Ayy o gaz problemi bende de var ya, çok illet bir durum, iş yerinde çok rahatsız oluyorum, evde de sürekli tuvalete kaçıp duruyorum. Doktora söylemedim ben, durduk yere ilaç almıyım diye, nasılsa bir süre sonra geçer diye düşündüm. Bu hafta söylesem mi acaba?
ben 2 hafta sonra gidecem soracam mecburen çok rahatsız ediyor birde mide bulantısı başladı evde mutfağa giremiyorum ya
Ayy o gaz problemi bende de var ya, çok illet bir durum, iş yerinde çok rahatsız oluyorum, evde de sürekli tuvalete kaçıp duruyorum. Doktora söylemedim ben, durduk yere ilaç almıyım diye, nasılsa bir süre sonra geçer diye düşündüm. Bu hafta söylesem mi acaba?
ben 2 hafta sonra gidecem soracam mecburen çok rahatsız ediyor birde mide bulantısı başladı evde mutfağa giremiyorum ya
Bende mide bulantısı yok, rahat kıyafetler giydiğimde de gaz sorunu biraz olsun hafifliyor. Hani öyle dar ve sıkı pantalon falan tetikliyor bu gaz olayını, o yüzden daha rahat şeyleri giyiyorum işe gelirken, bir de eşimle akşam yürüyüşlerine başlayacağınız. O da iyi gelebilir.
Merhaba canım; valla benimde hiç şikayetim yok (maşallah diyelim de), ne mide bulantısı , ne başka bir şey. Sadece biraz gaz ve göğüslerim şiş bu kadar. Yok yani salı günü gittim gördüm bebeğimi kalp atışlarını duydum, yoksa bende pinpirikliyimdir.
Bu arada, salı günü folik asit alırken eczaneden eşime de doktor antibiyotik vermişti onları da aldık. Eve geldik, dedim bu hap benim diğer ikisi senin. Benim akıllı kocam, salı gecesinden beri benim folik asitleri 12 saatte bir içmişDün gece fark ettim, dedim sen ne yapıyorsun, ee o ilaçta benim değil mi diyor? Gece gece gülmekten öldük
aslında bu durumumuza sevinmemiz lazım canım,allah şükür rahat geçecek gibi hamileliğimiz:) internette çok okumamak lazım aslında kötü şeyler okudukca insan iyice endişeleniyor.mesela ben dün gece ilk defa 23:30 u gördüm ondan önce çok uykum geldiğinden erkenden uyurdum:) ondan bile endişleneiyorum kalbimi durdu belirtilerim gidiyor diye...allah hepimize sabır versin,çok zor dönemlerden geçiyoruz.
ayyy çok güldüm eşine,yazık vitaminleri depoladı desene:)
Bende mide bulantısı yok, rahat kıyafetler giydiğimde de gaz sorunu biraz olsun hafifliyor. Hani öyle dar ve sıkı pantalon falan tetikliyor bu gaz olayını, o yüzden daha rahat şeyleri giyiyorum işe gelirken, bir de eşimle akşam yürüyüşlerine başlayacağınız. O da iyi gelebilir.
İNŞALLAH İYİ GELİR YA BENDEDE YOKTU SON GÜNLERDE BAŞLADI UMARIM ÇOK SÜRMEZ YOKSA İŞTE ÇOK ZORLANIRIM BİZDE BAŞLASAK İYİ OLACAK AMA HAVALAR ISINSIN BİRAZ AKŞAMLARI ÇOK SOĞUK OLUYOR.
İNŞALLAH İYİ GELİR YA BENDEDE YOKTU SON GÜNLERDE BAŞLADI UMARIM ÇOK SÜRMEZ YOKSA İŞTE ÇOK ZORLANIRIM BİZDE BAŞLASAK İYİ OLACAK AMA HAVALAR ISINSIN BİRAZ AKŞAMLARI ÇOK SOĞUK OLUYOR.
Bu günleri de atlatıcaz inşallah, Allah sağlıkla bebeğimizin yüzünü gösterdiğinde unutucaz bu sıkıntıları. Bursa'da akşamları havalar güzel, tam yürüyüş havası diyebilirim. Yürüyüş iyidir, hele bu dönemlerde daha da faydalı, olabildiğince ihmal etmeden yapmak gerek, 2 günde 1 gibi mesela.
