selam canım, iyilik sen nasılsın?Günaydın güzel annelerr, nasılsınız :)
Bugün tahlil sonuçlarımı gösterme bahanesiyle bebişimi tekrar görücem diye heyacanlıydım ama çıkmamış sonuçların 2 tanesi, yarına kaldıı
Pazartesi görmüştüm en son :) :)
Günaydın güzel annelerr, nasılsınız :)
Bugün tahlil sonuçlarımı gösterme bahanesiyle bebişimi tekrar görücem diye heyacanlıydım ama çıkmamış sonuçların 2 tanesi, yarına kaldıı
Pazartesi görmüştüm en son :) :)
selam canım, iyilik sen nasılsın?
Tahlilleri gösterirken de bakacak mıydı ultrasonla?
Olsun annesi, daha yeni görmüşsün, yarın görürsün artık
merhaba klbk85 ben de aydındayım:)mimarsinan da oturuyorum.benim 2. hamileliğim oğlum 16 aylık...
canım Allah heyecanını daim etsin inşallah sağlıkla kucağına al canım
Ben normalde 11 hatslıgım ama 1 hafta geriden takip ediyoruz benım bulantım cok arttı bu hafta su içmek mümkün değil..ben de niye birden bu akdar arttı diye endişelencem artık
sanırım ilk hamileliğimiz diye böyle oluyor sürekli kendimizi dinliyoruz. ama senin gibi olan çok okudum forumlarda tam 1 hafta geçti derken tekrar arttı diyen çok vardı.
Annem bana hamile kaldığı zaman, tabi adet görmüyor falan diyo "hamileyim", gidiyor doktora. Doktor "siz hamilesiniz ama bebek ölü düşürmemiz gerek" diyor. Neyse anneme bir ton ilaç veriyor, bir dediyor ki " böyle çukurlu yolda araba ile dolanın kendi de düşer belki" demiş. Annem tabi gözyaşı içinde hem ilaçları içiyor hemde babamla araba içinde çukurlu yolda saatlerce dolanışıyor. Düşen eden birşey yok tabi, bu sefer başka bir doktora gidiyor, bu doktor da "hamile falan değilsiniz siz, mideniz rahatsız" diyor ve yine anneme bir ton mide ilacı, kullanıyor tabi, değişen birşey yok, bulantı kusma devam ediyor. Doktor diyor ki ameliyat olacaksınız. Yarın gelin yatışınızı yapalım. Ertesi gün annem hastaneye gidiyor ameliyat için yatak yok, yarın gelin diyorlar. O sırada yolda eve dönerken annem bir arkadaşı ile karşılaşıyor, durumu anlatınca bir doktor ismi söylüyor; bir de ona gidin sorun diyor. Annem de babamla birlikte hazır dışarıdayken gidiyorlar. Ve doktor ne diyor biliyor musun ? "kızım sen ne yaptın, sen 2 aylık hamilesin bebekte turp gibi" demiş. Tabi annem bu süre zarfında, bir dünya düşük için ilaç, defalarca röntgen, mide ilacı ve en sonunda hamile olduğunu öğreniyor . Ve ben doğuyorum 4,200 GR 52 Cm
Allah korur inşallah canım içini ferah tutCanım benim çok sağol, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Daha önce düşüğüm olduğu için inan yüreğim ağzımda hep yine aynısı olacak diye
Arkadaşım, iyi tutunmuşsun helal olsun sana :) Güçlü insan :)
Ben henüz trimester lara girmedim ama bakılması gerektiğini düşünüyorum. Akrabalarım içinde 2 adet özürlü çocuk durumu var. Biri dayımdı öteki kuzenim. Dayımın rahatsızlığından dolayı dedem de annanemde hayatları boyunca hep birbirlerini suçladılar cahil cahil, öteki kuzenimde ise yengem durumu kaldıramadı psikolojisi bozuldu dayım hepsine düşük bütçesi ile extra zorlanarak baktı. Diyeceğim o ki, yaşanabilir rahatsızlıklar ve yaşanması çok güç rahatsızlıkların riskini öğrenmek gerekebilir. Çok zor bi karar. Umarım hepimizin sonuçları tertemiz çıkarda bu düşüncelere dalmak zorunda kalmayız..
Kızlar Merhaba!
Acil yardıma ihtiyacım var!
3 gündür sarı renkli akıntım ve mide yanmam var.
Akıntı normal midir acaba?
Bir de mide yanması yaşayan var mı? Varsa nasıl geçiriyorlar?
Cevaplarınızı bekliyorum dört gözle. :18:
ben de iğne kullanıyorum canım ama 2 haftada bir çağırıyor benim doktorum, kimisininki daha da seyrek çağırıyormuş.Sağol canım, bende iyiyim :)
Evet bakacaktı, ben kan sulandırcı iğne falan kullandığım için daha sık muayene oluyorum, bebeğimi daha sık görüyorum o yüzden :)
Yarın görürüm artık, sağlıklı olsunlarda tek bebeklerimiz, gerisi sabır işi :)
hadi ya, benimki arı gibi sankiKizlar bugun bi forumda okudumda cinsiyetleri5.hafta tahmin edebiliyomus doktorlar.bebegin sekline gore patatese veya fasulyeye benziyosa kiz oluyomus.ari gibi ince uzunsa erkek oluyomus acaba dogrumu ya cogunda tutmus ama
Merhaba hanımlar,
2. kontrolümü oldum. Keseyi gördük, bebeğimizi göremedik kese 8,3 mm. Doktor 5+1 sin dedi. SAT a göre 7 hafta olmam gerek ama geç döllenme olmuş. Folbiol folik asit verdi dr. İlk hamileliğimde günde 1 tane alıyordum folbiol dan bu defa dr. yarım al dedi. Kalp atışı için haftaya gitsem duyar mıyım acaba? Oğlum da 7 haftalıkken duyduk. Zaman geçmiyor.
Merhaba hanımlar,
2. kontrolümü oldum. Keseyi gördük, bebeğimizi göremedik kese 8,3 mm. Doktor 5+1 sin dedi. SAT a göre 7 hafta olmam gerek ama geç döllenme olmuş. Folbiol folik asit verdi dr. İlk hamileliğimde günde 1 tane alıyordum folbiol dan bu defa dr. yarım al dedi. Kalp atışı için haftaya gitsem duyar mıyım acaba? Oğlum da 7 haftalıkken duyduk. Zaman geçmiyor.
benim varrrrrrrrrrrrrr
hatta migrenim var
Kizlar bugun bi forumda okudumda cinsiyetleri5.hafta tahmin edebiliyomus doktorlar.bebegin sekline gore patatese veya fasulyeye benziyosa kiz oluyomus.ari gibi ince uzunsa erkek oluyomus acaba dogrumu ya cogunda tutmus ama
Sabahlari var mide bulantimla beraber gozlerime vuruyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?