)) dimi kıyamam ben bu kuzularaaaaa...
Ben de iki kez gördümmm. Çok sevdim onu..inşallah o da beni büyünce koşulsuz sever.
Ben de iki hafta sonrasına randevu aldım..neden acaba dr kontrol dedi..
aynı ben gibisinnn okurkenn güldümmmbende öle oldum..idrar testinse dilik çıktı..test yalnıştıt belki kanda çıkmazsa dedim..kanda çıktı deeğer düşük kimyasal olabilir dedim..
sonra keseyi gördük bu sefer boş gebelikmi dedim...
şimdi kalp atışı duyduk...
geçen günde down sendromlular günüymüş facede herkez paylaşıyor bu bana işaretmi diedimm..
aynı şeyleri yaşamışızzz
Selam kızlar, kendimi hatırladım, 1 yıl önce sizin gibiydim.
Şimdi kızım 5 aylık oldu, Allah hepinize bebeklerinizi sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Takma canım rutindir merak etme şüphelense bişeyden mutlaka söylerdi sanabeni büyüyünce inşallah sever dedin ya gözlerim doldu
selammmm
herkes nasıl
yenıı gelen ark. hosgeldınız..
sefanur sakarya lımısın ?
ewet cnm sakaryalıyım :)selammmm
herkes nasıl
yenıı gelen ark. hosgeldınız..
sefanur sakarya lımısın ?
hb cnmmHoşgeldinn.....
aminnnnİyi geceler arkadaslar, keyifler nasıl :)
Yeni gelen arkadaslar, hoşgeldiniz, hep beraber sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh
ewet cnm sakaryalıyım :)
kızlar günaydın:) benim ne mide bulantım nede başka bir şikayetim var göğüslerim şiş sadece düne kadar çok acıyolardı ama bugün dokunduğumda çok ince bir sızı oluyor .cumartesi randevum var ama ben bişey mi oldu acaba diye düşünmeden edemiyorum.uzun zaman bekleyince insan çok evhamlı oluyor sanırımm.halbuki daha geçen cumartesi gördüm bebişi herşey yolundaydı.12.haftadan sonra daha rahat oluruz herhalde:)
Genel bir kontroldür mutlaka, şükür iyi her şey..olsa benim dr derdi)
Canım benim yıllardır tedavi gördük, ben daha hassasım galiba..şükürler olsun hayaldi bu..
İnşallah bıdıklarımız bizi severler dimi..ben defter tutuyorum neler yaşadığıma dair.. Diyorum ki eşime bıdığım annesine terslendiğinde okuturum)))) hihihi
selam güzel gönüllü güzel yürekli kasım anneleri gecen yıl bu zamanlar 2013 kasım anneleri topiğinde aynı sizler gibi bizde duygularımızı heyecanlarımızı endişelerimizi paylaşıyorduk şimdi rabbime şükürler olsun yavrum kucağımda inş sizlerde sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza hamileliğinizin her anının tadını çıkarın rabbimin bizlere en güzel hediyesi evlatlarımızın ne aşamalardan geçip dünyaya geldiğişne şahit oluyoruz rabbim hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepiniz vakitlice kavuşursunuz inş yavrularınıza
selam güzel gönüllü güzel yürekli kasım anneleri gecen yıl bu zamanlar 2013 kasım anneleri topiğinde aynı sizler gibi bizde duygularımızı heyecanlarımızı endişelerimizi paylaşıyorduk şimdi rabbime şükürler olsun yavrum kucağımda inş sizlerde sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza hamileliğinizin her anının tadını çıkarın rabbimin bizlere en güzel hediyesi evlatlarımızın ne aşamalardan geçip dünyaya geldiğişne şahit oluyoruz rabbim hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepiniz vakitlice kavuşursunuz inş yavrularınıza
Genel bir kontroldür mutlaka, şükür iyi her şey..olsa benim dr derdi)
Canım benim yıllardır tedavi gördük, ben daha hassasım galiba..şükürler olsun hayaldi bu..
İnşallah bıdıklarımız bizi severler dimi..ben defter tutuyorum neler yaşadığıma dair.. Diyorum ki eşime bıdığım annesine terslendiğinde okuturum)))) hihihi
hayırlı olsun canım, günlük tutmak güzel fikir, paylaşman iyi oldu :)
tüm kasım annelerine hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün diliyorum :)
Aa bende defter tutuyorum 18. Yaş gününde vericem sma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?