2014 Kasım Anneleri

çokk çokkk sevindim maşallah canım. hayırlı uğurlu olsun. ne güzel beraber kasım annesi oluyoruz Allahın izniyle.
tekrar hayırlı olsun
kuzuuummm inanmıyorum sen de miiii Birlikte asker şafağı saydık, şimdi de bebeklerimzin şafağını sayacağız inşallahhhh acayip mutlu oldummmm hayırlı olsun canım benim, inşallah hayırlısıyla güzel hamilelikler geçirip sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı

Herkese günaydınlar, mutlu günler, hayırlı cumalar kızlar

selamm kızlar

deminden beri kasım 2012 annelerinin aldığı cicilere bakıyorum çoookk heveslendim yaa biran önce geçsin haftalar bende almak istiyorum çok heyecanlıı

gunaydııınnnnnnn
guzel bı gun olması dılegıyle..

tşkrler nihlee :)

bulantınız falab varmı galiba kimsede yok henüz negüzel :)

benimde yok şükür sadece 3 gecedir gece wclerine çıkıyorum ,bi değişiklik o var

Gunaydn kizlar hayrli cumalar ben cook sukur iyiyim bu hafta amagogsum inalmaz sis ve agri dokunamyrm bile ilk gundenbberi bide gece sabaha kadar 3 5 defa kalkiyrm wcye ama bulanti halimbayaa azaldi darsi herkese bugn 3de bebisimi gorecm insllh

ben berbatımmm ne yersejm çıkıyor...serum ilaç fayda etmiyor...
bitsin şu 3 ay

Gunaydn kizlar hayrli cumalar ben cook sukur iyiyim bu hafta amagogsum inalmaz sis ve agri dokunamyrm bile ilk gundenbberi bide gece sabaha kadar 3 5 defa kalkiyrm wcye ama bulanti halimbayaa azaldi darsi herkese bugn 3de bebisimi gorecm insllh

off sen çok kalkıyomuşsun yaa :/ daha şimdiden bölünüyo uykuların

benimde göğüslerimde sertlik oldu sadece dokunduğumda hafif ağrı hissediyom okadar çok şükür

bitsin şu 3 ay

hadi yaa serumluk kadar mı:18: Allah yardımcımn olsunn

bulantı sabahları var sadece bazen de gun ıcınde asırı yasamıyorum.
bitsin şu 3 ay

cnnmmm sabret az kaldı

Kızlar merhaba

2009 kasım annesiyim, Allahım nasip ederse 2014 te de kasım annesi olacağım. Şu anda 6 haftalık olması gerekiyor. Geçen Pazartesi doktora gittik karından ultrasonla göremedi, vajinal ultrasonda kese görüldü. Ama doktor henüz küçük olduğunu bir hafta kadar geriden geldiğini söyledi, 10 gün sonra tekrar çağırdı. Bu Pazartesi başka bir doktordan daha randevu aldım. İnşallah bir sorun olmaz kalp atışını duyarız. 2013 kasımda bir düşük yaptım o nedenle endişeliyim.

Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah.

kızlar merhaba; hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum allahtan.. sormak istediğim birşey var 6+2 haftalık hamileyim ağzımda çok tatsız bir tat var 5-6 gündür yediğim içtiğimden tat almıyorum ve zaman zaman midemi bulandırıyor bu tat normalde bulantı olmuyor sizde durum nasıl ağız tadınızda değişiklik oldu mu?

Amin cnm... saglikla gelsin bebisletikiz ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bulantı sabahları var sadece bazen de gun ıcınde asırı yasamıyorum.

cnnmmm sabret az kaldı

AYY İNŞ CANIM geçer biran önce yaa...çok sıkıntılıdı bir durumdayımmm

senin kızın olacak bence cnaım:)

nereden çıktıki kuzucummmm :44::44:

saoll canım yaa evet serumluk kadar varrr...yediğim herşey dışarda bitiyorrr

herkeste var heralde bu gögüs hassasiyeti bi bende yok galiba bende sadece sabahları ve gün arasında az bulantı oluo okadar :)

bulantılı kusmalı gebelikler genelde kız oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…