2014 Kasım Anneleri

aslında bu durumumuza sevinmemiz lazım canım,allah şükür rahat geçecek gibi hamileliğimiz:) internette çok okumamak lazım aslında kötü şeyler okudukca insan iyice endişeleniyor.mesela ben dün gece ilk defa 23:30 u gördüm ondan önce çok uykum geldiğinden erkenden uyurdum:) ondan bile endişleneiyorum kalbimi durdu belirtilerim gidiyor diye...allah hepimize sabır versin,çok zor dönemlerden geçiyoruz.

ayyy çok güldüm eşine,yazık vitaminleri depoladı desene:)

Sanırım öyle, ben bıraktım internetten okuma olayını, çünkü kötü olaylar da oluyor ve okuyoruz. Herkesin bünyesi farklı, bu sefer panik oluyorum. Ben ilk hamile olduğumu öğrendim idrar testinde evde yaptım sevinemedim bile, kan tahlilinde ya çıkmazsa diye kanda çıktı bu seferde hcg ne kadar ona baktım, sonra keseyi görene kadar da, ya içi boşsa diye endişelerle aklımı kaçırıyordum. Bu ara her ne okusam, her ne görsem bebeğe yoruyorum. Sabah kalktım Otizm vakfından mesaj gelmiş, "bu bir işaret mi acaba bebeğim otizmli mi olacak" diye geçti bir an aklımdan. Yani anlayacağın, aklımı kaçırmadan yüzünü göstersin rabbim bana

bazen keşke rahat bir insan olabilsem diyorum benim kardeşim iki doğum yaptı ikisindede o kadar rahattıkı anlatamam.ama ben öyle olamıyorum malesef :) eşimde benimle beraber kurmaya başlıyor yazık dün tutturdu niye uyumuyorsun sen önceden olsa hemen uyurdun diye:) sağ salim alalım inşallah bebeklerimiz kucağımıza:)

İnşallah canım, yoksa kendimizi geçtim adamları da delirticez

kizlar ya dune kadar goguslerim cok hassasti ama bugun salmislar kendilerini.acaba diyorum bisey mi oldu.kalp arislarini duymustuk 31 martta ama bugn goguslerimdeki belirtiler gitti.calistigim yerde bazi sikintilar var 2 gundur.cok stresliydm.biseymi oldu acaba cok korkuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

korkma canım dönem dönem bunlar oluyor..
bende geçen hafta mide bulantım anınd akesilinde doktorda aldım soluğu ve sapasağlamdı bebiş...
doktor bunlara takılmayın dedi bana..
sonraki gün yine başladı mide bulantım zatenn

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Biz bebişimle çok iyiyiz mide bulantısı falan olmadı daha hiç inşallah da olmaz... cumartesiyi bekliyoruz sabırsızlıkla, ilk kontrolümüz var...

aynı ben gibisinnn okurkenn güldümmm bende öle oldum..idrar testinse dilik çıktı..test yalnıştıt belki kanda çıkmazsa dedim..kanda çıktı deeğer düşük kimyasal olabilir dedim..
sonra keseyi gördük bu sefer boş gebelikmi dedim...
şimdi kalp atışı duyduk...
geçen günde down sendromlular günüymüş facede herkez paylaşıyor bu bana işaretmi diedimm..
aynı şeyleri yaşamışızzz

canım kaç haftalıksın? benim bugün 8+1 benimde senin gibi bugün göğüslerimdeki acı azaldı sanki ,uykumda kalmadı, bence telaşlanacak bir şey yoktur rahat olsun için.bende çok evhamliyım maalesef ama atlatacağız bugünleride inşallah.

Yalnız olmadığıma sevindim doğrusu

benim yarin 7 doluyor.ama doktora gore daha ondeydi.insallah birsey olmaz.cok evhamliyim malesef bende iyimi koyumu bilemedim.herseyi bilmekte pek iyi degil.hele internetten arastirmak en kotusu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…