2014 Kasım Anneleri

of of sen çok zayıfmışsın..
ama bünyen kuvvetliymiş bide miden bulanıp yiyemezsen bir deri bir kemik kalırsın ne güzel işte Allah herkesin bünyesine göre veriyo..

Evet canım öncesinde hiç iştahım yoktu benim... Allah dağına göre kışını veriyor gerçekten.. Allah herkese kolaylık versin..

Heheh bende senin gibiyim, ağız acılığı bende 10 gün kadar sürmüştü, akabinde bulantı olup 2-3 hafta sürmüştü. şimdi benim çekmecede de beyaz peynirine kadar her şey var. taktik belirledim, gün içerisinde iyi beslendiğim için akşamları aşık olduğum meyveler ile geçiştiriyorum o kadar çok yiyorum ki doyuyorum :$ eğer yemek yersem meyve yiyemiyorum :)
burdan anladım ki tüüm hamileler çok farklı geçiriyorlar bu süreci.

Canım çok şanslısın ne güzel tadını çıkar inan çok kötü şu bulantı denen şey umarım hiç yaşamazsın

İkimizin doğum tarihleri de aynıymış bu arada

Allah kolaylık versin canım, zor işte ama yapılacak birşey yok. Annelik daha hamileyken başlıyor böyle, her sıkıntıyı çekiyorsun sırf onun için. Ne yapalım Allah bebişlerimizin yüzünü göstersin sağlıcakla inşallah.
hehehehehe geçen haftaya kadar bende öyleydim
geen hafta başladı bulantılar...
şu anda karnım aç mesela ve çok bulantım var :120:

Tuzlu şeyler falan da bastırmıyor mu? beyaz peynir gibi mesela?

Heheheeeee çekmecem valla süper marketin şubesi gibi

7+4 oldum mide bulantısından 3 haftadır açım yedim çıkıyor, yediğimde meyve sadece elma muz ve puding , biran evvel geçse şu ilk 12 haftada rahatlasak biraz, rüyalarımda yemek yer oldum artık, 46 kiloydum artık 43.500

ayy bende 7+4 üm bugün...
inşallah bir an önce geçer canım..
premesis kesiyor biraz bulantıyı...
bulantı kesici folik asit doktoruna danışıp onu kullan istersen...

Şimdi farkettim ne güzel doğum tarihlerimiz aynıymış ama bizimki geç döllenme olmuş bugün 7+0 olduk ama doktorum zamanla kapatılır ara önemli değil dedi inşallah öyle olur sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

ayy bende 7+4 üm bugün...
inşallah bir an önce geçer canım..
premesis kesiyor biraz bulantıyı...
bulantı kesici folik asit doktoruna danışıp onu kullan istersen...

bende premesis kullanıyorum ara ara serum veriyorlar 5 haftaya göre bulantılarım biraz daha iyi gün içerisinde çıkarmıyorum ama öğürmek yetio :) sabahları 2/3 çıkıo :) bugün işe geldim umarım başarabiliriz bebişimle çalışmayı :)

Hımmm, benim şuan 8+1 haftalık doktora göre. Aman aman sağlıkla gelsinler yuvamıza başka birşey istemiyoruz.

Gunaydinlar güzel anneler :)

Günaydınnnnnn

Hımmm, benim şuan 8+1 haftalık doktora göre. Aman aman sağlıkla gelsinler yuvamıza başka birşey istemiyoruz.

Günaydınnnnnn

Aynen öyle canım inşallah saglıkla kavuşuruz bebişlerimize

Slm kizlar vallaevde olmk bana iyigliyo dun oglen11 de uyandm kahvalti yaptm 1detekrar uydm 6.30da kalktp gecede misss gibi uyudm:))benimde kusmlarm basladi gunde 2dfa Allah hepimizin yardmcisi olsn zorr anne olmk

Gunaydinlar güzel anneler :)

Günaydın benden de herkese
bugün sabah işe gitmeden önce giyinirken farkettim de karnım hafiften belli olmaya başlamış bugün itibariyle:)
Yakında kıyafetler sıkıntı olmaya başlar.
Benim de çekmecem manav gibi oldu:)
Bu arada
Cumartesi doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür Allahıma, 6+1 dedi doktor 0,40cm miş :)
Herkese hayırlı haberler diliyorum.

kızlar bizde 10+2 olduk bugün cuma günü feci bir bulantıyla hastaneye gittim artık gözüm açılmadı o derece aynı anda 2 serum taktılar nasıl iyi geldiyse 3 gündür hiç bulantım yok hatta bebeğime bişeymi oldu die korktummm

Günaydınnnnnn

Aynen öyle canım inşallah saglıkla kavuşuruz bebişlerimize

Ya fikrinizi sormak istedim şu ikili test için ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?

Ya fikrinizi sormak istedim şu ikili test için ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?

Canım ben yaptırıcam dr un öneriyorsa yaptırmalısın diye düşünüyorum neden düşünmediğini sorsam yanlış anlamazsın umarım

Canım ben yaptırıcam dr un öneriyorsa yaptırmalısın diye düşünüyorum neden düşünmediğini sorsam yanlış anlamazsın umarım

Yok canım neden yanlış anlayayım çok arada kaldım o yüzden.. Ya şimdi ola ki Rabbim vermesin sonuçlar kötü çıksa bile ben o yavruma kıyamam zaten aldırmam.. O 9 ay da zehir olur bana.. Madem diyorum sonuç ne olursa olsun doğuracağım bu çocuğu o strese hiç girmeyeyim istiyorum ne bileyim.. Daha henü doktor hiç bahsetmedi 24 ünde gidicem o zaman kesin bahseder o yüzden sormak istedim size

canımben 10 haftalık olana kadar bekledim yani hayatım pahasına. ama kesem küçülmeye başlamıştı kanama alanları oluşmuştu kese kopmaya başlamıştı o zaman kürtaja aldılar. allah göstermesin ama korkulacak bişey de değil kürtaj allah mecbur bırakmasın ama olursa da üzülme 2 ay sonra yeniden hamile kaldım ben. korku var o yüzden işte. bir hafta sonra benimde 2. kontrolüm

Anladım canımmm Allah ım bebeklerimizi inşallah sağlıklı birer beden, beyin, Allah a iyi bir kul, vatana millete hayırlı bir evlat kılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…