2014 Kasım Anneleri

Ben buraya girmeyeli baya oldu kızlar nasılsınız bakalım keyifler ne alemde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba. Biz bugün ilk muayenemize gittik, keseyi gördük henüz çok minikti kalp atışını duymadık. Haftaya tekrar gideceğiz.

Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Oy maşallahhh......

kizlar yatarken nasil yattiginiza dikkat ediyomusunuz? ben yan yatamiyorum genelde yüzükoyun yatiyorum.. simdilik bi zarari olmaz sanirim dimi? yan yatmak icibde genelde bacak arama yastik yada yorgan aliyorum öyle daha rahat gelio bana

Bende hep yuzu koyun yatiyorum ama yatma seklimi duzeltmeye calisiyorum :) Su ilk 14 haftayi atlatayim az daha havasina giricem.. Doktorum 14. haftaya kadar diken ustunde durmami istiyor. insallah rabbim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin

ne güzel yazmışsın, hissetmeye çalışıyorum sürekli ben de :))

kizlar yatarken nasil yattiginiza dikkat ediyomusunuz? ben yan yatamiyorum genelde yüzükoyun yatiyorum.. simdilik bi zarari olmaz sanirim dimi? yan yatmak icibde genelde bacak arama yastik yada yorgan aliyorum öyle daha rahat gelio bana

doktorum bana sola doğru yatmamı önerdi, kese solda olduğu için mi öyle dedi bilmiyorum ama bebkliğimden beri hep sırt üstü yatarım, hatta nasıl yatarsam yatayım uyandığımda sırt üstü olurum, ama doktorlarımıza kulak vermeliyiz diye düşünüyorum

kaç haftalık hamilesin cnm sen benim 2 haftalıkken sonucum 579du.
yum günümü bilmiyorum ...sat 19 şubat..adet döngüm33 gün sürüyo..bu testi yaptığımda 5-6 haftalık falandım....
bencede olumlu düşünmeli.. ama ister istemez kafaya takılıyo

Kan akışının daha rahat olması için sola yatıyorum, sağ tarafa yatsam da uzun süre sağda kalmıyorum.

canim keseyle alakasi yok..sola yatinca kan dolasimk daha iyi oluomus bebekte boylelikle daha iyi beslenebiliyor.. istesekte iszemesekte yan yatmak zorundayiz bi kac hafta sonra.. alistirmaya calisiyorum bende kendimi.. sirt üstü yatinca karin gerildigi ivin bebegin alani daraliyormus hic tavsiye etmio lar

selamlar mutlu hafta sonları

Son düzenleme:
bnm cızelgem neden sureklı sılınıyor yaa anlamıyorum

Merhabalar kimse var mı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana dr ilk üç ay önemli değil fakat yüzüstü yatmamaya çalış demişti yani bilinçli olarak yüzüstü yatma ama gece uyandığında kendini yüzüstübbulursan ah vah etmene gerek yok zaten bebek büyüdükçe o yatış pozisyonunu vucudun uygulamayacaktır dedi sola yatma konusndada beyin sürekli pozisyon değiştirmeye proglamlı uykuda o ayarlar takma dedi bende şimdiden sırt üstü yatıyorum azda olsa bir aya yatamayacağım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…