2014 Kasım Anneleri

ben anlamadım nasıl yapılıyor merak ettim azcık eğlenelim

canım doğum yılllarınız önemli kendine 3 ekleyerek yaıyorsun, eşine de 4 ekleyerek ( hücre yenilenmesi kadında 3 erkekte 4 yılmış) en son hücre yenilenmesi kadında ise bebek kız, erkekte ise erkek oluyormuş aynı yıl çıkarsa doğduğunuz aylara bakacaksın

yanlışım varsa düzeltin kızlar

ay bende ctesi 8+6 oluyorum :) 27 sine dr randevumuz var ikili test icin. insallah hersey yolunda gidiyordur tum herkes icin dua ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu testler beni endişelendiriyor açıkçası, bakalım benim doktorum henüz 2'li test için birşey demedi ama sanırım bu hafta sonu olan randevumdan söyler. Herşeyin yolunda gitmesi için, sağlıklı sıhhatli büyümesi için hep dua ediyorum sadece.

Hadi yyaaa, ben hiç izlemedim öyle video ya, hep fotoğraf çıkıyor benim şansıma internette, bir araştırayım.

Bu arada bugün işler çok yoğundu çok takip edemedim sizleri, ama gönlüm sizlerle ve bebişlerle

Merhaba canım ekledim bile

Bu arada bende yaptım bir kaç takvime göre hesaplama hep kız çıkıyor bende kız hissediyorum ama kendimide kaptırmak istemiyorum, çünkü içten içe kız istiyor olabilirim

benimde ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse, o bilgim eksik kalmış gördüm listede

Hadi bakalım :)

Canım ne güzel görmüşsün bebeklerini😊kaç mm olduklarını söyledi mi doktorun ?bu haftalarda çok hızlı büyüyorlar 😊

Canım ne güzel görmüşsün bebeklerini😊kaç mm olduklarını söyledi mi doktorun ?bu haftalarda çok hızlı büyüyorlar 😊

Yanılmıyorsam birisi 2,08 diğeri 2,03 olmalı

insan bir korkuyor ama sonra Rabbim o sakinliği veriyor canım yhaa herşeyin hayırlısı olsun inşallah Allaha emanetiz

Merhaba canım ekledim bile

Bu arada bende yaptım bir kaç takvime göre hesaplama hep kız çıkıyor bende kız hissediyorum ama kendimide kaptırmak istemiyorum, çünkü içten içe kız istiyor olabilirim

beni de ekler misin canım?

bebişim doğum tarihi Allahın izniyle 09/11/2014 ,yaşım 26 ilk hamileliğim

Ya kizlar midem hep kotu hep kotu. Yani bulantilar baya gecti de midem cok tuhaf. Hic rahat degilim.yani nasil oldugumu da tarif edemiyorum.midem bi yaniyo bi kayniyo bi bulaniyo. Bilemiyorum iste

arkadaşlar benim bi sorunum var. bebeğin gelişimi için önemli olduğunu bildiğim halde ceviz ,fındık ,badem gibi kuruyemişler tüketemiyorum. yani kendimi zorlasam da olmuyo. ben de zorla yememin bi faydası olmaz zaten diye düşünüyorum. siz tüketebiliyor musunuz ?

Valla midem bulanmadan once yiyodum hergun. Ama 3haftadir faydali hicbisey yiyemiyorum. Su bile icemiyorum.

Hepinize iyi aksamlar cumartesi sabahina randevu aldim kontrol için inşallah artik güzel bir haber verir doktorda keyfin duzelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim bende ayniyim hatta annem bugun tavuklu corba yapmiski cok severim icinden tavuklari ayikladim sadece suyunu ictim.meyva yiyebiliyosan armut yemeye calis muz yemeye calis armut hazmi kolaylastiriyo.muzda bulantiya iyi geliyo

Bakalım canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçleri kolayca atlatıp bebişlerimize kavuşalım

Birgen hanim merhaba bende sizin gibi burada yasiyorum. Sizden doktor tavsiyesi isteyecektim. Kan değerlerinde hamile olduğumu öğrendikten sonra sirem hanima gittim ultrason için geçtiğimiz hafta. Fakat yorumları keyfini kacirdi üzdü. Simdi ise jasmin karpuzoglundan randevu aldim bir bilginiz var mi

Valla midem bulanmadan once yiyodum hergun. Ama 3haftadir faydali hicbisey yiyemiyorum. Su bile icemiyorum.

Yavaş yavaş rahatlayacaksin canim bende gecen haftalarda oyleydim su bile midemi bulandiriyordu ama simdi biraz daha sakinlestim sanki

canim bende ayniyim hatta annem bugun tavuklu corba yapmiski cok severim icinden tavuklari ayikladim sadece suyunu ictim.meyva yiyebiliyosan armut yemeye calis muz yemeye calis armut hazmi kolaylastiriyo.muzda bulantiya iyi geliyo

Bulantim yememi engelleyecek kadar değil cok şükür canım. Ama iste cerezlere karsi antipatim var :) muzla elma yiyorum sık sık soylemesi ayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…