2014 Kasım Anneleri

Gunaydinnnnllllaaarrr kizlar.kizlar dua edin ne olur su rubella avidite testi verdim yarin cikicak sonucu temiz ciksin diye dua edin.zaman gecmiyo insallah temizdirde rahatlariz

Siz yazınca bende merak edip araştırdım biraz, kızamıkçıkmış bu, ve de oldukça da tehlikeliymiş. Her doktor istiyor mu acaba bu testi, yoksa herhangi bir durumdan şüphelenip mi istiyorlar? Bende de bir dünya test istemişti doktorum bu hafta sonu göstereceğiz bakalım sonuçları, ayy kafama takıldı benden de istemiş miydi acaba? Ayy testler evde, akşam olmaz şimdi bana:18:

ne testi oluyo canım o?

Canim cmv toksoplazma rubella kan testi vermistik. Rubella yani kiziamikcik geciriyorum cikti kanda ama bende klinik olarak hicbi belirti yok.doktorda bu mikrobun yillarca kanda aktif gozukebildigini testin yaniltabildigini soyledi.simdi avidite testinde simdimi oncemi gecirmisim o cikicak.dua edinki gecmiste ciksin canim.

anladım canım geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz...

Yok canim biseyden suphelenmedi normal rutin kan tahlili icindeydi.yani bende dokuntu grip ates agri nezle hicbisey yok ma kanda var gozukuyo.yapmadiysada yaptirin .evet cok korkuyorum ama Allahi vekil kildim temiz cikicak diye dua ediyorum ne olur sizde edin.
hem tup bebekler hem ikizler Rabbim onlarida bizide korusun saglik versin

Evet canım normal testlermiş bunlar, doktorum benden de istemiş. Cumartesi öğreneceğiz artık biz. Yüce rabbim seni de bebeklerini de korusun inşallah. İçini ferah tut inşallah güzel yüzünü güldürecek sonuçlar alırsınız.

sagol canim guzel dualarin icin aminnn Rabbim hepimize saglikla sihatle bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.insallah sizinde temiz cikarda Rabbim korkutmasin acilarini gostermesin

sagol canim guzel dualarin icin aminnn Rabbim hepimize saglikla sihatle bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.insallah sizinde temiz cikarda Rabbim korkutmasin acilarini gostermesin

Amin canım, güzel düşünelim güzel olsun. Geçen gün annem dedi bana da "bütün gün internetten saçma sapan şeyleri okuyup duruyorsun sonra evham yapıyorsun. Birşey olmayacaksa da sırf bu evham yüzünden zarar vereceksin kendine de bebeğe de; bizim zamanımızda doğru düzgün ultrason bile yoktu Allah'a emanet hamile kaldık Allah'a emanet geçirdik hamileliğimizi, çok şükür sağlıkla da doğurduk. Takma böyle kafaya" diye beni bir güzel azarladı.
Aslında doğru diyor, ayy kötü birşey olursa, ayy kalbi durursa, ayy düşerse, aa birinin başına şu gelmiş bana da olursa.... kötü şeyleri üzerimize çağırıyoruz.

Ben inanıyorum test sonuçların güzel çıkacak, hatta hepimizin güzel çıkacak. Sağlıklı, eli ayağı düzgün akıllı bebeklerimiz olacak inşallah. Çünkü biz onları Allah'a emanet ettik.

Bende 10+2 haftalik oldum bugun..mide bulantilarm,kusmalarm mahvetti beni..son çare doktr yats verdi iki gün hastane de yattm dün çıktm dha..ve 1 ay snrasinda hastane de kaldgm sabah kahvalti yapabldm oda zeytn peynr ama cok mtlu oldum..iki gundr su icebiliyorm:) zofran vermsti kullandgm sıralarda yine kusuyodm..smdi bulantilarm baslamadan yarim sabah yarim aksam iciyorm hergün suana kdr bulanmadi henüz.. hastane de 4*1000 ml serum ,vitamin,zofran verdilr anca o topladi ..eger bénim kdr agir geciren warsa hastane de yatin kendinizi topluyosunz ..yoksa hc biseyn faydasi olmuyo ..

Ayy ayni benim annem ultrason yoktu doktor kulagiyla dinlerdi cinsiyetlerinizi bilmezdik.hastada olurduk sizede bosey olmadi derdi.o cocuklarida huzursuz etme diye kiziyo.yeni yeni icat cikartiyo doktorlar bu kadar kurcalanirmi bilmem ne agzina geleni saydi.
Aynen Allahima emanetler zaten O verdi

Günaydın annişler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

akıntın normaldir. benim de döllenmeden itibaren her gün akıntım oluyor. mide yanmasına da süt içiyorum.oda sıcaklığında.

Kızlar bebeğimizin minnacık kalbinin atışını dün duyduk çok şükür çok çok çok ama çok güzel tarif edilemez bi duygu bu, Rabbim her kadına nasip etsin bu hiç birşeyin yerini tutmayacağı mucize duyguyu.. Benim mucize meleğim çok iyiymiş, hatta normalde B12 ve demir eksikliği vardı bende ama şimdi o değerlerim normale dönmüş doktor çok şaşırdı ve guzel bir hamilelik geçireceğini tahmin ediyorum dedi. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)) Aminnnnnn

Annem bana hamile kaldığı zaman, tabi adet görmüyor falan diyo "hamileyim", gidiyor doktora. Doktor "siz hamilesiniz ama bebek ölü düşürmemiz gerek" diyor. Neyse anneme bir ton ilaç veriyor, bir dediyor ki " böyle çukurlu yolda araba ile dolanın kendi de düşer belki" demiş. Annem tabi gözyaşı içinde hem ilaçları içiyor hemde babamla araba içinde çukurlu yolda saatlerce dolanışıyor. Düşen eden birşey yok tabi, bu sefer başka bir doktora gidiyor, bu doktor da "hamile falan değilsiniz siz, mideniz rahatsız" diyor ve yine anneme bir ton mide ilacı, kullanıyor tabi, değişen birşey yok, bulantı kusma devam ediyor. Doktor diyor ki ameliyat olacaksınız. Yarın gelin yatışınızı yapalım. Ertesi gün annem hastaneye gidiyor ameliyat için yatak yok, yarın gelin diyorlar. O sırada yolda eve dönerken annem bir arkadaşı ile karşılaşıyor, durumu anlatınca bir doktor ismi söylüyor; bir de ona gidin sorun diyor. Annem de babamla birlikte hazır dışarıdayken gidiyorlar. Ve doktor ne diyor biliyor musun ? "kızım sen ne yaptın, sen 2 aylık hamilesin bebekte turp gibi" demiş. Tabi annem bu süre zarfında, bir dünya düşük için ilaç, defalarca röntgen, mide ilacı ve en sonunda hamile olduğunu öğreniyor . Ve ben doğuyorum 4,200 GR 52 Cm

Dün sorduğum soruya cevap veren herkese teşekkür ederim.
Sistitim de tuttuğu için enfeksiyona bağladım. Son zamanlarda çok az su içiyordum.
Başka akıntı sorunu yaşayan var mı merak etmiyor da değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…