2014 Kasım Anneleri

Merhaba hepinize, uzun suredir takip ettiğim bu siteye fikirlerinize ihtiyacim olduğu için yaziyorum. SAT 22 Subat , 28 mart tarihinde yaptirdigim kan tahlilinde beta HCG 1026 cikti 3 nisan tarihindeki ultrason sonucunda ise kese boyutum 6.1 mm olarak göründü. Doktor isebelirttigin tarihlere gore ufak dedi. İki alternatif olabilirmiş biri rahme geç yerleşme digeride kesenin gelismeyecek olmasi. Doktorun bu yakladimi beni çok tedirgin etti. Sizlerin deneyimlerinize ihtiyaç hissettim. Yardimci olursaniz tedirginligim biraz azalacak. 2 hafta sonra cagirdi doktor o zamana kadar bu şekilde endişeli olmak istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarrr selam..
Böyle bugün benim naptığım belli değil, uykum var diyorum ama yok..
Açım diyorum yok.kasıklarıma sıkı bir kramp girdi ağrıyla devam ediyor..
Dokunsan ağlıcam o da yok.. Dayak istiyorum galiba..;((

kızlaaaaaaaaaaaar hepinize merhaba. seçim günü ceza aldım malesef bugün bitti cezam. hergün okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım çok kötüydü gerçekten :) bugün doldu nihayet. ilk gebeliğim boş gebelikti bilenler bilir. bu sefer de aynı tarihte lekelenmem başlayınca ağlaya ağlaya dr a koştum. progestan iğne ilaç verdi 2 hafta sonra gel dedi. 5+1 de kesem 6 mm idi. normal mi sizce çok endişeliyim günler geçmiyoooooo

merhaba benim de sat 23 şubattı. 2 nisan da ilk kontrolüme gittim 5+1 ile uyumlu kesen 6 mm dedi dr. anormal bişey söylemedi ama ilki boş gebelikti benim belki de dr um beni endişelendirmemek için söylememiştir bende çok korkuyorum senle aynı durumdayız

Öncelikle teşekkürler inşallah hicbir sorun yaşamadan devam eder hamileliklerimiz. Benim ilk deneyimim olduğu için korktum doktorun tavrindan. Gerçi forumlarda okuduğum kadarıyla normal bu değerler senin doktorunun da dediği gibi. Heyecanlı bir bekleyiş olacak bizimkisi ilimizde guzel haberler aliriz insallah

ay inşallah ama ben kötü bi deneyim yaşadığım için bu kez çok temkinliyim. kendi anneme bile hamile olduğumu söylemedim. benim diğer randevum da 15 nisanda . günler geçmiyo inan. senin lekelenmem vs oldu mu?

ay inşallah ama ben kötü bi deneyim yaşadığım için bu kez çok temkinliyim. kendi anneme bile hamile olduğumu söylemedim. benim diğer randevum da 15 nisanda . günler geçmiyo inan. senin lekelenmem vs oldu mu?

Yüreğini ferah tut nolursun desteğe yureklendirilmeye ihtiyacimiz olan bir donemdeyiz şuan... Bol bol Gülümse bebeklerimizin buna ihtiyaci var. Bende senin gibiyim 2 anne dişinda kimsenin haberi yok. Onlara da rica ettim kimseye soylememeleri için. Benim lekelenmem olmadi canim

anladım. evet haklısın ama işte en azından bebeği görmeden hiç rahatlayamıycam senin kontrol kaçında?

Merhaba!
Bence endişe etme benim de ölçümlerim senin değerlerinden biraz daha fazlaydı. İlk gittiğim doktor söylediğin tarihe göre düşük dedi değerim. Ama geç döllenme olabilir dedi. İkinci gittiğimde kese göründü ultrason ölçümüne göre bir hafta daha küçük. Anlayacağın geç olmuş.
Kendini sıkma. Kese oluştuğuna göre geç döllenmedir.

Merhaba İnşallah öyledir, çok tesekkur ederim umut oldun bana şimdi

17sinde cagirdi. Sanirim ben o güne kadar beklemeyip başka bir doktora gideceğim. 7. Haftanin bitmesini bekleyecegim

benim 15 inde 7 hafta yeni dolmuş oluyor. bende bu salı gitsem mi dr uma diyorum ama yine bişey görünmezse daha çok üzülücem. ama nasıl bekleyeceğimi de bilmiyorum inşallah herşey yoluna girer güzel haberler veririrz birbirimize

canım bende ilk ultrson görüntüsü yok gittiğimde bebek görünmüştü 7 haftalıktı...ama boş gebelik bende geçirmiştim geçen sene tekrarlayan bir durum değil kendini sıkma

ya canım çok sağol. bende okudum tekrarlayan bi durum olmadığını ama ilkinde 5+3 ken bu seferde5+2 iken lekelenmem başladı. nerdeyse aynı gün yani.o korkutuyo daha çok. progestan kullanıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…