2014 Kasım Anneleri

ELİF SAREDEn yana kullanıyorum bende oyumu sağlıklı doğumlar dılerım

Çook şükür dün bizde keseyi gördük.Doktor herşey yolunda gözüküyor 2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi heyecanlı bekleyiş başladı :)

yardımlarınız için teşekkür ederim kızlar ozaman heyecanla kalp atışlarını beklemeye devam

canım gebeliğin kesinleştikten sonra tam hemogram ve hormon testi yapılıyo. kansızlık vs var mı diye bence sen bi hatırlat dr una ?
Allah kucağına almak nasip etsin, sağlıklı gebelikler.

ben ilk 5+0 da gittim. kan testleri-idrar testi-ultrason yapıldı. bazı kan testlerim kötü çıktığı için 1 hafta sonra tekrar çağırdı.

Iyi geceler annişler!

Yarin nihayet ilk defa bebeğimi görmeye gidecegiz eşimle ve kalp atışlarını dinleyecegiz inşaallah. Yarin 11 haftaya basliyorum daha hic göremedim yavrumu umarim sagliklidir benimledir.
Dualarinizi esirgemeyin lütfen ♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba eğer Rabbim izin verirse bende Kasım annesi olacağim su anda 6+2deyiz bu benim 3. Hamileliğim iki dusugum oldu su anda hamileliğimi yatarak geçiriyorum

gunaydın kızlar son adet tarihi 18- 19- 20 -21- 22 şubat olanlar bulantılarınız var mı başladı mı hiç
ben bugün hesaplattım 5+4 müşüz bide bugüne kadar kese gördünüz mü kalp atışı duydunuz mu

Gunaydin canm. Benm son adet tarihim 20 subt. Bulantim olmuyor. 27 martta dr gittim keseyi gorduler . Yarin tekrar gidicem bakalim ne olsun.

günaydın arkadaşlar

ctesi günü doktora gittim. 4+2 idik sata göre. hcg 1030 çıktı. karından usg ile baktı, rahimde gebelik bulguları var ama keseyi göremedim, henüz erken dedi. 7 nisanda tekrar gidicem. hayırlısı inşallah.

Ahh kıyamam bebeğineee inan hem güldüm hem duygulandım okurken, demek boynunu büküp gidiyo meme yok diye maşallah ne güzzel emmiş snnesi üzülme inşallah bizlerde emziririz uzun uzun

Canım 1500 ün altında pek gözükmüyo moralini bozma sakınn

Canım 1500 ün altında pek gözükmüyo moralini bozma sakınn

yok tatlım moralim süper. 1500den düşük olunca görünmüyor evet. 10 nisandan önce kalp atışı da göreceğimizi sanmıyorum ama yine de 7sinde gidicem. . senin ilk mi?

yok tatlım moralim süper. 1500den düşük olunca görünmüyor evet. 10 nisandan önce kalp atışı da göreceğimizi sanmıyorum ama yine de 7sinde gidicem. . senin ilk mi?

Evet tatlım ilk benim keseyi görene kadar telaşlanmıştım ilk olduğu için sonra kalp duyucaz mı acaba diye çok şükür 8. Haftadada karna hiç olmayan ağrılar giriyo ondada telaşlanmıştım dr um rahim genişliyo karnın yer açıyo gazda sancı yapar vs lerle rahatlamıştı beni bende 12. Haftaya kadar düşünmeme niyetindeyim o yüzden dedim sanailk olunca böyle oluyor sanırım

benim oğlum var canım 2,5 yaşında. heyecan var elbet ama telaş yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…