2014 Kasım Anneleri

anammmmm maşallahhh
öldürmeyen Allah öldürmüyor işte...

ben yaşıyorum...
bol su içtiğim zaman şefaf içmediğim zaman sarı renk oluyor

Oyyy kurban oldugum Allahim tabi ya bebeklerimiz Ona emanet bizlerde.iste bunlari duyunca harika moral oluyo.masallah ya yok ya bende inaniyorum bisey olmicak Rabbim meleklerimi koruyacak.

benim doktorum da yaptırdı o testi, çok şükür normal çıkmış. Bana şimdiye kadar yapılan testler normal kan sayımı , TSH ve kızamıkçık..

Benden başka baş ağrısı çeken yok sanırım. Sizler adına çok sevindim annişler...

Ben 3 gün önce çok şiddetli yaşadım, gece uykumdan uyandım ense kökümün ağrısından ilaç da içilemiyor maalesef ama okuduğum bir yöntem işe yaradı. Limon suyu sıktım bardağa ve onu içtim, aralıklarla 3 limonun suyunu içince ağrım kesildi. Bir sorunun yoksa dene istersen..

Akıntısı olan arkadaşlar, kötü kokulu olmadığı sürece hamilelerin akıntısı olması çok normal, benim iki hamileliğimde de vardı..

Bebeklerinizin agresif, uykusuz, sinirli olmasını istemiyorsanız kesinlikle stres olmamanız gerekiyor, evhamları bırakmalısınız, sizin zaten olacakları engelleme gibi bir şansınız yok, o yüzden son derece mutlu bir şekilde bu dönemin tadını çıkarın ki, doğduğu zaman çocuklarınız da çok mutlu olsunlar.. (kendim de dahil tabi ki :)) )

Bir de ben testlerimi yaptırdığım için eğer kızamık geçirmemiş ya da aşınız tutmamışsa hamileliğiniz boyunca kızamık olanlardan uzak durmanız gerekiyor, bu erken doğuma sebebiyet verebilirmiş, onun dışında telaşlanacak birşey yok, eğer tokso testiniz pozitif çıkarsa yani geçirmişseniz çiğ et, kedi, yeşil sebzeler vb. bulaşan hastalığa karşı bağışıklığınız var ve bu iyi birşey, negatifse de sadece biraz daha dikkat etmek gerekiyor bu ürünlere o kadar.. (Doktorumun açıklamaları)

Oyyy kurban oldugum Allahim tabi ya bebeklerimiz Ona emanet bizlerde.iste bunlari duyunca harika moral oluyo.masallah ya yok ya bende inaniyorum bisey olmicak Rabbim meleklerimi koruyacak.

Amin canım, güzel haberlerimiz olsun bu forumda hep

benim doktorum da yaptırdı o testi, çok şükür normal çıkmış. Bana şimdiye kadar yapılan testler normal kan sayımı , TSH ve kızamıkçık..

İnşallah Allah herkesin yüzünü güldürsün, herkesin testleri güzel çıksın. İnsan kendisine birşey olsa bu kadar üzülmezde, işte söz konusu fındık kadar bebekler olunca hassasız biraz.

Merhabalar kasım anneleri,

Ben aranıza yeni katıldım ilk bebeğim çok heycanlıyım.Rabbim tüm anneleri ve yavrularını korusun.Bugün tam 10 haftalık olduk.Ayın 25 inde ikili testim var çok heyecanlıyım.kan testlerimden tsh değerim düşük çıktı doktorum t4 değerime baktı suan normal aralıktaymıs ilaç vermedi ama her ay kan vericem değerime bakıcak düştğü taktirde ilaç tedavisine başlıycaz çok korktum öğrendiğimde ama doktorum beni rahatlattı kontrol altında olduğunda hiç bir önemi yokmuş.Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben evden disari cikmiyom doktor yatcaksin demisti.cocuk yok etrafimizda ilk bizimki olicak bende tibbi bi belirti yok sadece kanda cikmis benimde doktorum korkma dedi bebege gecmez kolay kolay dedi ama risk tabi dedi .bide su internette okuyunca icimizi huzursuz ediyoruz iste belki okumasam bu kadar etkilenmicektim.Allah razi olsun icim daha rahatladi.birde bu test hatali cok cikiyomus aklinizda olsun

Peki bu kizamikcik olursa sakatlik falan diyolar bazi doktorlar ama siziki dememis sanirim

ay tek solukta okudum bu ne yaaa bak Allah nasıl korumuş o kadar ilaca yaaa

Peki bu kizamikcik olursa sakatlik falan diyolar bazi doktorlar ama siziki dememis sanirim

Yanıltmış olmayayım canım, sakatlık kısmını hatırlamıyorum ama kızamık olanlardan kesinkes korunmam gerektiğini söyledi, yanlış anlaşılmasın sakın kızamık varsa ortada önemsizdir sadece erken doğuma neden olur demek istemedim, geçirmemişseniz korunmanız gerekir geçirenlerden..

hoşgedlinnnnnn
hemen hemen aynıyızzz
Allah sağlıkla almak nasip etsinn inşallahhh

ay tek solukta okudum bu ne yaaa bak Allah nasıl korumuş o kadar ilaca yaaa

Yani, sakınan göze çöp batar misali ; çokta evhamlı olmamak gerek. Doğal bir süreç sonuçta, doğanın kanunu o yüzden bazen biraz rahat olmak lazım

yok canim anliyorum tabikide benim doktorumda cok rahatta o yuzden sordum.senin gribin nezlen dokuntun yok zaten diyo.geciriyosanda agir gecirmiyosun korkma dedi test hatalida olabilir drdi.teste bakcaz temiz cikar insallahta rahat ederiz

Bende de oluyo bazen su gibi bazn de sarı renk bu sıralar bira azaldı gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…