2014 Kasım Anneleri

Bulantim yememi engelleyecek kadar değil cok şükür canım. Ama iste cerezlere karsi antipatim var :) muzla elma yiyorum sık sık soylemesi ayip
Uzme canini sen meyve yiyebiliyosan sorun yok vitamin giriyo vucuduna dert etme.sonra zaten yersin simdi vucudunda depoludur.

Kızlar Merhaba!
Acil yardıma ihtiyacım var!
3 gündür sarı renkli akıntım ve mide yanmam var.
Akıntı normal midir acaba?
Bir de mide yanması yaşayan var mı? Varsa nasıl geçiriyorlar?
Cevaplarınızı bekliyorum dört gözle. :18:

Canim soguk sutun rahatlattigini soyluyordu arkadasim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sarı akıntı kullandığın ilaçtan olabilir..benim de oluyor, kullandığım fitilden dolayı...
Mide yanmasını bilmiyorum..ekşi elma yiyerek bastırıyorum..

Sarı akıntı kullandığın ilaçtan olabilir..benim de oluyor, kullandığım fitilden dolayı...
Mide yanmasını bilmiyorum..ekşi elma yiyerek bastırıyorum..

cok fazla degilse normaldir endise etme, yani gunde iki uc kez geliyor bildigim kadariyla. koyu renkli ve rahimde yanma varsa enfeksiyon olabilir diyorlar. ama yinede icin rahat etmiyosa bi gorun dr.a

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm annişler benim gibi 10. Haftada olan var mı?.

iPad 'den

Ben normalde 11 hatslıgım ama 1 hafta geriden takip ediyoruz benım bulantım cok arttı bu hafta su içmek mümkün değil..ben de niye birden bu akdar arttı diye endişelencem artık

iPad 'den

Günaydın arkadaşlar bugün tiroid için kan vercem şekerime falanda baktırcam bulantım akşamlara kaydı neyseki gündüzleri geçti uykularımda azaldı 12 ye 2 kaldı sanırım ondan...

bende kırmızı hastasıyım kıza da erkeğe de özellikle erkeğe çok yakıştırıyorum kırmızıyı

bende oğluş hissediyorum ya ama severken kızım diye çıkıyo ağzımdan

Ah canım keşke şaşkınlığını sorsaydınn malesef bazı dr lar sen sormadıkça açıklama yapmıyor bence ara yada tekrar git

metbel ve zeyy88 merhaba, gittiğim dr .akşamları olduğu için gittim. asıl dr.şükriye leyla hnm gideceğim ona daha zaman olduğu için geçici olarak gittim. bu hafta kontrol vardı:) herşey yolunda çok şükür bebiş bu sefer 7+3 göründü. geçen hafta sadece kese vardı. ufaklığıda gördük çok şükür kan akışı nabzı da vardı fakat duyamadık sesini sanırım cihazdan kaynaklıydı .

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar bugün tiroid için kan vercem şekerime falanda baktırcam bulantım akşamlara kaydı neyseki gündüzleri geçti uykularımda azaldı 12 ye 2 kaldı sanırım ondan...

günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
benimde akşamları oluyo daha çok bulantı...

Ohh çok sevindim canım şükürler olsun Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun

Günaydınnnnn güzel anneler

Gunaydinnnnllllaaarrr kizlar.kizlar dua edin ne olur su rubella avidite testi verdim yarin cikicak sonucu temiz ciksin diye dua edin.zaman gecmiyo insallah temizdirde rahatlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…