- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
selam, bu özel sağlık sigortası değil. özel doğum paketi. arkadaşım daha çok yeni 3 aylık hamileyken yaptırdı. ve şimdi medicanada muayene oluyor. internetten özel doğum paketi olarak araştırabilirsin.
aa hadi ya bir ogreneyim detaylarini tesekkurler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar Merhaba herkese.facete olanlarla paylaştım size de yazayım istedim.benim geçen hafta embriyo var ama çok küçük net göremiyorum diyen Dr um bugün kese yi hem alttan hem karindan boş gördü. Sizlerin güzel haberlerinizi tebrik ediyorum.ama benim için yolun sonu yakın görünüyor hayırlısı bakalım. Yarın başka bir Dr a gidicem ama ondan hiç ümidim yokRabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah kendinize iyi bakın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar nasılsınız.
Merhaba canım, böyle uyusam mı uyumasam mı modundayım.başım da ağrıyoor..
Sen napıyorsun ikizlerle ;!)!
C
animm gozun aydinnKocaman olmus masllah
inşallahh bende herşeyini sağlıkla duyarımda mutlu mutlu koyarım resimiii :)
bi dahaki randevuyu ne zamana aldın tatlım sennn
yaa bana 2 mayıs dedi ama o zaman 14 haftalık olucak 2 li test için geç olmaz mı sanırım dediğinden biraz erkene alıcam radevuyu riske atmayayım şimdi...
benimkide 19 nisan yaa
Mrb canm keseyi gorebilmesi degerin 2.000 in uzerinde olmasi gerekiyor. Seninki gec dollenmis. Ayrica degernde artis var. Icini ferah tut.
ben hep uyku modundayım zaten
cok asırı tıtreme oluyor bende onunla bogusuyorum (mıde bulantısı bel ve kasık agrısı standart agrım onları soylemıyorum bıle)
gunaydın kızlar son adet tarihi 18- 19- 20 -21- 22 şubat olanlar bulantılarınız var mı başladı mı hiç
ben bugün hesaplattım 5+4 müşüz bide bugüne kadar kese gördünüz mü kalp atışı duydunuz mu
yaa bana 2 mayıs dedi ama o zaman 14 haftalık olucak 2 li test için geç olmaz mı sanırım dediğinden biraz erkene alıcam radevuyu riske atmayayım şimdi...
arkadaşlar benim hamileliğimin başından beri geçip geçip tekrar eden bir grip durumum var benzer sorunu olan var mı? ilaç kullanmıyorum ama çözüm de bulamıyorumne yapsam ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?