Sanırım öyle, ben bıraktım internetten okuma olayını, çünkü kötü olaylar da oluyor ve okuyoruz. Herkesin bünyesi farklı, bu sefer panik oluyorum. Ben ilk hamile olduğumu öğrendim idrar testinde evde yaptım sevinemedim bile, kan tahlilinde ya çıkmazsa diye kanda çıktı bu seferde hcg ne kadar ona baktım, sonra keseyi görene kadar da, ya içi boşsa diye endişelerle aklımı kaçırıyordum. Bu ara her ne okusam, her ne görsem bebeğe yoruyorum. Sabah kalktım Otizm vakfından mesaj gelmiş, "bu bir işaret mi acaba bebeğim otizmli mi olacak" diye geçti bir an aklımdan. Yani anlayacağın, aklımı kaçırmadan yüzünü göstersin rabbim bana
bazen keşke rahat bir insan olabilsem diyorum benim kardeşim iki doğum yaptı ikisindede o kadar rahattıkı anlatamam.ama ben öyle olamıyorum malesef :) eşimde benimle beraber kurmaya başlıyor yazık dün tutturdu niye uyumuyorsun sen önceden olsa hemen uyurdun diye:) sağ salim alalım inşallah bebeklerimiz kucağımıza:)
Kızlaaar, facebook adresini verecek olan yok muuu?
Ekim Kasım anneleri cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar ya dune kadar goguslerim cok hassasti ama bugun salmislar kendilerini.acaba diyorum bisey mi oldu.kalp arislarini duymustuk 31 martta ama bugn goguslerimdeki belirtiler gitti.calistigim yerde bazi sikintilar var 2 gundur.cok stresliydm.biseymi oldu acaba cok korkuyorum.
Sanırım öyle, ben bıraktım internetten okuma olayını, çünkü kötü olaylar da oluyor ve okuyoruz. Herkesin bünyesi farklı, bu sefer panik oluyorum. Ben ilk hamile olduğumu öğrendim idrar testinde evde yaptım sevinemedim bile, kan tahlilinde ya çıkmazsa diye kanda çıktı bu seferde hcg ne kadar ona baktım, sonra keseyi görene kadar da, ya içi boşsa diye endişelerle aklımı kaçırıyordum. Bu ara her ne okusam, her ne görsem bebeğe yoruyorum. Sabah kalktım Otizm vakfından mesaj gelmiş, "bu bir işaret mi acaba bebeğim otizmli mi olacak" diye geçti bir an aklımdan. Yani anlayacağın, aklımı kaçırmadan yüzünü göstersin rabbim bana
kizlar ya dune kadar goguslerim cok hassasti ama bugun salmislar kendilerini.acaba diyorum bisey mi oldu.kalp arislarini duymustuk 31 martta ama bugn goguslerimdeki belirtiler gitti.calistigim yerde bazi sikintilar var 2 gundur.cok stresliydm.biseymi oldu acaba cok korkuyorum.
aynı ben gibisinnn okurkenn güldümmmbende öle oldum..idrar testinse dilik çıktı..test yalnıştıt belki kanda çıkmazsa dedim..kanda çıktı deeğer düşük kimyasal olabilir dedim..
sonra keseyi gördük bu sefer boş gebelikmi dedim...
şimdi kalp atışı duyduk...
geçen günde down sendromlular günüymüş facede herkez paylaşıyor bu bana işaretmi diedimm..
aynı şeyleri yaşamışızzz
canım kaç haftalıksın? benim bugün 8+1 benimde senin gibi bugün göğüslerimdeki acı azaldı sanki ,uykumda kalmadı, bence telaşlanacak bir şey yoktur rahat olsun için.bende çok evhamliyım maalesef ama atlatacağız bugünleride inşallah.
aa sen de mi bursadasın canım?Bu günleri de atlatıcaz inşallah, Allah sağlıkla bebeğimizin yüzünü gösterdiğinde unutucaz bu sıkıntıları. Bursa'da akşamları havalar güzel, tam yürüyüş havası diyebilirim. Yürüyüş iyidir, hele bu dönemlerde daha da faydalı, olabildiğince ihmal etmeden yapmak gerek, 2 günde 1 gibi mesela.ben de bursadayım
ben bilmiyorum cnmKızlaaar, facebook adresini verecek olan yok muuu?
korkma, geçen ben de 2 gün öyleydim, ağlaya ağlaya bi hal oldum, ama şimdi yine başladı bulantım göğüs şişliğim flnkizlar ya dune kadar goguslerim cok hassasti ama bugun salmislar kendilerini.acaba diyorum bisey mi oldu.kalp arislarini duymustuk 31 martta ama bugn goguslerimdeki belirtiler gitti.calistigim yerde bazi sikintilar var 2 gundur.cok stresliydm.biseymi oldu acaba cok korkuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.arada geçiebiliyor
isyancım selam, nasılsın, hatırladın mı beni?korkma canım dönem dönem bunlar oluyor..
bende geçen hafta mide bulantım anınd akesilinde doktorda aldım soluğu ve sapasağlamdı bebiş...
doktor bunlara takılmayın dedi bana..
sonraki gün yine başladı mide bulantım zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?