2014 Kasım Anneleri

bol su için arkadaşlar biliyorum bulantı dolayısıyla içemiyoruz ama elden geldikçe için idrar yolu enfeksiyonu olmamak için
aynı zamanda idrar tutmakta tehlikeli o da enfeksiyona yol açabiliyor
şunu da unutmamak lazım hamilelik boyunca akıntı olması normal görülüyor

Günaydın güzel annelerr, nasılsınız :)
Bugün tahlil sonuçlarımı gösterme bahanesiyle bebişimi tekrar görücem diye heyacanlıydım ama çıkmamış sonuçların 2 tanesi, yarına kaldıı
Pazartesi görmüştüm en son :) :)

selam canım, iyilik sen nasılsın?
Tahlilleri gösterirken de bakacak mıydı ultrasonla?
Olsun annesi, daha yeni görmüşsün, yarın görürsün artık

canım Allah heyecanını daim etsin inşallah sağlıkla kucağına al canım

selam canım, iyilik sen nasılsın?
Tahlilleri gösterirken de bakacak mıydı ultrasonla?
Olsun annesi, daha yeni görmüşsün, yarın görürsün artık

Sağol canım, bende iyiyim :)
Evet bakacaktı, ben kan sulandırcı iğne falan kullandığım için daha sık muayene oluyorum, bebeğimi daha sık görüyorum o yüzden :)
Yarın görürüm artık, sağlıklı olsunlarda tek bebeklerimiz, gerisi sabır işi :)

canım Allah heyecanını daim etsin inşallah sağlıkla kucağına al canım

Canım benim çok sağol, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Daha önce düşüğüm olduğu için inan yüreğim ağzımda hep yine aynısı olacak diye

Arkadaşım, iyi tutunmuşsun helal olsun sana :) Güçlü insan :)
Ben henüz trimester lara girmedim ama bakılması gerektiğini düşünüyorum. Akrabalarım içinde 2 adet özürlü çocuk durumu var. Biri dayımdı öteki kuzenim. Dayımın rahatsızlığından dolayı dedem de annanemde hayatları boyunca hep birbirlerini suçladılar cahil cahil, öteki kuzenimde ise yengem durumu kaldıramadı psikolojisi bozuldu dayım hepsine düşük bütçesi ile extra zorlanarak baktı. Diyeceğim o ki, yaşanabilir rahatsızlıklar ve yaşanması çok güç rahatsızlıkların riskini öğrenmek gerekebilir. Çok zor bi karar. Umarım hepimizin sonuçları tertemiz çıkarda bu düşüncelere dalmak zorunda kalmayız..

Canım benim çok sağol, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Daha önce düşüğüm olduğu için inan yüreğim ağzımda hep yine aynısı olacak diye
Allah korur inşallah canım içini ferah tut

Aynen canım, inşallah test sonuçlarımızla ilgili hepimizin haberleri güzel olur.

doktoruna mutlaka danış canım sarı rengi duymadım da kahverengi akıntı içerde olan kanamanın dışa vurumuna kadar değişimiymiş
benimde geçen kanamam oldu lekelenmeye çevirdi insan ne de olsa panik oluyor sen tedbirini al da takdir Allah'ın

mide yanmasına ben sabah uyandığımda veya gün içinde olursa çizziler var yha peynirli onla ve çubuk krakerle çözdüm
umarım sanada yararı dokunur

Kizlar bugun bi forumda okudumda cinsiyetleri5.hafta tahmin edebiliyomus doktorlar.bebegin sekline gore patatese veya fasulyeye benziyosa kiz oluyomus.ari gibi ince uzunsa erkek oluyomus acaba dogrumu ya cogunda tutmus ama

ben de iğne kullanıyorum canım ama 2 haftada bir çağırıyor benim doktorum, kimisininki daha da seyrek çağırıyormuş.
Evet yeter ki sağlıklı olsunlar onlar

Kizlar bugun bi forumda okudumda cinsiyetleri5.hafta tahmin edebiliyomus doktorlar.bebegin sekline gore patatese veya fasulyeye benziyosa kiz oluyomus.ari gibi ince uzunsa erkek oluyomus acaba dogrumu ya cogunda tutmus ama
hadi ya, benimki arı gibi sanki zaten içime de erkek doğuyor, ama hayırlısı bakalım

Merhaba hanımlar,

2. kontrolümü oldum. Keseyi gördük, bebeğimizi göremedik kese 8,3 mm. Doktor 5+1 sin dedi. SAT a göre 7 hafta olmam gerek ama geç döllenme olmuş. Folbiol folik asit verdi dr. İlk hamileliğimde günde 1 tane alıyordum folbiol dan bu defa dr. yarım al dedi. Kalp atışı için haftaya gitsem duyar mıyım acaba? Oğlum da 7 haftalıkken duyduk. Zaman geçmiyor.

hayırlı olsun canım
keseyi bende 5+1 de gördüm bebiş görünmüyordu..
7+0 da hem bebişi gördük hem kalp atışını çok şükür...

Benim normal sata gore 7+ 2 DE ULTRASONA gore 6+4 DE minik kalbimizi dinledik

Olur mu öyle şey ayol, yeni doğan bebeği bile kız mı erkek mi zor algılıyoruz, 5 haftalık embriyoya mı cinsiyet veriyo doktor. Maşallah valla. İnanmayın kızlar accık sabırlı olun heyecanı da ayrı bi keyif ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…