2014 Kasım Anneleri

Kızlar Merhaba herkese.facete olanlarla paylaştım size de yazayım istedim.benim geçen hafta embriyo var ama çok küçük net göremiyorum diyen Dr um bugün kese yi hem alttan hem karindan boş gördü. Sizlerin güzel haberlerinizi tebrik ediyorum.ama benim için yolun sonu yakın görünüyor hayırlısı bakalım. Yarın başka bir Dr a gidicem ama ondan hiç ümidim yok Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah kendinize iyi bakın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim yaa, başka dr lara da git...o dr seni iyice gerdi bence...
Allahtan ümit kesilmez.".o olmazları oldurur..inşallah hakkında hayırlısı olur...

kızlar bugün berbattı benim öğürüpm kusmak mahvetti beni.akşam olsun diye dua ediyorummm...
öpüldünüzz giremiyorum fazlaaa

Selam yoldaşlar :)

Dün fasülyemin kesesini gördük:):) minnacık bişey ama tarif edilemez bir mutluluk veriyor:)
Kalp atışı için 10 gün sonraya randevu aldık inşaallah duyabilirim fasülyemin kalpciğinin atışlarını:)

Merhaba canım, böyle uyusam mı uyumasam mı modundayım.başım da ağrıyoor..
Sen napıyorsun ikizlerle ;!)!

ben hep uyku modundayım zaten
cok asırı tıtreme oluyor bende onunla bogusuyorum (mıde bulantısı bel ve kasık agrısı standart agrım onları soylemıyorum bıle )

inşallahh bende herşeyini sağlıkla duyarımda mutlu mutlu koyarım resimiii :)
bi dahaki randevuyu ne zamana aldın tatlım sennn

yaa bana 2 mayıs dedi ama o zaman 14 haftalık olucak 2 li test için geç olmaz mı sanırım dediğinden biraz erkene alıcam radevuyu riske atmayayım şimdi...

ben hep uyku modundayım zaten
cok asırı tıtreme oluyor bende onunla bogusuyorum (mıde bulantısı bel ve kasık agrısı standart agrım onları soylemıyorum bıle )

Oyyy geçecek inşallah. Ben bazen ağrım var demeye utanıyorum çünkü bu an için yıllarca gözyaşı döktümm..bu yüzden bin şükür...

benim 19 Şubat ama hiç bulantım yok. zaten daha keseyide göremedik iki kez alttan bakıldı. birazda lekelenmem var

yaa bana 2 mayıs dedi ama o zaman 14 haftalık olucak 2 li test için geç olmaz mı sanırım dediğinden biraz erkene alıcam radevuyu riske atmayayım şimdi...

14.hafta gec canım 11-12.haftalarda ıkılı test yapılması lazım erkene al bence randevunu

arkadaşlar benim hamileliğimin başından beri geçip geçip tekrar eden bir grip durumum var benzer sorunu olan var mı? ilaç kullanmıyorum ama çözüm de bulamıyorum ne yapsam ki:26:

arkadaşlar benim hamileliğimin başından beri geçip geçip tekrar eden bir grip durumum var benzer sorunu olan var mı? ilaç kullanmıyorum ama çözüm de bulamıyorum ne yapsam ki:26:

Psikolojik olabilir mi, bal falan ye...ilaç alamayız ya, anzer balı faydalı bak..

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…