ELİF SAREDEn yana kullanıyorum bende oyumu sağlıklı doğumlar dılerımKızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Çook şükür dün bizde keseyi gördük.Doktor herşey yolunda gözüküyor 2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi heyecanlı bekleyiş başladı :)
bende ankaradayım ilk doğumumu 2012 de etlik lokman hekimde yaptım.. sorularınız olursa cevaplayabilirim.
keseyi gördüğümüzde benden de istemedi. üstelik tiroid rahatsızlığım var diye belirttim. bebeği görünce yaparız dedi. tahlilllerde o zaman yapıldı. Doktorlar bebeği görüp kalp atışını duymadıkça tam gebelik gözüyle bakmıyorlar sanırım, ondan kaynaklanıyo sanırım biraz da.
yardımlarınız için teşekkür ederim kızlar ozaman heyecanla kalp atışlarını beklemeye devam
Kizlar bir sorum olacak ilk keseyi görmeye gittiğinizde doktor sizden hiç tahlil falan istedimi benden hiç bişe istemedi 10 gun sonra gel kalp atışlarıni duyalim dedi okadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba hangi Dr a gittiniz lokman hekimde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bir sorum olacak ilk keseyi görmeye gittiğinizde doktor sizden hiç tahlil falan istedimi benden hiç bişe istemedi 10 gun sonra gel kalp atışlarıni duyalim dedi okadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydın kızlar son adet tarihi 18- 19- 20 -21- 22 şubat olanlar bulantılarınız var mı başladı mı hiç
ben bugün hesaplattım 5+4 müşüz bide bugüne kadar kese gördünüz mü kalp atışı duydunuz mu
Cnm aynı durumdayız bende kızımı emziriyordum hamile oldugumu bilmeden tam iki ay saf saf hamile olduğumu bilmeden dolandım ortalıkta. Neler yapmadım ki evin altını üstüne getirdim bahar temizliği niyetine
Rabbim cok şükür yavrumu korudu. Ben hep temizlikten filan cok yorgunum sanıyordum oysa hem emzirsiğim icin hemde bebişim icin vitaminler bana kalmıyordu. Bende hic kıyamadım o kadar güzel bir duygu ki emzirmek yavrunun gözlerine bakabilmek. Ben 21 aylıkken öğrendim hamile olduğumu ve biraktım ama icim hala kan ağlıyor gelip yokluyo kuzum eee oldu annem artık diyorum ağlıyo boynunu büküp gidiyo
Allah yavrularımıza sağlık sihhat versınnn
günaydın arkadaşlar
ctesi günü doktora gittim. 4+2 idik sata göre. hcg 1030 çıktı. karından usg ile baktı, rahimde gebelik bulguları var ama keseyi göremedim, henüz erken dedi. 7 nisanda tekrar gidicem. hayırlısı inşallah.
Canım 1500 ün altında pek gözükmüyo moralini bozma sakınn
yok tatlım moralim süper. 1500den düşük olunca görünmüyor evet. 10 nisandan önce kalp atışı da göreceğimizi sanmıyorum ama yine de 7sinde gidicem. . senin ilk mi?
Evet tatlım ilk benim keseyi görene kadar telaşlanmıştım ilk olduğu için sonra kalp duyucaz mı acaba diye çok şükür 8. Haftadada karna hiç olmayan ağrılar giriyo ondada telaşlanmıştım dr um rahim genişliyo karnın yer açıyo gazda sancı yapar vs lerle rahatlamıştı beni bende 12. Haftaya kadar düşünmeme niyetindeyim o yüzden dedim sanailk olunca böyle oluyor sanırım
benim oğlum var canım 2,5 yaşında. heyecan var elbet ama telaş yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?