Merhaba hepinize, uzun suredir takip ettiğim bu siteye fikirlerinize ihtiyacim olduğu için yaziyorum. SAT 22 Subat , 28 mart tarihinde yaptirdigim kan tahlilinde beta HCG 1026 cikti 3 nisan tarihindeki ultrason sonucunda ise kese boyutum 6.1 mm olarak göründü. Doktor isebelirttigin tarihlere gore ufak dedi. İki alternatif olabilirmiş biri rahme geç yerleşme digeride kesenin gelismeyecek olmasi. Doktorun bu yakladimi beni çok tedirgin etti. Sizlerin deneyimlerinize ihtiyaç hissettim. Yardimci olursaniz tedirginligim biraz azalacak. 2 hafta sonra cagirdi doktor o zamana kadar bu şekilde endişeli olmak istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba benim de sat 23 şubattı. 2 nisan da ilk kontrolüme gittim 5+1 ile uyumlu kesen 6 mm dedi dr. anormal bişey söylemedi ama ilki boş gebelikti benim belki de dr um beni endişelendirmemek için söylememiştir bende çok korkuyorumsenle aynı durumdayız
Öncelikle teşekkürlerinşallah hicbir sorun yaşamadan devam eder hamileliklerimiz. Benim ilk deneyimim olduğu için korktum doktorun tavrindan. Gerçi forumlarda okuduğum kadarıyla normal bu değerler senin doktorunun da dediği gibi. Heyecanlı bir bekleyiş olacak bizimkisi ilimizde guzel haberler aliriz insallah
ay inşallah ama ben kötü bi deneyim yaşadığım için bu kez çok temkinliyim. kendi anneme bile hamile olduğumu söylemedim. benim diğer randevum da 15 nisanda . günler geçmiyo inan. senin lekelenmem vs oldu mu?
Yüreğini ferah tut nolursun desteğe yureklendirilmeye ihtiyacimiz olan bir donemdeyiz şuan... Bol bol Gülümse bebeklerimizin buna ihtiyaci var. Bende senin gibiyim 2 anne dişinda kimsenin haberi yok. Onlara da rica ettim kimseye soylememeleri için. Benim lekelenmem olmadi canim
Merhaba hepinize, uzun suredir takip ettiğim bu siteye fikirlerinize ihtiyacim olduğu için yaziyorum. SAT 22 Subat , 28 mart tarihinde yaptirdigim kan tahlilinde beta HCG 1026 cikti 3 nisan tarihindeki ultrason sonucunda ise kese boyutum 6.1 mm olarak göründü. Doktor isebelirttigin tarihlere gore ufak dedi. İki alternatif olabilirmiş biri rahme geç yerleşme digeride kesenin gelismeyecek olmasi. Doktorun bu yakladimi beni çok tedirgin etti. Sizlerin deneyimlerinize ihtiyaç hissettim. Yardimci olursaniz tedirginligim biraz azalacak. 2 hafta sonra cagirdi doktor o zamana kadar bu şekilde endişeli olmak istemiyorum
anladım. evet haklısın ama işte en azından bebeği görmeden hiç rahatlayamıycamsenin kontrol kaçında?
Merhaba!
Bence endişe etme benim de ölçümlerim senin değerlerinden biraz daha fazlaydı. İlk gittiğim doktor söylediğin tarihe göre düşük dedi değerim. Ama geç döllenme olabilir dedi. İkinci gittiğimde kese göründü ultrason ölçümüne göre bir hafta daha küçük. Anlayacağın geç olmuş.
Kendini sıkma. Kese oluştuğuna göre geç döllenmedir.
17sinde cagirdi. Sanirim ben o güne kadar beklemeyip başka bir doktora gideceğim. 7. Haftanin bitmesini bekleyecegim
Bir çok arkadaşı uyardık ama maalesef olan bizim konumuza oldu😔
Sagol cnm iyiyim şükür. Sen nasılsın
kızlar 5 haftalık kesenin 6 mm olması normal mii sizin kaçtı lütfen cevap veriiiin
kızlar 5 haftalık kesenin 6 mm olması normal mii sizin kaçtı lütfen cevap veriiiin
ben bakıyorum acaba ultrason fotoğrafında yazıyor mu
canım bende ilk ultrson görüntüsü yok gittiğimde bebek görünmüştü 7 haftalıktı...ama boş gebelik bende geçirmiştim geçen sene tekrarlayan bir durum değil kendini sıkma
yazıyor fotoğrafta canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?