6+4'üz canım, çalışıyorum. Çalışmasam daha rahat geçirirdim elbet, ama buna da şükür. Mide yanmam reflüm dışında iyi geçiyor. He bir de korkularım tabi.bende yarasa gibi akşam oturuom sabahları işte daha çok uykum geliyor
sen kaç aylık hamilesin çalışıomusun nasıl geçiyor hamilelik uyku dışında
6+4'üz canım, çalışıyorum. Çalışmasam daha rahat geçirirdim elbet, ama buna da şükür. Mide yanmam reflüm dışında iyi geçiyor. He bir de korkularım tabi.
Korkularım olmasaydı, ilk hamileliğim olsaydı, eminim kafam daha rahat olurdu.
Ama bu halime de şükürler olsun
bende yarasa gibi akşam oturuom sabahları işte daha çok uykum geliyor
sen kaç aylık hamilesin çalışıomusun nasıl geçiyor hamilelik uyku dışında
valla bende de tam tersi hiç uyuyamıyorum
doktor 1 aylik dedi senin kese kac m cnm ondan belli oluyomus[/Q
bilmiyorum ki cnm 10 gün sonra gel bakalım yine dedi bana
bazen geç döllenebiliyor bebek
o yüzden henüz erken zaten 6.haftadan sonra daha net belli olur
ben biraz talihsizlik yaşadım doktor değiştim
bana alttan ultrasyonla baktılar bebeğin kalbi görülmüyor diye meğersem bebek zaten geç döllendiği için
görünmüyormuş kalbi yani normalmiş
utancım yaşadığım gerginllik bana kaldı
içinizi ferah tutun kızlar rızkı varsa her şekilde gelir zaten ama dediğim gibi
6.haftadan sonra hatta 7 de 8.haftada görüp duyanlarda var
hani tamam çalışma git uyu biz senin maaşını vercez tamam dicem o derece yhaaa
bi ara ağzımda acılık vardı hiç tat alamıyordum çok şükür arada olsa da şuan iyi
ne garip şeymiş hamilelik
bana yollayın sizin uykuları ben uyuyum birazda hiç uyuyamıyorum yaaa geceleri dönüp duruyorum yatakta bugün biraz uyuyum dedim yok dürtüyo sanki bişey kalktım temizliğe kalkıştım
bazen geç döllenebiliyor bebek
o yüzden henüz erken zaten 6.haftadan sonra daha net belli olur
ben biraz talihsizlik yaşadım doktor değiştim
bana alttan ultrasyonla baktılar bebeğin kalbi görülmüyor diye meğersem bebek zaten geç döllendiği için
görünmüyormuş kalbi yani normalmiş
utancım yaşadığım gerginllik bana kaldı
içinizi ferah tutun kızlar rızkı varsa her şekilde gelir zaten ama dediğim gibi
6.haftadan sonra hatta 7 de 8.haftada görüp duyanlarda var
bendede geçdöllenme olmuş adet tarihimden hesaplayınca 6. haftadayım ama 4+5mişim
bana yollayın sizin uykuları ben uyuyum birazda hiç uyuyamıyorum yaaa geceleri dönüp duruyorum yatakta bugün biraz uyuyum dedim yok dürtüyo sanki bişey kalktım temizliğe kalkıştım
sadece süpürge olsa gene iyi camları sildim tülleri yıkadım astımmm ohoooo benimki beni kesicek gelince evetemizlik şimdi oldu mu arkadaş
senin o süpürge yapmam karın kaslarına direkt etki ediyor canım
ilk 3 ay son 3 ay gibi riskli dikkat et kendine ayağının altına yastık koy tv zapla
temizlik 3 aydan sonra
al ya gündüz uykularım senin olsun
selam kızlar
benimki de çok yeni. bugun 5+0 oldum daha. kese görmeye 5+4 de ptesi gidicem. kalp içinde heralde 1 sonraki hafta çağırır. zaman geçmiyor.
zaten uyuyamıom kison aylarda hiç uyuyamıycan zaten şimdi boool bol uyu canım:)
hayırlı olsun öncelikle canım Rabbim sağlıkla sıhhatler hayırlı olarak evladını kucağına almayı nasip etsin
kalp için biraz daha bekletebilirler sen 5 diye sayıon da doktorlar onu 4 biliyor bi haftayı saymıyorlar bazende geç döllenme oluyor yani kalp atışı için kendini çok kasma olur mu dilerim tez vakit duyarsın
bendede geçdöllenme olmuş adet tarihimden hesaplayınca 6. haftadayım ama 4+5mişim
aynen benim bebekte bi ilerleyemedi dedim yani :)) ama böleymiş sonu hayırlı vuslat olsun bu hasrette geçer
zaten uyuyamıom ki
sürekli ediyorum canım, Rabbim bu bebeğimi bana bağışlasın diye...daima şükür...
korkuların için bol bol dua et canım umarım tez vakit geçer korkularından emin kılar Rabbim korku falan kalmaz yüreğinde..
bende reflü fln yok ama midem yanıyor son zamanlarda ve kasıklarıma iğneler batıyor kasılıyor fln
rahim büyüomuş ondanmış, benimde 9/7 akşamı bazen zor yapıyorum
sende yasaklanan besinler oldu mu?
selam, hayırlı olsun cnm, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahselam kızlar
benimki de çok yeni. bugun 5+0 oldum daha. kese görmeye 5+4 de ptesi gidicem. kalp içinde heralde 1 sonraki hafta çağırır. zaman geçmiyor.
sadece süpürge olsa gene iyi camları sildim tülleri yıkadım astımmm ohoooo benimki beni kesicek gelince eve
:26:
neden saymıyorlar canım. sata göre hesaplıyor ya doktorlar da
sadece süpürge olsa gene iyi camları sildim tülleri yıkadım astımmm ohoooo benimki beni kesicek gelince eve
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?