kuzuuummm inanmıyorum sen de miiiiçokk çokkk sevindim maşallah canım. hayırlı uğurlu olsun. ne güzel beraber kasım annesi oluyoruz Allahın izniyle.
tekrar hayırlı olsun
Gunaydn kizlar hayrli cumalar ben cook sukur iyiyim bu hafta amagogsum inalmaz sis ve agri dokunamyrm bile ilk gundenbberi bide gece sabaha kadar 3 5 defa kalkiyrm wcye ama bulanti halimbayaa azaldi darsi herkese bugn 3de bebisimi gorecm insllhtşkrler nihlee :)
bulantınız falab varmı galiba kimsede yok henüz negüzel :)
benimde yok şükür sadece 3 gecedir gece wclerine çıkıyorum ,bi değişiklik o var
tşkrler nihlee :)
Gunaydn kizlar hayrli cumalar ben cook sukur iyiyim bu hafta amagogsum inalmaz sis ve agri dokunamyrm bile ilk gundenbberi bide gece sabaha kadar 3 5 defa kalkiyrm wcye ama bulanti halimbayaa azaldi darsi herkese bugn 3de bebisimi gorecm insllh
ben berbatımmm ne yersejm çıkıyor...serum ilaç fayda etmiyor...
bitsin şu 3 ay
bitsin şu 3 ay
bulantı sabahları var sadece bazen de gun ıcınde asırı yasamıyorum.tşkrler nihlee :)
bitsin şu 3 ay
Kızlar merhaba
2009 kasım annesiyim, Allahım nasip ederse 2014 te de kasım annesi olacağım. Şu anda 6 haftalık olması gerekiyor. Geçen Pazartesi doktora gittik karından ultrasonla göremedi, vajinal ultrasonda kese görüldü. Ama doktor henüz küçük olduğunu bir hafta kadar geriden geldiğini söyledi, 10 gün sonra tekrar çağırdı. Bu Pazartesi başka bir doktordan daha randevu aldım. İnşallah bir sorun olmaz kalp atışını duyarız. 2013 kasımda bir düşük yaptım o nedenle endişeliyim.
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah.
Doğumlarımız seninle aynı gün kısmetse canım :)
bulantı sabahları var sadece bazen de gun ıcınde asırı yasamıyorum.
cnnmmm sabret az kaldı
senin kızın olacak bence cnaım:)
off sen çok kalkıyomuşsun yaa :/ daha şimdiden bölünüyo uykuların
benimde göğüslerimde sertlik oldu sadece dokunduğumda hafif ağrı hissediyom okadar çok şükür
hadi yaa serumluk kadar mı:18: Allah yardımcımn olsunn
hendektenim cnm bn sen neredensinhb cnmm
aminnnn
neresınden,
bende sakaryalıyım :))
herkeste var heralde bu gögüs hassasiyeti bi bende yok galiba bende sadece sabahları ve gün arasında az bulantı oluo okadar :)Canim sorma bu gogus agrilarimin gidip gelmesi beni deli ediyor. gecen haftaya kadar dokunamiyordum bu hafta yok yani dokunuyom salliyom agri yok. o kadar endiseliyimki daha gecen hafta ultrasona girdim doktor nisan sonuna kadar gormek istemiyor. gerci benim bulantilarim devam ediyor ama yinede korkuyorum.
AYY İNŞ CANIM geçer biran önce yaa...çok sıkıntılıdı bir durumdayımmm
nereden çıktıki kuzucummmm :44::44:
saoll canım yaa evet serumluk kadar varrr...yediğim herşey dışarda bitiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?