2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar. Dün biraz yoruldum bel ağrısından ölüyorum sandım. Şükürrr tabii
Bu cuma ya da cumartesi günü kalp atışı için gidiyorum. Çok merak ediyorum. Orda mi diye, daha bir şey hissetmiyoruz ya....
İşe başlicam kalp atışından sonra

yok tatlım moralim süper. 1500den düşük olunca görünmüyor evet. 10 nisandan önce kalp atışı da göreceğimizi sanmıyorum ama yine de 7sinde gidicem. . senin ilk mi?

Benim 13bin falandı keseyi gördüğümüzde...

Slm kızlar.Bugün keseyi ultrasoundda gördük:) Hatta hemen gördünmedi telaşlandım ama rahim arkasında kalmış galiba dedi dr. Bu dış gebelik fln olablrmi acaba ya, dr öyle bişey demedi ama hayırlı olsun dedi.İnş bir aksilik yoktur.Birde yaklaşık 20 günlüğe benziyor dedi ama ben SATtan hesaplayınca 59 gün oluyor.Şimdi ben hangisini baz alıcam?

tüm dualarım sizinle. güzel haberlerle dönmeniz dileğiyle...

Merhaba,
benim sat 20 şubat, çok şükür geçen perşembe keseyi gördük. Bulantı var mı yok mu anlamıyorum ama öğürme oluyor hamilelikten mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum

inşallah çok teşekkürler, eksik olma, dua edersen çok sevinirim.

günaydınnn çok erkenn ama bence görememsi .1500 den aşağı kese görünmez tatlım sen bi dahaki gittiğinde görürsün yavrucağı

günaydınnn çok erkenn ama bence görememsi .1500 den aşağı kese görünmez tatlım sen bi dahaki gittiğinde görürsün yavrucağı

evet canım. ben zaten görmek ümidiyle gitmedim. kan değerimi merak ediyordum. normal düzeyde mi diye.

bi şehir efsanesi var ya hani. ikizde hcg yüksek olur vs. kayınpeder ikiz, acaba dedim yüksek mi çıkacak. düşük şükür:)

ayy benmde var bi cadım şimdi.üzerine bide ikiz düşünemiyorum şu anda ya empati dahi kuramadım :111:
ilk çocuk olanlarda nimet tabi ama bizde ama bizdeeeeee

Kızlar merhaba

Geçen çarşamba betahcg 79.16 çıkmıştı cumartesi tekrar yaptırdım 379.18 çıktı. Artış normal mi sizce? :26: Icim rahat edebilir dimi artık? Doktora da cumartesi günü gideceğim, 5+6 oluyorum kese görünür mü sizce? :18:

ayy benmde var bi cadım şimdi.üzerine bide ikiz düşünemiyorum şu anda ya empati dahi kuramadım :111:
ilk çocuk olanlarda nimet tabi ama bizde ama bizdeeeeee

cadın kaç yaşında canım? benimki 2,5 yaşında

ben 4+2 de gittim , 5+2 de gel görürüz keseyi dedi.

merhaba canım hayırlı olsun bebişin ama cumartesi görmeye bilirsin telaşlanma genelde 15000 lerde felan görülüyo mesele ben 7. Haftsnın sonuna doğru gördün keseyi ama doktorunun ultrason cihazı iyiyse belki dsha erkende görebilirsin

bence artış çok güzel cumartesi keseyi de görürsünüz muhtemelen hayırlı olsun

ayy az kaldı saat 2 de kontrolüm var güzel haberlerle gelirim inşallah bide bursa ya gidicem inşallah doktorum sakıncalı bulmaz ve izin verir

tatlım benim 27 şubat 204 dü ilk öğrendiğimde.3 martta 1299 idi.
8 martta keseyi gördüm 17 marttada kalp atışlarını duydummm darısı sana olsunn inşallahhh

Ben bulantılarla dolu günler geçiriyorum. Geçen hafta raporluydum ama yarın işbaşı yapacağım ınsallah. Nehir arkadaşım keseyi ne zaman gördüğümüzü sormuş 5+2 de gördük canım 7 nisanda da yani 7+2 de kalp atışı için çağırdı.

Tahlilleri sormuş bir arkadaş, keseyi görene kadar sadece beta HCG testi yaptı kese göründükten sonra 3 tüp kan ve idrar verdim ama sonuçları 7 nisanda gelince göstersen olur dediği için gidip almadım...çarşamba kalp doktoruna gideceğim kendim için...kan sulandırıcı kullanacağım sanırım...

Hepinize mide bulantısız kanamasız ağrısız günler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…