- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
merhaba kızlar dün öğlen lekelenmem olduğu için dr a gıttık bebeğimin kalp atışlarını gördüm duydum o heyecanla eve geldik akşam 18:30 gibi lekelenmem olduğunu gördüm 5 dk sonra kanama başladı oğlum olduğu için hemen gdemedim hastaneye eşimde 1.5 saatlık yola gitmişti annemi aradım geldi beraber gıttık ben kürtaj olurum düşüncesiyle içeri girdim muayene olurken oda neeeeee kuzum hala benimlee inanamadımm dr da şaşırdı çünkü kan geldi yani sonrası siyah kahverengi lekelerr sata göre 7+3 bebeğe göre 6+4 idik dun bugun 6+5 olduk ama kesemiz ufak o canımı sıktı riskli bir gebelik dedi iğne vurdular eve geldim ama suanda k. rengi ve siyah lekelenme hala devam ediyor kesemizin ufak olması canımı sıkıyor çünkü bebeğin alanı daralıyor kese büyümezse muhtemelen kuzumu kaybedicem ama dr bu şeklide başlayıp sağlıklı olan gebelikler var suanda bişey diyemem dedi buda kuzummm
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Bugün kalp atışlarını duymak için randevum vardı. Bebeğim 7+1'de. Çok şükür duyduk ve bir sorun yok, sat ile olması gereken gebelik haftası da aynı çıktı. ama ben hiçbir şey hissetmedim. bu yüzden kendimi suçlu hissediyorum. Son 10 günümün yoğun bulantılı ve kabus gibi geçmesine bağladım ama bilmiyorum, inşallah bu durumu atlatırım. sizlerin nasıl gidiyor arkadaşlar?
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Kızlar çok korkuyorum... 5+6 günlük hamileyim, ilk gebeliğim. Kan testinde PLT üst sınıra yakın 418 çıktı ama doktor ilaç vermedi. Kan pıhtılaşmasına sebep olur mu? Değer fazla değil mi? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Kızlar herkese merhaba,
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Kizlar bir sorum olacak ilk keseyi görmeye gittiğinizde doktor sizden hiç tahlil falan istedimi benden hiç bişe istemedi 10 gun sonra gel kalp atışlarıni duyalim dedi okadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar herkese merhaba,
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Kizlar bir sorum olacak ilk keseyi görmeye gittiğinizde doktor sizden hiç tahlil falan istedimi benden hiç bişe istemedi 10 gun sonra gel kalp atışlarıni duyalim dedi okadar
merhaba benim de aynen öyle oldu.10 gün sonra bakılacak ve tahliller o zaman yapılacak..
kızlar üç gündür lekelenmem koyu kırmızı kan olarak devam ediyor. ilk gece doktora gittim 5 + 2 idim alttan baktı keseyi göremedi. içerde sıvı yok dedi. bhcg 114 den 484 eçıkmış bu iyi dedi. iç yada dış gebelik göremeyiz ama bence iç gebelik dedi. 10 gün sonra gel çünkü fazla usg bakılması da çok iyi bişey değil dedi. ama kanama devam ediyo ve hiç ağrım yok. canım sıkılıyo ankaradayım Zekai Tahir Burağa gittim. başka bir hastaneye mi gitsem yoksa 10 gün beklesem mi?
Kanama için hap ya da iğne vermesi gerekiyordu bence .Aslında o hastanedeki doktorlarda iyi ama bir bildiği vardır herhalde. Geç döllenme olabilir kesenin gözükmemesinin sebebi.[/QUOTE
bende geç döllenme diye düşünüyorum. içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?