of of sen çok zayıfmışsın..
ama bünyen kuvvetliymiş bide miden bulanıp yiyemezsen bir deri bir kemik kalırsın ne güzel işte Allah herkesin bünyesine göre veriyo..
Ayy ne aç kalması resmen evde ki buzdolabını iş yerindeki çekmeceme taşıdım. Taze meyve, kuru meyve, bisküvi, tuzlu çıbuk artık Allah ne verdiyseAğzıma lokmayı atıyorum, yutuyorum anında acılık geri geliyor. Neyse geçecek inşallah, bebişimiz için çekilen çile kutsaldır.
Canım çok şanslısın ne güzel tadını çıkar inan çok kötü şu bulantı denen şey umarım hiç yaşamazsın
Bende pek inandığımı söyleyemem bünyeden bünyeye değişiyo tabi şu an senin yerinde olmak çok isterdim ne güzel sorunsuz bi gebelik geçiriyosun inşallah hep böyle giderdarısı bizim başımıza inşallah
Benim annemde tam tersi bana hamileyken hiç bulantı çekmemiş çok rahat geçmiş hamileliği sanırım ters tepiyo bende mide bulantısından hergün oturup bi saat ağlıyorum resmen , agız acılığı bendede oluyo arada hemen ağzıma canım ne çekiyosa onu atıyorum geçiyo çok şükür
hehehehehe geçen haftaya kadar bende öyleydim
geen hafta başladı bulantılar...
şu anda karnım aç mesela ve çok bulantım var :120:
Heheh bende senin gibiyim, ağız acılığı bende 10 gün kadar sürmüştü, akabinde bulantı olup 2-3 hafta sürmüştü. şimdi benim çekmecede de beyaz peynirine kadar her şey var. taktik belirledim, gün içerisinde iyi beslendiğim için akşamları aşık olduğum meyveler ile geçiştiriyorum o kadar çok yiyorum ki doyuyorum :$ eğer yemek yersem meyve yiyemiyorum :)
burdan anladım ki tüüm hamileler çok farklı geçiriyorlar bu süreci.
kaçıncı haftada başladı bulantılarınız.bende de hiç yok anormal mi diye korkuyorum
7+4 oldum mide bulantısından 3 haftadır açım yedim çıkıyor, yediğimde meyve sadece elma muz ve puding , biran evvel geçse şu ilk 12 haftada rahatlasak biraz, rüyalarımda yemek yer oldum artık, 46 kiloydum artık 43.500
Şimdi farkettim ne güzel doğum tarihlerimiz aynıymış ama bizimki geç döllenme olmuş bugün 7+0 olduk ama doktorum zamanla kapatılır ara önemli değil dedi inşallah öyle olur sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaİkimizin doğum tarihleri de aynıymış bu arada
Allah kolaylık versin canım, zor işte ama yapılacak birşey yok. Annelik daha hamileyken başlıyor böyle, her sıkıntıyı çekiyorsun sırf onun için. Ne yapalım Allah bebişlerimizin yüzünü göstersin sağlıcakla inşallah.
Tuzlu şeyler falan da bastırmıyor mu? beyaz peynir gibi mesela?
Heheheeeee çekmecem valla süper marketin şubesi gibi
ayy bende 7+4 üm bugün...
inşallah bir an önce geçer canım..
premesis kesiyor biraz bulantıyı...
bulantı kesici folik asit doktoruna danışıp onu kullan istersen...
Şimdi farkettim ne güzel doğum tarihlerimiz aynıymış ama bizimki geç döllenme olmuş bugün 7+0 olduk ama doktorum zamanla kapatılır ara önemli değil dedi inşallah öyle olur sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Gunaydinlar güzel anneler :)
Hımmm, benim şuan 8+1 haftalık doktora göre. Aman aman sağlıkla gelsinler yuvamıza başka birşey istemiyoruz.
Günaydınnnnnn
Gunaydinlar güzel anneler :)
Hımmm, benim şuan 8+1 haftalık doktora göre. Aman aman sağlıkla gelsinler yuvamıza başka birşey istemiyoruz.
Günaydınnnnnn
Ya fikrinizi sormak istedim şu ikili test için ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?
Canım ben yaptırıcam dr un öneriyorsa yaptırmalısın diye düşünüyorum neden düşünmediğini sorsam yanlış anlamazsın umarım
canım inşallah bebişini görürsün hepimiz de görürüz bol bol dua edelim ilk haftalarda insan suresi 1-5 ayetlerini okursan tüm azaları tam oluyormuş inşallah
banada geçen hafta çarşamba 6+3 gunlüktü boş gebelik olabilir dedi inşallah olmaz bu çarşamba tekrar gel dedi sen kaç haftalıkken kürtaj oldun canım.
arkadaşlarımda sakın aldırma 9 haftada kalp atışı duyan var dedi kararsız kaldımhayırlısı olsun inşallah
Yok canım neden yanlış anlayayım çok arada kaldım o yüzden.. Ya şimdi ola ki Rabbim vermesin sonuçlar kötü çıksa bile ben o yavruma kıyamam zaten aldırmam.. O 9 ay da zehir olur bana.. Madem diyorum sonuç ne olursa olsun doğuracağım bu çocuğu o strese hiç girmeyeyim istiyorum ne bileyim.. Daha henü doktor hiç bahsetmedi 24 ünde gidicem o zaman kesin bahseder o yüzden sormak istedim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?