Uzme canini sen meyve yiyebiliyosan sorun yok vitamin giriyo vucuduna dert etme.sonra zaten yersin simdi vucudunda depoludur.Bulantim yememi engelleyecek kadar değil cok şükür canım. Ama iste cerezlere karsi antipatim var :) muzla elma yiyorum sık sık soylemesi ayip
Kızlar Merhaba!
Acil yardıma ihtiyacım var!
3 gündür sarı renkli akıntım ve mide yanmam var.
Akıntı normal midir acaba?
Bir de mide yanması yaşayan var mı? Varsa nasıl geçiriyorlar?
Cevaplarınızı bekliyorum dört gözle. :18:
Kızlar Merhaba!
Acil yardıma ihtiyacım var!
3 gündür sarı renkli akıntım ve mide yanmam var.
Akıntı normal midir acaba?
Bir de mide yanması yaşayan var mı? Varsa nasıl geçiriyorlar?
Cevaplarınızı bekliyorum dört gözle. :18:
Sarı akıntı kullandığın ilaçtan olabilir..benim de oluyor, kullandığım fitilden dolayı...
Mide yanmasını bilmiyorum..ekşi elma yiyerek bastırıyorum..
kızlar bende 9 hafta 5 günlük hamileyim benim de 6.haftadan itibaren akşam bulantılarım çok oluyordu . 5 6 gündür baya azaldı hatta hiç kalmadı . ama beni bi korku saldı şimdi niye erken bitti diye genelde 12.haftaya kadar sürüyor diyorlar sizin içinizden de 9.hafta da bulantısı kesilen var mı
Ben de baktım birkaç tane zaten mavi ve pembeyi sevmiyorum o yüzden cinsiyette sorun olmaz, krem rengı yeşil turuncu gibi renklerden baktım çok şirinler.Kendim için bakmıyorum çünkü pek kilo almıyorum ilerleyen zamanlarda onlara da bakarız artık.
evet canım çok gaza getircezz birbirimizi burada...
ayy evett ya acaba cinsiyetleri ne olaccakkkk
benimki beklemiyot ama öğrendiği anda patlama yapacak eminimmm
ayy ben en başlta hep oğlan diyordum öle hissediyordum son zamanlarda kız gibi hissetmeye başladımmmm...sizler ne hissediyorsunuzzz :44::44:
Rabbim canını içinde versin öyle kucağımıza versin de ister prens olsun ister prenses...
Ah canım keşke şaşkınlığını sorsaydınn malesef bazı dr lar sen sormadıkça açıklama yapmıyor bence ara yada tekrar git
Günaydın arkadaşlar bugün tiroid için kan vercem şekerime falanda baktırcambulantım akşamlara kaydı neyseki gündüzleri geçti uykularımda azaldı 12 ye 2 kaldı sanırım ondan...
metbel merhaba, gittiğim dr .akşamları olduğu için gittim. asıl dr.şükriye leyla hnm gideceğim ona daha zaman olduğu için geçici olarak gittim. bu hafta kontrol vardı:) herşey yolunda çok şükür bebiş bu sefer 7+3 göründü. geçen hafta sadece kese vardı. ufaklığıda gördük çok şükür kan akışı nabzı da vardı fakat duyamadık sesini sanırım cihazdan kaynaklıydı .
günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
benimde akşamları oluyo daha çok bulantı...
Gunaydinnnnllllaaarrr kizlar.kizlar dua edin ne olur su rubella avidite testi verdim yarin cikicak sonucu temiz ciksin diye dua edin.zaman gecmiyo insallah temizdirde rahatlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?