ama pazar günü misafirlerim gelicek hemde 20 kişiden fazla mecbur temizlik yapmam lazımcıx cıx cıx yapma canım yorma kendini
sürekli ediyorum canım, Rabbim bu bebeğimi bana bağışlasın diye...
Kasık ağrım ilk gebeliğimde çok vardı, bu sefer olmadı pek. göğüslerim hassas bir de
Toxoplazma geçirmediğim için salam sosis çiğ köfte gibi şeyler yasak bana, etler çok iyi pişmiş, sebzeler çok iyi yıkanmış olmalı dedi. Doktorum bir şey demedi ama ciğer ve diğer sakatatları yemiyorum hamilelğimde, pıhtılaşmam olduğu için bulgur pilavının yenmemesi gerekiyor diye duymuştum, ne derece doğru bilmiyorum ama, kendimce dikkat etmeye çalışıyorum canım.
Senin var mı yasakların veya problemlerin?
selam, hayırlı olsun cnm, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
sildim bile hemide 4 tane koca koca camcam silmek perde takmak gibi uzanmak gerektiren şeyler yapılmamalı bencede cnaım. ev süpürme vileda ok. kovaya çok su doldurmamak kaydıyla ama. dikkat et camları kendin slme
bende sata göre hesaplıyodum cnm ama öle degilmiş geç döllenmiş benimde belli olmuyo yani
sildim bile hemide 4 tane koca koca cam
ama pazar günü misafirlerim gelicek hemde 20 kişiden fazla mecbur temizlik yapmam lazım
aynen öyle cnm aman sağlıklı olsunda ha bi hafta önce ha bi hafta sonra farketmezonlar daha çok değişiyor canım. ilerde bir bakıyorsun bebek o ay fazla büyümüş haftasından bir hafta öne geçiyor, ya da tam tersi vs vs. sağlık olsun rakamlar boş:)
gelen gelsin :) seni görmeye gelene her zaman kapı açık evini görmeye gelen zaten gelmesin kuzumartı eşin yardım eder zaten sen yemekleri yapsan kafii
hoşgeldin canım
hoşbulduk sağol hiç birilerimize nazar değmez sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı
amin ccnm hepimiz sagsalim alırız inşallah kucagımızaamin canım inşallah Rabbime emanet
evet maydanozu ben de duydum.aynıları banada yasak canım ne yazıkki
bende yeni yeni duyuyorum böle şeyleri
onun dışında çok fazla nar maydanoz kuşburnuda tüketme dedi ben komple sildim hayatımdan keza bitki çaylarıda
zaten çok siyah çay için bi insan olarak o bile kendiliğinden azaldı fazlasını midem almıyor çünkü
çok şükür şimdilik ama hamileliğin her devresi risk
dikkat etmek boynumuzun borcu içimizde Rabbimin emaneti var
hoşgeldin cnmbenide aranıza alırmısınızzz :)
bu ilk aylar yorucu temizlik işleri yapmasan iyi olur canım, özellikle elektrikli süpürge ve vileda kullanmamalısın. rahim kaslarını kasıyor. Ben 1 aydır elimi sürmüyorum wallasildim bile hemide 4 tane koca koca cam
Bende inşallah kasim annesi olucam 15 aylik bi oğlum var hic beklemiyorduk supriz oldu bize...Allahim evlatlarimizi saglikla kucagimiza aldirsin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrrrrr ben geldim.....
Bugün dr a gittim ve bebekimin kalp atışını dinledik, çook şükür..rabbim herkese nasip etsin...6+4 miş...
Bu arada raporum bitti acilen uzatmam lazım..
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler....
Ne güzel canım hadi bakalım daha güzel günlerebende ikili test için yrın dr umdan randevu almaya gidicem bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum umarım iyidir rahattır 2 kere gördüm bundan önce hep havada asılı duruyo o kadar geniş yer var rahat rahat sırtını dayasana be kuzum
6+4'üz canım, çalışıyorum. Çalışmasam daha rahat geçirirdim elbet, ama buna da şükür. Mide yanmam reflüm dışında iyi geçiyor. He bir de korkularım tabi.
Korkularım olmasaydı, ilk hamileliğim olsaydı, eminim kafam daha rahat olurdu.
Ama bu halime de şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?