- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
iz değil ama bu dönem çileklerine güven olmaz . Yediğimiz her şeyde hormon var gerçi .
Doğru diyon çokbilmiş :)) malta eriği de çabucak olsun ama lüffen :2:
Merhabalar,
İsmim Sevcan 1,5 yaşında oğlum var. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Bugün vajinal muayene oldum. Kese göründü ama bebişimi göremedik çok küçükmüş henüz.Haftaya tekrar bakılacak. SAT 22.02.2014 Beta HCG 437 çıktı.Böylece kasım anneleri topiğinize bende katılmış oldum. :)
doğru dönemlerde hamile kalmışız :)) meyve meyve daha çok meyve erik çilek kiraz olsun artık olsun ...
canım evet sende zor günler geçirmişsin şükür mucizeni almışsınnn....bende pıhtılaşma için iğne oluyorum hergün bide haftalık tam doz pruluton iğne 13. haftada benim serklaj kesin çünkü 21 haftalıkken benim9 cm açılma olmuş zaten durduramadık hastanede faln yattım ama olmadı inşallah bu sefer kısmet olur
ehehehe yanlış yazmışım galiba 3. bebeğim olacak üçüz değil canm
Her sabah ac karna 15ml iciyorum yarim saat sonra kahvalti ediyorum kahvaltidan sonra da tuvalete cikmaya basladim cok sukur:)
Slm Kasım annelerii..
Dün bebisimizin kalp atisini gorduk ve duyduk cok şükür... darisi bekleyenlere :)) duygusallasmadim cogunuz gibi malesef :/ mutlu hissettim ama bi siritma aldi beni :) bi de tahmini dogum tarihimiz 5gun ileri gitti.. ince 7ydi sonra 13oldu simdi de 18... bi dahakine daha netlesir ins dedi dr..
Hala telden giriyorum.. o yuzden de girmek istemiyorum.. kac gundur okuyamadim nasilsiniz nasil gidiyor hic haberim yok..
Be im mide bulantilarim artti dun ilk defa istifra ettim afedersiniz.. ins olmaz. Duzenli yiyemiyorum cok acikinca cok daha kötü oluyorum. .
iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun canım güzel haberlerle dön inşallah
Gözün aydın canım :) sağlıkla da alırsın inşallah kucağına :)
iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun canım güzel haberlerle dön inşallah
İsmim Sevilay, ben de 6+4 günlük hamileyim. 25 kasım görünüyor doğum tarihim. Bu benim 5. gebeliğim. Riskli gruptayım kan pıhtılaşması var bende bu hamileliğimde de sorun yaşadım. ankara da tedavi oluyorum oradaki prof dış gebelikten şüphelendi çok üzüldük eşim de ben de daha sonra kütahyaya döndüğümde tekrar doktora gittim ameliyat nasıl olacak diye araştırayım dedim. dr. a başımdan geçenleri anlattım o da bir bakalım dedi ultrasonla bir baktı kese burda dedi ben de ama bebek yok dedim hayır o da burada bak kalbi nasıl atıyor dedi ve dinletti çok kötü oldum ben de ağlamaya başladım oysaki hiç umudum kalmamıştı Rabbim bizi sevindirdi şuan ben de hamileyim ve zor geçiyor aşırı bulantım var çalışıyorum bir de inşallah çabucak geçer. YArın tekrar Ankara'ya gidicem kontrole bakalım dış gebelik diyen dr.um ne diyecek :) Hepimize bu yolda Allah yardım etsin inşallah...
Selam herkese!
Kızlar kalbim çok hızlı atıyor bazen. Böyle bişey yaşayan var mı?
5. haftadayım bu arada.
mrb arkadaşlar kısmetse bende kasım annesi oluyorum. 26.11.2014 beklenen doğum tarihimiz.
geçen gün iş yerinde hamile olduğumu bilmeyen bi arkadaşım kulaklarına kiraz asmış ağaç tepesinde resmini gösterdi, ruhumu teslim ediyordum nerdeyse. şu an elma yiyorum ama elde bu var malesef :))
gunaydın kızlar son adet tarihi 18- 19- 20 -21- 22 şubat olanlar bulantılarınız var mı başladı mı hiç
ben bugün hesaplattım 5+4 müşüz bide bugüne kadar kese gördünüz mü kalp atışı duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?