Ohh süper o zamannnbende ikinciye öyle olurum heralde Allah analı babalı büyütsün
yok tatlım moralim süper. 1500den düşük olunca görünmüyor evet. 10 nisandan önce kalp atışı da göreceğimizi sanmıyorum ama yine de 7sinde gidicem. . senin ilk mi?
Iyi geceler annişler!
Yarin nihayet ilk defa bebeğimi görmeye gidecegiz eşimle ve kalp atışlarını dinleyecegiz inşaallah. Yarin 11 haftaya basliyorum daha hic göremedim yavrumu umarim sagliklidir benimledir.
Dualarinizi esirgemeyin lütfen ♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydın kızlar son adet tarihi 18- 19- 20 -21- 22 şubat olanlar bulantılarınız var mı başladı mı hiç
ben bugün hesaplattım 5+4 müşüz bide bugüne kadar kese gördünüz mü kalp atışı duydunuz mu
Cnmm cok gecmiş olsun yavrularının ikisininde iyi olmasına sevindim aman dikkat et kendine.
BİAA cnm yazını okudum o kadar cok duygulandım ki dualarım seninle cnm. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Keşle elimden birşey gelse. İnşaAllah güzel günler bekliyor seni ve bebişini.
günaydın arkadaşlar
ctesi günü doktora gittim. 4+2 idik sata göre. hcg 1030 çıktı. karından usg ile baktı, rahimde gebelik bulguları var ama keseyi göremedim, henüz erken dedi. 7 nisanda tekrar gidicem. hayırlısı inşallah.
günaydınnn çok erkenn ama bence görememsi .1500 den aşağı kese görünmez tatlım sen bi dahaki gittiğinde görürsün yavrucağı
evet canım. ben zaten görmek ümidiyle gitmedim. kan değerimi merak ediyordum. normal düzeyde mi diye.
o zaman saygılar şelale
bi şehir efsanesi var ya hani. ikizde hcg yüksek olur vs. kayınpeder ikiz, acaba dedim yüksek mi çıkacak. düşük şükür:)
ayy benmde var bi cadım şimdi.üzerine bide ikiz düşünemiyorum şu anda ya empati dahi kuramadım :111:
ilk çocuk olanlarda nimet tabi ama bizde ama bizdeeeeee
Kızlar merhaba
Geçen çarşamba betahcg 79.16 çıkmıştı cumartesi tekrar yaptırdım 379.18 çıktı. Artış normal mi sizce? :26: Icim rahat edebilir dimi artık? Doktora da cumartesi günü gideceğim, 5+6 oluyorum kese görünür mü sizce? :18:
merhaba canım hayırlı olsun bebişin ama cumartesi görmeye bilirsin telaşlanma genelde 15000 lerde felan görülüyo mesele ben 7. Haftsnın sonuna doğru gördün keseyi ama doktorunun ultrason cihazı iyiyse belki dsha erkende görebilirsinKızlar merhaba
Geçen çarşamba betahcg 79.16 çıkmıştı cumartesi tekrar yaptırdım 379.18 çıktı. Artış normal mi sizce? :26: Icim rahat edebilir dimi artık? Doktora da cumartesi günü gideceğim, 5+6 oluyorum kese görünür mü sizce? :18:
bence artış çok güzelKızlar merhaba
cadın kaç yaşında canım? benimki 2,5 yaşında
ben 4+2 de gittim , 5+2 de gel görürüz keseyi dedi.
Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?