sonraki süreçler daha rahat geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?