2014 Kasım Anneleri

bende yarasa gibi akşam oturuom sabahları işte daha çok uykum geliyor
sen kaç aylık hamilesin çalışıomusun nasıl geçiyor hamilelik uyku dışında
6+4'üz canım, çalışıyorum. Çalışmasam daha rahat geçirirdim elbet, ama buna da şükür. Mide yanmam reflüm dışında iyi geçiyor. He bir de korkularım tabi.
Korkularım olmasaydı, ilk hamileliğim olsaydı, eminim kafam daha rahat olurdu.
Ama bu halime de şükürler olsun

daima şükür...
korkuların için bol bol dua et canım umarım tez vakit geçer korkularından emin kılar Rabbim korku falan kalmaz yüreğinde..
bende reflü fln yok ama midem yanıyor son zamanlarda ve kasıklarıma iğneler batıyor kasılıyor fln
rahim büyüomuş ondanmış, benimde 9/7 akşamı bazen zor yapıyorum
sende yasaklanan besinler oldu mu?

hani tamam çalışma git uyu biz senin maaşını vercez tamam dicem o derece yhaaa

bi ara ağzımda acılık vardı hiç tat alamıyordum çok şükür arada olsa da şuan iyi
ne garip şeymiş hamilelik

bana yollayın sizin uykuları ben uyuyum birazda hiç uyuyamıyorum yaaa geceleri dönüp duruyorum yatakta bugün biraz uyuyum dedim yok dürtüyo sanki bişey kalktım temizliğe kalkıştım

selam kızlar

benimki de çok yeni. bugun 5+0 oldum daha. kese görmeye 5+4 de ptesi gidicem. kalp içinde heralde 1 sonraki hafta çağırır. zaman geçmiyor.

bana yollayın sizin uykuları ben uyuyum birazda hiç uyuyamıyorum yaaa geceleri dönüp duruyorum yatakta bugün biraz uyuyum dedim yok dürtüyo sanki bişey kalktım temizliğe kalkıştım

temizlik şimdi oldu mu arkadaş
senin o süpürge yapmam karın kaslarına direkt etki ediyor canım
ilk 3 ay son 3 ay gibi riskli dikkat et kendine ayağının altına yastık koy tv zapla
temizlik 3 aydan sonra
al ya gündüz uykularım senin olsun

son aylarda hiç uyuyamıycan zaten şimdi boool bol uyu canım:)

sadece süpürge olsa gene iyi camları sildim tülleri yıkadım astımmm ohoooo benimki beni kesicek gelince eve
:26:

selam kızlar

benimki de çok yeni. bugun 5+0 oldum daha. kese görmeye 5+4 de ptesi gidicem. kalp içinde heralde 1 sonraki hafta çağırır. zaman geçmiyor.

hayırlı olsun öncelikle canım Rabbim sağlıkla sıhhatler hayırlı olarak evladını kucağına almayı nasip etsin
kalp için biraz daha bekletebilirler sen 5 diye sayıon da doktorlar onu 4 biliyor bi haftayı saymıyorlar bazende geç döllenme oluyor yani kalp atışı için kendini çok kasma olur mu dilerim tez vakit duyarsın

neden saymıyorlar canım. sata göre hesaplıyor ya doktorlar da

zaten uyuyamıom ki

keşke ben de biraz az uyusam. oğlumu uyutmaya gidiyorum, yarım saat içinde kimiz beraber uyumuş kalmış oluyoruz. 10da pilim bitiyor uyuyup kalıyorum. 12ye kadar uyanık kalabilmek isterdim..

sürekli ediyorum canım, Rabbim bu bebeğimi bana bağışlasın diye...
Kasık ağrım ilk gebeliğimde çok vardı, bu sefer olmadı pek. göğüslerim hassas bir de
Toxoplazma geçirmediğim için salam sosis çiğ köfte gibi şeyler yasak bana, etler çok iyi pişmiş, sebzeler çok iyi yıkanmış olmalı dedi. Doktorum bir şey demedi ama ciğer ve diğer sakatatları yemiyorum hamilelğimde, pıhtılaşmam olduğu için bulgur pilavının yenmemesi gerekiyor diye duymuştum, ne derece doğru bilmiyorum ama, kendimce dikkat etmeye çalışıyorum canım.
Senin var mı yasakların veya problemlerin?

selam kızlar

selam, hayırlı olsun cnm, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

sadece süpürge olsa gene iyi camları sildim tülleri yıkadım astımmm ohoooo benimki beni kesicek gelince eve
:26:

cam silmek perde takmak gibi uzanmak gerektiren şeyler yapılmamalı bencede cnaım. ev süpürme vileda ok. kovaya çok su doldurmamak kaydıyla ama. dikkat et camları kendin slme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…