2014 Kasım Anneleri

aynıları banada yasak canım ne yazıkki
bende yeni yeni duyuyorum böle şeyleri
onun dışında çok fazla nar maydanoz kuşburnuda tüketme dedi ben komple sildim hayatımdan keza bitki çaylarıda
zaten çok siyah çay için bi insan olarak o bile kendiliğinden azaldı fazlasını midem almıyor çünkü
çok şükür şimdilik ama hamileliğin her devresi risk
dikkat etmek boynumuzun borcu içimizde Rabbimin emaneti var

cam silmek perde takmak gibi uzanmak gerektiren şeyler yapılmamalı bencede cnaım. ev süpürme vileda ok. kovaya çok su doldurmamak kaydıyla ama. dikkat et camları kendin slme
sildim bile hemide 4 tane koca koca cam

bende sata göre hesaplıyodum cnm ama öle degilmiş geç döllenmiş benimde belli olmuyo yani

onlar daha çok değişiyor canım. ilerde bir bakıyorsun bebek o ay fazla büyümüş haftasından bir hafta öne geçiyor, ya da tam tersi vs vs. sağlık olsun rakamlar boş:)

onlar daha çok değişiyor canım. ilerde bir bakıyorsun bebek o ay fazla büyümüş haftasından bir hafta öne geçiyor, ya da tam tersi vs vs. sağlık olsun rakamlar boş:)
aynen öyle cnm aman sağlıklı olsunda ha bi hafta önce ha bi hafta sonra farketmez

evet maydanozu ben de duydum.
Herşeyden kararında yedikten sonra bence problem yok, tabi çiğ et dışında
siyah çayı günde 1 bardak ve ultra ekstra açık içiyorum ben, bazen onu da içemiyorum.
Bitki çaylarından sadece 2 kez ıhlamur içtim, grip olduğum için, ama diğerleri zararlı hamilelikte.
Evet emanetimize iyi sahip çıkmalıyız

benide aranıza alırmısınızzz :)
hoşgeldin cnm hayırlı olsun

sildim bile hemide 4 tane koca koca cam
bu ilk aylar yorucu temizlik işleri yapmasan iyi olur canım, özellikle elektrikli süpürge ve vileda kullanmamalısın. rahim kaslarını kasıyor. Ben 1 aydır elimi sürmüyorum walla kimse gelmesin bana diyorum

Bende inşallah kasim annesi olucam 15 aylik bi oğlum var hic beklemiyorduk supriz oldu bize...Allahim evlatlarimizi saglikla kucagimiza aldirsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende inşallah kasim annesi olucam 15 aylik bi oğlum var hic beklemiyorduk supriz oldu bize...Allahim evlatlarimizi saglikla kucagimiza aldirsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun inşallah Rabbim her iki evladınıda size bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Reactions: AZY
Kızlarrrrrr ben geldim.....
Bugün dr a gittim ve bebekimin kalp atışını dinledik, çook şükür..rabbim herkese nasip etsin...6+4 miş...
Bu arada raporum bitti acilen uzatmam lazım..
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler....

Ne güzel canım hadi bakalım daha güzel günlere bende ikili test için yrın dr umdan randevu almaya gidicem bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum umarım iyidir rahattır 2 kere gördüm bundan önce hep havada asılı duruyo o kadar geniş yer var rahat rahat sırtını dayasana be kuzum

)) dimi kıyamam ben bu kuzularaaaaa...
Ben de iki kez gördümmm. Çok sevdim onu..inşallah o da beni büyünce koşulsuz sever.
Ben de iki hafta sonrasına randevu aldım..neden acaba dr kontrol dedi..

çokk çokkk sevindim maşallah canım. hayırlı uğurlu olsun. ne güzel beraber kasım annesi oluyoruz Allahın izniyle.
tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…