Teşekkür ederim cnm dun kontrolum vardi 6+3olmama ragmen kese gorunmedi bhcg degerim 945 cikti cuma kesin görünür dedi diken üstünde bekliyorum senin kac haftalik bu arada yeni olduğum icin tam takip edemiyorum
O nasıl oluyor, kanaman olduğu halde bekletiyor..?
Bence baska doktora görün bi an önce, çünkü burda bende dahil bi çok arkadasın başına geldi, ve bizlere progestan hap veya iğnesi verildi...
cnım bugün başka doktora gittim kesesini gördu bebeği göremedi haftaya çarşamba tekrar çağırdı 6 hafta 3 günlük görünüyor dedi aç karnına gel dedi bir de bebiş yoksa kürtaj yapalım. beklemelimiyim sizce 8 haftaya kadar bilemiyorum moralim çok bozuk
iyi akşamlar kızlar ben bebeğimi kaybettim sizlere sağlıklı doğumlar dilerim
Benim hiç bulantım yok. Keseyi gördük geçen hafta ama çok küçüktü yarın tekrar çağırdı bakalım inşallah iyi haberler alırız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
son adet tarihm 20 subat dun doktora gittim keseyi gorduk sukur haftaya bidaha gidicem bulantim hic olmadi sukur sadece gogus agrisi cok sizlerde nasil
bhcg 2000 olmadan gözükmez diye biliyorum canım ve hordeğerleri de kişiye göre çok değişirmiş, doktorun ultrasonu da çok önemli tabii ben 7+6 yım bugün
arkadaşlar merhaba hamileliğimin başındayım ama son 1 haftadır çok fena gaz problemim var ve çok rahatsız ediyor ne yapabilirm 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman doktorada söyleyeceğim ama şuan ne yapabilirim...
Kızlar canım çok fena etli acılı patlıcan yemeği , taze fasülye , enginar, kıymalı kabak , çilek , karpuz , erik, kavun çekiyor dr mayısa kadar alma dedi off allahım nasıl bekliyorum şu mayıs ayını bi bilsenizzzz:131::121:
Merhaba kızlar dün vajinal ultrason oldum bebek kesesi göründü kese 5mm miş. 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakıcaz dedi.
Ayy o gaz problemi bende de var ya, çok illet bir durum, iş yerinde çok rahatsız oluyorum, evde de sürekli tuvalete kaçıp duruyorum. Doktora söylemedim ben, durduk yere ilaç almıyım diye, nasılsa bir süre sonra geçer diye düşündüm. Bu hafta söylesem mi acaba?
Sabah sabah şunları okumaz olaydım ama bu ne yaaa:131: :131:
Hayırlı olsun inşallah, kalp atışlarını duyunca insan kendini anne gibi hissediyor işte o an
Sh birde kıpırtılar başlasa başladı da hissedemedik o günler gel gel geeel
kaç haftalıksın cnm sen benimde son adet tarihim 14 şubat ama buğün doktor 4+4 sün dedi bana
kızlar günaydın:) benim ne mide bulantım nede başka bir şikayetim var göğüslerim şiş sadece düne kadar çok acıyolardı ama bugün dokunduğumda çok ince bir sızı oluyor .cumartesi randevum var ama ben bişey mi oldu acaba diye düşünmeden edemiyorum.uzun zaman bekleyince insan çok evhamlı oluyor sanırımm.halbuki daha geçen cumartesi gördüm bebişi herşey yolundaydı.12.haftadan sonra daha rahat oluruz herhalde:)
kızlar günaydın:) benim ne mide bulantım nede başka bir şikayetim var göğüslerim şiş sadece düne kadar çok acıyolardı ama bugün dokunduğumda çok ince bir sızı oluyor .cumartesi randevum var ama ben bişey mi oldu acaba diye düşünmeden edemiyorum.uzun zaman bekleyince insan çok evhamlı oluyor sanırımm.halbuki daha geçen cumartesi gördüm bebişi herşey yolundaydı.12.haftadan sonra daha rahat oluruz herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?