- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
ben yaptım kız çıktı, bakalım hayırlısıama hislerimle çelişti bu durum
ben anlamadım nasıl yapılıyor merak ettim azcık eğlenelim
ay bende ctesi 8+6 oluyorum :) 27 sine dr randevumuz var ikili test icin. insallah hersey yolunda gidiyordur tum herkes icin dua ediyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah sen de göreceksin canım, ben 1-2 gün önce internetten haftamı incelerken bir videoda görmüştüm kafasını kaldırıyordu, o bile çok heyecanlandırmıştı beni ama bizim bıdıklar takla atıyordu resmen bugün
.
Merhaba canım ekledim bile
Bu arada bende yaptım bir kaç takvime göre hesaplama hep kız çıkıyor bende kız hissediyorum ama kendimide kaptırmak istemiyorum, çünkü içten içe kız istiyor olabilirim
canım doğum yılllarınız önemli kendine 3 ekleyerek yaıyorsun, eşine de 4 ekleyerek ( hücre yenilenmesi kadında 3 erkekte 4 yılmış) en son hücre yenilenmesi kadında ise bebek kız, erkekte ise erkek oluyormuş aynı yıl çıkarsa doğduğunuz aylara bakacaksın
yanlışım varsa düzeltin kızlar
Kızlar yazmasam çatlarım,
Geçen haftalarda kanamam nedeniyle 2 gün hastanede yatmıştım belki hatırlayanınız vardır. Bugün kontrolümde tam tamına 3 adet kese görüldüKesenin birisi boşmuş ve kanamaya o neden olmuş, neden nasıl oldu bilmiyorum ama doktorum hamilelik bu herşey mümkün dedi.. Bebeklerim çok iyi maşşallah, önden bile gidiyor gelişimleri ama asıl heyecanım, bugün 8+2 olduk ama ultrasonda onları hareket ederken gördüm, hele birisi nasıl zıplıyordu. Bu kadar erken bir zamanda denk geldiği için çok şanslıyım sanırım Biri yaramaz, biri uslu bir bebek dedi doktorumuz Darısı bütün bekleyen ve isteyenlerin başına inşallah, kendimle beraber hepiniz için de dua ediyorum her zaman..
Canım ne güzel görmüşsün bebeklerini😊kaç mm olduklarını söyledi mi doktorun ?bu haftalarda çok hızlı büyüyorlar 😊
İnşallah sen de göreceksin canım, ben 1-2 gün önce internetten haftamı incelerken bir videoda görmüştüm kafasını kaldırıyordu, o bile çok heyecanlandırmıştı beni ama bizim bıdıklar takla atıyordu resmen bugün
Teşekkür ederim canım, amin inşallah..
Sağol canım, yardıma ihtiyacım olacağı kesin
Tatlım ben iki gün hastanede kaldığımda, 1 gün öncesi kalp atışını dinlemeye gittik, 3. kese görülmedi, ertesi gün kanamayla gittik başka bir doktor acaba 3 kese mi dedi, ben yok ikiz 2 tane deyince hiç bu konudan bahsetmedi başka, toplamda 3 günde 4-5 kez usg yapıldı farklı kişilerce ama durum 10 gün sonra bugün anlaşıldı.. Sana da çok geçmiş olsun canım ama doktorum herşey olabilir gebelik sürecinde net konuşamıyoruz dedi..
Merhaba canım ekledim bile
Bu arada bende yaptım bir kaç takvime göre hesaplama hep kız çıkıyor bende kız hissediyorum ama kendimide kaptırmak istemiyorum, çünkü içten içe kız istiyor olabilirim
bire düşürdüyse sor doktoruna mutlaka hapa çevirrisen 200 mg çok rahat edersin zaten uyumadan evvel alıyorsun
arkadaşlar benim bi sorunum var. bebeğin gelişimi için önemli olduğunu bildiğim halde ceviz ,fındık ,badem gibi kuruyemişler tüketemiyorum. yani kendimi zorlasam da olmuyo. ben de zorla yememin bi faydası olmaz zaten diye düşünüyorum. siz tüketebiliyor musunuz ?
Bakalım canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçleri kolayca atlatıp bebişlerimize kavuşalım
canim bende ayniyim hatta annem bugun tavuklu corba yapmiski cok severim icinden tavuklari ayikladim sadece suyunu ictim.meyva yiyebiliyosan armut yemeye calis muz yemeye calis armut hazmi kolaylastiriyo.muzda bulantiya iyi geliyoarkadaşlar benim bi sorunum var. bebeğin gelişimi için önemli olduğunu bildiğim halde ceviz ,fındık ,badem gibi kuruyemişler tüketemiyorum. yani kendimi zorlasam da olmuyo. ben de zorla yememin bi faydası olmaz zaten diye düşünüyorum. siz tüketebiliyor musunuz ?
Bakalım canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçleri kolayca atlatıp bebişlerimize kavuşalım
Allah hayırlı dogumlar nasip etsin canım8+3 uz biz su an sipayla:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla midem bulanmadan once yiyodum hergun. Ama 3haftadir faydali hicbisey yiyemiyorum. Su bile icemiyorum.
canim bende ayniyim hatta annem bugun tavuklu corba yapmiski cok severim icinden tavuklari ayikladim sadece suyunu ictim.meyva yiyebiliyosan armut yemeye calis muz yemeye calis armut hazmi kolaylastiriyo.muzda bulantiya iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?