2014 Kasım Anneleri

)) dimi kıyamam ben bu kuzularaaaaa...
Ben de iki kez gördümmm. Çok sevdim onu..inşallah o da beni büyünce koşulsuz sever.
Ben de iki hafta sonrasına randevu aldım..neden acaba dr kontrol dedi..

Takma canım rutindir merak etme şüphelense bişeyden mutlaka söylerdi sana beni büyüyünce inşallah sever dedin ya gözlerim doldu

aynen ben de öyleyim, hatta burayı okumayı çok istiyorum bir yandan da çok korkuyorum, herkes olumlu haberlerini paylaşsın istiyorum, allahım güç ver diyorum, vesveselere kapılmak istemiyorum:26:

Kizlar ne kadar hizli ilerliyosunuz cogunu okuyamadim. Aramiza yeni gelenler hosgeldiniz hayirli ugurlu olsun. Kaybi olan arkadaslara da allah sabir versin. Umarim en dogru zamanda hayirlisiyla kucaklarina alirlar bebislerini.
Benim bulantilar azaldi gibi. Yani bi gun surunduruyo bi gun iyiym. Biticek insallah ...

Takma canım rutindir merak etme şüphelense bişeyden mutlaka söylerdi sana beni büyüyünce inşallah sever dedin ya gözlerim doldu

Genel bir kontroldür mutlaka, şükür iyi her şey..olsa benim dr derdi )
Canım benim yıllardır tedavi gördük, ben daha hassasım galiba..şükürler olsun hayaldi bu..
İnşallah bıdıklarımız bizi severler dimi..ben defter tutuyorum neler yaşadığıma dair.. Diyorum ki eşime bıdığım annesine terslendiğinde okuturum )))) hihihi

selammmm
herkes nasıl
yenıı gelen ark. hosgeldınız..

sefanur sakarya lımısın ?

İyi geceler arkadaslar, keyifler nasıl :)
Yeni gelen arkadaslar, hoşgeldiniz, hep beraber sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh

Kızlar iyi geceler bende yarın kalp atışlarıni görmek için kontrole gidicem aslında pazartesi çağırmışti dr ama bekleyemedim sat 29 ocak kesemi 24 martta görmüştüm geç döllenme olduğu için geriden geliyorduk umarım yarın görebiliriz :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sorma bu gogus agrilarimin gidip gelmesi beni deli ediyor. gecen haftaya kadar dokunamiyordum bu hafta yok yani dokunuyom salliyom agri yok. o kadar endiseliyimki daha gecen hafta ultrasona girdim doktor nisan sonuna kadar gormek istemiyor. gerci benim bulantilarim devam ediyor ama yinede korkuyorum.

selam güzel gönüllü güzel yürekli kasım anneleri gecen yıl bu zamanlar 2013 kasım anneleri topiğinde aynı sizler gibi bizde duygularımızı heyecanlarımızı endişelerimizi paylaşıyorduk şimdi rabbime şükürler olsun yavrum kucağımda inş sizlerde sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza hamileliğinizin her anının tadını çıkarın rabbimin bizlere en güzel hediyesi evlatlarımızın ne aşamalardan geçip dünyaya geldiğişne şahit oluyoruz rabbim hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepiniz vakitlice kavuşursunuz inş yavrularınıza

hayırlı olsun canım, günlük tutmak güzel fikir, paylaşman iyi oldu :)
tüm kasım annelerine hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün diliyorum :)

rabbim yavruna da sana da sağlıklı, hayırlı ömürler nasip etsin, güzel dileklerin için çok teşekkürler, rabbim bizlere de yaşatsın inşallah

Çok teşekkürler iyi duaların için. Allah hepimizin yavrularını korusun, sağlık, sıhhat, uzun ömürler nasip etsin onlara inşallah...

Aa bende defter tutuyorum 18. Yaş gününde vericem sma

hayırlı olsun canım, günlük tutmak güzel fikir, paylaşman iyi oldu :)
tüm kasım annelerine hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün diliyorum :)

Evet canım..her gün yazmıyorum ama önemli şeyleri yazıyorum..iyi olur büyüdüklerinde okurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…