ayy az kaldı saat 2 de kontrolüm var güzel haberlerle gelirim inşallah bide bursa ya gidicem inşallah doktorum sakıncalı bulmaz ve izin verir
KIZLAAAAAAAARRRRRRR.....
bu sabah bebişimizi görmeye gittik. Minnakımın kalp atışlarını duyduk. eşimle gözyaşlarımızı tutamadık. keratanın baş popo mesafesi 2.1 cm diyo dr. Tam bir fasülye yani
Rabbim heyecanla bu günü bekleyenlere de göstersin. Herkesin bebişini korusun.
Kızlar merhaba
Geçen çarşamba betahcg 79.16 çıkmıştı cumartesi tekrar yaptırdım 379.18 çıktı. Artış normal mi sizce? :26: Icim rahat edebilir dimi artık? Doktora da cumartesi günü gideceğim, 5+6 oluyorum kese görünür mü sizce? :18:
Sizi anliyorum.
Ben de o kadar yogun bulanti ve kusmadan sikayetciyim ki Dr "bakin iste kalp atisi, gayet normal, saglikli" diye ekranda gosterdiginde bir elimde kusmuk torbasi "ama beni cok yoruyor, cok uzuyor" diye agliyordum. Bebegin kalp atislarina duygulanip degil yani, kendi perisan halimeHicbisey hissedemedim, mutlu olamadim.
3. Haftam basliyor korkunc bulantilarla, insanliktan ciktim, hamile degil hasta gibiyim.. Ve su an bebegim olucak duygusu ya da sevinci kesinlikle yok. Sadece izdirap var, gece gunduz bulanti, torba, kusma, kraker, klozet basinda yerde surunup aglama. Psikolojim cok bozuldu, hamilelikten sogudum nerdeyse.
Ustune bir de esimin saka yollu baslayip yavas yavas artan "abartma canim ne var" tarzi yaklasimlari beni kahir ediyor. Ne varmis, cok nazliymisim, herkesin midesi bulaniyormus ama ben cok abartiyormusum, ona da cektiriyormusum, vs. Doktor hastaneye yatiralim diyor, hyperemesis gravardium teshisi yazmis, bizim adam ben iyi degilim diyorum diye rahatsiz oluyor. Senelerdir cocuk cocuk diye beynimi yedi, simdi en ufak bir konforsuzluga dayanamiyor beyefendi. Kendi derdime mi yanayim, onun duyarsizligina mi, aklimi kaybedicem.
merhaba canım hayırlı olsun bebişin ama cumartesi görmeye bilirsin telaşlanma genelde 15000 lerde felan görülüyo mesele ben 7. Haftsnın sonuna doğru gördün keseyi ama doktorunun ultrason cihazı iyiyse belki dsha erkende görebilirsin
ben 4+2 de gittim , 5+2 de gel görürüz keseyi dedi.
bence artış çok güzelcumartesi keseyi de görürsünüz muhtemelen hayırlı olsun
tatlım benim 27 şubat 204 dü ilk öğrendiğimde.3 martta 1299 idi.
8 martta keseyi gördüm 17 marttada kalp atışlarını duydummm darısı sana olsunn inşallahhh
merhaba canım artışların normal bence
ben tüp bebekle hamileyim çok şükür ilk 4+6 da vajinal ultrsnla keseyi gördü dr um sonraki randevm bir hafta sonra 5+6 da karından görnmedi küçük olduğu için yine vajnal baktı ve gördk hamdolsun :)
KIZLAAAAAAAARRRRRRR.....
bu sabah bebişimizi görmeye gittik. Minnakımın kalp atışlarını duyduk. eşimle gözyaşlarımızı tutamadık. keratanın baş popo mesafesi 2.1 cm diyo dr. Tam bir fasülye yani
ay hayırlıı olsunnnn çok sevindmm çok duygulandm bende 17martta duymuştummm
usg varsa resim koyarmısın bakım ne kadarlıkmış şu an.
biz aynıyız seninle merak ettim naısl görünüyor
benim teee 19 nisanda randevum ya
Merhaba kizlar artik ayakta durmaya gucum kalmadi sürekli yat kalk kus modundayim hic bise yiyemiyorum damla su icemiyorum oglumdada böyle kotuydum 5.5 ay surmustu calisamiycam galiba artik cok sukur annem karsimda oturuyor desteği cok...
ay hayırlıı olsunnnn çok sevindmm çok duygulandm bende 17martta duymuştummm
usg varsa resim koyarmısın bakım ne kadarlıkmış şu an.
biz aynıyız seninle merak ettim naısl görünüyor
benim teee 19 nisanda randevum ya
Maşallah..darısı bize inşallahh
ohoooooooo
nasıl büyümüşler mercimekcikti yaa ağlarım şu an vallahi çok çok teşekkürrr ederimm bende koyucamm gittiğimdee
şuan böyle olduğunu düşünmek bile yettiii saolsınn vallahi yürektenn teşekkürrrr
vakit geçerse tabii
İnşallah canım şuan doktoru bekliyorum ayyy gelsinde göreyim artık bebeişşmiinşallahhh yaaa bence herşey çok güzel olucakk güzel haberlerini bekliyorummm
maşallsh size çok sevindim seninle synuyız bakalım benim sıpa ne kadar olmuş koyarım resminiKIZLAAAAAAAARRRRRRR.....
imşallah canım sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberkeriniAyy kizlar hepinize cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Uzun bi bekleyisin sonunda gelince bebisin herseyi endiselendiriyor simdi beni :) insallah cumartesi gunu iyi haberlerle gelirim hatta mumkun olursa bebisin fotosunu da koyarim buraya :)
yaa valla ben de bu kadar büyümüş olmasına çok şaşırdım. hatta dün gece de yazmıştım yarın için endişeleniyorum diye dr bugün bir dahaki gelişine hareketlerini de görüceksin dediğinde şok oldum.
Rabbim ne büyüksün dedim yaa şu ana kadar o kadar farkında değildim hamileliğin ama o kalp atışı fln beni çok duygulandırdı. resmen insan formuna giriyo artık.
Allah hepimize nasip etsin kucağımıza almak sevip koklamak...
Sen de koy usg ni merakla bekliyorummmm
inşallah canım güzel haberlerinizi görelim bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?