2014 Kasım Anneleri

aaa evet canım hatırladımmm...
sendemi hamişsinnn çok sevindimmmmm...
iyiyim şükür canım mide bulantısı ile başım dertte fenaaa..sen nasılsınn

Son düzenleme:

sorma canım ya hiç okumamak lazım interneti bende daha geçen cumartesi gördüm bebeği gayet iyi dedi doktor ama 3 gün geçince yine endişelerim başlıyor:) 9 ay bitene kadarda böyle olacağız galiba:)

Selam kasim anneleri :)

bir ekim annesi olarak hepinzi tebrik ederim insaAllah saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz hepimiz..

aramizda cokta fazla fark yok aslinda :)

özellikle isyancigimizi ve 'ocak subat 2014' topicinden buraya terfi eden arkadaslarimi cani gönülden tebrik ederim

saglikli sihatli bir gebelik kolay bir dogum hayirli evlatlarimiz olsun insaAllah

Canımm ne güzrl dileklerde bulunmuşsun teşekkürler seninde inşallah

Kızlar aynı şeyleri eminim bütün hamişler yaşıyordur bende haberlerde önce otizmliler günü vardı sonrada down sendromlular günüymüş onuda izledim hemen dualar geçiyo içimden allahım sağlıklı doğsun eli ayağı beyni sağlam olsun diyorum o kadar normal ki kitap okuyorum mesela oradada ikili test ve üçlü test öncesi anneler bebeklerini rüyalarında otizmli yada down sendromlu görüyorlar diyordu yani korkularımız o kadar normal ki içinizi ferah tutun Allah a bool bol dua edin bidee sevgiyle aşkla kalınnnn

sanirim endise konusunda hepimiz ayniyiz.down send icin otizm icin bende dusunmedim diil.hatta paylasmam gerektigini paylasmazsam benmde basima gelecegini falan.ay ne sacma duygular yazarken daha iyi anliyorum.ama benim rahatsizligim var ve ben ilac kullaniyorum.doktorum kullan dedi ama cok endiseliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa evet canım hatırladımmm...
sendemi hamişsinnn çok sevindimmmmm...
iyiyim şükür canım mide bulantısı ile başım dertte fenaaa..sen nasılsınn
evet canım ben de hamişim, ama çok fazla gelemiyorum bu topiğe, geldikçe üç beş bişeyler yazıyorum
benim ilk kez bugün biraz bulantım oldu, ama genel olarak iyiyim.
Daha kalp atışını görmedik, 6+4üz, cumartesi gidicez doktora. Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Benim de en büyük derdim reflü

[
Evettt ben de Bursa'dayım, aa bir hemşerih bulduğuma çok sevindim
ben de çok sevindim canım, aslında baya var burada Bursalı, ama her zaman denk gelemiyoruz
Eee çalışıyor musun ev hanımı mısın? kaçıncı hamileliğin? doktorun kim?

selam ekim annesi
güzel dileklerin için teşekkürler, ben de mart 2014 topiğinden transfer oldum. Maalesef mart annesi olamadım, ama kısmetse kasım 2014 annesi olacağım
Hepimiz güzel hamilelikler, doğumlar ve lahusalıklar geçirelim inşallah

geçmiş olsun cnm, hayırdır ne ilacı kullanıyorsun?

demekki hepimizz aynıymışızzz...bende kendime çok kızıyordummmm

canım reflü varsa seninde zor olur...bende de gastrit var işte oda tetikliyor mahvediyor beni inş olmaz..
ben kalp atışını 7. haftada duydumm canımmm

güzel yürekli arkadaşımmm çok tşk ederizzz kuzucummmmm

En erken 16da hissediliyormuş

Ohhooooo daha çok varmış, önce cinsiyetini öğrenelim de, eşim çatlayacak. Herkese, rüyanızda falan görmüyor musunuz cinsiyetini diyor

ben de çok sevindim canım, aslında baya var burada Bursalı, ama her zaman denk gelemiyoruz
Eee çalışıyor musun ev hanımı mısın? kaçıncı hamileliğin? doktorun kim?

Evet canım çalışıyorum, ilk hamileliğim, zaten daha 3,5 aylık evliyim Doktorum Medical Park'ta Yasemin Cihan Gürel, daha önce de evlilik öncesi, adet düzensizliği ve doğum kontrol yöntemleri ile ilgili falan ona gitmiştim, memnundum, bakalım inşallah hayırlısıyla, sağlıkla sıhhhatle geçiririz bu dönemi bebeişlerimizleSen neler yapıyorsun? Çalışıyor musun? İlk bebek mi senin de?

doktorun verdiği şurubu içmemek için direniyorum ama, dün gece dayanamadım artık
İnşallah ben de duyarım pıtpıtları canım ya

Aaa ne güzell sen daha yeni evlisinnn, mutluluklar dilerim ben de çalışıyorum canım, ben 1,5 yıllık evliyim, ikinci gebeliğim. İlkini martta doğuracaktım aslında ama kalbi durduğu için kürtaj oldum ağustos ayında. Hatta o dönem birkaç doktor gezmiştim, onlardan biri de Yasemin Cihan Gürel'di. Ben pek ısınamamıştım kendisine Ama tabi her doktor her hastayla aynı iletişimi kuaramaz, ondan kaynaklanmıştır belki de, önemli olan senin doktorunu sevmen Orada Özlem Oruç Şener var, ona gittim birkaç kez, ama şimdiki hamieliğim riskli olduğu için başka doktora gidiyorum ben, Murat Arslan adı.

ben de 1 buçuk aylık hamileyim Rabbimin izniyle doktorumuzun dediğine ve ultrasyondan çıkan bilgiye göre 09/11/2014 yavrumu kucağıma alacağım tarih...Rabbim nerde hamile varsa sağlıkla sıhhatle evlatlarını hayırla kucaklarına almayı nasip etsin...

sevgiler.....

Aslında Medical' de Ahmet bey var dediler çok iyiymiş ama ne bileyim ben Yasemin hanıma oldukça ısındım ve kendimi acayip rahat hissediyorum yanında. Allah yardımcımız olsun , o kötü yazılar yazmasın da önemli olan o.

İnşallah sende, bebeğini sağlıkla kucağına alır unutursun geçmişte yaşadığın üzüntüyü.

hayırlı olsun Amin inşallah

Evet ben de duydum ama hiç gitmedim ona.
Önemli olan doktorunu sevmek ve yanında rahat hissetmek zaten Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm, amin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…