2014 Kasım Anneleri

slm herkesin bebişi sağlıklı hayırlı olsun , rabbimiz olmayanlarada versin inşallah bizde bugün 6+5 olduk hala daha şaşkınım çok merak ediyorım fındığım büyümüşmü die kalp atışlarını duymuştuk 5+5 (sata göre 7+0dı geç döllenme olmuş bizimki:) daha 3 hafta var dr gitmeye çok heyecanlıyım:)

KIZLAAAAAAAARRRRRRR.....
bu sabah bebişimizi görmeye gittik. Minnakımın kalp atışlarını duyduk. eşimle gözyaşlarımızı tutamadık. keratanın baş popo mesafesi 2.1 cm diyo dr. Tam bir fasülye yani

Rabbim heyecanla bu günü bekleyenlere de göstersin. Herkesin bebişini korusun.

ay hayırlıı olsunnnn çok sevindmm çok duygulandm bende 17martta duymuştummm
usg varsa resim koyarmısın bakım ne kadarlıkmış şu an.
biz aynıyız seninle merak ettim naısl görünüyor
benim teee 19 nisanda randevum ya

merhaba canım artışların normal bence
ben tüp bebekle hamileyim çok şükür ilk 4+6 da vajinal ultrsnla keseyi gördü dr um sonraki randevm bir hafta sonra 5+6 da karından görnmedi küçük olduğu için yine vajnal baktı ve gördk hamdolsun :)

ben de yedıgım içtığım her seyı cıkarıyorum susuz kalıyoruz dıye cok uzuluyorum.Benımkı o boyutta degıl belkı ama uykumdan bıle kalkıyorum her seyden tıksınıyorum yedıkten yarım saat sonra cıkıyor dr um normal dıyor bıraz bıle kalsa ıcımızde yetermış zaten doğrudan bzım yedıgımızden degıl depomuzdan beslenıyormus.ama benım elım ayagım tutmuyor .su ıcsem cıkıyor.boşkan mıdem aglaya aglaya öğürüyorum..banyoya sandalye koyup oturup kusuyorum duserım dıye korkuyorum.onlar saglıklı olsun da bır sure cekelım napalım...benım esımde öğürmelerıme alıstı kalkıp bakıp yatıyor...ben yıne de benımle dıye sevınıyorum kusunca..Allah yardımcımız olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun da... annelık kolay degıl sımdıden ...

ben 4+2 de gittim , 5+2 de gel görürüz keseyi dedi.

bence artış çok güzel cumartesi keseyi de görürsünüz muhtemelen hayırlı olsun

tatlım benim 27 şubat 204 dü ilk öğrendiğimde.3 martta 1299 idi.
8 martta keseyi gördüm 17 marttada kalp atışlarını duydummm darısı sana olsunn inşallahhh

Ayy kizlar hepinize cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Uzun bi bekleyisin sonunda gelince bebisin herseyi endiselendiriyor simdi beni :) insallah cumartesi gunu iyi haberlerle gelirim hatta mumkun olursa bebisin fotosunu da koyarim buraya :)

Maşallah..darısı bize inşallahh

Merhaba kizlar artik ayakta durmaya gucum kalmadi sürekli yat kalk kus modundayim hic bise yiyemiyorum damla su icemiyorum oglumdada böyle kotuydum 5.5 ay surmustu calisamiycam galiba artik cok sukur annem karsimda oturuyor desteği cok...

hemen o işi ayarlıyorum canımmm

Merhaba kizlar artik ayakta durmaya gucum kalmadi sürekli yat kalk kus modundayim hic bise yiyemiyorum damla su icemiyorum oglumdada böyle kotuydum 5.5 ay surmustu calisamiycam galiba artik cok sukur annem karsimda oturuyor desteği cok...

Hadii yaa çok geçmiş olsun..iyi ki annen var..
Benim annem de iki üç aydır ben de ama bir ay sonra gidecek..her şeyime koşuyoor şimdi de mutfakta istediğim bir şeyi yapıyoo..
Ben de çalışıyorum böyle kötü hamilelikleri okudukça olmam inşallah diyorumm...çünkü gurbetteyimmmm ;((

Eklentiler

• $WP_20140331_001[1].webp
    18 KB · Görüntüleme: 55

ohoooooooo
nasıl büyümüşler mercimekcikti yaa ağlarım şu an vallahi çok çok teşekkürrr ederimm bende koyucamm gittiğimdee
şuan böyle olduğunu düşünmek bile yettiii saolsınn vallahi yürektenn teşekkürrrr
vakit geçerse tabii

yaa valla ben de bu kadar büyümüş olmasına çok şaşırdım. hatta dün gece de yazmıştım yarın için endişeleniyorum diye dr bugün bir dahaki gelişine hareketlerini de görüceksin dediğinde şok oldum.
Rabbim ne büyüksün dedim yaa şu ana kadar o kadar farkında değildim hamileliğin ama o kalp atışı fln beni çok duygulandırdı. resmen insan formuna giriyo artık.
Allah hepimize nasip etsin kucağımıza almak sevip koklamak...
Sen de koy usg ni merakla bekliyorummmm

inşallahhh yaaa bence herşey çok güzel olucakk güzel haberlerini bekliyorummm
İnşallah canım şuan doktoru bekliyorum ayyy gelsinde göreyim artık bebeişşmi
maşallsh size çok sevindim seninle synuyız bakalım benim sıpa ne kadar olmuş koyarım resmini

Ayy kizlar hepinize cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Uzun bi bekleyisin sonunda gelince bebisin herseyi endiselendiriyor simdi beni :) insallah cumartesi gunu iyi haberlerle gelirim hatta mumkun olursa bebisin fotosunu da koyarim buraya :)
imşallah canım sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberkerini

Reactions: ETB

inşallahh bende herşeyini sağlıkla duyarımda mutlu mutlu koyarım resimiii :)
bi dahaki randevuyu ne zamana aldın tatlım sennn

AaaaYy 9 . Haftalar pek çoğalmışşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…