Arkadaşlar merhaba. Biz bugün ilk muayenemize gittik, keseyi gördük henüz çok minikti kalp atışını duymadık. Haftaya tekrar gideceğiz.
Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Oy maşallahhh......
Gözün aydın cnm... saglikla guzel haberler al ins.
Bende bulantıdan rahatsız olmamıştım pek ama hafif ve sabahları oluyordu bende. Bazı arkadaşlar hiç beslenemiyorlar...
Bulantım geçince üzülmüştüm bile, evladım nerdesin belli et kendini diyordum.
Kızlar 12. haftaya girmek üzereyim, daha hissedilir olmaya başladı, asıl mutluluk bundan sonra başlayacak kaygıyı bırakın kenara mutluluk hissedin. yüzükoyun yatağa yattığımda garip şeyler hissetmeye başladım hihihiih
Bende bulantıdan rahatsız olmamıştım pek ama hafif ve sabahları oluyordu bende. Bazı arkadaşlar hiç beslenemiyorlar...
Bulantım geçince üzülmüştüm bile, evladım nerdesin belli et kendini diyordum.
Kızlar 12. haftaya girmek üzereyim, daha hissedilir olmaya başladı, asıl mutluluk bundan sonra başlayacak kaygıyı bırakın kenara mutluluk hissedin. yüzükoyun yatağa yattığımda garip şeyler hissetmeye başladım hihihiih
kizlar yatarken nasil yattiginiza dikkat ediyomusunuz? ben yan yatamiyorum genelde yüzükoyun yatiyorum.. simdilik bi zarari olmaz sanirim dimi? yan yatmak icibde genelde bacak arama yastik yada yorgan aliyorum öyle daha rahat gelio bana
yum günümü bilmiyorum ...sat 19 şubat..adet döngüm33 gün sürüyo..bu testi yaptığımda 5-6 haftalık falandım....kaç haftalık hamilesin cnm sen benim 2 haftalıkken sonucum 579du.
bencede olumlu düşünmeli.. ama ister istemez kafaya takılıyokızlar nette araştırdığıma göre bhcg değer aralıkları çok geniş, bence bunlara çok fazla takılmayın, kalbinizi ferah turun, olumlu şeyler düşünmeye çalışın, mesela örnek bir tablo :
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
kizlar yatarken nasil yattiginiza dikkat ediyomusunuz? ben yan yatamiyorum genelde yüzükoyun yatiyorum.. simdilik bi zarari olmaz sanirim dimi? yan yatmak icibde genelde bacak arama yastik yada yorgan aliyorum öyle daha rahat gelio bana
doktorum bana sola doğru yatmamı önerdi, kese solda olduğu için mi öyle dedi bilmiyorum ama bebkliğimden beri hep sırt üstü yatarım, hatta nasıl yatarsam yatayım uyandığımda sırt üstü olurum, ama doktorlarımıza kulak vermeliyiz diye düşünüyorum
Kan akışının daha rahat olması için sola yatıyorum, sağ tarafa yatsam da uzun süre sağda kalmıyorum.
Merhabalar kimse var mı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)
canim keseyle alakasi yok..sola yatinca kan dolasimk daha iyi oluomus bebekte boylelikle daha iyi beslenebiliyor.. istesekte iszemesekte yan yatmak zorundayiz bi kac hafta sonra.. alistirmaya calisiyorum bende kendimi.. sirt üstü yatinca karin gerildigi ivin bebegin alani daraliyormus hic tavsiye etmio lar
Nasılsın canım nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?